3
Doe het voedsel in een schaal.
G
Klop niet meer dan 4 eiwitten of
4
00 ml room.
4
Steek de stekker in het
stopcontact en druk op de aan
k
nop.
S
electeer een hogere snelheid om
sneller op te kloppen of druk op de
t
urboknop. Beweeg de garde met
d
e klok mee.
TYPE HDP40 – Selecteer een lage
snelheid om spatten te
verminderen en druk dan op de
aan knop.
G
Laat de vloeistof niet boven de
kloppers uit komen.
5 Laat na gebruik de aan- of
turboknop los, trek de stekker uit
het stopcontact en haal het
apparaat uit elkaar.
het hakhulpstuk gebruiken
(indien meegeleverd)
G
U kunt vlees, groenten, kruiden,
brood, biscuitjes en noten hakken.
G
Verwerk geen hard voedsel, zoals
koffiebonen, ijsblokjes, specerijen
of chocolade; hierdoor wordt het
mes beschadigd.
1 Verwijder eventueel aanwezige
botten en snijd het voedsel in
dobbelsteentjes van 1-2 cm.
2 Breng de rubber-ringbasis
br
onder op de de kom van het
hakapparaat aan. (Dit voorkomt
dat de kom over het
werkoppervlak glijdt).
3 Plaats het hakmes op de pen in de
kom
4
.
4 Voeg het voedsel toe.
5 Zet het deksel op het hakhulpstuk,
draai en vergrendel het
5
.
6 Bevestig het handvat op het deksel
van het hakhulpstuk – duw om
hem te vergrendelen.
7 Steek de stekker in het
stopcontact en houd de kom vast.
Druk op de turboknop. Druk
enkele malen kort op de turboknop
om te pulseren.
8 Haal de stekker na gebruik uit het
stopcontact en haal het apparaat
uit elkaar.
verwerkingsgids
Pureerhulpstukken
belangrijk
G
Gebruik het pureerhulpstuk nooit in
een steelpan over direct vuur.
Verwijder de steelpan van het vuur
en laat hem even afkoelen.
G
Tik het pureerhulpstuk tijdens of na
het pureren niet tegen de zijkant
van de pan. Gebruik een spatel om
het teveel aan voedsel weg te
schrapen.
G
Voor de beste pureerresultaten vult
I de steelpan, enz. nooit verder dan
halfvol met voedsel.
AA
Plastic pureerhulpstuk
(indien meegeleverd)
het pureerhulpstuk
gebruiken
G
Het pureerhulpstuk kan worden
gebruikt om gekookte groenten,
zoals aardappelen, koolraap en
wortelen te pureren.
G
Pureer geen hard of ongekookt
voedsel – hierdoor zou het
apparaat beschadigd kunnen
worden.
1 Kook de groenten en giet ze af.
2 Bevestig de kraag van het
pureerhulpstuk op het voetstuk van
het pureerhulpstuk door naar
rechts te draaien totdat hij is
vergrendeld
6
.
3 Keer het pureerhulpstuk
ondersteboven en plaats het
pureerblad over de centrale as;
draai naar links om het te
vergrendelen
7
. (Als de kraag
niet is bevestigd kan het
blad niet op zijn plaats
worden gezet).
14
v
oedsel maximale tijd (bij
hoeveelheid benadering
i
n seconden)
V
lees 250 g 10-15
K
ruiden 30 g 5-10
N
oten 200 g 10-15
B
rood 1 snee 5-10
Hardgekookte
eieren 3 3-5
U
ien 200 g pulseren