Bodum Chocolatiere Handleiding

Categorie
Accessoires voor het maken van koffie
Type
Handleiding
14
CHOCOLATIÈRE
A
B
C
D
E
Knop
Deksel
Glazen kan
Markering maximale
hoeveelheid
Propeller
a
b
05_10676_CHOCOLATIÈRE_IFU.qxp 6.6.2007 10:04 Uhr Seite 14
Welkom bij BODUM
®
Hartelijk gefeliciteerd! U bent nu gelukkige bezitter/bezitster van
een CHOCOLATIÈRE, de chocokan van BODUM
®
.
TOEBEREIDING VAN CACAO
1. Giet melk in een pan en laat deze heet worden, niet koken.
2. Breek een tablet pure chocolade in stukjes. Wij raden voor 1 liter/34 oz
cacao 100 g/3.5 oz chocolade aan. Naar smaak kan de hoeveelheid
chocolade worden veranderd.
TIP: Hoe kleiner de stukjes chocolade zijn, des te sneller kunnen ze
met de melk vermengd worden. U kunt de chocolade ook raspen.
3. Leg de stukjes chocolade in de glazen kan (C) en giet de hete melk
hoogstens tot aan de MAX-markering (D) eroverheen.
TOEBEREIDING IN DE MAGNETRON: Leg de stukjes chocolade in de
glazen kan en giet de melk er tot aan de MAX-markering overheen.
Zet de glazen kan zonder deksel in de magnetron.
OPGELET: Het deksel is niet geschikt voor de magnetron!
4. Sluit de kan met het deksel (B). Draai het deksel tot het tuitje
afgesloten is (b).
5. Houd met één hand de greep van de kan en met de andere de knop
(A) vast. Trek de knop met regelmatige bewegingen omhoog en duw
hem weer omlaag (a). Door de draaiing van de propeller (E) wordt de
chocolade met de melk vermengd.
Zodra de chocolade en de melk goed vermengd zijn, draait u het
deksel tot het tuitje weer open is. De cacao is nu klaar om gedronken
te worden.
WAARSCHUWING: Zet de glazen kan niet op een fornuisplaat om de
melk te verhitten!
TIP: U kunt ook andere drankjes in de CHOCOLATIÈRE toebereiden.
Behalve instant koffie en –thee kan ook poeder bijvoorbeeld voor
ijsthee of frappé worden gebruikt.
REINIGING
Alle onderdelen van de CHOCOLATIÈRE zijn vaatwasserbestendig.
15
GEBRUIKSAANWIJZING
05_10676_CHOCOLATIÈRE_IFU.qxp 6.6.2007 10:04 Uhr Seite 15

Documenttranscriptie

CHOCOLATIÈRE 05_10676_CHOCOLATIÈRE_IFU.qxp 14 A 6.6.2007 Knop a B Deksel C Glazen kan D Markering maximale hoeveelheid E Propeller b 10:04 Uhr Seite 14 05_10676_CHOCOLATIÈRE_IFU.qxp 6.6.2007 10:04 Uhr Seite 15 Welkom bij BODUM® Hartelijk gefeliciteerd! U bent nu gelukkige bezitter/bezitster van een CHOCOLATIÈRE, de chocokan van BODUM®. TOEBEREIDING VAN CACAO 1. Giet melk in een pan en laat deze heet worden, niet koken. 2. Breek een tablet pure chocolade in stukjes. Wij raden voor 1 liter/34 oz cacao 100 g/3.5 oz chocolade aan. Naar smaak kan de hoeveelheid chocolade worden veranderd. TIP: Hoe kleiner de stukjes chocolade zijn, des te sneller kunnen ze met de melk vermengd worden. U kunt de chocolade ook raspen. 3. Leg de stukjes chocolade in de glazen kan (C) en giet de hete melk hoogstens tot aan de MAX-markering (D) eroverheen. TOEBEREIDING IN DE MAGNETRON: Leg de stukjes chocolade in de glazen kan en giet de melk er tot aan de MAX-markering overheen. Zet de glazen kan zonder deksel in de magnetron. OPGELET: Het deksel is niet geschikt voor de magnetron! 4. Sluit de kan met het deksel (B). Draai het deksel tot het tuitje afgesloten is (b). GEBRUIKSAANWIJZING 5. Houd met één hand de greep van de kan en met de andere de knop (A) vast. Trek de knop met regelmatige bewegingen omhoog en duw hem weer omlaag (a). Door de draaiing van de propeller (E) wordt de chocolade met de melk vermengd. Zodra de chocolade en de melk goed vermengd zijn, draait u het deksel tot het tuitje weer open is. De cacao is nu klaar om gedronken te worden. WAARSCHUWING: Zet de glazen kan niet op een fornuisplaat om de melk te verhitten! TIP: U kunt ook andere drankjes in de CHOCOLATIÈRE toebereiden. Behalve instant koffie en –thee kan ook poeder bijvoorbeeld voor ijsthee of frappé worden gebruikt. REINIGING Alle onderdelen van de CHOCOLATIÈRE zijn vaatwasserbestendig. 15
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19

Bodum Chocolatiere Handleiding

Categorie
Accessoires voor het maken van koffie
Type
Handleiding