Aeg-Electrolux 80601K-MN Handleiding

Categorie
Accessoires voor het maken van koffie
Type
Handleiding
80601K−mn
Glaskeramik−Kochfeld
Table de cuisson vitrocéramique
Keramische kookplaat
Gebrauchsanweisung/Installationsanweisung
Mode d’emploi/Instructions d’installation
Gebruiksaanwijzing/Installatieaanwijzingen
44
Geachte klant,
lees deze gebruiksaanwijzing a.u.b. zorgvuldig door.
Lees in ieder geval hoofdstuk Veiligheid op de eerste pagina’s. Bewaar
deze gebruikersinformatie om later te kunnen naslaan. Geef deze aan even−
tuele volgende eigenaren van het apparaat door.
Met de gevarendriehoek en/of door signaalwoorden (Waarschuwing!,
Voorzichtig!, Attentie!) worden aanwijzingen geaccentueerd die voor Uw
veiligheid of het functioneren van het apparaat belangrijk zijn. Deze abso−
luut in acht nemen.
1. Dit teken begeleidt u stap voor stap bij de bediening van het toestel.
2. . . .
3. . . .
Bij dit symbool vindt u aanvullende informatie m.b.t. bediening en praktisch
gebruik van het toestel.
Tips en aanwijzingen m.b.t. de rendabele en milieuvriendelijke toepassing
van het toestel zijn met een klaverblad gekenmerkt.
Voor eventuele storingen bevat deze gebruikersinformatie aanwijzingen
voor het zelfstandig opheffen, zie hoofdstuk Wat te doen als ....
Bij technische problemen staat onze TECHNISCHE DIENST bij u in de buurt u
te allen tijde ter beschikking (adressen en telefoonnummers vindt u in
hoofdstuk Servicepunten).
Lees daartoe ook hoofdstuk Service.
Gedrukt op milieuvriendelijk geproduceerd papier.
Wie milieubewust denkt, handelt ook zo ...
Inhoud
45
INHOUD
GEBRUIKSAANWIJZING 46. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Veiligheid 46. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Weggooien 48. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Beschrijving toestel 49. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Uitvoering kookplaat 49. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Voor het eerste gebruik 49. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
De eerste keer reinigen 49. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Bediening van de kookplaat 50. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Regelknoppen 50. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Draaiknop voor «tweerings» kookzone 50. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Restwarmte−indicatie 50. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Tabellen en Tips 51. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Kookgerei 51. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Tips voor het besparen van energie 51. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Tips voor het koken 52. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Reiniging en onderhoud 53. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Kookplaat 53. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Raam van de kookplaat 54. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Wat te doen als ... 55. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
INSTALLATIE−AANWIJZINGEN 56. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Technische gegevens 56. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Bepalingen, normen, richtlijnen 57. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Veiligheidsaanwijzingen voor de installateur 58. . . . . . . . . . . . .
Inbouw in het aanrecht 59. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Electrische aansluiting 61. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
SERVICE 62. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
46
GEBRUIKSAANWIJZING
Veiligheid
De veiligheid van dit apparaat voldoet aan de Europese en Nederlandse
normen. Toch zien wij ons als fabrikant genoodzaakt u met de volgende
veiligheidsaanwijzingen vertrouwd te maken.
Elektrische veiligheid
Montage en aansluiting van het nieuwe toestel mogen alleen door een
erkend installateur uitgevoerd worden.
Reparaties aan het toestel mogen alleen door vakmensen uitgevoerd wor−
den. Door ondeskundige reparaties kunnen ernstige gevaren ontstaan.
Wend u bij reparaties tot onze klantendienst of uw vakhandel.
Als storingen aan het toestel, breuken, storingen of scheuren optreden:
schakel alle kookzones uit,
schakel de zekering voor de kookpllat uit of haal deze eruit.
Veiligheid voor kinderen
Als u kookt of braadt, worden de kookzones heet. Houd daarom kleine kin−
deren op afstand.
Veiligheid tijdens het gebruik
Dit toestel mag alleen voor het normale koken en braden van gerechten
thuis gebruikt worden.
Gebruik de kookplaat niet om de keuken te verwarmen.
Voorzichtig bij het aansluiten van elektrische apparaten op stopcontacten
in de buurt van het toestel. Aansluitsnoeren mogen niet tegen de hete
kookzones aankomen.
Oververhitte vetten en oliën kunnen snel ontbranden. Als u gerechten in
vet of olie bereidt (bijv. patates frites), dient u erbij te blijven.
Schakel na elk gebruik de kookzones uit.
Als een hete pan op een koude kookzone wordt geplaatst en daardoor de
kookzone wordt verhit, wordt dit niet op het restwarmtedisplay aangege−
ven.
47
Veiligheid bij het reinigen
Het schoonmaken van het toestel met een stoomstraal− of hogedrukreiniger
is uit veiligheidsoverwegingen verboden.
Zo voorkomt u schade aan het toestel
Gebruik de kookplaat niet als werkblad of om voorwerpen op neer te zet−
ten.
Gebruik de kookplaat niet met lege pannen of zonder pannen.
Keramische platen zijn ongevoelige voor temperatuurschokken en zeer
sterk, echter niet onbreekbaar. Bijzonder scherpe en harde voorwerpen die
op de kookplaat vallen kunnen deze beschadigen.
Gebruik geen pannen van gietijzer of met een beschadigde bodem die ruw
is en bramen heeft. Bij het verschuiven kunnen krassen ontstaan.
Zet geen potten of pannen op de kookplaat. Er kunnen krassen en lakscha−
den ontstaan.
Let erop dat geen zuurhoudende vloeistoffen, bijv. azijn, citroen of kalko−
plossende middelen op de kookplaat komen, omdat anders matte plekken
kunnen ontstaan.
Als suiker of gerechten met suiker op de hete kookzone komen en smelten,
moeten deze direct verwijderd worden, nog in hete toestand, met een reini−
gingskrabber. Als de massa afkoelt, kan bij het verwijderen schade aan de
oppervlakte ontstaan.
Houd alle voorwerpen en materialen die kunnen smelten weg van de kera−
mische plaat, bijv. kunststoffen, aluminiumfolie of ovenfolies. Als toch iets
op de keramische plaat is vastgesmolten, moet dit direct met een reini−
gingskrabber verwijderd worden.
Als speciale pannen gebruikt worden, (bijv. stoomkoker, sudderpan, wok
etc.), lees dan de gegevens van de fabrikant.
Voorkom dat potten en pannen leegkoken. De bodem kan daarbij kapot
gaan en de keramische plaat beschadigd worden.
48
Weggooien
Verpakkingsmateriaal
De verpakkingsmaterialen zijn niet schadelijk voor het milieu en herbruik−
baar. De kunststoffen hebben de volgende aanduidingen, bijv. >PE<, >PS<,
enz. Verwijder de verpakkingsmaterialen in overeenstemming met de aan−
duiding bij de gemeentelijke inzamelplaatsen in de daarvoor bestemde con−
tainers.
Oud apparaat verwijderen
Het symbool
op het product of op de verpakking wijst erop dat dit pro−
duct niet als huishoudafval mag worden behandeld. Het moet echter naar
een plaats worden gebracht waar elektrische en elektronische apparatuur
wordt gerecycled. Als u ervoor zorgt dat dit product op de correcte manier
wordt verwijderd, voorkomt u mogelijk voor mens en milieu negatieve ge−
volgen die zich zouden kunnen voordoen in geval van verkeerde afvalbe−
handeling. Voor meer details in verband met het recyclen van dit product,
neemt u het best contact op met de gemeentelijke instanties, het bedrijf of
de dienst belast met de verwijdering van huishoudafval of de winkel waar u
het product hebt gekocht.
Waarschuwing: Opdat er geen gevaar meer kan ontstaan, moeten afg
dankt apparaten voor het weggooien onbruikbaar worden gemaakt.
Stekker uit het stopcontact trekken en aansluitsnoer van het apparaat
verwijderen.
49
Beschrijving toestel
Uitvoering kookplaat
Voor het eerste gebruik
De eerste keer reinigen
Neem de keramische kookplaat vochtig af om mogelijk fabrieksvuil te ver−
wijderen.
Let op: Gebruik geen scherpe, schurende reinigingsmiddelen! De opperv−
lakte kan beschadigd worden.
2
3
1
4
5
6
1. Kookzone 180 mm
2. Kookzone 145 mm
3. Kookzone 170x265 mm
(tweerings)
4. kookzone 145 mm
5. Restwarmte−indicatie
6. Regelknoppen
50
Bediening van de kookplaat
Bij het inschakelen van de kookzone kan deze kort zoemen. Dat is normaal
voor alle keramische kookzones en heeft geen invloed op het functioneren
of de levensduur van het toestel.
Regelknoppen
De warmte−afgifte van de kookzones kan
traploos geregeld worden. De knoppen
zijn voorzien van de markeringen 1 t/m 9
en stop.
Bij éénkrings−regelaars kan hij rechtsom
en linksom worden gedraaid. Bij twee−
krings−regelaars kan hij alleen rechtsom
worden gedraaid.
Door terugdraaien van de regelaar in de nul−stand wordt de kookzone uit−
geschakeld.
Draaiknop voor «tweerings» kookzone
Bij tweerings kookzones wordt eerst de bin−
nenring ingeschakeld.
Voor het tegelijk gebruiken van beide zones
moet de knop zonder geweld door stand 9
worden gedraaid tot de eindpositie, waarna
de knop uit zichzelf weer terugkeert naar
stand 9.
Restwarmte−indicatie
Uw keramische kookplaat heeft een restwarmte−indicatie; elke kookzone
heeft een controlelampje. Dit gaat branden zodra de betreffende kookzone
heet is en waarschuwt tegen per ongeluk aanraken.
Let op! Zolang het restwarmtelampje brandt, bestaat er verbrandingsge−
vaar.
Ook na het uitschakelen van de kookzone gaat de restwarmte−indicatie pas
uit als de kookzone afgekoeld is.
U kunt de restwarmte gebruiken voor het smelten en warmhouden van
gerechten.
51
Tabellen en Tips
Kookgerei
Hoe beter de pan, des te beter het kookresultaat.
Goede pannen herkent u aan de bodem. Deze moet zo dik en vlak mogelijk
zijn.
Let bij de aankoop van nieuwe potten en pannen op de diameter van de
bodem. Fabrikanten geven vaak de diameter van de rand van de pan aan.
Pannen met een aluminium of koperen bodem kunnen metaalkleurige ver−
kleuringen op de keramische plaat achterlaten die moeilijk of helemaal niet
te verwijderen zijn.
Gebruik geen pannen van gietijzer of met een beschadigde bodem die ruw
is of bramen heeft. Bij het verschuiven kunnen blijvende krassen ontstaan.
In koude toestand zijn de bodems van pannen licht
naar binnen gewelfd (concaaf). Ze mogen in geen ge−
val naar buiten gewelfd zijn (convex).
Potten en pannen mogen niet kleiner zijn dan de
kookzone en liever niet meer dan 2 − 4 cm over de
kookplaatdiameter uitsteken.
Tips voor het besparen van energie
U spaart waardevolle energie, als u op de volgende punten let:
Potten en pannen altijd voor het inscha−
kelen op de kookzone zetten.
Vuile kookzones en pannenbodems ver−
hogen het stroomgebruik.
Potten en pannen, indien mogelijk, altijd
met het deksel afsluiten.
Kookzones voor het einde van de kooktijd
uitschakelen om de restwarmte te gebrui−
ken, bijv. voor het warmhouden van ge−
rechten of voor het smelten.
De bodem van de pan moet dezelfde
grootte hebben als de kookzone. Let bij
het kopen van potten en pannen op de
doorsnede van de bodem. Fabrikanten ge−
ven vaak de bovendoorsnede aan
Bij gebruik van een snelkookpan wordt
de kooktijd met 50% verkort.
52
Tips voor het koken
De gegevens in de volgende tabel zijn richtmaten. Welke instelling voor het
koken wanneer noodzakelijk is, hangt af van de kwaliteit van de pannen en
van de soort levensmiddelen.
Tabel: Koken en Braden
Schakel−
stand
Kookproces Voorbeelden voor het gebruik
9
Aankoken
Aanbraden
Frituren
Aankoken van grotere hoeveelheden
vocht, macaroni koken,
aanbraden van vlees,
(goulash aanbraden, gestoofd vlees)
8
Goed braden
Steaks, lendenstukken,
aarda
pp
elkoek
j
es
,
7
Goed braden
aardappelkoekjes
,
braadworst,
pannenkoeken/flensjes
6 Braden
Schnitzels/karbonades,
lever, vis,
gehaktballen, spiegeleieren
5
Koken
Koken tot 1
,
5 1 Vloeistoffen
,
4
Koken
Koken
tot
1
,
5
1
Vloeistoffen
,
Aardappelen, Groenten
3
Stoven
Stomen
Stoven en stomen van kleinere hoeveel−
heden
g
roenten
,
2
Stomen
Weken
heden
groenten
,
weken van rijst en
melkgerechten
1
Warm houden
Smelten
Warm houden van gerechten,
boter smelten,
gelatine oplossen,
schocolade smelten
53
Reiniging en onderhoud
Kookplaat
Let op! Reinigingsmiddelen mogen niet op de hete keramische plaat ko−
men! Alle reinigingsmiddelen moeten na het schoonmaken met voldoende
schoon water verwijderd worden, omdat ze bij het weer opwarmen etsend
kunnen werken!
Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen zoals bijv. grill− of ovensprays,
grove schuurmiddelen of krassende pannenreinigers.
Reinig de keramische kookplaat na elk gebruik als hij nog handwarm of
koud is. Zo voorkomt u het inbranden van vuil.
Kalk− en waterkringen, vetspatten en metaalachtig schitterende verkleurin−
gen met een normale keramische of edelstaalreiniger verwijderen.
Licht vuil
1. Keramische plaat met een vochtige doek en een beetje afwasmiddel afve−
gen.
2. Daarna met een schone doek droogwrijven. Er mogen geen resten reini−
gingsmiddel op de oppervlakte achterblijven.
3. De gehele keramische plaat één keer per week met een normale reiniger
voor keramische of edelstalen kookplaten grondig reinigen.
4. Dan de keramische plaat met voldoende schoon water afvegen en met een
schone, pluisvrije doek droogwrijven.
Vastplakkend vuil
1. Gebruik voor het weghalen van overge−
kookte gerechten of vastgekleefde spatten
een glaskrabber.
2. Zet de glaskrabber schuin op de keramische
plaat.
3. Haal het vuil weg door de krabber er ove−
reen te trekken.
Glaskrabber en keramische reiniger zijn in de
vakhandel verkrijgbaar.
54
Speciaal vuil
1. EIngebrande suiker, gesmolten kunststof, aluminiumfolie of andere smelt−
bare materialen direct, als ze nog warm zijn, met een glaskrabber verwij−
deren.
Let op: bij het gebruik van de glaskrabber
op de hete kookplaat bestaat verbran−
dingsgevaar!
2. Daarna de afgekoelde kookplaat op de normale
wijze schoonmaken.
Verwarm de kookplaat voor het schoonmaken
nog eens als hij met de daarop gesmolten ma−
terialen al afgekoeld is.
Krassen en donkere vlekken in de keramische
plaat, die bijv. door scherpe panbodems ont−
staan zijn, kunnen niet verwijderd worden. Ze
hebben echter geen invloed op het functione−
ren van de kookplaat.
Raam van de kookplaat
Let op! Geen azijn, citroen of kalkoplossende middelen op de kookplaat
laten vallen, omdat anders matte plekken ontstaan.
1. Kookplaat met een vochtige doek en een beetje afwasmiddel afnemen.
2. Ingedroogd vuil met een natte doek verwijderen. Daarna wegvegen en
droogwrijven.
55
Wat te doen als ...
.... de kookzones niet functioneren?
Controleer of
de betreffende kookzone ingeschakeld is.
de juiste capaciteitsstand gekozen is.
bij meerkrings−kookzones: de gewenste warmtekring ingeschakeld is.
de zekering van de huisinstallatie (zekeringkast) in orde geactiveerd is.
Als deze informatie u niet verder helpt, wendt u zich dan tot een vak−
man.
Waarschuwing! Reparaties aan het toestel mogen alleen door vakmensen
uitgevoerd worden! Door ondeskundige reparaties kunnen ernstige gevaren
voor de gebruiker ontstaan. Wend u bij reparaties tot uw vakhandel of de ser−
vice−afdeling.
56
INSTALLATIE−AANWIJZINGEN
Attentie: Montage en aansluiting van het nieuwe apparaat mogen
alleen door een erkende installateur uitgevoerd worden.
Technische gegevens
Afmetingen toestel
breedte 766 mm
diepte 506 mm
hoogte 49 mm
Afmetingen toestel
breedte 750 mm
diepte 490 mm
Eckradius R5
Nominaal vermogen
kookzone links voor 1800 W
kookzone links achter 1200 W
kookzone rechts voor 1500/2400 W
kookzone rechts achter 1200 W
Spanning verwarmingslichaam 230 V ~ 50 Hz
Totale aansluitingswaarde 6.6 kW
57
Bepalingen, normen, richtlijnen
Dit apparaat voldoet aan de volgende normen:
EN 60 335−1 en EN 60 335−2−6
betreffende veiligheid van electrische apparaten voor huishoudelijk ge−
bruik en gelijksoortige doeleinden en
DIN 44546 / 44547 / 44548
betreffende de gebruikseigenschappen van niet−professionele electri−
sche fornuizen.
EN 55014−2 / VDE 0875 Deel 14−2
EN 55014 / VDE 0875 Deel 14/12.93
EN 61000−3−2 / VDE 0838 Deel 2
EN 61000−3−3 / VDE 0838 Deel 3
betreffende de fundamentele veiligheidseisen voor electromagnetische
verdraagbaarheid (EMV).
Dit apparaat voldoet aan de volgende EG−richtlijnen:
73/23/EWG van 19.02.1973 (Laagspanningsrichtlijn)
89/336/EWG van 03.05.1989 (EMV richtlijn met inbegrip van wijzi−
gingsrichtlijn 92/31/EWG).
58
Veiligheidsaanwijzingen voor de installateur
In de elektrische installatie moet een inrichting zitten waarmee het appa−
raat met een contactopeningswijdte van minimaal 3 mm alpolig van het
elektriciteitsnet afgekoppeld kan worden.
Als geschikte scheidingsinrichting gelden bijv. aardlekschakelaar, zekeringen
(schroefzekeringen moeten uit de fitting gehaald worden), veiligheidscha−
kelaar.
Het apparaat voldoet wat betreft beveiliging tegen brand aan het type Y
(EN 60 335−2−6). Alleen apparaten van dit type mogen aan één zijde tegen
hoge kasten of wanden aangebouwd worden.
Onder de kookplaat moet een vrije ruimte van minstens 20 mm voorhanden
zijn.
Er mogen geen laden onder de kookplaat gemonteerd worden.
De aanraakbeveiliging moet door het inbouwen gegarandeerd zijn.
De stabiliteit van de inbouwkast moet aan DIN 68930 voldoen.
Inbouwfornuizen en inbouwkookplaten zijn met speciale insteeksystemen
uitgerust. Ze mogen alleen met toestellen van het passende systeem ge−
combineerd worden.
Als bescherming tegen vocht moeten alle uitgezaagde delen met een ge−
schikt afdichtingsmateriaal beschermd worden.
Bij betegelde werkvlakken moeten de voegen bij het kookgedeelte geheel
met voegenmateriaal gevuld zijn.
Bij natuurstenen, kunststenen of keramische platen moeten de springveren
met geschikte kunsthars− of tweecomponentenlijm verlijmd worden.
Afdichting bij het raam controleren op correcte positie en op eventuele
gaten. Er mag geen extra siliconen afdichting aangebracht worden, omdat
dit het uitbouwen bij service bemoeilijkt.
Voor demontage moet de kookplaat er van onderen uitgedrukt worden.
59
Inbouw in het aanrecht
Noteer de serienummers van het typeplaatje van het toestel voor de in−
bouw. Deze nummers heeft u nodig bij service−aanvragen. Het originele
plaatje zit aan de onderzijde van het toestel en is na de inbouw niet meer
toegankelijk.
optimaal 300 mm
maximaal 100°C
minimaal 50 mm
60
A
49
49
61
Elektrische aansluiting
De toevoerkabel moet minstens van het type H05W−F of hoger zijn.
De elektrische aansluitklemmen bevinden zich op de onderzijde van het
apparaat achter een afdekkap.
De kookzone moet afhankelijk van de spanning van het net volgens het
aansluitingsschema worden aangesloten.
Indien nodig kunt u de bruggen op het blok met de aansluitklemmen ver−
anderen.
De massakabel wordt aan de aansluitklemmen van de aarding aangesloten,
waarbij de massa−kabelader langer is dan de kabelader die onder spanning
staat.
De kabelaansluitingen moeten in overeenstemming met de voorschriften
worden bevestigd en de klemschroeven moeten vast worden aangezet.
Tenslotte moet de aansluitleiding met de trekontlastingsflens worden vast−
gezet.
Na de elektrische aansluiting moeten alle kookzones één voor één even op
de hoogste stand worden ingeschakeld, om te controleren of ze functione−
ren.
62
SERVICE
Voor het online bestellen van onderdelen en accessoires, kijk op
http://www.aeg.nl
In het hoofdstuk "Wat te doen als ..." worden een aantal storingen ge−
noemd die zelf te verhelpen zijn. Kijk daar eerst in geval van storing.
Als daar geen aanwijzingen te vinden zijn, zijn er twee mogelijkheden:
Gaat het om een technische storing?
Wendt U zich dan tot Uw klantenservice. (Adressen en telefoonnummers
vindt U onder Garantievoorwaarden/ Klantenservice".)
Bereidt het gesprek in ieder geval goed voor. Zo vergemakkelijkt U de dia−
gnose en de beslissing of een servicebezoek nodig is:
Noteer voor het gesprek de nummers van het apparaat.
Wij raden aan de nummers hier te noteren zodat U ze steeds bij de hand
heeft.
PNC . . . . . . . . .
S−No. . . . . . . . .
Schrijf verder zo precies mogelijk op:
Hoe uit de storing zich?
Onder welke omstandigheden treedt
de storing op?
Wanneer ontstaan er voor U ook tijdens de garantieperiode kosten?
als U de storing met behulp van de storingstabel (zie hoofdstuk "Wat te
doen als ...") zelf had kunnen opheffen,
als er meerdere bezoeken van de service−monteur nodig zijn omdat hij voor
zijn bezoek niet alle belangrijke informatie heeft gehad en hij daarom bijv.
reserveonderdelen halen moet. Deze extra ritten kunnen voorkomen wor−
den als U het telefoongesprek op de hiervoor beschreven wijze goed voor−
bereidt.
63
64
AEG Hausgeräte GmbH
Postfach 1036
D−90327 Nürnberg
http://www.aeg.hausgeraete.de
ECopyright by AEG
374 4401 00 / 12.04
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22

Aeg-Electrolux 80601K-MN Handleiding

Categorie
Accessoires voor het maken van koffie
Type
Handleiding