20
Bedienen
nl
Multifunctioneel mes
Afb. D:
Voor hakken, pureren, mixen, kneden en
fijnmaken en voor het bereiden van sauzen
en mixdrankjes.
Ontgrendelknop indrukken en de
draaiarm op positie 4 zetten.
Het beschermdeksel van de mixeraan-
drijving verwijderen.
Kom op de sokkel plaatsen en tegen de
klok in tot aan de aanslag draaien.
Mes met het kegelgedeelte aanbrengen.
Te verwerken levensmiddelen
toevoegen.
Deksel aanbrengen (op de markering
letten) en tegen de klok in tot aan de
aanslag van de dekselneus draaien.
De dekselneus moet in de sleuf van de
handgreep vallen.
Multimixer op de aandrijving plaatsen,
hierbij letten op de markering. Tegen de
klok in tot aan de aanslag draaien.
Het apparaat start niet wanneer de multi-
mixer niet tot de aanslag is vastgedraaid.
Draaischakelaar op de gewenste stand
zetten.
Toevoegen van levensmiddelen tijdens
het gebruik via de vulschacht.
Na gebruik
Apparaat uitschakelen met de draaischa-
kelaar en de multimixer van de aandrij-
ving nemen.
Het deksel met de klok mee draaien en
verwijderen.
Multimixer leegmaken. Daartoe het multi-
functionele mes aan het kegelgedeelte in
de multimixer tegenhouden.
Het multifunctionele mes verwijderen
door het bij het kegelgedeelte vast te
pakken.
Fijnmaakschijven
Afb. E:
Snij-draaischijf – dik/dun
voor het snijden van fruit en
groente.
Verwerking op stand 5 (3).
Aanduiding op de snij-draaischijf:
“1” voor de dikke snijzijde
“3” voor de dunne snijzijde
Let op!
De snij-draaischijf is niet geschikt voor het
snijden van harde kaas, brood, broodjes en
chocolade. Gekookte vastkokende aardap-
pels in koude toestand snijden.
Rasp-draaischijf – grof/fijn
voor het raspen van groente, fruit
en kaas, uitgezonderd harde kaas (bijv.
parmezaanse kaas).
Verwerking op stand 3 (2) of 4 (3).
Aanduiding op de rasp-draaischijf:
“2” voor de grove raspzijde
“4” voor de fijne raspzijde
Let op!
De rasp-draaischijf is niet geschikt voor het
raspen van noten. Zachte kaas alleen met
de grove zijde raspen op stand 7 (4).
Maalschijf – middelfijn
voor het malen van rauwe aardap-
pels, harde kaas (bijv. parmezaanse kaas),
gekoelde chocolade en noten.
Verwerking op stand 7 (4).
Let op!
De maalschijf is niet geschikt voor het malen
van zachte kaas en snijdbare kaas.
Ontgrendelknop indrukken en de
draaiarm op positie 4 zetten.
Het beschermdeksel van de mixeraan-
drijving verwijderen.
Kom op de sokkel plaatsen en tegen de
klok in tot aan de aanslag draaien.
Snij- of raspschijf met de gewenste zijde
naar boven op de schijfhouder plaatsen.
De maalschijf kan maar aan één zijde
worden gebruikt.
Schijfhouder aanbrengen.
Deksel aanbrengen (op de markering
letten) en tegen de klok in tot aan de
aanslag van de dekselneus draaien.