Pit Barrel Cooker Pit Barrel Cooker Series Handleiding

Categorie
Barbecues
Type
Handleiding

Deze handleiding is ook geschikt voor

Gefeliciteerd met uw aankoop en bedankt voor uw bestelling!
Volg deze gebruiksaanwijzing en geniet van het lekkerste eten
dat u ooit heeft geproefd – eenvoudig gemaakt en zonder gedoe.
Belangrijke instructies voordat u de Pit Barrel Cooker gaat gebruiken
• Volg en lees deze instructies nauwkeurig.
• Houd kinderen en huisdieren weg van de Pit Barrel Cooker terwijl u hem gebruikt,
de buitenkant wordt heet.
• De Pit Barrel Cooker mag niet rechtstreeks op een vlambare ondergrond geplaatst
worden. Denk aan een houten dek of droog gras.
• GEBRUIK NOOIT VLOEIBARE AANMAAKMIDDELEN OP DE (HETE) KOLEN
IN DE PBC.
• Het is niet nodig om uw PBC “in te smeren”. De PBC heeft een porselein
geëmailleerde afwerking die bestand is tegen hoge temperaturen. U kunt de PBC
direct vanuit de doos in gebruik nemen.
GEBRUIKSAANWIJZING
1. Zet de Pit Barrel Cooker buiten in een open ruimte.
2. Haal de driepoot standaard uit de verpakking en zet de Pit Barrel Cooker erop.
3. Verwijder de kolenmand uit de verpakking en plaats deze op de grond.
4. Aansteken met een brikettenstarter: Vul de kolenmand met briketten tot het
aangegeven niveau, haal er ¼ uit (40 briketten) en leg deze in de brikettenstarter.
Steek de brikettenstarter aan, NIET MEER DAN 12-15 MINUTEN wanneer u de
PBC gebruikt tussen zeeniveau en 600 meter. Bij alle andere niveaus moet u de
kolen NIET LANGER DAN 20 MINUTEN laten branden. Verdeel de hete
briketten uit de brikettenstarter over de briketten in de kolenmand en begin
DIRECT met koken.
5. Wanneer u hangend vlees gaat bereiden, verwijder het grillrooster en plaats de 2
hangstaven in de voorgevormde gaten (bekijk onze instructievideo op onze website
voor meer informatie) en hang het vlees met de haken eraan in de Pit Barrel Cooker.
Doe de deksel erop en gaar het vlees tot de gewenste kerntemperatuur.
OPMERKING: Kijk af en toe in PBC hoe het met uw gerecht gaat. Het is onderdeel
van het koken met de PBC en zo kunt u koken tot in de perfectie.
6. Wanneer u gaat grillen, verwijder de hangstaven en steek het grillrooster erin. Leg
het vlees op het rooster en gril het vlees naar de gewenste kerntemperatuur, zonder
de deksel erop te doen.
7. Onderhoud: Wacht met het schoonmaken van uw PBC en de kolenmand tot deze
geheel zijn afgekoeld en verwijder de asresten.
WAS OF SPOEL NOOIT DE BINNENKANT VAN UW PBC SCHOON!
Voor de beste resultaten check al onze video's, accessoires en tips op
www.PitBarrelCooker.com
Open / Abierto / Ouvert / Offen /
8000+ Ft/Pies (2400m+)
2438
3/4
5000-8000 ft/pies (1500-2400m)
15242438
1/2
2000-5000 ft/pies (600-1500m)
610 1524
1/4
0-2000 ft/pies (600-1500m)
0- 610 1/4
Ventilation • Ventilación
Lüftung •
Ventilatiegaten

Documenttranscriptie

Ventilation • Ventilación Lüftung • って通気口 Ventilatiegaten Gefeliciteerd met uw aankoop en bedankt voor uw bestelling! Volg deze gebruiksaanwijzing en geniet van het lekkerste eten dat u ooit heeft geproefd – eenvoudig gemaakt en zonder gedoe. Belangrijke instructies voordat u de Pit Barrel Cooker gaat gebruiken • Volg en lees deze instructies nauwkeurig. • Houd kinderen en huisdieren weg van de Pit Barrel Cooker terwijl u hem gebruikt, de buitenkant wordt heet. • De Pit Barrel Cooker mag niet rechtstreeks op een vlambare ondergrond geplaatst worden. Denk aan een houten dek of droog gras. • GEBRUIK NOOIT VLOEIBARE AANMAAKMIDDELEN OP DE (HETE) KOLEN IN DE PBC. • Het is niet nodig om uw PBC “in te smeren”. De PBC heeft een porselein geëmailleerde afwerking die bestand is tegen hoge temperaturen. U kunt de PBC direct vanuit de doos in gebruik nemen. 1/4 0-2000 ft/pies (600-1500m) 0-約610メートル 1/4 開く GEBRUIKSAANWIJZING 1. Zet de Pit Barrel Cooker buiten in een open ruimte. 2. Haal de driepoot standaard uit de verpakking en zet de Pit Barrel Cooker erop. 3. Verwijder de kolenmand uit de verpakking en plaats deze op de grond. 1/2 2000-5000 ft/pies (600-1500m) 約610メートル〜1524メートル 3/4 5000-8000 ft/pies (1500-2400m) 1524メートル〜約2438メートル 4. Aansteken met een brikettenstarter: Vul de kolenmand met briketten tot het aangegeven niveau, haal er ¼ uit (40 briketten) en leg deze in de brikettenstarter. Steek de brikettenstarter aan, NIET MEER DAN 12-15 MINUTEN wanneer u de PBC gebruikt tussen zeeniveau en 600 meter. Bij alle andere niveaus moet u de kolen NIET LANGER DAN 20 MINUTEN laten branden. Verdeel de hete briketten uit de brikettenstarter over de briketten in de kolenmand en begin DIRECT met koken. 5. Wanneer u hangend vlees gaat bereiden, verwijder het grillrooster en plaats de 2 hangstaven in de voorgevormde gaten (bekijk onze instructievideo op onze website voor meer informatie) en hang het vlees met de haken eraan in de Pit Barrel Cooker. Doe de deksel erop en gaar het vlees tot de gewenste kerntemperatuur. OPMERKING: Kijk af en toe in PBC hoe het met uw gerecht gaat. Het is onderdeel van het koken met de PBC en zo kunt u koken tot in de perfectie. 6. Wanneer u gaat grillen, verwijder de hangstaven en steek het grillrooster erin. Leg het vlees op het rooster en gril het vlees naar de gewenste kerntemperatuur, zonder de deksel erop te doen. Open / Abierto / Ouvert / Offen / 全開 8000+ Ft/Pies (2400m+) 約2438メートル以上 7. Onderhoud: Wacht met het schoonmaken van uw PBC en de kolenmand tot deze geheel zijn afgekoeld en verwijder de asresten. WAS OF SPOEL NOOIT DE BINNENKANT VAN UW PBC SCHOON! Voor de beste resultaten check al onze video's, accessoires en tips op www.PitBarrelCooker.com
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4

Pit Barrel Cooker Pit Barrel Cooker Series Handleiding

Categorie
Barbecues
Type
Handleiding
Deze handleiding is ook geschikt voor