NL 22
(Aan)kookfunctie*/**
Brengt de inhoud van de pan aan de kook (100 °C) en houdt deze aan
de kook. Er klinkt een geluidssignaal als de inhoud aan de kook is of als
het gerecht moet worden toegevoegd. Deze functie werkt alleen zonder
deksel op de pan.
Gerecht Aantal
personen
Hoeveelheid Pan Zone De pan vullen tot:
(begin kookproces)
Gekookte
aardappelen
1 - 3 200 - 500 g Steelpan (Ø 200) Ø 145 1,0 l incl. aardappelen
3 - 5 500 - 800 g Lage pan (Ø 200) Ø 180 1,5 l incl. aardappelen
3 - 5 500 - 800 g Hoge pan (Ø 200) Ø 180 1,5 l incl. aardappelen
6 - 8 1000 - 1400 g Hoge pan (Ø 200) Ø 210 / Vario 2,5 l incl. aardappelen
9 - 15 1500 - 2200 g Grote pan (Ø 240) Ø 260 3,5 l incl. aardappelen
9 - 15 1500 - 2200 g Grote pan (Ø 240) Ø 260 dubbel 3,5 l incl. aardappelen
Gekookte
(harde) groenten
1 - 3 150 - 250 g Steelpan (Ø 200) Ø 145 1,0 l incl. groenten
3 - 4 300 - 500 g Lage pan (Ø 200) Ø 180 1,5 l incl. groenten
3 - 4 300 - 500 g Hoge pan (Ø 200) Ø 180 1,5 l incl. groenten
4 - 6 500 - 750 g Hoge pan (Ø 200) Ø 210 / Vario 2,5 l incl. groenten
6 - 8 750 - 900 g Grote pan (Ø 240) Ø 260 3,5 l incl. groenten
6 - 8 750 - 900 g Grote pan (Ø 240) Ø 260 dubbel 3,5 l incl. groenten
Eieren
2 - 6 2 - 6 eieren Steelpan (Ø 200) Ø 145 1,0 l incl. eieren
8 - 12 8 - 12 eieren Lage pan
(Ø 200) Ø 180 1,5 l incl. eieren
Rijst
1 100 g Steelpan (Ø 200) Ø 145 1,0 l alleen water
1)
2 - 4 200 - 400 g Lage pan (Ø 200) Ø 180 1,5 l alleen water
1)
2 - 4 200 - 400 g Hoge pan (Ø 200) Ø 180 1,5 l alleen water
1)
4 - 5 400 - 500 g Hoge pan (Ø 240) Ø 210 / Vario 2,0 l alleen water
1)
Pasta
1 - 2 100 - 200 g Lage pan (Ø 200) Ø 180 1,0 l alleen water
1)
2 - 3 200 - 300 g Hoge pan (Ø 200) Ø 210 / Vario 2,0 l alleen water
1)
4 - 6 400 - 600 g Grote pan (Ø 240) Ø 260 3,0 l alleen water
1)
4 - 6 400 - 600 g Grote pan (Ø 240) Ø 260 dubbel 3,5 l alleen water
1)
1) Na het geluidssignaal kan de rijst of pasta worden toevoegd.
* Deze functie werkt het best met pannen die door ATAG worden
geadviseerd (zie hiervoor www.atagservice.nl).
** Deze menufuncties werken het best als ze worden opgestart aan het
begin van het kookproces.
BEDIENING