
Nederlands - 21
AUTOMATISCHE PROGRAMMA'S STOOMBEREIDING VOLLEDIGE OVENRUIMTE
In de volgende tabel vindt u 15 automatische programma's voor bakken en roosteren met behulp
van stoom. Deze zijn bestemd voor de volledige ovenruimte. Verwijder de verdeelplaat altijd.
Hierin zijn gewicht, accessoires en geschikt niveau van de bakplaat en aanbevelingen opgenomen.
Temperaturen, bereidingsmethoden en -tijden zijn voor het gemak voorgeprogrammeerd.
U kunt deze richtlijnen voor de bereiding gebruiken. Plaats het eten altijd in een koude oven.
Code Voedselitem Gewicht/kg Onderdeel Plaatniveau Aanbevelingen
S-01 Deeg laten rijzen 0,3-0,8 Groot rooster 2
Plaats het deeg in de schaal.
S-02 Broodjes 0,2-0,4 Bakplaat 2
Plaats 4-8 rollen ovenklaar deeg zij aan zij op
bakpapier.
S-03 Croissants 0,2-0,4 Bakplaat 2
Volg de instructie van de fabrikant en neem 4-8
ovenklare croissants. Plaats zij aan zij op bakpapier.
S-04 Baguettes 0,4-0,8 Bakplaat 2
Plaats 2-3 baguettes en plaats in de breedte op
bakpapier.
S-05 Witbrood 0,7-0,8 Groot rooster 2
Plaats het brooddeeg in een zwarte metalen
broodvorm met een lengte van 25 cm. Plaats in de
breedte in de oven.
S-06 Brood van
gemengde
granen/hartig
brood
0,7-0,8 Groot rooster 2
Plaats het brooddeeg of hartige brood in een zwarte
metalen broodvorm met een lengte van 25 cm.
Plaats in de breedte in de oven.
S-07 Volkorenbrood 0,7-0,8 Groot rooster 2
Plaats het deeg in een zwarte metalen broodvorm
met een lengte van 25 cm. Plaats in de breedte in
de oven.
Code Voedselitem Gewicht/kg Onderdeel Plaatniveau Aanbevelingen
A-20 Vruchtenvlaaibodem 0,3-0,4
(groot)
0,2-0,3
(taartjes)
Groot rooster 2 Doe het beslag in een ingevette
taartbodemvorm De eerste stand is voor één
vruchtenvlaaibodem, de tweede voor 5-6
kleine taartjes.
A-21 Biscuitgebak 0,4-0,5
(middelgroot)
0,2-0,3
(klein)
Groot rooster 2 Doe het beslag in een ronde zwartmetalen
bakvorm. De eerste stand is voor een
bakvorm met een diameter van 26cm, de
tweede voor een kleine bakvorm met een
diameter van 18cm.
A-22 Muns 0,5-0,6
0,7-0,8
Groot rooster 2 Doe het beslag in een zwarte metalen
bakvorm voor 12 muns. De eerste stand is
voor kleine muns, de tweede is voor grote
muns.
A-23 Brood 0,7-0,8 (wit)
0,8-0,9
(volkoren)
Groot rooster 2 Bereid het deeg volgens de instructies van
de fabrikant en doe het in een rechthoekige
zwartmetalen bakvorm (lengte 25 cm). De
eerste instelling is voor witbrood (0,7-0,8kg)
en de tweede instelling is voor volkorenbrood
(0,8-0,9kg).
A-24 Zelfgemaakte pizza 1,0-1,2
1,3-1,5
Bakplaat 2 Leg de pizza op de bakplaat. Het
gewichtsbereik is inclusief de garnering, zoals
saus, groente, ham en kaas. Stand 1 (1,0-1,2
kg) is voor dunne pizza's en stand 2 (1,3-1,5
kg) is voor pizza's met veel garnering.
A-25 Deeg gisten 0,3-0,5
0,6-0,8
Groot rooster 2 De eerste instelling wordt aanbevolen voor
het laten rijzen van pizzadeeg. De tweede
instelling is geschikt voor gistdeeg voor
gebak en brooddeeg. Doe het in een grote,
ronde hittebestendige kom en dek het af met
vershoudfolie.
AUTOMATISCHE BEREIDING
NV9785BJPSR_EF_DG68-00447D-03_NL.indd 21 2015-03-02 �� 4:20:05