Tabel bereidingen Hetelucht
**De hoeveelheid water dat in het reservoir dient te worden ingevoerd is voor elk soort voedsel aangegeven.
19
VOEDSEL Houder Functie Plateaustand Temperatuur Temperatuur Bereidingstijd
(gezien vanaf (°C) meter (°C) (minuten)
de bodem)
Geroosterd rundvlees medium ovenschaal vlees 2 210 54 55-60
Geroosterd rundvlees ’rauw’ ovenschaal vlees 2 210 48 45-55
Geroosterd kalfsvlees ovenschaal vlees 2 210 68 70-75
Geroosterd varkensvlees ovenschaal vlees 2 210 55 55-70
Lamsbout ovenschaal vlees 2 210 48 60-70
Kip ovenschaal kip 2 200 83 55-65
Kalkoen 6-7 kg opvangplaat kip 1 200 83 130-160
Eend ovenschaal kip 2 200 80 70-75
Gans opvangplaat kip 2 200 80 70-80
Zalmfilet 1 kg ovenschaal vis 2 180 – 28-35
Zalm plakken ovenschaal vis 2 180 – 18-20
Zalmdarne ovenschaal vis 2 180 – 25-30
Goudbrasem 350g ovenschaal vis 2 180 – 25-30
Tong 350 g ovenschaal vis 2 180 – 18-25
Zeebaars 1kg ovenschaal vis 2 180 – 40-45
Geelstaart makreelfilets/plakken ovenschaal vis 2 180 – 15-20
Geelstaart makreel 600- 800 g ovenschaal vis 2 180 – 35-40
Tarbot ovenschaal vis 2 180 – 30-45
Plakken tonijn ovenschaal vis 2 180 – 18-20
Zalmfilet 1 kg stoompan stoompan 2 100 – 25-30
Goudbrasem 350g stoompan stoompan 2 100 – 30-35
Tong 350 g stoompan stoompan 2 100 – 17-23
Zeebaars 1kg stoompan stoompan 2 100 – 35-40
Zalm plakken stoompan stoompan 2 100 – 18-20
Geelstaart makreelfilets/plakken stoompan stoompan 2 100 – 18-20
Tarbot stoompan stoompan 2 100 – 25-35
Garnalen stoompan stoompan 2 100 – 10-12
Tomaten ovenschaal /bakvorm groente 2 185 – 20-25
Aubergines ovenschaal /bakvorm groente 2 185 – 30-35
Courgettes ovenschaal /bakvorm groente 2 185 – 30-35
Artichoken ovenschaal /bakvorm groente 2 185 – 45-50
Paprika’s ovenschaal /bakvorm groente 2 185 – 25-40
Uien ovenschaal /bakvorm groente 2 185 – 30-35
Appels ovenschaal /bakvorm groente 2 185 – 30-35
Aprikozen ovenschaal /bakvorm groente 2 185 – 20-25
Perziken ovenschaal /bakvorm groente 2 185 – 25-30
Wortels stoompan stoompan 2 100 – 30-35
Courgettes stoompan stoompan 2 100 – 25-30
Artichoken stoompan stoompan 2 100 – 30-35
Paprika’s stoompan stoompan 2 100 – 22-28
Venkel stoompan stoompan 2 100 – 35-40
Kool stoompan stoompan 2 100 – 22-28
Aardappels stoompan stoompan 2 100 – 20-30
Spruiten stoompan stoompan 2 100 – 20-30
Broccoli stoompan stoompan 2 100 – 22-28
Brood /Stokbrood opvangplaat hand matig half 2 180 – 40-50
Taart/ Caketaart taartvorm hand matig half 2 170 – 35-40
Focaccia opvangplaat hand matig laag 2 170 – 40-50
Muffins metalen muffinplaat hand matig laag 2 185 – 18-22
Traditioneel brood opvangplaat hand matig half 2 180 – 40-50
Rozijnencake bakblik hand matig half 2 170 – 50-55
Crème Caramel stoompan stoompan 2 100 – 20-25
Crème stoompan stoompan 2 100 – 25-30
Boterdeeg taartvorm hand matig half 2 170 – 30-35
Taarten met vruchten vulling ovenschaal-rond hand matig half 2 170 – 45-50
Napolitaanse paastaart metalen taartvorm hand matig half 2 170 – 50-60
Kaastaart metalen taartvorm hand matig half 2 170 – 50-60
Kruimelgebak bakplaat hand matig laag 2 170 – 18-20
VLEES
Maximum
niveau
GEVOGELTE
Maximum
niveau
VIS
Middelste
niveau
VIS
(met stoompan)
Maximum
niveau
GROENTE/
GESCHILD
FRUIT
Maximum
niveau
GROENTE
(met stoompan)
Maximum
niveau
BROOD /
DESSERTS
DEEG RIJZEN
Maximum
niveau
DESSERTS
Maximum
niveau