RECEPT BEGINSTAAT
GE-
WICHTS-
HOEVEEL-
HEID
DUUR
VOORBEREIDING
k
Verse pizza
Kamertempe-
ratuur
700 g
21min
Giet 150 g water van 37°C rechtstreeks in de
mengschaal en los 15 gram gist op in het water. Meet
2 ml zout en 2 eetlepels olie af en weeg 225 g bloem
en voeg dit aan het water toe. Goed kneden tot deeg
ontstaat (duurt ongeveer 5 minuten). Afdekken met
een handdoek en 30 minuten bij kamertemperatuur
laten rijzen. Kneed het deeg tot het stevig is. Rol
het deeg uit met de deegrol, leg op de licht geoliede
crispplaat of bakplaat en prik met een vork. Verdeel
1 dl tomatensaus gelijkmatig over het deeg en
besprenkel dit met 60 g ham en 125 g kaas (en
oregano). Plaats dit op het lage rek om te bereiden als
de oven is voorverwarmd.
l
Muffins
Kamertempe-
ratuur
350g
23min
Klop 170 g margarine en 170 g suiker met een elek-
trische mixer tot het zacht wordt en een lichte kleur
heeft. Klop daar 3 eieren in, een voor een. Voeg voor-
zichtig 225 g gezeefd bloem toe gemengd met 7 g
bakpoeder en 0,25 g zout. Weeg 28 g van het mengsel
af in papieren vormen en plaats 11-13 stuks evenredig
op de crispplaat of bakplaat. Zet de plaat op het lage
rek als de oven is voorverwarmd.
;
Koekjes
Kamertempe-
ratuur
180g
14min
Roer koekmix, 80 g boter en 1 extra groot ei in een
grote schaal met een houten lepel tot het net samen-
komt. Gebruik uw handen om het te mixen tot een
zacht deeg. Meet eetlepels koekmix en rol dit tot ballen
(20 g voor elk). Plaats deze op de crispplaat of bak-
plaat, 5 cm uit elkaar, plaats dit op het lage rek als de
oven is voorverwarmd.
2)
Meringues
Kamertempe-
ratuur
100g
60min
Klop het wit van 2 eieren en 80 g suiker. Bestrooi dit
met vanille en amandelolie. Vorm 10-12 stuks op een
crispplaat of bakplaat. Zet de plaat op het lage rek als
de oven is voorverwarmd.
chef menu
Een keuze aan automatische recepten met vooraf ingestelde kookparameters voor optimale bereidingsresultaten.
q
Druk op de toets Chef Menu.
w
Druk op en houd de toets Plus / Min om het recept te selecteren (zie de volgende tabel) en druk op OK om te be-
vestigen.
e
Afhankelijk van het geselecteerde recept, kan het display u vragen om het Gewicht in te stellen. Gebruik de toets
Plus / Min om de gevraagde waarden in te stellen.
r
Druk op de OK of Jet Start-toets. De functie wordt gestart.
De duur van de functie wordt automatisch berekend aan de hand van het geselecteerde voedsel en gewicht.
RECEPT BEGINSTAAT
GE-
WICHTS-
HOEVEEL-
HEID
DUUR
VOORBEREIDING
q
Soep
Kamertempe-
ratuur
250-1000 g
/250 g
3-8 min.
Dek de schaal af en laat luchtventilatie open.
Roer het voedsel als daarom wordt gevraagd.
Laat 3 minuten staan voor het opdienen.
w
Saus
Kamertempe-
ratuur
250-1000 g
/250 g
4-13 min.
Dek de schaal af en laat luchtventilatie open.
Roer het voedsel als daarom wordt gevraagd.
Laat 3 minuten staan voor het opdienen.
e
Gekoelde pizza
Temperatuur
koelkast
200-600 g
/50 g
2-4 min.
Leg de pizza op een bord dat geschikt is voor de
magnetron.
Meerdere pizza's op elkaar stapelen wordt afgeraden.
r
Diner
Temperatuur
koelkast
250-350 g
/50 g
7-10 min
Bereid het bord voor met vlees, aardappelpuree en
groenten. Dek de schaal af en laat luchtventilatie
open. Laat 3 minuten staan voor het opdienen.
t
Dranken
Kamertempe-
ratuur
150-60 ml
1-5 min.
Zet een metalen lepel in de kop om overkoken te
voorkomen.
y
Gehakt
Bevroren
100-2000
g (100-499
g/50 g, 500-
2000 g/100
g)
1-29 min.
Gehakt, koteletten, steaks of gebraad.
Laat het voedsel na de bereiding minstens 5
minuten rusten voor betere resultaten. Draai het
voedsel als dit wordt aangegeven
RECEPT BEGINSTAAT
GE-
WICHTS-
HOEVEEL-
HEID
DUUR
VOORBEREIDING
u
Gevogelte
Bevroren
100-2500
g (100-499
g/50 g, 500-
2000 g/100
g)
1-41 min
Volledige kip, stukken of filets.
Laat het voedsel na de bereiding minstens 5-10
minuten rusten voor betere resultaten. Draai het
voedsel als dit wordt aangegeven
i
Vis
Bevroren
100-1500
g (100-499
g/50 g, 500-
1500 g/100
g)
1-18 min.
Volledig, steaks of filets.
Laat het voedsel na de bereiding minstens 5
minuten rusten voor betere resultaten. Draai het
voedsel als dit wordt aangegeven
o
Groente
Bevroren
100-1500
g (100-499
g/50 g, 500-
1500 g/100
g)
1-20 min.
Groter, middelgroot en klein gesneden groenten.
Laat het voedsel na de bereiding minstens 3-5
minuten rusten voor betere resultaten. Draai het
voedsel als dit wordt aangegeven
a
Brood (standaard)*
Bevroren
100-550 g
/50 g
1-4 min.
Bevroren broodjes, baguettes en croissants.
Laat het voedsel na de bereiding minstens 5
minuten rusten voor betere resultaten. Draai het
voedsel als dit wordt aangegeven.
s
Popcorn
Kamertempe-
ratuur
100 g
3min
Plaats de zak op het draaiplateau. Bereid slechts
één zak per keer.
d
Gemengde rijst
Bevroren
300-650 g
6-11min
Verwijder de verpakking, leg voedsel in de
magnetronveilige schotel, roer het voedsel als dit
wordt aangegeven.
f
Gemengde pasta
Bevroren
250-550 g
5-10min
Verwijder de verpakking, leg voedsel in de
magnetronveilige schotel, roer het voedsel als dit
wordt aangegeven.
g
Gemengde groenten
Bevroren
150-600 g
4-12min
Leg het voedsel in een voor de magnetron
geschikte schotel. Voeg 2 eetlepels water toe aan
het voedsel. Roer het voedsel om als dit wordt
aangegeven.
h
Bevroren lasagne
Bevroren
300-600 g
14-18min
Verwijder alle aluminiumfolie, leg voedsel in een
voor magnetron en oven geschikte schotel.
j
Moscovisch gebak
(licht)
Kamertempe-
ratuur
400 g
23min
Klop de twee eieren en 125 g suiker gedurende 2-3
minuten in een mixer. Smelt 37 g margarine en roer
dit in het ei-suikermengsel. Meng 125 g bloem met
7,5 g bakpoeder en voeg dit langzaam toe aan 75
g water. Leg een rond vel bakpapier op de bodem
van een magnetron- en ovenveilige schaal en giet
het beslag er in. Plaats dit op het lage rek om te be-
reiden als de oven is voorverwarmd.
Om de Magnetron functie te starten aan maximum ver-
mogen (800W) gedurende 30 seconden, drukt u op de
Jet Start-toets.
Elke extra druk op de knop zal de bereidingstijd verlengen
met 30 seconden.
Als u al een bereidingsfunctie hebt geselecteerd (bijv.:
Grill), drukt u op Jet Start om de geselecteerde functie te
selecteren.
jet start
Gebruik deze functie als u zeer grote schalen moet gebruiken
die niet vrij in de oven kunnen draaien.
De functie "Draaiplateau stoppen" werkt alleen met de volgen
-
de bereidingsfuncties: Hete Lucht, Combi Grill, Combi Lucht.
stop turntable
(DraaIplateau stoppen)