4
DETAIL VAN DE FUNCTIEKIEZER:
1000 W:
Snel warmen van dranken, water en
gerechten met een grote hoeveelheid
vloeistof.
Koken van voedingswaren die veel water
bevatten (soep, saus, tomaten, enz.).
900 W:
Koken van verse of diepgevroren
groenten.
500 W:
Koken van vissen en schaaldieren.
Koken van gedroogde groenten op een
zacht vuurtje. Warmen of koken van
fragiele voedingswaren op basis van
eieren.
300 W:
Koken op een laag vuurtje van
melkproducten, marmelades.
100 W:
Ontdooien van banketgebak dat room
bevat.
Koken van verse groenten.
Koken van diepvriesgroenten.
Koken van vissen.
Ontdooien van vlees.
Ontdooien van brood en bereide
gerechten.
Verwarming:
Verwarmingsstand
geprogrammeerd op 2 minuten 30.
2
3
VOORSTELLING VAN DE OVEN
•
1
ROOSTERINKEPINGEN AAN DE
ZIJKANT
Deze oven heeft 3 roosterniveaus om
het rooster op verschillende hoogtes te
plaatsen (voorbeeld voor het verwarmen
op 2 niveaus). Zie demontageschema
van de roosterinkepingen aan de zijkant.
ACCESSOIRES
- Veiligheidsrooster tegen omslaan
(fig. A) :
Het rooster kan gebruikt worden om alle
borden en vormen met te bakken of te
gratineren voedingswaren op te zetten.
Het zal voor gegrilde gerechten gebruikt
worden (die er rechtstreeks op mogen
staan).
Plaats de aanslag tegen het omslaan
achteraan de oven.
• Draaiplateau (fig. B) :
zorgt voor homogeen koken van de
voeding zonder deze aan te raken.
Het draait in beide richtingen. Indien
het niet draait, controleer dat alle
onderdelen goed geplaatst zijn. Het
kan als braadslee gebruikt worden. Om
het uit de oven te halen, neem het vast
met de toegangszones die in de holte
voorzien zijn.
Het dragerelement :
zorgt ervoor dat het glazen dienblad kan
draaien.
Indien u het dragerelement verwijdert,
moet u ervoor zorgen dat er geen water
in het gat van de motoras binnendringt.
Vergeet het dragerelement, de
wieltjesdrager en het draaiplateau niet
terug te zetten.