NEDERLANDS
VEILIGHEID VAN DE CAFETIÈRE | 5
DE CAFETIÈRE GEBRUIKEN
BELANGRIJK: Was alle onderdelen manueel met warm water en zeep voordat
u de cafetière gaat gebruiken� Droog goed af� Was de cafetière niet in de
vaatwasmachine en dompel het niet onder in water om schade te vermijden�
TIP: Tijdens deze stap gaat de koffie
'opwellen'� Wanneer de koffie trekt,
wordt er bovenop het wateroppervlak
een 'korst' gevormd� Dit is een teken
dat de koffie correct wordt gebrouwen�
GEBRUIK VAN DE CAFETIÈRE
3
Druk op de weegschaalknop om uw
meting te tarreren� Giet langzaam
heet (91-96°C) water in de kan
(zodat de weegschaal voldoende
tijdheeft om zich aan te passen)
voor een nauwkeurige meting�
Vulde kan volgens het gewenste
aantal tassen� De weegschaal
zal het water automatisch meten
om u de juiste hoeveelheid te
helpen bepalen� Zorgdat u bij
het vullen van de kande MAX-lijn
nietoverschrijdt�
4
Druk op de Timerknop� Roer
voorzichtig in de koffie om 'de korst
te doorbreken'�
1
Druk op de Aan/Uit-knop om de
cafetière in te schakelen� Op het
lcd-scherm verschijnt kort --- voordat
het wijzigt naar 0 G en 0:00 minuten
wanneer het klaar is voor gebruik�
2
Schep grof gemalen koffie in de
kan� De weegschaal weegt de
koffie automatisch� Zie 'Richtlijnen
voor de koffie dosering' voor de
aanbevolen hoeveelheden koffie�
Houd de weegschaal knop gedurende
3 seconden ingedrukt om over te
schakelen van grammen naar ounces�
Het lcd-scherm verandert van 0 G
naar 0�0 Oz�