6 | HET SIFON KOFFIEZETAPPARAAT GEBRUIKEN
HET SIFON KOFFIEZETAPPARAAT GEBRUIKEN
WAT ER ANDERS IS AAN SIFONKOFFIE
Sifonkofezetten, ook bekend als
“vacuüm” kofezetten, maakt gebruik
van dampspanning om heet water vanuit
de kan naar een kofezet kamer erboven
te duwen� De vers gezette kofe stroomt
daarna terug in de kan wanneer het
kofezetten voltooid is�
Bij sifonkofezetten wordt de gemalen
kofe volledig en evenredig met heet
water verzadigd, wat de heldere, intense
smaak uit uw favoriete gemalen kofe naar
boven haalt� Het aroma van de kofe zit
gevangen in het kofezetapparaat en kan
niet in de lucht ontsnappen� Dit levert een
puur, stevig en krachtig smakende kofe
op die druppelkofezetapparaten niet
kunnen evenaren�
Traditioneel sifonkoffiezetten
Kofezetten met een sifon is een
ambachtelijke kofezetmethode die met de
hand wordt uitgevoerd� Het is traditioneel
een moeilijk en ingewikkeld proces dat
voortdurende aandacht, precieze timing
en veelvuldige temperatuur aanpassingen
vereist� Voor traditionele sifon kofezet-
apparaten is vaak een brander of open
vuur nodig� Gezien de complexiteit en het
ongemak sluiten kofe liefhebbers vaak een
compromis en nemen genoegen met het
gebruikelijke druppel kofezet apparaat�
Het sifon koffiezetapparaat
vanKitchenAid
Het sifon kofezetapparaat van KitchenAid
combineert de ongelofelijke smaak van
sifonkofe met een handige bediening
zonder open vuur� Met een simpele druk
op de knop zet het sifon kofezetapparaat
automatisch uitzonderlijk puur en helder
smakende kofe zonder giswerk of
aanpassingen� U vult de kan gewoon
met de gewenste hoeveelheid water,
voegt uw favoriete gemalen kofe toe
in de kofezeteenheid en laat het sifon
kofezetapparaat al het werk doen!
Meteen boeiende kofezettechniek die
u kunt zien, zullen u en uw gasten net zo
genieten van het kofezetproces als van
deuitzonderlijke smaak van de kofe zelf�