Bauknecht EMCHS 6145 IN Program Chart

Type
Program Chart
EMCHS 6145
NL
BEKNOPTE HANDLEIDING
AANBEVOLEN GEWICHTEN EN HOEVEELHEDEN VOOR DE HULPMODUS
VOEDSEL
CATEGORIE
VOEDSELKLASSE AANBEVOLEN
HOEVEELHEID
TE GEBRUIKEN ACCESSOIRES
VLEES
R
OSBIEF 800 G - 1,5 KG MAGNETRON- EN OVENVASTE SCHAAL
VARKENSBRAADSTUK 800 G - 1,5 KG MAGNETRON- EN OVENVASTE SCHAAL
LAMSBRAADSTUK 1 KG - 1,5 KG MAGNETRON- EN OVENVASTE SCHAAL
KALFSBRAADSTUK 800 G - 1,5 KG MAGNETRON- EN OVENVASTE SCHAAL
SPARERIBS 700 G - 1,2 KG CRISPPLAAT
BRAADWORST 200 G - 800 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT
(GEBRUIK EEN LEGE CRISPPLAAT TIJDENS HET VOOR-
VERWARMEN)
H
OT DOG, GEKOOKT 4 - 8 STUKS GEBRUIK ALLEEN ONDERKANT VAN DE STOOMPAN,
BESPRENKEL VOEDSEL MET WATER.
BEVROREN HAMBURGERS 100 G - 500 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT
(GEBRUIK EEN LEGE CRISPPLAAT TIJDENS HET
VOORVERWARMEN)
B
ACON 50 G - 150 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT
(GEBRUIK EEN LEGE CRISPPLAAT TIJDENS HET
VOORVERWARMEN)
G
EHAKTBROOD 4 - 8 PORTIES MAGNETRON- EN OVENVASTE SCHAAL
GEROOSTERDE KIP 800 G - 1,5 KG MAGNETRON- EN OVENVASTE SCHAAL
GEVOGELTE KIPFILET, GESTOOMD 300 G - 800 G GEBRUIK STOOMPAN
KIPFILET, GEFRITUURD 300 G - 1 KG GEBRUIK DE CRISPPLAAT
(GEBRUIK EEN LEGE CRISPPLAAT TIJDENS HET
VOORVERWARMEN)
KIP IN STUKKEN, GEFRITUURD 400 G - 1,2 KG GEBRUIK DE CRISPPLAAT
H
ELE VIS, GEBAKKEN 600 G - 1,2 KG MAGNETRON- EN OVENVASTE SCHAAL
HELE VIS, GEKOOKT 600 G - 1,2 KG MAGNETRON- EN OVENVASTE SCHAAL
FILETS, GESTOOMD 300 G - 800 G GEBRUIK STOOMPAN
VIS KOTELETTEN, GEFRITUURD 300 G - 800 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT
(GEBRUIK EEN LEGE CRISPPLAAT TIJDENS HET
VOORVERWARMEN)
KOTELETTEN, GESTOOMD 300 G - 800 G GEBRUIK STOOMPAN
GEGRATINEERD, BEVROREN 600 G - 1,2 KG MAGNETRON- EN OVENVASTE SCHAAL
GEPAN. FILETS, BEVROREN 200 G - 600 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT
(GEBRUIK EEN LEGE CRISPPLAAT TIJDENS HET
VOORVERWARMEN)
VOEDSEL
CATEGORIE
VOEDSELKLASSE AANBEVOLEN
HOEVEELHEID
TE GEBRUIKEN ACCESSOIRES
A
ARDAPPELEN, GEKOOKT 300 G - 1 KG GEBRUIK DE STOOMPAN (ONDERKANT & DEKSEL)
AARDAPPELEN, GEBAKKEN 200 G - 1 KG MAGNETRON- EN OVENVASTE SCHAAL
AARDAP
PELEN
GEGRATINEERD 4 - 10 PORTIES MAGNETRON- EN OVENVASTE SCHAAL
PATAT, BEVROREN 300 G - 600 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT
AARDAP. PARTJES 300 G - 800 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT
BEVROREN 300 G - 800 G GEBRUIK DE STOOMPAN
WORTELEN 200 G - 500 G GEBRUIK DE STOOMPAN
GROENE BONEN 200 G - 500 G GEBRUIK DE STOOMPAN (ONDERKANT & DEKSEL)
B
ROCCOLI 200 G - 500 G GEBRUIK DE STOOMPAN
BLOEMKOOL 200 G - 500 G GEBRUIK DE STOOMPAN
GEGRATINEERD, BEVROREN 400 G - 800 G MAGNETRON- EN OVENVASTE SCHAAL
GROENTEN PAPRIKA, GESTOOMD 200 G - 500 G GEBRUIK DE STOOMPAN
PAPRIKA, GEFRITUURD 200 G - 500 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT
(GEBRUIK EEN LEGE CRISPPLAAT TIJDENS HET VOORVER-
WARMEN)
A
UBERGINE 300 G - 800 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT
(GEBRUIK EEN LEGE CRISPPLAAT TIJDENS HET VOORVER-
WARMEN)
POMPOEN, GESTOOMD 200 G - 500 G GEBRUIK DE STOOMPAN
MAÏSKOLVEN 300G - 1,0KG GEBRUIK DE STOOMPAN
TOMATEN 300 G - 800 G MAGNETRON- EN OVENVASTE SCHAAL
RIJST 100ML - 400ML GEBRUIK DE STOOMPAN (ONDERKANT & DEKSEL)
RIJST RIJSTEPAP 2 - 4 PORTIES GEBRUIK DE STOOMPAN (ONDERKANT & DEKSEL)
H
AVERMOUTPAP 1 - 2 PORTIES GEBRUIK PORSELEINEN SCHAAL
PASTA 1 - 4 PORTIES GEBRUIK DE STOOMPAN (ONDERKANT & DEKSEL)
PASTA LASAGNA 4 - 10 PORTIES MAGNETRON- EN OVENVASTE SCHAAL
BEVROREN LASAGNA 500 G - 1,2 KG MAGNETRON- EN OVENVASTE SCHAAL
EMCHS 6145
NL
4619- 694- 68821
BEKNOPTE HANDLEIDING
AANBEVOLEN GEWICHTEN EN HOEVEELHEDEN VOOR DE HULPMODUS
ACCESSOIRES
PLATEAUDRAGER
GEBRUIK ALTIJD DE plateaudrager als steun
onder het glazen draaiplateau. Plaats
nooit andere voorwerpen op de pla-
teaudrager.
Plaats de plateaudrager in de oven.
GLAZEN DRAAIPLATEAU
GEBRUIK HET GLAZEN DRAAIPLATEAU bij
alle toepassingen. Het vangt spet-
ters, sappen en kruimels op die anders
de ovenruimte zouden bevuilen.
Plaats het glazen draaiplateau op de pla-
teaudrager.
BAKPLAAT
GEBRUIK DE BAKPLAAT uitsluitend bij het koken met
hete lucht. Gebruik hem beslist nooit
met magnetronfunctie.
DEKSEL
Het deksel wordt gebruikt om het
voedsel te bedekken wanneer het al-
leen met microgolven wordt gekookt
en opgewarmd. Het helpt spatten te
verminderen, het vocht in het voed-
sel te behouden en de bereidingstij-
den te verkorten.
G
EBRUIK het deksel bij het verwarmen op twee ni-
veaus
ROOSTER
G
EBRUIK HET ROOSTER wanneer u voed-
sel bereidt en bakt met de functies Hete lucht en
Grill.
STOOMPAN
GEBRUIK DE STOOMPAN MET HET STOOM-
ROOSTER voor voedsel als vis,
groenten en aardappelen.
G
EBRUIK DE STOOMPAN zonder het
stoomrooster voor voedsel als
rijst, pasta en witte bonen.
P
LAATS de stoompan altijd op het glazen draai-
plateau.
CRISPHANDGREEP
G
EBRUIK DE MEEGELEVERDE SPECIALE CRI-
SPHANDGREEP om de hete crispplaat uit
de oven te halen.
CRISPPLAAT
P
LAATS HET VOEDSEL DIRECT OP DE CRISPPLAAT.
Gebruik altijd het glazen draai-
plateau als steun wanneer u de
crispplaat gebruikt.
ZET GEEN KEUKENGEREI OP de crispplaat
omdat deze erg heet wordt en het gerei
waarschijnlijk zal beschadigen.
DE CRISPPLAAT mag voor het gebruik worden vóór-
verwarmd (max. 3 min.). Gebruik altijd de crisp-
functie bij het vóórverwarmen van de crispplaat.
TECHNISCHE SPECIFICATIES
ALGEMEEN
ER ZIJN verschillende accessoires verkrijgbaar.
Overtuig u er vóór de aankoop van dat deze geschikt zijn voor
gebruik in de magnetron.
VOEDINGSSPANNING 230 V/50 HZ
NOMINAAL INGANGSVERMOGEN 2800 W
Z
EKERING 16 A
UITGANGSVERMOGEN MAGNETRON 900 W
G
RILLEN 1600 W
H
ETE LUCHT (FORCED AIR) 1200 W
A
FMETINGEN BUITENKANT (HXBXD) 455 X 595 X 560
A
FMETINGEN BINNENKANT (HXBXD) 210 X 450 X 420
VOEDSEL
CATEGORIE
VOEDSELKLASSE AANBEVOLEN
HOEVEELHEID
TE GEBRUIKEN ACCESSOIRES
E
IGENGEM. PIZZA 2 - 6 PORTIES START MET LEGE OVEN, GEBRUIK DE BAKPLAAT
DUNNE PIZZA, BEVROREN 250 G - 500 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT
PANPIZZA, BEVROREN 300 G - 800 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT
PIZZA / PASTEI PIZZA, GEKOELD 200 G - 500 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT
(GEBRUIK EEN LEGE CRISPPLAAT TIJDENS HET VOOR-
VERWARMEN)
Q
UICHE LORRAINE 1 BAKSEL GEBRUIK DE CRISPPLAAT
QUICHE BEVROREN 200 G - 800 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT
VRUCHTENTAART, EIGENGE-
MAAKT
1 BAKSEL GEBRUIK DE CRISPPLAAT
BEVR. VRUCHTENTAART 300 G - 800 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT
(GEBRUIK EEN LEGE CRISPPLAAT TIJDENS HET VOOR-
VERWARMEN)
DESSERTS G
EBAKKEN APPELS 4 - 8 STUKS MAGNETRON- EN OVENVASTE SCHAAL
FRUITCOMPÔTE 300ML - 800ML GEBRUIK DE STOOMPAN
SOUFFLÉ 2 - 6 PORTIES MAGNETRON- EN OVENVASTE SCHAAL
BROOD 1 - 2 STUKS BAKPLAAT
BROODJES 1 BAKSEL GEBRUIK DE BAKPLAAT
DIEPVRIES BROODJES 1 BAKSEL GEBRUIK DE BAKPLAAT
VOORGEBAKKEN BROODJES 1 BAKSEL GEBRUIK DE BAKPLAAT
BROOD/CAKE BROODJES 1 BAKSEL GEBRUIK DE BAKPLAAT
SCONES 1 BAKSEL GEBRUIK DE CRISPPLAAT
BISCUITGEBAK 1 BAKSEL MAGNETRON- EN OVENVASTE SCHAAL
MUFFINS 1 BAKSEL GEBRUIK DE BAKPLAAT
KOEKJES 1 BAKSEL GEBRUIK DE BAKPLAAT
MERINGUES 1 BAKSEL GEBRUIK DE BAKPLAAT
POPCORN 90 G - 100 G PLAATS DE ZAK OP HET GLAZEN PLATEAU
SNACKS GEROOST. NOTEN 50 G - 200 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT
(GEBRUIK EEN LEGE CRISPPLAAT TIJDENS HET VOOR-
VERWARMEN)
KIPPENVLEUGELS, BEVROREN 300 G - 600 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT
NUGGETS, BEVROREN 250 G - 600 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT
(GEBRUIK EEN LEGE CRISPPLAAT TIJDENS HET VOOR-
VERWARMEN)
  • Page 1 1
  • Page 2 2

Bauknecht EMCHS 6145 IN Program Chart

Type
Program Chart