AMW 588
4619- 694- 66031
BEKNOPTE HANDLEIDING
AANBEVOLEN GEWICHTEN EN HOEVEELHEDEN VOOR DE HULPMODUS
ACCESSOIRES
PLATEAUDRAGER
GEBRUIK ALTIJD DE plateaudrager als
steun onder het glazen draaiplateau.
Plaats nooit andere voorwerpen op de
plateaudrager.
Plaats de plateaudrager in de oven.
GLAZEN DRAAIPLATEAU
GEBRUIK HET GLAZEN draaiplateau bij
alle toepassingen. Het vangt spetters,
sappen en kruimels op die anders de
ovenruimte zouden bevuilen.
Plaats het glazen draaiplateau op de plateau-
drager.
BAKPLAAT
GEBRUIK DE bakplaat uitsluitend bij het
koken met hete lucht. Gebruik hem
beslist nooit met magnetronfunctie.
DEKSEL
HET DEKSEL wordt gebruikt om het
voedsel te bedekken wanneer het
alleen met microgolven wordt
gekookt en opgewarmd. Het helpt
spatten te verminderen, het vocht in het voedsel
te behouden en de kooktijden te verkorten.
GEBRUIK het deksel bij het verwarmen op twee
niveaus
ROOSTER
G
EBRUIK HET ROOSTER wanneer u
voedsel bereidt en bakt met de functies Hete
lucht en Grill.
BIJ GRILLEN ZONDER MAGNETRONFUNCTIE gebruikt u het
rooster om het voedsel dichter bij het grillele-
ment bovenin de magnetron te brengen.
STOOMPAN
G
EBRUIK DE STOOMPAN MET HET STOOM-
ROOSTER voor voedsel als vis, groen-
ten en aardappelen.
G
EBRUIK DE STOOMPAN zonder het sto-
omrooster voor voedsel als rijst, pasta en witte
bonen.
P
LAATS DE STOOMPAN ALTIJD op het glazen draaiplateau.
CRISPHANDGREEP
G
EBRUIK DE BIJGELEVERDE SPECIALE CRI-
SPHANDGREEP om de hete crispplaat uit
de oven te halen.
CRISPPLAAT
P
LAATS HET VOEDSEL DIRECT OP DE CRISPPLAAT.
Gebruik altijd het glazen draai-
plateau als steun wanneer u de
crispplaat gebruikt.
ZET GEEN KEUKENGEREI OP de crispplaat
omdat deze erg heet wordt en het gerei
waarschijnlijk zal beschadigen.
DE CRISPPLAAT mag voor gebruik worden voorver-
warmd (max. 3 min.). Gebruik altijd de crispfunc-
tie bij het voorverwarmen van de crispplaat.
TECHNISCHE SPECIFICATIES
ALGEMEEN
ER ZIJN verschillende accessoires in de handel verkrijgbaar.
Overtuig u er vóór de aankoop van dat deze geschikt zijn voor
gebruik in de magnetron.
NL
VOEDINGSSPANNING 230 V/50 HZ
NOMINAAL INGANGSVERMOGEN 2800 W
Z
EKERING 16 A
MW
UITGANGSVERMOGEN 900 W
G
RILL 1600 W
H
ETE LUCHT 1200 W
A
FMETINGEN BUITENKANT
(HXBXD)
455 X 595 X 560
A
FMETINGEN BINNENKANT
(HXBXD)
210 X 450 X 420
VOED
SELCAT
EGORIE
VOEDSELKLASSE AANBEVOLEN
HOEVEELHEID
TE GEBRUIKEN ACCESSOIRES
E
IGENGEM. PIZZA 2 - 6 PORTIES START MET LEGE OVEN, GEBRUIK DE BAKPLAAT
DUNNE PIZZA, BEVROREN 250G - 500G GEBRUIK CRISPPLATEAU
PANPIZZA, BEVROREN 300G - 800G GEBRUIK CRISPPLATEAU
PIZZA/
PASTEI
PIZZA, GEKOELD 200G - 500G GEBRUIK CRISPPLATEAU
(GEBRUIK EEN LEEG CRISPPLATEAU TIJDENS HET VOORVERWARMEN)
Q
UICHE LORRAINE 1 BAKSEL GEBRUIK CRISPPLATEAU
QUICHE BEVROREN 200G - 800G GEBRUIK CRISPPLATEAU
FRUITPASTEI, EIGENGEMAAKT 1 BAKSEL GEBRUIK CRISPPLATEAU
BEVR. FRUITPASTEI 300G - 800G GEBRUIK CRISPPLATEAU
(GEBRUIK EEN LEEG CRISPPLATEAU TIJDENS HET VOORVERWARMEN)
DES
SERTS
G
EBAKKEN APPELS 4 - 8 STUKS MAGNETRON- EN OVENVASTE SCHAAL
FRUITCOMPÔTE 300ML - 800ML GEBRUIK STOMER
SOUFFLÉ 2 - 6 PORTIES MAGNETRON- EN OVENVASTE SCHAAL
BROOD 1 - 2 STUKS GEBRUIK BAKPLAAT
BROODJES 1 BAKSEL GEBRUIK BAKPLAAT
BEVR. BROODJES 1 BAKSEL GEBRUIK BAKPLAAT
VOORGEBAKKEN BROODJES 1 BAKSEL GEBRUIK BAKPLAAT
BROOD/
CAKE
BROODJES IN BLIK 1 BAKSEL GEBRUIK BAKPLAAT
SCONES 1 BAKSEL GEBRUIK CRISPPLATEAU
MOSCOVISCH GEBAK 1 BAKSEL MAGNETRON- EN OVENVASTE SCHAAL
MUFFINS 1 BAKSEL GEBRUIK BAKPLAAT
KOEKJES 1 BAKSEL GEBRUIK BAKPLAAT
MERINGUES 1 BAKSEL GEBRUIK BAKPLAAT
POPCORN 90G - 100G PLAATS DE ZAK OP HET GLAZEN PLATEAU
SNACKS GEROOST. NOTEN 50G - 200G GEBRUIK CRISPPLATEAU
(
GEBRUIK EEN LEEG CRISPPLATEAU TIJDENS HET VOORVERWARMEN)
K
IPPENVLEUGELS, BEVROREN 300G - 600G GEBRUIK CRISPPLATEAU
NUGGETS, BEVROREN 250G - 600G GEBRUIK CRISPPLATEAU
VOEDSELCATEGORIE