BEKNOPTE HANDLEIDING
GEBRUIK DEZE FUNCTIE bij de bereiding van:
Kaastosti's en warme sandwiches
Worstjes
Gerechten aan het spit
Pommes Duchesse
Gegratineerd fruit
6
TH
SENSE CRISP
GEBRUIK DEZE FUNCTIE bij de bereiding van:
Meringues
Gebak
Cake
Sou és
Gevogelte
Geroosterd vlees
FORCED AIR COMBI
FORCED AIR
GRILL
GRILL COMBI
CRISP
MET DEZE FUNCTIE kunt u pizza's en andere
deegwaren bereiden en opwarmen. De functie
is ook geschikt voor het bakken van spek, eieren,
worstjes, hamburgers enz.
GEBRUIK OVENHANDSCHOENEN
of de MEEGELEVERDE SPECIALE
CRISPHANDGREEP om de
hete crispplaat uit de oven te nemen.
G
EBRUIK DEZE FUNCTIE om de lege oven voor te
verwarmen.
Z
ET GEEN VOEDSEL in de oven vóór of tijdens het
voorverwarmen. Dit zal door de hoge temperatuur
verbranden.
H
ET VOORVERWARMEN moet altijd worden
uitgevoerd met een lege oven.
QUICK HEAT
GEBRUIK DEZE FUNCTIE OM uw voedsel snel van
diepvries- tot serveertemperatuur op te warmen.
Deze functie wordt uitsluitend gebruikt voor
kant-en-klaar diepvriesvoedsel.
6
TH
SENSE REHEAT
GEBRUIK DEZE FUNCTIE ALLEEN voor ontdooien.
De functie Jet Defrost kan uitsluitend worden gebruikt
voor het snel ontdooien van voedsel dat valt onder
de hier genoemde categorieën. Gebruik de functie
handmatig ontdooien voor andere, niet genoemde
soorten voedsel of gewichten.
LET OP
O
M PERFECTE RESULTATEN TE BEHALEN is het
NOODZAKELIJK om:
Het GEWICHT van het geselecteerde voedsel
zo nauwkeurig mogelijk in te voeren.
Het voedsel om te draaien wanneer dit wordt
gevraagd.
JET DEFROST
GEBRUIK DEZE FUNCTIE voor het bereiden van
geroosterd vlees, gevogelte, aardappelen in
de schil, diepvriesvoedsel, cake, gebak, vis en
pudding.
G
EBRUIK DEZE FUNCTIE voor het opwarmen van reeds
bereid voedsel, zowel diepvries, koud als op
kamertemperatuur.
H
ET NETTOGEWICHT moet tussen de 250 - 600 g
blijven als u deze functie gebruikt.
G
EBRUIK ALTIJD HET BIJGELEVERDE DEKSEL
bij deze functie, behalve bij het
verwarmen van soepen, want
daarvoor is dit deksel niet nodig
Als het voedsel zodanig verpakt is dat het niet
afgedekt kan worden, moet de verpakking op 2-3
plaatsen worden ingesneden om de druk te laten
ontsnappen tijdens het verwarmen.
JT 398
NL
VOEDINGSGROEP HOEVEELHEID
q
PATAT, BEVROREN 250 G - 600 G
w
PANPIZZA, BEVROREN 300 G - 800 G
e
DUNNE PIZZA, BEVROREN 250 G - 500 G
r
KIPPENVLEUGELS,
BEVROREN
250 G - 600 G
VOOR VOEDSEL DAT NIET IN DEZE TABEL wordt genoemd
en waarvan het gewicht minder of meer is dan
het aanbevolen gewicht, moet u de procedure
voor de handmatige crispfunctie aanhouden.
2/4
JT 378
HET JUISTE VERMOGEN KIEZEN
V
ERMOGEN
AANBEVOLEN GEBRUIK:
650 W
B
EREIDEN VAN groenten en
gegratineerde gerechten
350 - 500 W BEREIDEN VAN gevogelte en lasagne
160 - 350 W
B
EREIDEN VAN vis en bevroren
gegratineerde gerechten
160 W B
EREIDEN VAN vlees
90 W G
RATINEREN VAN fruit
0 W
A
LLEEN EEN BRUIN KORSTJE GEVEN
tijdens de bereiding
VOEDINGSGROEP HOEVEELHEID
q
VLEES 100 G - 2 KG
w
GEVOGELTE 100 G - 3 KG
e
VIS 100 G - 2 KG
r
GROENTEN 100 G - 2 KG
t
BROOD 100 G - 2 KG
HET JUISTE VERMOGEN KIEZEN
V
ERMOGEN AANBEVOLEN GEBRUIK:
350 W
B
EREIDEN VAN gevogelte, aardappelen
in de schil, lasagne en vis
160 W
B
EREIDEN VAN geroosterd vlees en
vruchtentaarten
90 W B
EREIDEN VAN taarten en gebak