Voor Het Voorbereiden Van Fruit :
❖ U kunt volledige vruchten in uw centrifuge doen. Als
bepaalde vruchten toch niet door de voedingsbuis gaan,
snij deze dan in grote stukken
❖ Als u fruit met een harde of niet eetbare schil gebruikt
(citrusvruchten, mango's, meloen, ananas,..), schil deze
dan altijd voor u ze in de centrifuge doet.
❖ Was het fruit alvorens deze in de centrifuge te doen.
❖ Let erop dat u de pitten van de vruchten verwijdert,
deze kunnen uw apparaat beschadigen.
❖ Om het oxideren van appelsap te beperken kunt u er een
beetje citroensap aan toevoegen.
❖ Als u een bereiding klaarmaakt met verschillende soorten
fruit en groenten met verschillende textuur, bevelen we aan
te beginnen met de zachte texturen (op lage snelheid).
❖ De bekomen hoeveelheidsap is afhankelijk van ieder type
en de staat van fruit en groenten. Om voldoende sap te
verkrijgen bevelen we aan om fruit en groenten te
mengen(bijvoorbeeld het combineren van appelen die
veel sap geven, met aardbeien die weinig sap geven )
KEUZE VAN DE SNELHEDEN
❖ Pas snelheid 1 toe voor zachte vruchten en snelheid twee
voor harde vruchten.
❖ Onderstaande tabbel helpt u bij de snelheidskeuze (Deze
lijst is niet volledig).
Abrikozen_______________________1
Broccoli_________________________1
Kersen__________________________1
Bloemkolen______________________1
Komkommer _____________________1
Aardbeien_______________________1
Frambozen ______________________1
Kiwi's___________________________1
Mango's ________________________1
Meloen _________________________1
Nectarine _______________________1
Perzik __________________________1
Watermeloen ____________________1
Pruimen_________________________1
Rozijnen ________________________1
Tomaten ________________________1
Rozijnen ________________________1
Ananas _________________________2
Biet ____________________________2
Wortel __________________________2
Venkel __________________________2
Appels _________________________2
Citrusvruchten _______________1 of 2
Peren _______________________1 of 2
2/ Menger
—————————————————————————————————
A- Montage
17