WMF Schneidbrett 18.000.6010 Handleiding

  • Hallo! Ik ben een AI-chatbot die speciaal is getraind om je te helpen met de WMF Schneidbrett 18.000.6010 Handleiding. Ik heb het document al doorgenomen en kan je duidelijke en eenvoudige antwoorden geven.
Schneidbrett Set 5
L 37 cm x B 24 cm
18 8000 6010
4<ALAFOL=ggaidb>
Hygiene ist bei der Zubereitung besonders wichtig, denn rohe Lebensmittel
können Keime übertragen. Wenn Sie unterschiedliche Schneidmatten
verwenden, gehen Sie kein Risiko ein, und Ihr Gemüse schmeckt nicht
nach Fisch.
- Grundplatte mit Wechselschneidematten:
grün für Gemüse; rot für Fleisch; blau für Fisch; gelb für Geflügel.
- Hochwertiger Kunststoff mit klingenschonender Oberfläche.
- Hygienisch, leicht zu reinigen, spülmaschinenbeständig.
- Rutschfest.
Hygiene is particularly important when preparing food, as raw food -
stuffs can transmit germs. By using different chopping boards you will
eliminate any risk, and also prevent your vegetables from tasting of fish.
- Base plate with exchangeable chopping boards:
green for vegetables; red for meat; blue for fish; yellow for poultry.
- High-quality plastic with blade-friendly surface.
- Hygienic, easy to clean, dishwasher safe.
- Non-slip.
L‘hygiène est particulièrement importante lors de la préparation, car des
aliments crus peuvent transmettre des germes. En utilisant différentes
planches à découper souples vous ne courrez aucun risque et vos légumes
n‘auront pas le goût de poisson.
- Planche de base avec planches à découper souples de rechange:
verte pour les légumes; rouge pour les viandes; bleue pour les poissons; jaune pour les volailles.
- Plastique haut de gamme doté d‘une surface qui n‘émousse pas les lames.
- Hygiénique, facile à nettoyer, lavable en machine.
- Anti-dérapant.
En la preparación de alimentos crudos, la higiene es especialmente impor-
tante ya que pueden trasmitir gérmenes a la comida. Si utiliza diferentes
tablas de cortar estará evitando este riesgo y además su verdura no sabrá
a pescado
- Tabla básica con tablas intercambiables para cortar:
verde para la verdura, roja para la carne, azul para el pescado y amarilla para el pollo.
- De plástico de alta calidad con una supercie que no daña la hoja de los cuchillos.
- Higiénica, fácil de limpiar y apta para el lavavajillas.
- Antideslizante.
Nel caso della preparazione l‘igiene è particolarmente importante, perché i
generi alimentari crudi possono contenere germi. Se si utilizzano basi di
taglio differenti, non si corre nessun rischio e la vostra verdura non avrà
sapore di pesce.
- Piastra di base con basi di taglio sostituibili:
verde per verdure; rosso per carne; blu per pesce; giallo per pollame.
- Plastica pregiata con superficie adeguata per le lame.
- Igienico, facile da pulire, adatto a lavastoviglie.
- Anti-scivoli.
Hygiëne bij het bereiden van gerechten is zeer belangrijk omdat ongekookte
levensmiddelen ziektekiemen kunnen overdragen. Wanneer u verschillende
snijplanken gebruikt loopt u niet het risico dat uw groente naar vis smaakt.
- Onderplaat met verwisselbare snijmatten:
groen voor groente; rood voor vlees; blauw voor vis; geel voor gevogelte.
- Hoogwaardig kunststof met een oppervlak dat messen niet bot maakt.
- Hygiënisch, eenvoudig te reinigen, geschikt voor de vaatwasmachine.
- Anti-slip.
Set 5
Schneidbrett
Chopping board
Planche à découper
Tabla de cortar
Piano di taglio
Snijplank
/