Fagor 6H-600BTCX de handleiding

Type
de handleiding

Deze handleiding is ook geschikt voor

NL GEBRUIKSAANWIJZINGEN
Oven
FR GUIDE D'UTILISATION
Four
NL
2
INHOUD
NL
3
1/ BESCHRIJVING VAN UW APPARAAT
Het apparaat . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4
De bedieningen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5
De display . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 6
2/ GEBRUIK VAN UW APPARAAT
De tijd instellen en wijzigen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7
Gebruik van vermogenniveaus . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7
Programmering . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8
Kinderbeveiliging . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8
De Magnetron functie . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9
Automatisch bakken . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10
Handleiding voor automatisch bakken . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11
Het ontdooien . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15
Ontdooifunctie . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16
Handleiding voor het ontdooien . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17
De Grill functie . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18
Bakken met Grill functie . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18
De Grill + Magnetron functie . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19
Handleiding voor koken met Grill + Magnetron functie . . . . . . . . . . . . . . . . . 19
De Hete lucht functie . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20
Handleiding voor bakken met Hete lucht . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 21
De Hete lucht + Magnetron functie . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23
Handleiding voor bakken met hete lucht + magnetron . . . . . . . . . . . . . . . . . 24
Contrast instellen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24
De Schakelklok functie . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24
3/KEURINGSTEST . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 25
1/ BESCHRIJVING VAN UW APPARAAT
NL
C
De bedieningen
Binnenzijde
A
B
C
HET APPARAAT
A
B
4
Handvat
1/ BESCHRIJVING VAN UW APPARAAT
NL
De toets Start/Stop
hiermee kunt u een programma starten
en een lopend programma onderbre-
ken of stopzetten.
De toets
Klok
om de klok en de baktijd in te stellen.
De toets
Temperatuur
voor de instelling van het kookvermo-
gen en temperatuur
Met de toetsen
‘Min’ en ‘Pluskunt
u het type programma kiezen, de tijd,
de baktijd en de temperatuur verhogen
of verlagen.
A
DE BEDIENINGEN
Fig.1
5
A
B
C
D
F
G
E
B C D E F G
Met de toets Bakhulp kunt u een cate-
gorie voedingsmiddel kiezen voor de
automatische functie.
Met de toets
Start/Pauze
kunt u een bakcyclus starten of onder-
breken of de bedieningen vergrende-
len.
Met de toets
Celeris
kunt u de oven snel voorverwarmen.
Aanduiding van de vergrendeling van
de
kinderbeveiliging
H
H
1/ BESCHRIJVING VAN UW APPARAAT
NL
De display helpt u bij het programmeren van de verschillende instellingen:
Tijd, Programmaduur, Vermogenniveau van magnetron (Watt),
Gewicht van het gerecht (gram), Bakhulp.
F
Fig.1
DE DISPLAY
KINDERBEVEILIGING
BAKHULP
BAKFUNCTIES
TIJD
TEMPERATUUR / VERMOGEN
GEWICHT VOEDINGSMIDDELEN
MAGNETRON
GRILL
HETE LUCHT
PROGRAMMEERTIJD
AANDUIDING EINDE BAKTIJD
AANDUIDING BAKTIJD
A
B
C
D
E
I
J
A
B
H
G
K
6
C
ED
I
K
J
F
G
H
2 / GEBRUIK VAN HET APPARAAT
NL
Vermogenniveau Gebruik
1000 W / 900 W
Snel opwarmen van dranken, water en vloeistofhoudende
gerechten.
Koken van waterhoudende voedingsmiddelen (soep, saus,
tomaten, enz.).
800 W / 700 W
Koken van verse of diepvriesgroenten
600 W
Smelten van chocolade.
500 W
Koken van vis en schaaldieren. Opwarmen op 2 niveaus:
Koken van peulvruchten op laag vuur. Opwarmen of koken
van gerechten op basis van eieren.
400 W / 300 W
Zachtjes koken van melkproducten, jam.
200 W
Manueel ontdooien Zacht laten worden van boter, ijs.
100 W
Ontdooien van cremegebak
VERMOGEN MAGNETRON: 1000 W
GEBRUIK VAN VERMOGENNIVEAUS
7
Na het aansluiten van het apparaat of een lange stroomonderbreking, knippert 12:00op het dis-
play.
Om de tijd juist te zetten Display
Stel de tijd in met behulp van de toetsen + et – en bevestig met de toets
Bij overschakeling op zomer/wintertijd Display
Druk op de toets en vervolgens 2 keer op de toets , de tijd knip-
pert.
Programmeer de nieuwe tijd (bijvoorbeeld 7:30) met behulp van de
toetsen + en -.
Bevestig met de toets .
Een pieptoon bevestigt de instelling van de nieuwe tijd.
INSTELLEN EN WIJZIGEN VAN DE TIJD
12:00
06:30
07:30
06:30
2 / GEBRUIK VAN HET APPARAAT
NL
Het apparaat is nu aangesloten en de tijd is ingesteld.
Open de deur met het handvat. Zet het gerecht in de magnetronoven en sluit de deur.
Als de deur niet goed gesloten is werkt het apparaat niet.
Wanneer u de deur opent tijdens de werking wordt het lopende programma niet geannuleerd, maar
slechts onderbroken.
Sluit de deur en druk op de toets om de oven opnieuw te starten.
Druk op de toets als de deur gesloten is om het programma te onderbreken.
Om een programma te annuleren drukt u op de toets .
Om na het einde van de eerste programma een tweede programma in te stellen, opent en sluit u
de deur opnieuw.
Drie pieptonen geven het einde van elk programma aan en de tijd verschijnt opnieuw op de display
na een minuut.
Als de deur open blijft staan, gaat het licht na 3 minuten uit.
Voor het verwijderen van vocht is het apparaat uitgerust met e en uitgestelde ventilatie
functie. De ventilatie blijft na het einde van het programma nog even doorwerken. Ze
stopt automatisch.
PROGRAMMERING
8
U kunt een “KINDERBEVEILIGING” programmeren zodat de magnetronoven niet zonder uw toes-
temming gaat werken.
Programmering Display
Druk gedurende 5 seconden op de toets , totdat de aandui-
ding bovenaan links in de displayverschijnt.
Twee pieptonen bevestigen de tijdelijke vergrendeling van de
magnetronoven.
Er kan dan geen enkel programma worden ingesteld.
Om te annuleren:
Volg dezelfde werkwijze:
Druk 5 seconden lang op de toets , met de deur open. De aan-
duiding verdwijnt en de klok wordt weergegeven.
Twee pieptonen bevestigen de procedure.
•KINDERBEVEILIGING
NL2 / GEBRUIK VAN HET APPARAAT
9
Programmering per vermogenniveau Display
Druk op de toets en vervolgens op de toetsen + of – tot u de
functie ‘Magnetron’ bereikt.
1000 W verschijnt in de display.
U kunt het vermogen verhogen of verlagen (minimum 100W
/maximum 1000W) met behulp van de toets en vervolgens de
toetsen + of -, bijv.: 650W .
Bevestig het vermogen door te drukken op de toets .
Druk vervolgens op de toets om een programmeringstijd in
te stellen.
De cijfers van de programmeringstijd knipperen in de display,
gebruik de toetsen - of + om de gewenste tijd in te stellen.
Bevestig door te drukken op de toets .
De oven gaat aan en het programma begint.
Opmer
king:
Als u de deur tijdens het bakken opent stopt de oven en de resterende tijd knippert op de dis-
play. Om het programma verder te zetten, sluit u de deur en drukt u op
de toets
.
De duur kan op elk moment worden gewijzigd door op de en + / - toets en te drukken.
Programmering max 1000 W Display
Druk op de toets en vervolgens op de toets - om de functie
‘Magnetron – max’ te kiezen voor een maximaal vermogen van 1000
W. Het magnetronsymbool licht op, 1000 W verschijnt op de dis-
play.
Druk op de toets om te bevestigen.
De cijfers van de programmatijd knipperen in de display.
Druk op de + of – toetsen om de gewenste tijd in te stellen, bij-
voorbeeld 10 minuten.
Bevestig door te drukken op de toets .
De oven gaat aan en het programma begint.
DE MAGNETRON FUNCTIE
NL
2 / GEBRUIK VAN HET APPARAAT
10
Dankzij de functie ‘
Bakhulp’
worden de tijd en de bakwijze automatisch
geprogrammeerd volgens het
soort voedingsmiddel en het gewicht. Er zijn 13 automatische bakfuncties instelbaar via de ‘Bakhulp’.
P01: kalkoen, varkensvlees, kalfsvlees.
P02: rundvlees
P03: vis
P04: gevogelte
P05 en P06: groenten
P07: diepvriespizza
P08: verse pizza
P09: taarten en quiches
P10: rijst
P11 : pasta
P12: diepvries gerechten
P13: verse gerechten
Programmering van de automatische baktijd volgens het gewicht Display
Druk op de toets en vervolgens op de toets om de functie
Bakhulp te kiezen.
P01 knippert op de display.
Kies uw programma (van P01 tot P13) volgens het soort voe-
dingsmiddel dat u wilt bakken, door te drukken op de toetsen +
of - en bevestig met de toets .
bijvoorbeeld: Vis (P03)
Het minimum gewicht knippert op de display (hier 100g).
Stel het gewicht in met behulp van de + / - toetsen, bijv. 200 g.
Bevestig met de toets .
De programmaduur wordt automatisch berekend (bijv. 3 min 14
sec). Deze duur verschijnt in de display.
Het programma start.
Halverwege sommige programma’s klinkt een lange pieptoon en
wordt ‘turn’ weergegeven om aan te geven dat u het gerecht
moet omkeren.
Open de deur, draai het gerecht om, sluit de deur en druk op de
toets om het programma te hervatten.
•AUTOMATISCH BAKKEN
NL2 / GEBRUIK VAN HET APPARAAT
P03
Vis
Met deze functie
PP0033
kunt u vis van 100 g tot 1000 g bakken.
Alle vis kan in de magnetronoven worden gekookt. Zorg er alleen voor dat u
verse vis gebruikt.
Het koken geschiedt met de magnetron
functie. U kunt hele vis bakken, moten
of gefileerde vis. Als u een hele vis wilt bakken maak dan sneden in het dikste
gedeelte voor een beter resultaat.
Leg de vis in een ronde of ovale magnetronschaal, voeg 2 tot 3 eetlepels water,
citroensap of witte wijn toe en bedek de schaal met het deksel of met folie; na
het bakken op smaak brengen.
11
HANDLEIDING VAN AUTOMATISCH BAKKEN
P01
P02
Varkens-,
kalfs-
kalkoen-
en
Rundsgebraad
Met deze functie kunt u braadstuk van 5 00 g tot 2000 g bakken.
Kies de functie
PP0011
voor het braden en bruinen van varkens-, kalfs-, kal-
koengebraad.
Kies de functie
PP0022
voor het braden en bruinen van rundsgebraad.
Het bakken geschiedt met de magnetron + hete lucht functie.
Gebruik een hittebestendige schaal voor magnetronovens, bij voorkeur
van aardewerk (minder vetspatten dan met glazen schotels).
Geef indien mogelijk de voorkeur aan braadstuk zonder spek om spatten
en rook te vermijden. Niet te dikke braadstukken leveren een beter resul-
taat op.
Haal het vlees uit de koelkast en laat het 1 uur op omgevingstempera-
tuur rusten voordat u het in de oven zet.
Zet de schaal op het rooster op niveau 2.
Laat het gebraad na de bakcyclus 10 min. in aluminiumpapier rusten. Zo
ontspannen de vleesvezels en wordt het vlees mals en sappig
P04
Gevogelte
Met deze functie
PP0044
kan een hele kip of een
kip in
stukken (dijen) van 500
tot 2000 g, worden gebakken en gebruind.
Het bakken geschiedt met de microgolven + hete lucht en/of grill functie.
Gebruik een hittebestendige schaal voor magnetronovens, bij voorkeur
van aardewerk (minder vetspatten dan met glazen schotels).
Voor het bakken met een vork gaatjes prikken in het vel om spatten te
voorkomen.
Giet wat olie over het gevogelte, bestrooi met peper, zout en kruiden naar
keuze.
Hele kip: Zet de schaal op het rooster op niveau 1.
Dijen kunnen direct op de glazen braadslee worden gelegd
. Tot 900 g plaats
de braadslee, op niveau 2.
Aan het einde van de baktijd de kip 5 minuten in de oven laten voordat u
ze opdient.
NL
2 / GEBRUIK VAN HET APPARAAT
12
P05
P06
Groenten
Met deze functie kunt u groenten tussen 100 en 1000 g koken.
De gerechten worden gekookt in de magnetron stand.
Kies verse groenten en voeg voor het koken wat water toe:
- tot 200 g : 2 eetlepels water
- tot 500 g : 0,5 dl water
- tot 1 000 g : 1 dl water
Gebruik een aan de hoeveelheid groenten aangepaste schaal en bedek deze
(behalve als u champignons kookt).
Halverwege de kooktijd herinnert een pieptoon u eraan dat de groenten
gemengd moeten worden, en « » verschijnt op de display. Voeg boter of olie
toe en breng op smaak.
Wacht na het koken enkele minuten voordat u de groenten opdient.
Kies cat
egorie
PP0055
voor het koken van harde groenten die meer
v e zels
bevatten: spruitjes, geraspte witte kool, wortelplakjes, selderijknol in stukjes
en c
.
Kies
PP0066
voor het koken van zachtere groenten, die meer water bevatten :
: cour-
gettes in plakjes of stukjes, preiringen, aardappelen in plakjes van dezelfde groot-
te, bladspinazie, venkel, stukjes bloemkool, broccoli, enz.
P08
verse pizza
Met de functie
PP0088 kkuunntt uu vveerrssee ppiizzzzaass vvaann 225500 gg ttoott 550000 gg ooppwwaarrmmeenn
eenn bbrruuiinn llaatteenn wwoorrddeenn..
HHeett bbaakkkkeenn ggeesscchhiieeddtt mmeett ddee
hheettee lluucchhtt ffuunnccttiiee..
VVeerrwwiijjddeerr ddee vveerrppaakkkkiinngg eenn lleegg ddee ppiizzzzaa oopp hheett rroooosstteerr oopp nniivveeaauu 22..
P07
Diepvries
pizza
Met de functie
PP0077
kunt u verse pizza’s opwarmen en bruin laten worden.
100 g tot 650 g. Het te programmeren gewicht moet overeenkomen met
het werkelijke gewicht van de pizza.
Het bakken geschiedt met de magnetron + hete lucht functie.
Verwijder de verpakking en leg de pizza op het rooster op niveau 2.
HANDLEIDING VAN AUTOMATISCH BAKKEN
NL2 / GEBRUIK VAN HET APPARAAT
P09
taarten en
quiches
Met de functie P09 kunt u verse taarten bruinen en bakken, met een
diameter van 27 tot 30 cm, gedurende een vaste baktijd van 35 min.
Het bakken geschiedt met de magnetron + hete lucht functie.
Gebruik een hittebestendige taartvorm voor magnetronovens (pyrex,
aardewerk...).
Wanneer u kant-en-klaardeeg gebruikt dient u het bijgevoegde bakpa-
pier te gebruiken. Knip het papier volgens de afmetingen van de vorm.
Zet de taartvorm op het rooster op niveau 2.
Tips:Geen metalen vorm gebruiken.
Met de functie
PP0099
kunt u verse quiches bruinen en bakken, met een dia-
meter van 27 tot 30 cm, gedurende een vaste baktijd van 35 min.
Het bakken geschiedt met de magnetron + hete lucht functie.
Gebruik een hittebestendige taartvorm voor magnetronovens (pyrex, aar-
dewerk...).
Wanneer u kant-en-klaardeeg gebruikt dient u het bijgevoegde bakpapier te
gebruiken.Knip het papier volgens de afmetingen van de vorm.
Zet de taartvorm op het rooster op niveau 2.
Tips:Geen metalen vorm gebruiken.
Bak de quiche zodra u de bereiding op het deeg hebt gegoten.
Laat het
deeg nooit doorweken want dan wordt het niet goed gebakken.
13
P10
RIJST
Kies de functie
PP0011
voor het koken van rijst.
Kies een grote, magnetron-bestendoge schotel om overlopen te vermijden.
Bedek met folie of een magnetron-bestendig deksel.
Plaats de schotel op het rooster op het 1e niveau.
Duid het gewicht van de rijst of de pasta ‘zonder water’ aan op de oven.
HHOOEEVVEEEELLHHEEIIDD IINN DDEE SSCCHHOOTTEELL::
RRIIJJSSTT
: 1 volume rijst = 3 volumes water
(minimum : 125 g voor 2 personen)
(Maximum : 500 g)
WWAATTEERR
: minimum : 400ml
Maximum : 1.500 ml
. Gebruik lauw water, niet gekoeld.
. U kunt bouillon in plaats van water gebruiken (kip, groenten enz...)
. Op het einde van de kooktijd, afgieten en op smaak brengen naar keuze.
HANDLEIDING VAN AUTOMATISCH BAKKEN
P13
verse gerech-
ten
Met deze functie
PP1122
kunt u kant-en-klare diepvriesgerechten (lasagna,
gegratineerde aardappel
schotel, hachis Parmentier, gegratineerde vis-
schotel, enz.) tussen 500 g en 2.000 g opwarmen.
De gerechten worden opgewarmd in magnetron-stand + grill 700W.
Verwijder de verpakking en leg het gerecht in een aan de grootte aange-
paste schaal hittebestendige schaal voor
magnetronovens. Voor een beter
resultaat kunt u de schaal met magnetronfolie of met een omgekeerd bord
bedekken.
Wacht twee minuten voordat u het gerecht opdient, om de hitte gelijk-
matig te laten verdelen.
P12
Diepvries
gerechten
Met deze functie
PP1122
kunt u kant-en-klare diepvriesgerechten (lasagna,
gegratineerde aardappel
schotel, hachis Parmentier, gegratineerde vis-
schotel, enz.) tussen 250 g en 1000 g opwarmen.
De gerechten worden opgewarmd in magnetron-stand + grill 700W.
Verwijder de verpakking en leg het gerecht in een aan de grootte aange-
paste schaal hittebestendige schaal voor
magnetronovens. Voor een beter
resultaat kunt u de schaal met magnetronfolie of met een omgekeerd bord
bedekken.
Wacht twee minuten voordat u het gerecht opdient, om de hitte gelijk-
matig te laten verdelen.
2 / GEBRUIK VAN HET APPARAATNL
P11
PASTA
Kies de functie
PP1111
voor het koken van pasta.
Kies een grote, magnetron-bestendige schotel om overlopen te vermijden.
Bedek met folie of een magnetron-bestendig deksel.
Plaats de schotel op het rooster op het 1e niveau.
Duid het gewicht van de rijst of de pasta ‘zonder water’ aan op de oven.
HHOOEEVVEEEELLHHEEIIDD IINN DDEE SSCCHHOOTTEELL::
PPAASSTTAA
: minimum : 100 g
Maximum : 300 g droge pasta in zakje
WWAATTEERR
: minimum : 1.000ml
Maximum : 2.000 ml
. Gebruik lauw water, niet gekoeld.
. U kunt bouillon in plaats van water gebruiken (kip, groenten enz...)
. Op het einde van de kooktijd, afgieten en op smaak brengen naar keuze.
HANDLEIDING VAN AUTOMATISCH BAKKEN
14
NL2 / GEBRUIK VAN HET APPARAAT
15
Door diepvriesgroente in de magnetron te ontdooien wint u veel tijd. Om voedingsmiddelen te ont-
dooien gebruikt u de functie ONTDOOIEN , ingesteld op een vermogen van 200 W.
Belang
rijk om te weten:
Kleine stukjes vlees of vis kunnen onmiddellijk na het ontdooien worden gebakken. Grote stuk-
ken vlees zoals braadstuk of hele vis zijn aan het eind van het ontdooiprogramma nog licht diep-
gevroren.
We raden u aan ze ten minsten even lang als de duur van het ontdooien te laten rusten om een homo-
gene temperatuur te bereiken.
Een voedingsmiddel dat bedekt is met ijskristallen zal minder snel ontdooien. In dit geval zult u de ont-
dooitijd moeten verlengen.
A
anbevelingen:
De ontdooitijd varieert naar gelang het type apparaat. Dit hangt ook af van de vorm, grootte en oors-
pronkelijke temperatuur en de kwaliteit van de voedingsmiddelen.
In de meeste gevallen moet de verpakking worden verwijderd. Verwijder de metalen nietjes van de ver-
pakkingen.
Halverwege de ontdooiing dient u de stukken om te draaien, te vermengen of uit elkaar te halen als
zij samen zijn ingevroren.
Laat vlees en vis op een schotel omgekeerd op een ander bord ontdooien om het vrijkomende vocht
weg te laten stromen. Als het in contact blijft met het voedingsmiddel, wordt het oververhit.
Vries nooit opnieuw voedingsmiddelen in voordat u deze gekookt hebt.
Gebr
uik van ontdooiprogrammas:
De duur van de ontdooiprogramma’s is berekend voor voedingsmiddelen die op -18°C zijn ingevro-
ren. Dit geeft u een aanwijzing voor de benodigde ontdooitijd, maar de werkelijke duur kan verschil-
len volgens de dikte, de vorm, de grootte en de verpakking van het voedingsmiddel.
Programmakeuzes :
De v
olgende automatische ontdooiprogrammas zijn beschikbaar:
dd 0011
komt overeen met 200 W (vermogenniveau voor ontdooiing)
Kies d1 als u voedingsmiddelen/hoeveelheden wilt ontdooien die niet wor-
den aangegeven door de programma’s d2, d3, of d4. Gebruik van de
gewenste ontdooiprogramma’s:
U kunt de voorgestelde ontdooitijden op onderstaande tabel raadplegen.
dd 22
ontdooien van vlees, gevogelte, vis en groenten.
dd 0033
ontdooien van brood.
dd 0033
ontdooien van kant-en-klare gerechten.
•HET ONTDOOIEN
NL 2 / GEBRUIK VAN HET APPARAAT
Automatisch ontdooien Display
Kies functie ONTDOOIEN
Het overeenkomende symbool licht op, “d1” knippert op de dis-
play.
Bevestig door te drukken op de toets .
Druk op de toetsen- / + om d2 / d3 / d4 te kiezen, bijvoorbeeld
‘d2’. Bevestig door te drukken op de toets .
VVoooorr oonnttddooooiipprrooggrraammmmaa dd11 kknniippppeerreenn ddee ttiijjddcciijjffeerrss oopp ddee ddiissppllaayy..
VVoooorr oonnttddooooiipprrooggrraammmmaass dd22 //
dd33 // dd44,, vveerrsscchhiijjnntt 110000 gg ((mmiinniimmuumm
ggeewwiicchhtt vvoooorr oonnttddooooiiiinngg)) oopp ddee ddiissppllaayy..
Druk op de toetsen - / + om de tijd te kiezen (d1) of het gewicht
(d2 / d3 / d4), bijvoorbeeld 700 g.
Bevestig door te drukken op de toets .
De nodige duur wordt automatisch berekend. De programma-
duur verschijnt op dedisplay en het ontdooiprogramma start.
Opmer
king:
De ontdooitijd wordt automatisch berekend naar gelang het gewicht. Hij kan afhangen van de
oorspronkelijke temperatuur van het voedingsmiddel (de duurtijden worden berekend voor
diepgevroren voedingswaren op -18°C).
Halverwege het automatische ontdooiprogramma van voedingsmiddelen zwaarder dan 350 g (behal-
ve brood), herinnert een pieptoon u eraan dat het tijd is om het voedingsmiddel om te draaien
voor een beter resultaat en
‘turn”
wordt weergegeven. Sluit de deur nadat u de voedingsmidde-
len heeft omgedraaid en druk op
de toets
om het ontdooiprogramma te hervatten.
Met de automatisch ontdooien functie kan de ontdooitijd niet worden gewijzigd.
Voor de voedingsmiddelen die niet in de aanbevolen categorie voorkomen gebruikt u de
MMAAGGNNEE--
TTRROONN
functie op 200 W of
dd 11
. Raadpleeg de aanduidingen hieronder om de aanbevolen pro-
grammaduren te kennen.
Kies het ontdooiprogramma dat overeenkomt met het soort en de hoeveelheid voeding-
smiddelen die u wilt ontdooien. De functie ‘automatisch’ zal de geschikte ontdooitijd pro-
grammeren.
• DE FUNCTIE ONTDOOIEN
16
NL2 / GEBRUIK VAN HET APPARAAT
·Ontdooien van deeg
Voedingsmiddelen
HHooeevveeeellhheeiidd
Tijd Aanbevelingen
·Ontdooien van blader- of
gebroken deeg
400 g 1 -3 min
Leg het op keukenpapier
en draai het halverwege het ontdooien om.
·Ontdooien van schaaldieren
Ontdooien van vis, vlees en groenten
Voedingsmiddelen
HHooeevveeeellhheeiidd
Tijd Aanbevelingen
Jakobsschelpen (noten) 500 g 5 -7 min
Leg het op een bord en meng
halverwege het ontdooien.
Gepelde garnalen 100 g 1 -2 min
Hele roze garnalen 200 g 2 -4 min
Zeekreeft/gamba’s
(10) 500 g
6 tot 8 min.
Voedingsmiddelen Hoeveelheid Tijd
Hele vis/moten/filets/grote stukken
100 g
200 g
400 g
500 g
750 g
1.000 g
1 -2 min
3 -5 min.
5 -7 min.
7 -9 min.
12 -14 min.
17 -19 min.
Kalkoenvlees/varkensvlees/kalfsvlees/rundv-
lees/gevogelte
Gebraad/plakken/stukken/enz...
100 g
200 g
400 g
500 g
750 g
1.000 g
1.250 g
1.500 g
1.750 g
2.000 g
1 -2 min
3 -5 min.
5 -7 min.
7 -9 min.
12 -14 min.
17 -19 min.
23 -25 min.
28 -30 min.
34 -36 min.
39 -41 min.
Bloemkool/broccoli/wortelen/champignons/mac
edoine/enz...
500 g
750 g
1.000 g
7 -9 min
12 -14 min.
17 -19 min.
·Ontdooien van fruit
Voedingsmiddelen Hoeveelheid Tijd
Aardbeien
Frambozen/morellen
Rode bessen/blauwe bosbessen/zwarte bessen
250 g
250 g
250 g
7 -9 min
6 -8 min.
5 -7 min.
• HANDLEIDING VOOR ONTDOOIEN
17
NL 2 / GEBRUIK VAN HET APPARAAT
18
Met deze functie kunt u gerechten zoals gegratineerde schotels en vlees bakken en bruinen.
Let op
BBiijj ggeebbrruuiikk vvaann ddee ggrriillll ddiieenntt uu uuww hhaannddeenn ttee bbeesscchheerrmmeenn bbiijj hheett uuiitt ddee oovveenn hhaalleenn vvaann uuww ggeerreecchh--
tte
enn eenn sscchhaalleenn ttee ggeebbrruuiikkeenn ddiiee bbeessttaanndd zziijjnn tteeggeenn hhooggee tteemmppeerraattuurreenn,, zzooaallss vvuuuurrvvaasstt ggllaass ooff aaaarr--
ddeewwe
errkk..
De oven heeft 2 grillfuncties:
mmaattiigg eenn hhoooogg
en 3 niveaus voor elke functie:
--11-- 22-- 33--..
Gewoonlijk is het aan te raden om niveau 3 te gebruiken voor vlees en vis, en niveau 1 of 2 met de
FUNCTIE GRILL (matig of hoog) voor gegratineerde gerechten of om verfijnde gerechten te bruinen.
Zet het rooster op het niveau dat overeenkomt met de hoogte van de schaal of het voedingsmiddel.
Programmering van de GRILL functie Display
Druk op de toets en vervolgens op de toets + tot de grillfunc-
tie, bijv. Matige grill. De grillweergave gaat aan. Druk op la touche
°C en kies het niveau -1-23 – met behulp van de toetsen + en -.
Druk op de toets , de cijfers van de tijd gaan knipperen op de
display.
Druk op de + / - toetsen om de baktijd te programmeren, bijvoor-
beeld 10 minuten.
Bevestig door te drukken op de toets .
De oven gaat aan en het programma begint.
V
oor bakken met een uitgestelde start :
Nadat u de baktijd hebt ingesteld, bevestigt u met en drukt twee maal op de toets en vervol-
gens op de toetsen - / + om het einde van de baktijd aan te geven, bijvoorbeeld: 13u50
Bevestig door te drukken op de toets . De oven begint later te werken.
Opmer
king :
De tijd kan op elk moment worden gewijzigd door op de en + / - toetsen te drukken.
Zet het voedingsmiddel op rooster + braadslee (voor het opvangen van het braadnat) op niveau
3. Draai het halverwege het bakken om.
Voedingsmiddelen Hoeveelheid Duur
Andouillette, bloedworst, worstjes
(met een vork gaatjes in het vel pikken)
4 tot 6 eenheden 22 -30 min
Varkensribben 4 eenheden 27 - 32 min
Lamsschouder 4 eenheden 15 -17 min
Rundsgebraad 800 g 23 -25 min
Gerookt spek 4 - 6 plakjes 18 -25 min
• De GRILL FUNCTIE
•HANDLEIDING VOOR BAKKEN MET GRILL FUNCTIE
NL2 / GEBRUIK VAN HET APPARAAT
Met deze functie kunt u tegelijkertijd de grill en de magnetron gebruiken voor snel bakken.
Voedingsmiddelen
Hoeveelheid
Programmering Duur
Lamsschouder (zonder bot en opgebonden)
1,300 g
+ matige grill -3
40 -45 min
Ribstuk 800 g
+ matige grill -3
18 -23 min
Kip, parelhoen 1,200 g
+ matige grill -3
25 -27 min
Kalkoenbraadstuk 800 g
+ matige grill -3
27 - 32 min
varkensrollade 1.000 g
+ matige grill -3
35 -40 min
Kalfsrollade 1,200 g
+ matige grill -2 -
50 -55 min
Gebruik een hittebestendige schaal voor magnetronovens, bij voorkeur van aardewerk (minder
vetspatten dan met glazen schotels). Leg het voedingsmiddel in een schaal en zet deze op het
rooster op niveau 1. Draai het gerecht halverwege de bakcyclus om. Geef indien mogelijk de
voorkeur aan braadstuk zonder spek om spatten en rook te vermijden. Aan het einde van de
bakcyclus op smaak brengen. Laat het gebraad 10 min. in aluminiumpapier rusten. Het vlees
wordt zo mals en sappig.
Programmering van de GRILL + MAGNETRON FUNCTIE Display
Selecteer functie GRILL (
mmaattiigg ooff hhoooogg
) + MAGNETRON
Druk op de toets C om het gewenste grillniveau te kiezen:
--11-- 22 --33
Gebruik de toetsen - / + om het vermogen van de grill te verla-
gen,
bijvoorbeeld: -2-.
Druk op de toets ,
de cijfers van de duur gaan knipperen.
Gebruik de toetsen - / + om de benodigde baktijd
voor grill +
magnetron te bepalen,
bijvoorbeeld: 20 minuten.
Druk om te bevestigen op de toets , de oven gaat aan en het
programma gaat van start.
V
oor bakken met een uitgestelde start :
Nadat u de baktijd hebt ingesteld, bevestigt u met en drukt twee maal op de toets en vervol-
gens op de toets en - / + om het einde van de baktijd aan te geven, bijvoorbeeld: 13u50.
Bevestig door te drukken op de toets . De oven begint later te werken.
Opmer
king :
De duur kan op elk moment worden gewijzigd door op de - / +
toets en te drukken,
bevestig door op de toets te drukken.
•HANDLEIDING VOOR GRILL + MICROGOLVEN FUNCTIE
•DE GRILL + MAGNETRON FUNCTIE
19
NL 2 / GEBRUIK VAN HET APPARAAT
20
Met deze functies kunt u gerechten bakken en bruinen zoals in een traditionele oven.
Beschrijving van de functies Display
Kies functie: VoorbeeldHETE LUCHT
Het overeenkomende symbool licht op, 200°C knippert op de
display. - Druk op de toets °C om temperatuur in te stellen via toet-
sen -/+ , bv.: 210° C dan bevestigen door te drukken op de
toets
V
oor onmiddellijk bakken:
Druk vervolgens op de toets en de toetsen - / + om de bak-
tijd in te stellen, bijvoorbeeld 30 minuten. Bevestig door te druk-
ken op de toets . De oven gaat aan en het programma begint.
V
oor bakken met een uitgestelde start :
Nadat u de baktijd hebt ingesteld, bevestigt u met en drukt twee
maal op de toets en vervolgens op de toetsen - / + om het einde
van de baktijd aan te geven, bijvoorbeeld: 13u50.
Bevestig door te drukken op de toets .
De oven begint later te werken.
Opmerking:
De duur kan op elk moment worden gewijzigd door op de - / +
toets en te drukken,
bevestig door op de toets te drukken.
De aanduiding van de temperatuurstijging gaat aan zolang de ingestelde temperatuur niet is
bereikt.
U kunt de magnetron op dezelfde manier als een traditionele oven voorverwarmen voor het
hete lucht programma.
A
anbevelingen:
De temperatuur kan in stappen van 10°C worden aangepast, van 50°C tot 250°C.
De baktijd kan ingesteld worden tussen 0 en 9 uren en 56 minuten. Het wordt aanbevolen een mini-
mum baktijd te programmeren en eventueel tijd toe te voegen: de kleuring van de gerechten in de
gaten houden.
Gebruik bijbehoren (rooster of braadslee) altijd op niveau 1 of 2. U krijgt zo ook een betere verdeling
van de hitte en een optimaal bakresultaat.
Gebruik schalen die bestendig zijn tegen hoge temperaturen.
Bescherm uw handen wanneer u de schotel uit de oven haalt want deze kan heel heet worden.
Als u iets wilt ontdooien na een bakcyclus met gebruik van de hete lucht functies, raden wij u aan de
oven ongeveer 10 minuten te laten afkoelen voor een beter resultaat.
Bakken op 2 niveaus:
Om 2 appeltaarten gelijktijdig op 200°C gedurende 1 uur te bakken. Wij raden u aan om de eers-
te taart in de glazen braadslee te bereiden op niveau 1, en de tweede in de taartvorm op het roos-
ter op niveau 3. Verwissel de twee taarten halverwege de bakcyclus van plaats.
•FUNCTIES HETE LUCHT/GECOMBINEERD
HETE LUCHT/GRILL
NL
** OOvveenn aaaann ddee aaaannggeedduuiiddee tteemmppeerraattuuuurr vvoooorrvveerrwwaarrmmeenn vvoooorr hheett bbaakkkkeenn
**** RRoooosstteerrhhooooggttee :: 11ssttee nniivveeaauu
2 / GEBRUIK VAN HET APPARAAT
21
Traditioneel
met hetelucht
Hetelucht
2160°C
2180°C
2-1 180°C
1180°C
2230°C
2200°C180°C
2160°C180°C
2180°C
2200°C180°C
2
150°C
1150°C
2 * 220°C
1160°C
2180°C
2160°C
2160°C160°C
2 * 170°C
2170°C
1170°C
170°C
1180°C
2170°C
2200°C
2 * 220°C
1200°C
2180°C170°C
1
210°C
Cocotte fermée
1160°C
2210°C
Onderverwarming
met heteluch
t
160°C**
150°C**
160°C
160°C**
180°C**
210°C**
210°C**
voedsel
stap
niveau
Tijd in
minuten
90
70-75
40-45
35-45
55-60
40-45
45-55
35-45
35-55
8
45-60
18-22
20-25
35-40
10-12
40-30
65-75
45-50
30-40
30-40
30-40
80-90
40-65
30-35
90-180
40-50
55-60
50-60
Vlees
Gebraden varkensvlees (1 Kg)
Gebraden kalfsvlees (1 Kg)
Rosbief (1 kg)
Lamb (been, schouder 1,5 Kg)
Karbonades, lamsvlees
Prime Rib
Volaille (1.2 Kg)
Pluimvee groot stuk
konijn
Vis (1,2 kg)
Maaltijden (zeebrasem, zalm, koolvis)
Groenten
Aardappelgratin
Lasagna
Tomates farcies
Gebakjes
Biscuit
Genuees
Jelly Roll
Cake
koekjes
zandgebak
Cream (waterbad)
Madeleines
Quatre-quarts
Kwarktaart
Kouglof
Bladerdeeg
Pie gebak
Verschillende
Pâté en terrine (1 Kg)
Taart
Quiche
Brood (500 g bloem)
Toast
Pie gebak
KOOKGIDS hete lucht
NL2 / GEBRUIK VAN HET APPARAAT
23
De grill + magnetron functie laat u veel tijd winnen De temperatuur kan in stappen van 10°C
worden aangepast, van 50°C tot 250°C. De baktijd kan bepaald worden (0 tot 60 min).
•MAGNETRONFUNCTIE
+
BAKKEN
Programmering van de BAKKEN + MA functie Display
Bij voorbeeld: Selecteer de functie MA + HETE LUCHT
Het overeenkomstige symbool wordt weergegeven.
Druk op de toets °C 200°C knippert op de display.
Stel de programmatemperatuur in met behulp van de toetsen
- / + , voorbeeld: 210° C.
Bevestig door te drukken op de toets.
Druk op de toets om de baktijd te programmeren. De cijfers van de
baktijd knipperen op de display.
Druk op de toetsen - / + , bijvoorbeeld: 40 minuten
Bevestig door te drukken op de toets.
De oven gaat aan en het programma begint.
V
oor bakken met een uitgestelde start :
Nadat u de baktijd hebt ingesteld, bevestigt u met en drukt twee maal op de toets en vervolgens
op de toetsen - / + om het einde van de baktijd aan te geven, bijvoorbeeld: 13u50.
Bevestig door te drukken op de toets.
De oven begint later te werken.
Opmer
king:
De baktijd kan op elk moment worden gewijzigd door op de en + / - toetsen te drukken.
..
De aanduiding van de temperatuurstijging gaat aan zolang de ingestelde temperatuur niet is
bereikt.
Een pieptoon geeft aan dat de geprogrammeerde temperatuur is bereikt en “°C” knippert niet
meer.
Let op
:
Wanneer u de magnetron + bakken functie gebruikt moet u de magnetronoven nooit voor-
verwarmen, dit kan het apparaat beschadigen.
GGeebbrruuiikk bbiijj hheett bbaakkkkeenn mmeett bbaakkkkeenn ++ mmaaggnneettrroonn ffuunnccttiiee ggeeeenn mmeettaalleenn sscchhaaaall..
NL 2 / GEBRUIK VAN HET APPARAAT
Voedingsmidde
len
Hoeveelh
eid
Programmering
+ BAKKEN
Duur
(min.)
Aanbevelingen
Op niveau 2
Lamsschouder
met bot
1,300 g
+200°C
32 - 37
In de braadslee
Ribstuk 800 g
+200°C
23 - 28
In een schaal op het rooster
Kip/parelhoen 1,200 g
+200°C
35 - 40
In een schotel op het rooster,
niveau 1
Kalkoenbraadstu
k
800 g
+180°C
32 - 37
In een schaal op het rooster
varkensrollade 1,200 g
+180°C
47 - 52
In een schaal op het rooster
Kalfsrollade 1.000 g
+180°C
37 - 42
In een schaal op het rooster
Gebruik een hittebestendige schaal voor magnetronovens, bij voorkeur van aardewerk (minder vets-
patten dan met glazen schotels).
Geef indien mogelijk de voorkeur aan braadstuk zonder spek om spatten en rook te vermijden.
Aan het einde van de bakcyclus op smaak brengen. Laat het vlees 10 min. in aluminiumpapier rus-
ten. Het vlees wordt zo mals en sappig.
•HANDLEIDING VOOR BAKKEN+ MAGNETRON
24
Programmering Display
Druk op de toets en vervolgens enkele seconden op , tot-
dat de display -CO- weergeeft.
Stel het contrast in met behulp van de toetsen + of – en beves-
tig met de toets .
•CONTRAST INSTELLEN
Programmering Display
- De programmaschakelaar van uw oven kan als onafhankelijke schakelklok worden gebruikt
zodat u een tijd kunt aftellen zonder de oven te laten werken.
U kunt de functie ‘Timer’ van uw oven programmeren.
Druk op de toets en vervolgens :
Stel de geprogrammeerde tijd in met behulp van de toetsen - / +,
bijvoorbeeld 1 minuut. Druk op de toets om te bevestigen. De
display geeft weer de tijd aan, maar het aftellen begint.
Opmer
king :
U kunt de functie ‘Timer’ van uw oven programmeren.
Druk op de toets en vervolgens : Stel de geprogram-
meerde tijd in met behulp van de toetsen - / +.
DE FUNCTIE TIMER
NL3/KEURINGSTEST
Methoden voor het meten van het vermogen om te functioneren volgens IEC / EN / EN 60705.
De Internationale Elektrotechnische Commissie SC 59 K, heeft een standaard voor een vergelijkende
performance metingen gedaan op verschillende magnetrons.
Wij raden de volgende voor dit apparaat
Load testen van ca. Vermogen houders / advies
Egg Cream 1000g
16 -min 500 w Pyrex schaal 22
(12.3.1.) geplaatst in flat
Glas tweede stap
Biscuit 475g 7 min 700W Pyrex schaal 827
(12.3.2. geplaatst in flat Glas
tweede stap
Gehakt 900g 14 min 700 W Pyrex schaal 838
(12.3.3.) Dek af met plastic
ontdooien
vlees 500 g
(13.3.)
3 min 15 D2 eerste raster
ontdooien 250 g 6 -7 min 200 W assiette plate
frambozen
(B.2.1 .)
COMBI
Aardappelgratin gril P 3
land 1100 g 23 25 min + M/O fixe Pyrex schaal 827
eerste raster
(12.3.4.)
COMBI Leg de kip op
kip 1400g 35 min gril P3 + glazen pan rooster
+ M/O eerste
(12.3.6.
cake 700g 20 min COMBI :
(12.3.5.) hetelucht Pyrex schaal 827
22C + M/O eerste raster
25
CZ5701082 12/11
FFaaggoorrBBrraannddtt SSAASS,,
huurder-beheerder – SAS met maatschappelijk kapitaal van 20 000 000 euro HR Nanterre 440 303 196.
26
Een Proficiency Testing SERVICE:
Proficiency testing om te functioneren volgens IEC 60350:
Kachels, kooktoestellen, elektrische ovens en grills voor huishoudelijk gebruik -
Methode voor het meten van de mogelijkheid om te functioneren:
TEST SEQ. KOOKTIJD T° Indicator TEMPS COMMENTAAR
SABLES Conventie 190°C 2
ème
18 / 20 min
(8.4.1.)
Conventie 190°C 3è / 1
er
19 min Voorverwarmde oven :
Selderij
- + Grid vel derde
- Vlakgas eerste
PTS GATEAUX Conventie 170°C 2
ème
22 min Glazen schaal uit de
oven
(8.4.2.)
BISCUIT SAVOIE Onderverwarming 160°C 1
er
35 min / 40 min ‘Bleekselderij’ vertrek van
(8.5.1. + 5 min te eindigen in de
oven uitgeschakeld
met hetelucht
.
APPLE PIE Gecombineerd 180°C 1
er
50 / 55 min schjimmel 20 cm raster
(8.5.2.)
GRILLOPP ERVLAK Gril een sterke P 3 2 ème 3 / 4 min Warm up 5 min
Brood op rooster
(9.1) deur gesloten
NL 3/KEURINGSTEST
FR
2
1/ DESCRIPTION DE VOTRE APPAREIL
FR
C
Bandeau de commande
Cavité
A
B
C
L’APPAREIL
A
B
4
Poignée de porte
1/ DESCRIPTION DE VOTRE APPAREIL
FR
L’afficheur vous guide dans la programmation des différents réglages :
Heure, Durée du programme, Niveau de puissance du micro-ondes (Watts),
Poids de l’aliment (grammes), Guide culinaire.
F
Fig.1
L’AFFICHEUR
SECURITE ENFANT
GUIDE CULINAIRE
FONCTIONS DE CUISSONS
HEURE
TEMPERATURE / PUISSANCE
POIDS DES ALIMENTS
MICRO-ONDES
GRIL
CHALEUR TOURNANTE
TEMPS DE PROGRAMMATION
INDICATION FIN DE CUISSON
INDICATION DUREE DE CUISSON
A
B
C
D
E
I
J
A
B
H
G
K
6
C
ED
I
K
J
F
G
H
FR2/ UTILISATION DE VOTRE APPAREIL
Décongélation des pâtes
Aliments Quantité Temps Recommandations
Pâte feuilletée ou brisée 400 g 1 - 3 min
Posez sur du papier absorbant
et retournez à mi-décongélation.
Décongélation des crustacés
Décongélation des poissons, des viandes et des légumes
Aliments Quantité Temps Recommandations
Coquilles St-Jacques
(noix)
500 g 5 - 7 min
Posez sur une assiette, mélangez
à mi-décongélation.
Crevettes décortiquées 100 g 1 - 2 min
Crevettes roses entières 200 g 2 - 4 min
Langoustines/Gambas
(10) 500 g
6 - 8 min
Aliments Quantité Temps
Poissons entiers / darnes / filets / pavés
100 g
200 g
400 g
500 g
750 g
1000 g
1 - 2 min
3 - 5 min
5 - 7 min
7 - 9 min
12 - 14 min
17 - 19 min
Dindonneau / porc / veau / boeuf / volaille
En rôtis / tranches / morceaux / etc...
100 g
200 g
400 g
500 g
750 g
1000 g
1250 g
1500 g
1750 g
2000 g
1 - 2 min
3 - 5 min
5 - 7 min
7 - 9 min
12 - 14 min
17 - 19 min
23 - 25 min
28 - 30 min
34 - 36 min
39 - 41 min
Choux fleurs / brocolis / carottes / champignons
/ macédoine / etc...
500 g
750 g
1000 g
7 - 9 min
12 - 14 min
17 - 19 min
Décongélation des fruits
Aliments Quantité Temps
Fraises
Framboises / griottes
Groseilles / myrtilles / cassis
250 g
250 g
250 g
7 - 9 min
6 - 8 min
5 - 7 min
•GUIDE DE DECONGELATION
17
CZ5701082 12/11
FFaaggoorrBBrraannddtt SSAASS,,
locataire gérant – SAS au capital social de 20 000 000 euros RCS Nanterre 440 303 196.
26
ESSAIS D’APTITUDE A LA FONCTION :
Essais d’aptitude à la fonction selon la norme IEC 60350 :
Cuisinières, foyers de cuisson, fours électriques et grils à usage domestique –
Méthode de mesure de l’aptitude à la fonction :
ESSAI SEQ. CUISSON T° GRADIN TEMPS OBSERVATIONS
SABLES Chaleur tournante 190°C 2
ème
18 / 20 min Plat en verre du four
(8.4.1.)
Chaleur tournante 190°C 3è / 1
er
19 min four préchauffé : CELERIS
- grille + feuille 3ème
- Plat en verre 1er
PTS GATEAUX Chaleur tournante 170°C 2
ème
22 min plat en verre du four
(8.4.2.)
BISCUIT SAVOIE sole ventilée 160°C 1
er
35 min / 40 min ‘CELERIS’ au départ
(8.5.1. + 5 min à la fin
dans four éteint
.
TARTE POMMES Combinée 180°C 1
er
50 / 55 min moule 20 cm sur grille
(8.5.2.)
SURFACE GRIL Gril fort P 3 2 ème 3 / 4 min pchauffage 5 min
Pain sur grille
(9.1) Porte fere
FR 3/ ESSAIS D’APTITUDE A LA FONCTION
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52

Fagor 6H-600BTCX de handleiding

Type
de handleiding
Deze handleiding is ook geschikt voor

in andere talen