Whirlpool JT 379 IX Program Chart

Type
Program Chart

Deze handleiding is ook geschikt voor

BEKNOPTE HANDLEIDING
BEDIENINGSPANEEL
STOPTOETS
Gebruik deze toets
om een ovenfunctie te
stoppen of te resetten.
D
IGITAAL DISPLAY
Op het display zijn een 24-
uursklok en indicatiesymbolen
aanwezig.
DE BEREIDING ONDERBREKEN
OF STOPPEN
DE BEREIDING ONDERBREKEN :
Door de deur te openen kan de bereiding
worden onderbroken om het voedsel te
controleren, om te draaien of door te roeren. De
instelling blijft 10 minuten lang gehandhaafd.
VERDERGAAN MET DE BEREIDING:
S
LUIT DE DEUR en druk EENMAAL op de starttoets.
De bereiding wordt hervat vanaf het punt
waarop deze is onderbroken.
DRUK TWEEMAAL op de starttoets om de tijd 30
seconden te verlengen.
A
LS U NIET VERDER WILT GAAN, KUNT U:
H
ET VOEDSEL UIT DE OVEN HALEN, de deur sluiten en op
de stoptoets of drukken of de functieknop naar
de uitstand draaien.
ER KLINKT GEDURENDE 10 MINUTEN OM DE MINUUT EEN
PIEPSIGNAAL wanneer de bereiding voltooid is.
Druk op de stoptoets of open de
deur om het signaal uit te schakelen.
OPMERKING: de oven houdt de
instellingen slechts 60 seconden vast als de deur
geopend en vervolgens gesloten wordt nadat de
bereiding voltooid is.
-/+ INSTELKNOP
Draaien voor de selectie van:
Magnetronvermogen
Bereidingstijd
Gewicht
Temperatuur
Voedingsgroep
J
ET START-TOETS
Gebruik deze toets om
de bereiding te starten of
om de Jet Start-functie te
activeren.
MAGNETRONVERMOGEN KIEZEN
KOOKWEKKER
GEBRUIK DEZE FUNCTIE als u een kookwekker nodig
hebt om de tijd precies bij te houden, zoals voor
het laten rijzen van deeg.
q
DRAAI DE FUNCTIEKNOP naar de UIT-stand.
w
DRUK OP DE OK-TOETS.
e
DRAAI DE -/+ KNOP om de gewenste berei-
dingstijd in te stellen.
r
DRUK OP DE OK- OF START-TOETS om het aftellen
te starten.
JET START
GEBRUIK DEZE FUNCTIE voor het snel opwarmen
van voedsel dat veel water bevat zoals heldere
soepen, ko e of thee.
DRUK OP JET START OM AUTOMATISCH TE STARTEN
met het standaardvermogen (950W) en een
bereidingstijd van 30 seconden. Elke keer dat de
toets nogmaals wordt ingedrukt, wordt de tijd met
30 seconden verlengd. U kunt de bereidingstijd
ook verlengen of verkorten door de instelknop te
draaien, nadat de functie is gestart.
K
LI
NK
T
T
GE
GE
DU
DU
DU
RE
RE
RE
ND
ND
ND
E
E
E
10
10
10
10
M
M
M
IN
IN
IN
UT
UT
UT
EN
EN
EN
O
O
O
O
M
M
M
DE
DE
DE
M
M
M
IN
IN
IN
UU
UU
UU
T
T
EE
EE
N
ZOEMER
OK-TOETS
Gebruik deze toets om de
instelling te bevestigen.
T
ERUG-KNOP
Gebruik deze knop om naar
de vorige parameter/status
te gaan.
F
UNCTIEKNOP
DRAAIEN VOOR SELECTIE VAN:
Off-stand Quick Heat-functie
Magnetron functie instellingsmodus
Grill-functie Assisted Chef-modus
Grill + MW-functie Jet defrost-functie
Crisp-functie 6th Sense-functie
Forced Air-functie
Forced Air + MW-functie
JT 379
NL
1/4
ALLEEN MAGNETRONFUNCTIE
V
ERMOGEN AANBEVOLEN GEBRUIK:
JET
VERWARMEN van dranken, water, heldere soepen, ko e, thee of ander voedsel met een
hoog watergehalte. Wanneer het voedsel eieren of room bevat, moet u een lager niveau
kiezen.
750 W B
EREIDEN van vis, vlees, groenten enz.
650 W BEREIDING VAN gerechten die u tijdens het opwarmen niet kunt roeren.
500 W
V
OORZICHTIG bereiden van eiwitrijke sauzen, kaas- en eiergerechten en voor het afmaken
van casseroles.
350 W L
ATEN SUDDEREN VAN stoofschotels, smelten van boter.
160 W O
NTDOOIEN.
90 W Z
ACHT laten worden van boter, kaas en ijs.
BEKNOPTE HANDLEIDING
GEBRUIK DEZE FUNCTIE bij de bereiding van:
Kaastosti's en warme sandwiches
Worstjes
Gerechten aan het spit
Pommes Duchesse
Gegratineerd fruit
6
TH
SENSE CRISP
GEBRUIK DEZE FUNCTIE bij de bereiding van:
Meringues
Gebak
Cake
Sou és
Gevogelte
Geroosterd vlees
FORCED AIR COMBI
IE
b
b
ij
ij
d
d
e
b
be
re
id
id
i
in
g van:
R
UI
K
DE
ZE
F
UN
CT
IE
b
b
ij
ij
d
d
e
b
be
re
id
id
i
in
g
va
n:
FORCED AIR
GRILL
GRILL COMBI
CRISP
MET DEZE FUNCTIE kunt u pizza's en andere
deegwaren bereiden en opwarmen. De functie
is ook geschikt voor het bakken van spek, eieren,
worstjes, hamburgers enz.
GEBRUIK OVENHANDSCHOENEN
of de MEEGELEVERDE SPECIALE
CRISPHANDGREEP om de
hete crispplaat uit de oven te nemen.
G
EBRUIK DEZE FUNCTIE om de lege oven voor te
verwarmen.
Z
ET GEEN VOEDSEL in de oven vóór of tijdens het
voorverwarmen. Dit zal door de hoge temperatuur
verbranden.
H
ET VOORVERWARMEN moet altijd worden
uitgevoerd met een lege oven.
QUICK HEAT
GEBRUIK DEZE FUNCTIE voor voedsel zoals groenten,
vis, rijst en pasta. Deze functie moet worden
gebruikt met de bijgeleverde stoompan. Als
u iets anders gebruikt dan de stoompan, dan
gelden de onderstaande aanwijzigen.
6
TH
SENSE STEAM
GEBRUIK DEZE FUNCTIE OM uw voedsel snel van
diepvries- tot serveertemperatuur op te warmen.
Deze functie wordt uitsluitend gebruikt voor
kant-en-klaar diepvriesvoedsel.
6
TH
SENSE REHEAT
GEBRUIK DEZE FUNCTIE ALLEEN voor ontdooien.
De functie Jet Defrost kan uitsluitend worden gebruikt
voor het snel ontdooien van voedsel dat valt onder
de hier genoemde categorieën. Gebruik de functie
handmatig ontdooien voor andere, niet genoemde
soorten voedsel of gewichten.
LET OP
O
M PERFECTE RESULTATEN TE BEHALEN is het
NOODZAKELIJK om:
Het GEWICHT van het geselecteerde voedsel
zo nauwkeurig mogelijk in te voeren.
Het voedsel om te draaien wanneer dit wordt
gevraagd.
R
UI
K
DE
ZE
F
UN
CT
IE
AL
AL
LE
LE
EN
EN
v
oo
r
on
td
td
oo
i
ie
n
JET DEFROST
GEBRUIK DEZE FUNCTIE voor het bereiden van
geroosterd vlees, gevogelte, aardappelen in
de schil, diepvriesvoedsel, cake, gebak, vis en
pudding.
G
EBRUIK DEZE FUNCTIE voor het opwarmen van reeds
bereid voedsel, zowel diepvries, koud als op
kamertemperatuur.
H
ET NETTOGEWICHT moet tussen de 250 - 600 g
blijven als u deze functie gebruikt.
G
EBRUIK ALTIJD HET BIJGELEVERDE DEKSEL
bij deze functie, behalve bij het
verwarmen van soepen, want
daarvoor is dit deksel niet nodig
Als het voedsel zodanig verpakt is dat het niet
afgedekt kan worden, moet de verpakking op 2-3
plaatsen worden ingesneden om de druk te laten
ontsnappen tijdens het verwarmen.
D
EK HET VOEDSEL ALTIJD AF MET EEN DEKSEL. Controleer voor
gebruik of de schaal en het deksel geschikt zijn voor
gebruik in de magnetron. Als u geen deksel heeft dat
de gekozen schaal kan afdekken, kunt u in plaats ervan
een bord gebruiken. Dit moet dan met de onderkant
naar de schaal worden geplaatst.
G
EBRUIK GEEN plastic of aluminium folie voor het
afdekken van het voedsel.
JT 379
NL
VOEDINGSGROEP HOEVEELHEID
q
PATAT, BEVROREN 250 G - 600 G
w
PANPIZZA, BEVROREN 300 G - 800 G
e
DUNNE PIZZA, BEVROREN 250 G - 500 G
r
KIPPENVLEUGELS,
BEVROREN
250 G - 600 G
VOOR VOEDSEL DAT NIET IN DEZE TABEL wordt genoemd
en waarvan het gewicht minder of meer is dan
het aanbevolen gewicht, moet u de procedure
voor de handmatige crispfunctie aanhouden.
2/4
HET JUISTE VERMOGEN KIEZEN
V
ERMOGEN
AANBEVOLEN GEBRUIK:
650 W
B
EREIDEN VAN groenten en
gegratineerde gerechten
350 - 500 W BEREIDEN VAN gevogelte en lasagne
160 - 350 W
B
EREIDEN VAN vis en bevroren
gegratineerde gerechten
160 W B
EREIDEN VAN vlees
90 W G
RATINEREN VAN fruit
0 W
A
LLEEN EEN BRUIN KORSTJE GEVEN
tijdens de bereiding
VOEDINGSGROEP HOEVEELHEID
q
VLEES 100 G - 2 KG
w
GEVOGELTE 100 G - 3 KG
e
VIS 100 G - 2 KG
r
GROENTEN 100 G - 2 KG
t
BROOD 100 G - 2 KG
HET JUISTE VERMOGEN KIEZEN
V
ERMOGEN AANBEVOLEN GEBRUIK:
350 W
B
EREIDEN VAN gevogelte, aardappelen
in de schil, lasagne en vis
160 W
B
EREIDEN VAN geroosterd vlees en
vruchtentaarten
90 W B
EREIDEN VAN taarten en gebak
VOEDINGS
GROEP
VOEDINGSGROEP
HOEVEEL
HEID
ACCESSOIRES
VLEES
R
OSBIEF 800G-1.5KG Magnetron- en ovenvaste schaal op laag rooster
V
ARKENSGEBRAAD 800G-1.5KG Magnetron- en ovenvaste schaal op laag rooster
L
AMSGEBRAAD 1KG-1.5KG Magnetron- en ovenvaste schaal op laag rooster
K
ALFSGEBRAAD 800G-1.5KG
Magnetron- en ovenvaste schaal op laag rooster
S
PAR ERI BS 700G-1.2KG Crispplaat
E
NTRECÔTE 2-4 STUKS Hoog rek op draaiplateau
L
AMSKOTELET 2-6 STUKS Hoog rek op draaiplateau
B
RAADWORST 200G-800G Crispplaat
H
OTDOG, GEKOOKT 4-STUKS Onderste deel stoompan en deksel
H
AMBURGERS,
BEVROREN
100G-500G Crispplaat
B
ACON 50G-150G Crispplaat
G
EHAKTBROOD 4 - 8 PORTIES
Magnetron- en ovenvaste schaal op laag
rooster
GEVO-
GELTE
G
EROOSTERDE KIP 800G-1.5KG
Magnetron- en ovenvaste schaal op laag
rooster
K
IPFILET, GESTOOMD 300G-800G
Stoompan
K
IPFILET, GEFRITUURD 300G-1KG
Crispplaat
K
IPSTUKKEN 400G-1.2KG
Crispplaat
C
ONTROLEER OF DE KIP GAAR IS door met een tandenstoker in het dikste deel te prikken. Het sap met
kleurloos zijn. Als het nog roze is, verlengt u de bereidingstijd.
VIS
HELE VIS, GEBAKKEN 600G-1.2KG Magnetron- en ovenvaste schaal op laag
rooster
H
ELE VIS, GEKOOKT 600G-1.2KG Magnetronbestendige schaal met deksel of
plastic folie als afdekking. Plaats op draaiplateau.
F
ILETS 300G-800G Stoompan
K
OTELETTEN,
GEFRITUURD
300G-800G Crispplaat
K
OTELETTEN, GESTOOMD 300G-800G Stoompan
G
EGRATINEERD,
BEVROREN
600G-1.2KG Magnetron- en ovenvaste schaal op
draaiplateau.
G
EPANEERDE FILETS,
BEVROREN
200G-600G Crispplaat
HULPCHEF
AARDAPPELEN
A
ARDAPPELEN,
GEKOOKT
300G-1KG Onderste deel stoompan en deksel
A
ARDAPPELEN,
GEBAKKEN
200G-1KG Magnetron- en ovenvaste schaal op draaiplateau
G
EGRATINEERD 4 - 8 PORTIES Magnetron- en ovenvaste schaal op laag rooster
F
RANSE FRITES,
BEVROREN
300G-600G Crispplaat
A
ARDAPPELPARTJES 300G-800G Crispplaat
GROENTEN
G
ROENTEN,
BEVROREN
300G-800G Stoompan
W
ORTELEN 200G-500G Stoompan
GROENE BONEN
200G-500G
Onderste deel stoompan en deksel
B
ROCCOLI
200G-500G Stoompan
BLOEMKOOL
200G-500G Stoompan
GEGRATINEERD,
BEVROREN
400G-800G
Magnetron- en ovenvaste schaal op draaiplateau
P
APRIKA,
GESTOOMD
200G-500G Stoompan
PAPRIKA,
GEFRITUURD
200G-500G Crispplaat
AUBERGINE
300G-800G Crispplaat
POMPOEN,
GESTOOMD
200G-500G Stoompan
MAÏSKOLVEN
300G-1KG Stoompan
TOMATEN
300G-800G
Magnetron- en ovenvaste schaal op draaiplateau
RIJST
RIJST, GEKOOKT
100-400ML
Onderste deel stoompan en deksel
R
IJSTEPAP
2-4 PORTIES
Onderste deel stoompan en deksel
H
AVERMOUTPAP
1-2 PORTIES
Magnetronbestendig bord of schaal zonder deksel
BEKNOPTE HANDLEIDING
JT 379
NL
3/4
VOEDINGS
GROEP
VOEDINGSGROEP
HOEVEEL
HEID
ACCESSOIRES
PASTA
PASTA, GEKOOKT 1-4 PORTIES Onderste deel stoompan en deksel
L
ASAGNE 4 - 8 PORTIES Magnetron- en ovenvaste schaal op laag rooster
B
EVROREN LASAGNE 500G-1.2KG Magnetron- en ovenvaste schaal op laag rooster
PIZZA/PASTEI
E
IGENGEM. PIZZA 1 BAKSEL
Crispplaat
D
UNNE PIZZA,
BEVROREN
250G-500G Crispplaat
P
ANPIZZA,
BEVROREN
300G-800G Crispplaat
P
IZZA, GEKOELD 200G-500G Crispplaat
Q
UICHE LORRAINE 1 BAKSEL Crispplaat
Q
UICHE, BEVROREN 200G-800G Crispplaat
DESSERTS
F
RUITPASTEI,
E
IGENGEMAAKT
1 BAKSEL Crispplaat
B
EVR.FRUITPASTEI 400G-800G Crispplaat
G
EBAKKEN APPELS 4-8 STUKS Magnetron- en ovenvaste schaal op draaiplateau
F
RUITCOMPÔTE 300-800ML Stoompan
C
RÈME BRÛLÉE 2 - 6 PORTIES Magnetron- en ovenvaste schaal op crispplaat
S
OUFFLÉ 2 - 6 PORTIES Ovenvaste schaal op laag rooster
BROOD/CAKE
B
OTERHAM 1-2 STUKS Bakplaat
B
ROODJES 1 BAKSEL Bakplaat
B
EVR. BROODJES 1 BAKSEL Bakplaat
V
OORGEBAKKEN
BROODJES
1 BAKSEL Bakplaat
BROODJES IN BLIK 1 BAKSEL Bakplaat
S
CONES 1 BAKSEL Crispplaat
M
OSCOVISCH GEBAK 1 BAKSEL Magnetron- en ovenvaste cakevorm op laag
rooster
M
UFFINS 1 BAKSEL Bakplaat
K
OEKJES 1 BAKSEL Bakplaat
M
ERINGUES 1 BAKSEL Bakplaat
HULPCHEF
VOEDINGSGROEP
VOEDINGS
GROEP
HOEVEELHEID ACCESSOIRES
SNACKS
P
OPCORN 100G
GEROOST. NOTEN 50G-200G Crispplaat
K
IPPENVLEUGELS,
BEVROREN
300G-600G Crispplaat
N
UGGETS,
BEVROREN
250G-600G Crispplaat
V
OOR EEN GROTE HOEVEELHEID/GROTE STUKKEN VOEDSEL zoals braadvlees en in de oven gebakken vis wordt
een nagaartijd van 8 - 10 minuten aangeraden. Voor voedsel als groenten, hotdogs en gestoomde
vis wordt een nagaartijd van 2 - 3 minuten aanbevolen.
TECHNISCHE SPECIFICATIES
VOEDINGSSPANNING 230 V/50 HZ
NOMINAAL INGANGSVERMOGEN 2200 W
Z
EKERING 10 A
U
ITGANGSVERMOGEN MAGNETRON 1000 W
GRILL 1200 W
H
ETE LUCHT 1500 W
S
TAND-BY VERMOGEN <2,0W
VERMOGEN IN UIT-STAND <1,0W
A
FMETINGEN BUITENKANT (HXBXD) 377 X 487 X 538
AFMETINGEN BINNENKANT (HXBXD) 210 X 395 X 370
BEKNOPTE HANDLEIDING
JT 379
NL
461966200412
4/4
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4

Whirlpool JT 379 IX Program Chart

Type
Program Chart
Deze handleiding is ook geschikt voor