uw blender gebruiken
1 Zet de messeneenheid 햵 in de
basis 햶.
2
Schroef de beker vervolgens op de
basis – zorg dat de messenbasis
goed is vastgedraaid .
3
Doe de ingrediënten in de beker.
4 Zet het deksel op de blender door
op het deksel te drukken tot het
goed vastzit. (Zorg dat een van de
uitsteeksels op het deksel over de
tuit van de beker past).
5 Zet de vuldop in het deksel en duw
hem naar beneden om het te
bevestigen.
6 Verwijder de afdekking van het
hogesnelheidsaansluitpunt .
7 Zet de blender over het
aansluitpunt, draai naar rechts en
druk tegelijkertijd naar beneden tot
het apparaat op zijn plaats zit .
Draai vervolgens verder naar rechts
tot hij op zijn plaats vergrendeld zit.
8 Zet het apparaat op de gewenste
snelheid (raadpleeg de tabel voor
aanbevolen gebruik).
9 Nadat de gewenste textuur is
verkregen, schakelt u het apparaat
uit en verwijdert de blender met
beide handen.
gebruik van de roerstaaf
1 Zet het deksel op de beker en
verwijder de vuldop. Gebruik de
roerstaaf NIET in de beker
als de deksel niet op de
blender zit.
2 Steek de roerstaaf in de blender
en beweeg hem langzaam rond de
beker terwijl de motor is
ingeschakeld.
●
Gebruik de roerstaaf om de
ingrediënten de beker rond te
bewegen en vastzitten tijdens de
verwerking te voorkomen.
t
ips
●
Om lekken te voorkomen, zorgt u
d
at de beker goed in de basis is
v
ergrendeld.
●
Doe bij de bereiding van
m
ayonaise alle ingrediënten, met
u
itzondering van de olie, in de
blender. Laat de machine draaien,
v
erwijder de vuldop en voeg
l
angzaam en gelijkmatig de olie
toe.
●
Dikke mengsels, zoals paté, dips:
gebruik een lage tot gemiddelde
snelheid, schraap de zijkanten zo
nodig schoon. Als het mengsel
moeilijk verwerkt kan worden,
voegt u meer vloeistof toe en
gebruikt de meegeleverde
roerstaaf. U kunt ook de
pulseerstand gebruiken om de
ingrediënten over de messen te
laten bewegen.
●
Bij het verbrijzelen van ijs, verwerkt
u kleine hoeveelheden tegelijkertijd
en gebruikt u de pulseerstand. Het
verdient aanbeveling tijdens de
werking uw hand op het deksel en
de vuldop te houden.
13