Philips HD 4487 Handleiding

Categorie
Barbecues
Type
Handleiding
19
Nederlands
Belangrijk
Lees deze gebruiksaanwijzing goed door en bekijk alle plaatjes voordat u het apparaat in
gebruik neemt.
Controleer, voordat u het apparaat aansluit, of de op het apparaat aangegeven spanning
overeenkomt met de netspanning in uw woning.
Sluit het apparaat uitsluitend aan op een geaard stopcontact.
Indien u een verlengsnoer gebruikt, let dan op het volgende:
- het snoer dient geaard te zijn (3-aderig snoer met stekkers die voorzien zijn van randaarde);
- het snoer dient geheel uitgerold te zijn om oververhitting te voorkomen (m.n. bij
kabelhaspels);
- de doorsnede van de aders dient minstens 1 mm
2
te bedragen. (Snoer geschikt voor
stroomsterkte van 10 Ampère.)
Indien het snoer van dit apparaat is beschadigd, dient het uitsluitend te worden vervangen
door een door Philips daartoe aangewezen reparateur, omdat voor de reparatie speciale
gereedschappen en/of onderdelen vereist zijn.
Controleer het snoer van dit apparaat regelmatig op beschadigingen. Gebruik het apparaat
nooit indien het snoer beschadigd is.
Het is aan te raden het apparaat van stroom te voorzien via een aardlekschakelaar met een
waarde van max. 30 mA.
WAARSCHUWING: Gebruik in dit apparaat geen houtskool of dergelijke brandbare
materialen.
Zorg voor een veilige en stabiele opstelling. Laat voldoende ruimte vrij rond en boven het
apparaat.
Zet het apparaat niet op een kwetsbare ondergrond (zoals tafellaken, gelakt tafelblad, boven
parket of tapijt).
Let erop dat tijdens het gebruik niemand over het snoer kan struikelen of eraan kan trekken.
Zorg ervoor dat het snoer niet in de weg ligt.
Zorg ervoor dat het snoer niet in aanraking komt met de hete delen van het apparaat.
Tijdens het gebruik wordt het apparaat erg warm. Laat daarom geen voorwerpen op of tegen
het apparaat staan wanneer u het in werking hebt gesteld.
Houd kinderen in het oog: met name wanneer het apparaat heet is.
Giet altijd vóór het gebruik water in de buitenbak. Vul deze tot de aanduiding MAX, maar giet
nooit meer dan 1
1
2 liter water in de buitenbak.
Zorg ervoor dat er tijdens gebruik steeds een laag water in de buitenbak is. Vul het water
regelmatig bij.
Giet nooit water op het verwarmingselement.
Voorkom oververhitting: dek de grill nooit geheel af met aluminiumfolie.
BELANGRIJK: Het is niet aan te raden vet vlees te grillen (zoals grote kippepoten, en vooral
het vel daarvan, omdat deze veel vet bevatten). Het vet zou op het verwarmingselement
kunnen druppelen, waardoor vlammen kunnen ontstaan en het voedsel aanbrandt.
Wij adviseren u vette kippepoten vóóraf in kokend water (20-25 minuten) of in een
magnetron gaar te maken. Op deze wijze verwijdert u het meeste vet en bent u er ook zeker
van dat het voedsel helemaal gaar is, wat van belang is voor uw gezondheid.
In de loop van de tijd zal er aan de binnenzijde van de buitenbak verkleuring ontstaan als
gevolg van kalkaanslag. Dit is in het geheel niet schadelijk.
Maak het apparaat schoon zoals aangegeven. Dompel het verwarmingselement en/of het
bedieningspaneel nooit in water.
Neem na gebruik meteen de stekker uit het stopcontact. Laat dan het apparaat afkoelen.
Vermijd het verwarmingselement aan te raken.
Algemene beschrijving (fig. 2 op pag. 3)
Alle types:
A Handvatten
B Rooster
C Verwarmingselement
D Controlelampje
E Bedieningspaneel (bevestigd aan
verwarmingselement)
F Binnenbak (verchroomd staal)
G Vulopening (voor (bij)vullen met water)
H Buitenbak
Alleen bij types HD 4435/85 en HD 4436/86:
I Aan/uit schakelaar
Alleen bij types HD 4436/86 en HD 4437/87:
J Windscherm
K Poten: bovenste delen
L Tussenblad (voor bv. barbecue
gereedschap)
M Koppelstukken
N Poten: onderste delen
O Voeten
Alleen bij type HD 4437/87:
P Deksel
Q Aan/uit schakelaar met warmteregelaar
(Draai rechtsom voor hogere temperatuur.)
Montage
Monteer het onderstel; steek de bovenste
delen van de poten door de openingen van het
tussenblad (fig. 2).
Let op de juiste stand van de poten.
- Draai de moeren vast (fig. 3).
- Bevestig de onderste delen van de poten (“Klik”)
(fig. 4a). Let op de juiste stand (fig. 4b).(Druk
de nokjes in om de poten te demonteren.)
- Zet het tussenblad goed vast door de moeren
aan te draaien.
Plaats de basis barbecue unit op het onderstel
(fig. 5).
- Als de barbecue helemaal klaar is voor gebruik
(zie ook fig. 8-14), kunt u het windscherm op
zijn plaats zetten (fig. 6).
- Zet de barbecue op een vlakke ondergrond om
instabiliteit te voorkomen!
- Zet de barbecue zodanig neer dat het
bedieningspaneel uit de wind staat. Dit
verzekert een optimale werking.
20
Alleen types HD 4436/86 en HD 4437/87
22
3
4a
CLICK
4b
5
6
Vóór het gebruik
Was vóór het eerste
gebruik het rooster af.
Goed afdrogen.
- Giet koud water in de
buitenbak (fig. 7).
N.B.: Vul niet hoger
dan de aanduiding
MAX.
Voor de beste
resultaten: giet geen
water in de binnenbak.
- Plaats de binnenbak
(“Klik!”) (fig. 8).
- Wanneer tijdens
gebruik het water
bijgevuld moet
worden, kan dit
gebeuren via de
vulopening (fig. 9).
- Plaats het bedieningspaneel (fig. 10, 11).
- Wees er zeker van dat de
veiligheidsschakelaar aan de onderkant van
het bedieningspaneel is geactiveerd wanneer
het apparaat wordt aangezet (“Klik!”) (fig. 11).
- Zet het rooster op zijn plaats (fig. 12, 13).
- Breng met een kwastje wat olie aan op het
rooster (fig. 14).
- Steek de stekker in het stopcontact. Schakel
het apparaat in en laat het ca. 15 minuten
opwarmen (fig. 15).
Tips
Let op: Houd het vlees, vis en gevogelte koud
en vers in de koelkast totdat u het inderdaad
gaat grillen.
Gebruik voor het rauwe voedsel niet hetzelfde
bestek en dezelfde snijplank als voor de
gegrilde etenswaren.
Zout het vlees, de vis of de kip niet vóór het
grillen: dan wordt er te veel vocht aan
onttrokken. Nà het grillen kunt u er natuurlijk
wel zout op strooien.
Gebruik vlees, kip(filet) of vis van goede
kwaliteit, in plakken/moten van 1
1
2 - 2 cm dik
die niet platgeslagen of ingekerfd zijn.
Gebruik het apparaat altijd met water in de
buitenbak. Dat voorkomt walm en maakt het
schoonmaken van de binnenbak
gemakkelijker.
Voeg zonodig water toe tijdens het barbecuen
Let op: Niet op het verwarmingselement gieten!
Giet het water alleen door de speciale
vulopening.
Als u worstjes wilt grillen, prik er dan eerst een
aantal gaatjes in. (Dit voorkomt dat de worstjes
open barsten, wat voor hete vetspetters kan
zorgen, waardoor de worstjes kunnen
uitdrogen.)
7
8
CLICK
CLICK
9
10
11
CLICK
12
13
Alle types
21
15
14
OIL
Keer de etenswaren op de grill regelmatig om.
Dan worden ze overal goed gaar en egaal
bruin.
Het is aan te raden vis vóór het grillen in te
pakken in aluminiumfolie.
Om te voorkomen dat vlees aan het rooster
blijft plakken, is het raadzaam om het
vlees,vóórdat u het op het rooster legt, droog te
deppen met een keukendoek.
De benodigde grilltijd is vooral afhankelijk van
de dikte van het vlees, de kip of de vis. (Niet
van het gewicht.)
Let op: Vooral varkensvlees, gehakt en vis
moeten door-en-door gaar zijn!
Zorg ervoor dat de stukken niet te dik zijn.
- Kies de hoogste
temperatuur voor het
voorverwarmen
(fig. 16).
U kunt gegrild voedsel
enige tijd
warmhouden. Kies
positie 1 en plaats het
deksel op het
windscherm
(fig. 17, 18).
Kookstanden:
1 Voedsel warm houden
3 Braden (van dikke stukken vlees)
3-MAX Grillen van gemarineerd vlees, verse
groenten en fruit
MAX Grillen van vlees
Schoonmaken
Dompel het
verwarmingselement
en/of het
bedieningspaneel
nooit in water.
- Schakel het apparaat
na gebruik uit (fig. 19)
en haal de stekker uit
het stopcontact. Laat
het apparaat afkoelen.
- Neem het rooster van het apparaat.
Vastklevende voedselresten kunt u met een
spatel verwijderen (fig. 20).
U kunt het rooster afwassen in heet sop
(fig. 21) of in de vaatwasser.
- Het is sterk aan te raden het rooster direct na
gebruik schoon te maken.
U kunt Brillo soap pads (zeer fijne
schuurkussentjes met zeep) gebruiken om het
rooster schoon te maken.
- U kunt een staalborstel gebruiken om de
tussenruimtes in het rooster schoon te maken.
- Til het verwarmingselement van zijn plaats
(fig. 22). Leg het voorzichtig even weg op een
veilige ondergrond (bijv. steen).
- Voor grondig schoonmaken kunt u de
binnenbak losmaken van de buitenbak (fig. 23).
U kunt een kunststof schuurdoekje of
schuurspons gebruiken.
- Giet de buitenbak leeg.
Berg het apparaat na het schoonmaken op
een droge plaats op. (Vooral het
verwarmingselement is gevoelig voor vocht.)
22
16
17
18
19
20
Alleen bij type HD 4437/87
Alle types
21
23
22
In de loop van de tijd zal er aan de binnenzijde
van de buitenbak verkleuring ontstaan als
gevolg van kalkaanslag. Dit is in het geheel
niet schadelijk.
Marinades
Met een marinade kunt u het vlees of de vis voor
de barbecue een bijzondere smaak geven.
Hieronder volgt een aantal suggesties voor
marinades.
Natuurlijk kunt u er naar eigen creativiteit en
smaak aan veranderen: door toevoegen of
weglaten maakt u zo uw eigen specialiteiten.
Alle ingrediënten goed vermengen. Het vlees erin
leggen en 2 uur laten intrekken.
Denkt er om overtollige marinade van het vlees te
verwijderen vóór het grillen.
Eenvoudige basismarinade
4 eetlepels wijn of azijn diverse kruiden (zoals
peterselie, peperkorrels, laurier, tijm, majoraan)
gesnipperde ui.
Marinade met witte wijn (speciaal voor vis)
1
2
liter witte wijn
1 theelepel tijm
1 theelepel basilicum
1 theelepel peterselie
mespuntje peper en zout
1 eetlepel olie
Citroenmarinade
(voor lamsvlees, vis)
4 eetlepels olie
4 eetlepels citroensap
1 gesnipperde ui
1 teentje knoflook (verkruimeld)
mespuntje zout, peper, suiker
1 theelepel tijm
1 theelepel majoraan
Rode wijnmarinade (voor rundvlees)
1
2 liter rode wijn
2 eetlepels olie
1 gesnipperde ui
1 teentje knoflook (verkruimeld)
2 laurierblaadjes
1 theelepel tijm
1 kruidnagel
mespuntje zout en peper
Sauzen
Gekruide Grillsaus
1
2
liter water
enkele druppels tabasco
mespuntje zout
1 fijngehakte ui
1 theelepel chilipoeder
1 teentje knoflook (verkruimeld)
2 eetlepels bruine suiker
1 theelepel paprikapoeder
2 eetlepels worcestersaus
1 mespunt cayennepeper
1
2 eetlepel tomatenketchup
Doe alle ingrediënten in een pan en verhit ze.
Laat de saus een half uur zachtjes doorsudderen
op een lage stand.
Kappertjessaus
4 eetlepels yoghurt
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel citroensap
1 theelepel kerriepoeder
1 theelepel paprikapoeder
1 eetlepel kappertjes
1
2
fijngesnipperde ui
1 eetlepel fijngehakte verse peterselie
Pikante tomatensaus
5 eetlepels tomatenketchup
3 eetlepels olijfolie
1 eetlepel mosterd
1 theelepel kerriepoeder
1 theelepel paprikapoeder
zout en peper
23

Documenttranscriptie

Nederlands Belangrijk • Lees deze gebruiksaanwijzing goed door en bekijk alle plaatjes voordat u het apparaat in gebruik neemt. • Controleer, voordat u het apparaat aansluit, of de op het apparaat aangegeven spanning overeenkomt met de netspanning in uw woning. • Sluit het apparaat uitsluitend aan op een geaard stopcontact. • Indien u een verlengsnoer gebruikt, let dan op het volgende: - het snoer dient geaard te zijn (3-aderig snoer met stekkers die voorzien zijn van randaarde); - het snoer dient geheel uitgerold te zijn om oververhitting te voorkomen (m.n. bij kabelhaspels); - de doorsnede van de aders dient minstens 1 mm2 te bedragen. (Snoer geschikt voor stroomsterkte van 10 Ampère.) • Indien het snoer van dit apparaat is beschadigd, dient het uitsluitend te worden vervangen door een door Philips daartoe aangewezen reparateur, omdat voor de reparatie speciale gereedschappen en/of onderdelen vereist zijn. • Controleer het snoer van dit apparaat regelmatig op beschadigingen. Gebruik het apparaat nooit indien het snoer beschadigd is. • Het is aan te raden het apparaat van stroom te voorzien via een aardlekschakelaar met een waarde van max. 30 mA. • WAARSCHUWING: Gebruik in dit apparaat geen houtskool of dergelijke brandbare materialen. • Zorg voor een veilige en stabiele opstelling. Laat voldoende ruimte vrij rond en boven het apparaat. • Zet het apparaat niet op een kwetsbare ondergrond (zoals tafellaken, gelakt tafelblad, boven parket of tapijt). • Let erop dat tijdens het gebruik niemand over het snoer kan struikelen of eraan kan trekken. Zorg ervoor dat het snoer niet in de weg ligt. • Zorg ervoor dat het snoer niet in aanraking komt met de hete delen van het apparaat. • Tijdens het gebruik wordt het apparaat erg warm. Laat daarom geen voorwerpen op of tegen het apparaat staan wanneer u het in werking hebt gesteld. • Houd kinderen in het oog: met name wanneer het apparaat heet is. • Giet altijd vóór het gebruik water in de buitenbak. Vul deze tot de aanduiding MAX, maar giet nooit meer dan 11⁄2 liter water in de buitenbak. • Zorg ervoor dat er tijdens gebruik steeds een laag water in de buitenbak is. Vul het water regelmatig bij. • Giet nooit water op het verwarmingselement. • Voorkom oververhitting: dek de grill nooit geheel af met aluminiumfolie. • BELANGRIJK: Het is niet aan te raden vet vlees te grillen (zoals grote kippepoten, en vooral het vel daarvan, omdat deze veel vet bevatten). Het vet zou op het verwarmingselement kunnen druppelen, waardoor vlammen kunnen ontstaan en het voedsel aanbrandt. Wij adviseren u vette kippepoten vóóraf in kokend water (20-25 minuten) of in een magnetron gaar te maken. Op deze wijze verwijdert u het meeste vet en bent u er ook zeker van dat het voedsel helemaal gaar is, wat van belang is voor uw gezondheid. • In de loop van de tijd zal er aan de binnenzijde van de buitenbak verkleuring ontstaan als gevolg van kalkaanslag. Dit is in het geheel niet schadelijk. • Maak het apparaat schoon zoals aangegeven. Dompel het verwarmingselement en/of het bedieningspaneel nooit in water. • Neem na gebruik meteen de stekker uit het stopcontact. Laat dan het apparaat afkoelen. • Vermijd het verwarmingselement aan te raken. 19 Alleen types HD 4436/86 en HD 4437/87 Algemene beschrijving (fig. 2 op pag. 3) Alle types: A Handvatten B Rooster C Verwarmingselement D Controlelampje E Bedieningspaneel (bevestigd aan verwarmingselement) F Binnenbak (verchroomd staal) G Vulopening (voor (bij)vullen met water) H Buitenbak Montage 2 3 Alleen bij types HD 4435/85 en HD 4436/86: I Aan/uit schakelaar • Monteer het onderstel; steek de bovenste delen van de poten door de openingen van het tussenblad (fig. 2). Let op de juiste stand van de poten. - Draai de moeren vast (fig. 3). Alleen bij types HD 4436/86 en HD 4437/87: J Windscherm K Poten: bovenste delen L Tussenblad (voor bv. barbecue gereedschap) 4a M Koppelstukken N Poten: onderste delen O Voeten 4b Alleen bij type HD 4437/87: P Deksel Q Aan/uit schakelaar met warmteregelaar K CLIC (Draai rechtsom voor hogere temperatuur.) - Bevestig de onderste delen van de poten (“Klik”) (fig. 4a). Let op de juiste stand (fig. 4b).(Druk de nokjes in om de poten te demonteren.) 5 6 - Zet het tussenblad goed vast door de moeren aan te draaien. • Plaats de basis barbecue unit op het onderstel (fig. 5). - Als de barbecue helemaal klaar is voor gebruik (zie ook fig. 8-14), kunt u het windscherm op zijn plaats zetten (fig. 6). - Zet de barbecue op een vlakke ondergrond om instabiliteit te voorkomen! - Zet de barbecue zodanig neer dat het bedieningspaneel uit de wind staat. Dit verzekert een optimale werking. 20 Alle types 12 7 Vóór het gebruik • Was vóór het eerste gebruik het rooster af. Goed afdrogen. - Giet koud water in de buitenbak (fig. 7). N.B.: Vul niet hoger dan de aanduiding MAX. 8 13 CL ICK - Zet het rooster op zijn plaats (fig. 12, 13). 14 9 15 CL ICK OIL Voor de beste resultaten: giet geen water in de binnenbak. - Plaats de binnenbak (“Klik!”) (fig. 8). - Wanneer tijdens gebruik het water bijgevuld moet worden, kan dit gebeuren via de vulopening (fig. 9). - Breng met een kwastje wat olie aan op het rooster (fig. 14). - Steek de stekker in het stopcontact. Schakel het apparaat in en laat het ca. 15 minuten opwarmen (fig. 15). 10 Tips • Let op: Houd het vlees, vis en gevogelte koud en vers in de koelkast totdat u het inderdaad gaat grillen. • Gebruik voor het rauwe voedsel niet hetzelfde bestek en dezelfde snijplank als voor de gegrilde etenswaren. • Zout het vlees, de vis of de kip niet vóór het grillen: dan wordt er te veel vocht aan onttrokken. Nà het grillen kunt u er natuurlijk wel zout op strooien. • Gebruik vlees, kip(filet) of vis van goede kwaliteit, in plakken/moten van 11⁄2 - 2 cm dik die niet platgeslagen of ingekerfd zijn. • Gebruik het apparaat altijd met water in de buitenbak. Dat voorkomt walm en maakt het schoonmaken van de binnenbak gemakkelijker. Voeg zonodig water toe tijdens het barbecuen Let op: Niet op het verwarmingselement gieten! Giet het water alleen door de speciale vulopening. • Als u worstjes wilt grillen, prik er dan eerst een aantal gaatjes in. (Dit voorkomt dat de worstjes open barsten, wat voor hete vetspetters kan zorgen, waardoor de worstjes kunnen uitdrogen.) 11 ICK CL - Plaats het bedieningspaneel (fig. 10, 11). - Wees er zeker van dat de veiligheidsschakelaar aan de onderkant van het bedieningspaneel is geactiveerd wanneer het apparaat wordt aangezet (“Klik!”) (fig. 11). 21 • Keer de etenswaren op de grill regelmatig om. Dan worden ze overal goed gaar en egaal bruin. • Het is aan te raden vis vóór het grillen in te pakken in aluminiumfolie. • Om te voorkomen dat vlees aan het rooster blijft plakken, is het raadzaam om het vlees,vóórdat u het op het rooster legt, droog te deppen met een keukendoek. • De benodigde grilltijd is vooral afhankelijk van de dikte van het vlees, de kip of de vis. (Niet van het gewicht.) Let op: Vooral varkensvlees, gehakt en vis moeten door-en-door gaar zijn! Zorg ervoor dat de stukken niet te dik zijn. Alle types Schoonmaken • Dompel het verwarmingselement en/of het bedieningspaneel nooit in water. - Schakel het apparaat na gebruik uit (fig. 19) en haal de stekker uit het stopcontact. Laat het apparaat afkoelen. 19 20 21 Alleen bij type HD 4437/87 16 - Kies de hoogste temperatuur voor het voorverwarmen (fig. 16). • U kunt gegrild voedsel enige tijd warmhouden. Kies positie 1 en plaats het deksel op het windscherm (fig. 17, 18). 17 - Neem het rooster van het apparaat. Vastklevende voedselresten kunt u met een spatel verwijderen (fig. 20). U kunt het rooster afwassen in heet sop (fig. 21) of in de vaatwasser. - Het is sterk aan te raden het rooster direct na gebruik schoon te maken. • U kunt Brillo soap pads (zeer fijne schuurkussentjes met zeep) gebruiken om het rooster schoon te maken. - U kunt een staalborstel gebruiken om de tussenruimtes in het rooster schoon te maken. 18 22 23 • Kookstanden: 1 Voedsel warm houden 3 Braden (van dikke stukken vlees) 3-MAX Grillen van gemarineerd vlees, verse groenten en fruit MAX Grillen van vlees - Til het verwarmingselement van zijn plaats (fig. 22). Leg het voorzichtig even weg op een veilige ondergrond (bijv. steen). - Voor grondig schoonmaken kunt u de binnenbak losmaken van de buitenbak (fig. 23). U kunt een kunststof schuurdoekje of schuurspons gebruiken. - Giet de buitenbak leeg. • Berg het apparaat na het schoonmaken op een droge plaats op. (Vooral het verwarmingselement is gevoelig voor vocht.) 22 • In de loop van de tijd zal er aan de binnenzijde van de buitenbak verkleuring ontstaan als gevolg van kalkaanslag. Dit is in het geheel niet schadelijk. Sauzen Gekruide Grillsaus 1 ⁄2 liter water enkele druppels tabasco mespuntje zout 1 fijngehakte ui 1 theelepel chilipoeder 1 teentje knoflook (verkruimeld) 2 eetlepels bruine suiker 1 theelepel paprikapoeder 2 eetlepels worcestersaus 1 mespunt cayennepeper 1 ⁄2 eetlepel tomatenketchup Doe alle ingrediënten in een pan en verhit ze. Laat de saus een half uur zachtjes doorsudderen op een lage stand. Marinades Met een marinade kunt u het vlees of de vis voor de barbecue een bijzondere smaak geven. Hieronder volgt een aantal suggesties voor marinades. Natuurlijk kunt u er naar eigen creativiteit en smaak aan veranderen: door toevoegen of weglaten maakt u zo uw eigen specialiteiten. Alle ingrediënten goed vermengen. Het vlees erin leggen en 2 uur laten intrekken. Denkt er om overtollige marinade van het vlees te verwijderen vóór het grillen. Kappertjessaus 4 eetlepels yoghurt 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel citroensap 1 theelepel kerriepoeder 1 theelepel paprikapoeder 1 eetlepel kappertjes 1 ⁄2 fijngesnipperde ui 1 eetlepel fijngehakte verse peterselie Eenvoudige basismarinade 4 eetlepels wijn of azijn diverse kruiden (zoals peterselie, peperkorrels, laurier, tijm, majoraan) gesnipperde ui. Marinade met witte wijn (speciaal voor vis) 1 ⁄2 liter witte wijn 1 theelepel tijm 1 theelepel basilicum 1 theelepel peterselie mespuntje peper en zout 1 eetlepel olie Pikante tomatensaus 5 eetlepels tomatenketchup 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel mosterd 1 theelepel kerriepoeder 1 theelepel paprikapoeder zout en peper Citroenmarinade (voor lamsvlees, vis) 4 eetlepels olie 4 eetlepels citroensap 1 gesnipperde ui 1 teentje knoflook (verkruimeld) mespuntje zout, peper, suiker 1 theelepel tijm 1 theelepel majoraan Rode wijnmarinade (voor rundvlees) ⁄2 liter rode wijn 2 eetlepels olie 1 gesnipperde ui 1 teentje knoflook (verkruimeld) 2 laurierblaadjes 1 theelepel tijm 1 kruidnagel mespuntje zout en peper 1 23
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63
  • Page 64 64
  • Page 65 65
  • Page 66 66

Philips HD 4487 Handleiding

Categorie
Barbecues
Type
Handleiding