Gentle Steam
Vis is het meest delicate voedsel en wordt snel
te lang gekookt door de hoge temperatuur van
de stoom. Dat is nu verleden tijd. De
aluminium stomer van Philips heeft een
nieuwe functie, Gentle Steam, die krachtig
stoomt bij een milde temperatuur van 80°C, de
ideale bereidingstemperatuur voor delicate vis.
Gentle Steam stoomt de vis langzaam maar
zeker en behoudt tegelijkertijd de natuurlijke
smaak en textuur van de delicate vis voor een
volle smaak en een prachtige presentatie, elke
keer opnieuw.
Flavour Booster+
De Flavour Booster+ brengt uw voedsel op
smaak met de door u gekozen kruiden en
specerijen en smaakvolle vloeistoffen zoals
wijn, bouillon, citroensap en sojasaus. Plaats
uw favoriete smaken in de Booster en laat alle
aroma's vrijkomen tijdens het natuurlijke
stoomproces, waardoor ze langzaam in het
overheerlijke voedsel kunnen worden
opgenomen.
Turbo Start
Turbo Start helpt u om binnen een paar
seconden de perfecte stoomtemperatuur te
bereiken, zodat het voedsel meer
voedingswaarde behoudt.
Optimale tijdinstellingen
Stomen is een nauwkeurige bezigheid. Daarom
heeft de Philips-stomer verschillende
tijdinstellingen die de stoom automatisch
uitschakelen zodra de ideale stoomtijd is
bereikt. Zo kunt u veel verschillende soorten
voedsel bereiden, waaronder rijst, groenten,
kip en vis, en perfecte resultaten bereiken met
behoud van alle smaken en vitaminen.
Vaatwasmachinebestendige onderdelen
Vaatwasmachinebestendige onderdelen voor
eenvoudig schoonmaken.
Verwijderbare bodems
Wilt u een groot stuk voedsel bereiden, zoals
een hele kip, of iets anders dat te groot is voor
een enkel stoomcompartiment? Klik de
onderkant van elke mand los om één grote
ruimte te krijgen. De stomer doet de rest voor u
door van boven naar beneden krachtig en
consistent te stomen.
Schaal voor vis en rijst
Voedsel zoals vis en rijst smaakt altijd lekker
als het in een kooksaus, bouillon of het eigen
sap is gestoomd. Daarom wordt er een
bijpassende schaal bij deze aluminium stomer
meegeleverd, waarmee u dit voedsel
eenvoudig in een lekkere saus kunt bereiden
om nog meer smaak aan het voedsel te geven.
Receptenboekje
Receptenboekje vol met professionele tips en
heerlijke traktaties.