
automatische bereiding_21
Nr. Voedselitem Gewicht/kg Onderdeel Plaatniveau Aanbevelingen
A-12 Kalkoenrollade 0,6-0,8
0,9-1,1
Universele
plaat
(diep) met
inzetstuk voor
draadrooster
2 Leg de kalkoenrollade op het inzetstuk voor draadrooster.
Omkeren wanneer het geluidssignaal klinkt.
A-13 Gestoomde vis 0,5-0,7
0,8-1,0
Draadrooster 2 De vis, zoals hele forel, snoekbaars of zeebaars, afspoelen
en schoonmaken. Leg de vis om en om in een ovale
ovenvaste glazen schotel. Voeg 2-3 eetlepels citroensap
toe. Dek af met het deksel.
A-14 Geroosterde vis 0,5-0,7
0,8-1,0
Universele
plaat
(diep) met
inzetstuk voor
draadrooster
4 Leg de vis om en om op het inzetstuk voor draadrooster.
De eerste stand is voor 2 vissen, de tweede is voor 4
vissen. Het programma is geschikt voor hele vissen, zoals
forel, snoekbaars of brasem.
A-15 Zalmmoten 0,3-0,4
0,7-0,8
Universele
plaat
(diep) met
inzetstuk voor
draadrooster
4 Leg de zalmmoten op het inzetstuk voor draadrooster.
Omkeren wanneer het geluidssignaal klinkt.
A-16 Ovenaardappelen 0,4-0,5
0,8-1,0
Bakplaat
(universeel)
2 Aardappelen afspoelen en doormidden snijden. Bestrijken
met olie, kruiden en specerijen. Gelijkmatig over de
bakplaat verspreiden. De eerste instelling is voor kleine
aardappelen (elk 100 gr.) en de tweede instelling is voor
grote ovenaardappelen (elk 200 gr.).
A-17 Ovengroenten 0,4-0,5
0,8-1,0
Universele
plaat (diep)
4 Leg de groenten, zoals in plakjes gesneden courgette,
paprika, aubergine, champignons en tomaten op de
universele plaat. Insmeren met een mengsel van olijfolie,
kruiden en tuinkruiden.
A-18 Gegratineerde
groenten
0,4-0,6
0,8-1,0
Draadrooster 2 Bereid gegratineerde groenten in een ovenvaste ronde
schotel. Plaats het gerecht in het midden van de oven.
A-19 Marmercake 0,5-0,6
0,7-0,8
0,9-1,0
Draadrooster 2 Doe het beslag in een passende, ingevette tulbandvorm.
A-20 Vruchtenvlaaibodem 0,3-0,4
(groot)
0,2-0,3
(taartjes)
Draadrooster 2 Doe het beslag in een ingevette taartbodemvorm De
eerste stand is voor één vruchtenvlaaibodem, de tweede
voor 5-6 kleine taartjes.
A-21 Biscuitgebak 0,4-0,5
(middelgroot)
0,2-0,3
(klein)
Draadrooster 2 Doe het beslag in een ronde zwartmetalen bakvorm.
De eerste stand is voor een bakvorm met een diameter
van 26 cm, de tweede voor een kleine bakvorm met een
diameter van 18 cm.
A-22 Muns 0,5-0,6
0,7-0,8
Draadrooster 2 Doe het beslag in een zwarte metalen bakvorm voor 12
muns. De eerste stand is voor kleine muns, de tweede
is voor grote muns.
A-23 Brood 0,7-0,8
(wit)
0,8-0,9
(volkoren)
Draadrooster 2 Bereid het deeg volgens de instructies van de fabrikant en
doe het in een rechthoekige zwartmetalen bakvorm (lengte
25 cm). De eerste instelling is voor witbrood (0,7-0,8 kg)
en de tweede instelling is voor volkorenbrood (0,8-0,9 kg).
A-24 Zelfgemaakte pizza 1,0-1,2
1,3-1,5
Bakplaat
(universeel)
2 Leg de pizza op de bakplaat. Het gewichtsbereik is
inclusief de garnering, zoals saus, groente, ham en kaas.
Stand 1 (1,0-1,2 kg) is voor dunne pizza's en stand 2 (1,3-
1,5 kg) is voor pizza's met veel garnering.
AUTOMATISCHE BEREIDING
NV70F7796MS_EF_DG68-00447W_NL.indd 21 2013-02-04 �� 1:58:38