Bauknecht BLZM 7230 IN Program Chart

Type
Program Chart
BEKNOPTE HANDLEIDING
CONVENTIONEEL
RECEPTEN VOOR GRILL
RECEPTEN VOOR TURBOGRILL
VOEDSEL KOOKGEREI BEREIDING
SHOOGTE
OVEN °C VOORVER
WARMEN
TIJD
L
AM
ROOSTER OP
GLAZEN BAK
NIVEAU 1
190
JA
75 - 85
MIN.
B
RAADSTUKKEN (1 KG) 60 - 70 MIN.
K
IP, KONIJN EN EEND 200 70 - 80 MIN.
G
ANS (2 KG)
190
90 - 120 MIN.
H
ELE VIS (1 - 2 KG)
OVENBESTENDIG
OP ROOSTER
NIVEAU 1 OF 2 35 - 45 MIN.
V
ISMOTEN 1 KG
BRAADSLEDE OP
ROOSTER
NIVEAU 2
30 - 35
MIN.
G
EVULDE GROENTEN
OVENBESTENDIG
OP ROOSTER
220
35 - 45
MIN.
G
EPOFTE AARDAPPELEN
BRAADSLEDE OP
ROOSTER
50 - 60 MIN.
D
ESSERT EN CAKE
CAKESCHAAL
OP ROOSTER
NIVEAU 1 OF 2
180 40 - 50
MIN.
G
EVULDE DEEGWAREN 190 80 - 90 MIN.
T
AART
180
40 - 50
MIN.
S
TRUDEL
BAKPLAAT NIVEAU 2
50 - 55
MIN.
K
OEKJES 20 - 30 MIN.
R
OOMSOESJES 160 35 - 45 MIN.
H
ARTIGE DEEGWAREN
OVENBESTENDIG
OP ROOSTER
NIVEAU 1 OF 2 200 40 - 50 MIN.
L
ASAGNE
NIVEAU 1
190 45 - 60
MIN.
G
EVULDE VRUCHTEN-
CAKE
CAKESCHAAL
OP ROOSTER
170 50 - 60 MIN.
M
ERINGUES
BAKPLAAT
NIVEAU 290 NEE 90 - 120 MIN.
V
OL-AU-VENT
NIVEAU 1
200
JA
35 - 45 MIN.
S
OUFFLÉ
OVENBESTENDIG
OP ROOSTER
170 40 - 50 MIN.
VOEDSEL KOOKGEREI BEREIDING
SHOOGTE
VERMOGEN VOORVER
WARMEN
TIJD
B
IEFSTUK
ROOSTER OP
GLAZEN AF-
DRUIPBAK
NIVEAU 3
55
MIN.
20 - 30
MIN.
K
OTELETTEN 25 - 30 MIN.
W
ORSTJES 15 - 20 MIN.
K
ARBONADES 25 - 30 MIN.
K
EBAB 25 - 30 MIN.
V
IS (MOTEN) 20 - 30 MIN.
K
IPPENPOTEN
NIVEAU 2 OF 3
40 - 50
MIN.
K
LEINE RIBSTUK-
KEN
35 - 45 MIN.
½ K
IP NIVEAU 2 45 - 55 MIN.
VOEDSEL KOOKGEREI BEREIDING
SHOOGTE
VERMOGEN VOORVER
WARMEN
TIJD
½ K
IP
BRAADSLEDE OP
ROOSTER
NIVEAU 2
4
5 MIN.
45 - 55
MIN.
G
EPOFTE
AARDAPPELEN
5 50 - 60 MIN.
H
ELE KIP
NIVEAU 1
4
60 - 70
MIN.
R
UND- OF
VARKENSBRAAD-
STUK
EEND
70 - 80 MIN.
L
AMSBOUT
ROSBIEF 50 - 60 MIN.
H
ELE VIS NIVEAU 1 OF 2 35 - 45 MIN.
HE
H
L
NL
BLZM 7230
BEKNOPTE HANDLEIDING
RECEPTEN VOOR HETE LUCHT
AUTO RECEPTEN
VOEDSEL KOOKGEREI BEREIDING
SHOOGTE
OVEN °C TIJD
L
AM
ROOSTER OP GLAZEN BAK NIVEAU 1
180
80 - 90
MIN.
G
EROOSTERD VLEES (1 KG) 65 - 75 MIN.
K
IP, KONIJN EN EEND 190 75 - 85 MIN.
G
ANS (2 KG) 170 90 - 120 MIN.
H
ELE VIS (1 - 2 KG)
OVENBESTENDIG
OP ROOSTER
NIVEAU 1 OF 2
180
35 - 45 MIN.
V
ISMOTEN 1 KG BRAADSLEDE OP ROOSTER
NIVEAU 2
30 - 35
MIN.
G
EVULDE GROENTEN
OVENBESTENDIG
OP ROOSTER
190
35 - 45
MIN.
G
EPOFTE AARDAPPELEN BRAADSLEDE OP ROOSTER 50 - 60 MIN.
D
ESSERT EN CAKE
CAKESCHAAL
OP ROOSTER
NIVEAU 1 OF 2
160 40 - 50
MIN.
G
EVULDE DEEGWAREN 170 70 - 80 MIN.
T
AART 160 40 - 50 MIN.
S
TRUDEL
BAKPLAAT NIVEAU 2
170 50 - 55
MIN.
K
OEKJES 160 20 - 30 MIN.
R
OOMSOESJES 150 35 - 45 MIN.
H
ARTIGE DEEGWAREN
OVENBESTENDIG
OP ROOSTER
NIVEAU 1 OF 2
180
40 - 50 MIN.
L
ASAGNE
NIVEAU 2
45 - 60
MIN.
G
EVULDE VRUCHTENCAKE
CAKESCHAAL
OP ROOSTER
160 40 - 50 MIN.
M
ERINGUES BAKPLAAT 90 90 - 120 MIN.
S
OUFFLÉ
OVENBESTENDIG
OP ROOSTER
NIVEAU 1 160 45 - 55 MIN.
RECEPT KOOKGEREI VOORVER
WARMEN
TIPS
R
OSBIEF ROSE
ROOSTER
OP GLAZEN BAK
JA
VOEG 500 ML WATER toe wanneer u wordt gevraagd
het voedsel om te draaien.
R
OSBIEF MEDIUM
GEROOSTERDE KIP
NEE INDIEN NODIG, BESTRIJKT u de kip met grillolie.
L
ASAGNE
OVENBESTENDIGE SCHAAL
OP ROOSTER
JA
BAARS MET VENKEL GLAZEN BAK
VUL DE VIS met  jn gesneden venkel en besprenkel
dit op en rond de vis. Voeg kruiden toe en giet 300
ml vloeistof (bouillon+ wijn) in de bak.
P
IZZA BAKPLAAT
VOOR DUNNE PIZZA 350 g. bloem. Laat dit 45 min rijzen.
Bereid de pizza met toppings en laat deze nog eens
25 min rijzen.
VARKENSFILET
OVENBESTENDIGE
BRAADSCHOTEL
OP ROOSTER
NEE
BRAAD HET VLEES KORT. Voeg kruiden toe en plaats het
op de schaal. Bak gesneden uien en pepers en voeg
deze aan de schotel toe. Giet er 100 - 200 ml bouil-
lon bovenop. Als u klaar bent, snijdt u het vlees en
voegt u crème fraiche toe aan de jus en groenten.
G
EGRAT. GROENTEN
OVENBESTENDIGE SCHAAL
OP ROOSTER
JA
PLAATS BECHAMELSAUS op de gekookte groenten en be-
sprenkel dit met kaas.
LAMSBOUT
ROOSTER
OP GLAZEN BAK
NEE
VOEG 500 ML WATER toe wanneer u wordt gevraagd
het voedsel om te draaien.
Q
UICHE LORRAINE
TAARTSCHOTEL Ø 30 CM
OP ROOSTER
VOOR EEN KROKANTE PASTEI vet u de schaal in en be-
sprenkelt u deze met broodkruimels alvorens de
pastei erin te doen.
C
ROISSANTJES/
BROOD
BAKPLAAT
MAAK DEEG van 500 g. meel en laat dit 30 min rijzen.
Voeg de andere ingrediënten toe en kneed dit ge-
durende 10 min. Laat dit nog eens 15 min rijzen.
Maak twee broden en plaats deze op de bakplaat
(niet laten rijzen, in een keer bakken).
L
UCHTIGE CAKE
CAKESCHAAL Ø 26 CM
OP ROOSTER
WORSTENBROODJES BAKPLAAT
JA
GEGRIL. SPIEZEN
ROOSTER
OP GLAZEN BAK
MARINEER HET VOEDSEL met olie en kruiden en draai het
voedsel als dit op de oven wordt aangegeven.
H
OLL. APPELTAART
CAKESCHAAL Ø 26 CM
OP ROOSTER
NEE
NL
TI
PS
S
4619-694-67972
BLZM 7230
  • Page 1 1
  • Page 2 2

Bauknecht BLZM 7230 IN Program Chart

Type
Program Chart