GEBRUIK VAN DE BAKVORM
15
1
3
2
4
44
Plaats de vorm in de grote kom.
Hij moet op de bodem van de kom
worden geplaatst.
Plaats het kneedmes in de vorm. Dit
wordt op de bodem van de vorm
geplaatst. Doe dan alle ingrediënten
(meel, boter, etc.) in de kom en giet
er de vloeistoffen (water, melk etc.).
Druk op AUTO. Schakel de machine
uit zodra het deeg een bal vormt of
zodra het mengsel gekneed is (ca.
1 minuut). Neem de vorm bij de
handgreep uit de kom.
Klap de handgreep neer en plaats
deze in de inkeping.
Plaats het deksel op de kom en
vergrendel dit totdat het blokkeert.
Plaats hem op een vel
aluminiumfolie. Verwijder het
kneedmes uit de vorm en zet de vorm
in de oven. Verwijder de hendel van
de bakvorm voordat u de bakvorm in
de oven plaatst.
4 5
86 7
• De op blz. 14 vermelde maximale hoeveelheden mag u niet overschrijden.
• Gebruik de spatel om indien nodig het deeg omlaag te duwen.
• Gebruik geen metalen mes of keukengerei om uw brood of gebak uit de vorm
te nemen, hiermee zou u de antiaanbaklaag kunnen beschadigen.
C 3200 CS 4200 CS 5200
Brooddeeg 450 g 620 g 850 g
Briochedeeg 500 g 650 g 930 g
Taartdeeg 600 g 780 g 1 kg
NEDERLANDS