9
- Versuchen Sie in keinem Fall, Knochen zu
schneiden.
. DEMONTAGE DER KLINGEN
- Stecken Sie das Gerät aus, drücken Sie den
Auswurfknopf (C), lassen Sie den Finger auf
dem Knopf und ziehen Sie die Klingen am
Haltegriff heraus.
Achtung: die Klingen sind sehr scharf.
. REINIGUNG
- Nehmen Sie die beiden Klingen durch
Entfernen des Metallstifts (E) aus dem
Schlitz (F). Reinigen Sie die Klingen mit
warmem Wasser und Geschirrspülmittel. Sie
sind ebenfalls spülmaschinengeeignet.
- Reinigen Sie das Gerät mit einem feuchten
Tuch und trocknen Sie es sorgfältig ab.
- Das Gerät darf nicht unter laufendes
Wasser gehalten oder ins Wasser
getaucht werden.
4
5
Veiligheidsinstructies
- Het mes buiten het bereik van kinderen
houden.
- Controleer of de op het apparaat
aangegeven stroomsterkte overeenkomt
met die van het lichtnet.
Bij een verkeerde aansluiting van het
apparaat is de garantie niet meer geldig.
- Indien de voedingskabel beschadigd is, moet
deze door de fabrikant, diens servicedienst
of een persoon met een gelijkwaardige
vakbekwaamheid vervangen worden,
teneinde ieder gevaar te voorkomen.
- Zorg dat tijdens het gebruik van het mes het
elektrische snoer uit de buurt van de bladen
blijft.
- Zorg dat het snoer niet in aanraking komt
met een warm oppervlak.
- Dit apparaat is bestemd voor huishoudelijk
gebruik.
- Haal na ieder gebruik en voor iedere
reinigingsbeurt de stekker van het
apparaat uit het stopcontact.
. MONTAGE VAN DE BLADEN
- Monteer de bladen (A) met de stekker uit
het stopcontact. De bladen bevinden zich
in de beschermhoes, met de tanden naar
beneden gericht.
- Plaats ze voorzichtig in het apparaat en druk
op de plaatjes (B) tot ze vergrendelen
(hoorbare klik).
- Verwijder vervolgens voorzichtig de
beschermhoes van de bladen.
Let op: de bladen zijn zeer scherp. Wees zeer
voorzichtig wanneer u ze vastpakt.
. WERKING
- Steek de stekker in het stopcontact. Duw
toets (D) in met uw duim in verticale stand.
. GEBRUIK VAN DE BLADEN
- Universele bladen, speciaal ontworpen om
beter te snijden, met name etenswaren met
een korst (brood, vlees, ...).
- Begin bij de korst en houd het mes stevig
vast, waarbij u van boven naar beneden
snijdt. De bladen blijven evenwijdig ten
opzichte van het snijoppervlak.
- Probeer geen botten door te snijden.
1
2
3