KitchenAid KOMS 6610/IX Program Chart

Type
Program Chart
Productinformatieblad
Productbeschrijving 4
Accessoires 4
Bedieningspaneel 5
Tabel met ovenfuncties 6
Tabel voor de Grill-Turbogrill bereidingen 7
Tabel voor Conventionele en Geventileerde bereidingen 8
Beschrijving van het bedieningspaneel 10
Voor de eerste keer gebruiken 10
Instellingen 11
Opnieuw de taal instellen 11
Showroom of demonstratie functie 12
Veiligheidskenmerken 12
Timer 13
Speciale functies 14
Professionele functies 15
De temperatuurmeter gebruiken 16
Professionele en speciale bereidingstabel 17
1 Controlepaneel
2. Koelventilator (niet zichtbaar)
De ventilator kan ook nadat u het apparaat heeft uitgeschakeld
blijven werken. Dit om de oven af te laten koelen.
3. Grillelement
4. Licht achterin
5. Circulair element (niet zichtbaar)
6. Ventilator
7. Achterste schot
8. Bodemelement (niet zichtbaar)
9. Koude ovendeur
Productbeschrijving
Accessoires
4
Opvangplaat
Bakplaat Rooster
Temperatuurmeter
Dehydratatie rooster (optioneel)
Bodemplateau
Bovenste
plateau
1. On/Off –Functie selectie Controleknop
2. Verwijder keuze of keer naar de vorige keuzetoets terug
3. Bevestigingstoets
4. Controleknop voor annuleren van de van te voren ingestelde niveaus (temperatuur/tijd/niveaus) en het
verwisselen van de ene naar de andere functie.
Draai de controleknop op 0 als u met koken klaar bent.
Bedieningspaneel
5
Tabel met ovenfuncties
6
Functie Van te voren
ingestelde
temperatuur
Regelbare
temperatuur
Beschrijving van de functie
Licht
- -
Het licht aan de binnenkant van de oven gaat aan.
Snel verwarmen
200°C 50°C - 250°C
Voor het snel voorverwarmen van de oven.
Als de ingestelde temperatuur bereikt is schakelt de
functie zich automatisch uit en wordt een signaal
afgegeven om aan te geven dat de oven automatisch op
de CONVENTIONELE functie wordt overgeschakeld.
Conventioneel
200°C 50°C - 250°C
Voor het bereiden van vlees, vis en gevogelte op het
middelste plateau. Verwarm de oven op de gewenste
temperatuur voor en voer het voedsel in als een signaal
afgaat om aan te geven dat de oven de vereiste
temperatuur bereikt heeft.
Grill/Turbogrill
3
1-5
Voor het grillen van karbonades, kebab, saucijzen,
het au gratin koken van groente en voor het bruinen
van brood. De GRILL functie kan op de niveaus van 1
tot 5 voor verschillende sterkte worden ingesteld.
Verwarm de oven gedurende 3-5 min. voor. De
ovendeur moet tijdens het koken gesloten blijven.
Plaats wat water op de opvangplaat, op het eerste
plateau geplaatst, om tijdens het koken van vlees rook
en vetspetters te verminderen. Draai het voedsel
tijdens het koken om.
Voor het grillen van grote stukken vlees
(geroosterd rundvlees, gebraad). De TURBOGRILL
functie kan op niveaus van 1 to 5 voor verschillende
warmte worden ingesteld. Verwarm de oven
gedurende 3-5 min. voor. De ovendeur moet tijdens
het koken gesloten blijven. Plaats wat water op de
opvangplaat, op het eerste plateau geplaatst, om tijdens
het koken van vlees rook en vetspetters te
verminderen. Draai het vlees tijdens het koken om.
Hete lucht
160°C 50°C - 250°C
Voor het koken van voedsel dat een constante
temperatuur vereist, zonder voorverwarming, op een
of meerdere plateaus (bijv.: vis, groente, gebak).
Speciale functies
Zie het programmablad (hieronder).
Instellingen
Zie het programmablad (hieronder).
Functie voor het professioneel bakken van brood
Zie het programmablad (hieronder).
Functie voor het professioneel bakken van gebak
Zie het programmablad (hieronder).
Professionele roosterfunctie
Zie het programmablad (hieronder).
Tabel voor de Grill-Turbogrill bereidingen
7
VOEDSEL Functie Voorverwarmen
(5 minuten)
Plateaustand
(vanaf de
bodem gezien)
Warmteniveau
(Max)
Bereidingstijd
(minuten)
Biefstukken X 3 - 4 5 30 - 40
Koteletten X 3 - 4 5 30 - 40
Saucijzen X 3 - 4 5 30 - 40
Karbonades X 3 - 4 5 35 - 45
Vis (plakken) X 3 - 4 5 30 - 40
Kippenpoten X 3 - 4 5 40 - 50
Kebab X 3 - 4 5 35 - 45
Kleine
ribkarbonades
X 3 - 4 5 35 - 45
1/2 kip X 3 5 45 - 55
VOEDSEL Functie Voorverwarmen
(5 minuten)
Plateaustand
(vanaf de
bodem gezien)
Warmteniveau
(Max)
Bereidingstijd
(minuten)
1/2 kip X 3 - 4 5 45 - 55
Hele kip X 3 - 4 5 60 - 70
Braadstuk Rund-
of Varkensvlees
X 3 - 4 5 60 - 70
Eend X 3 - 4 5 70 - 80
Lamsbout X 3 - 4 5 70 - 80
Geroosterd
rundvlees
X 3 - 4 5 50 - 60
Gebakken
aardappels
X 3 - 4 5 50 - 60
Hele vis
Goudbrasem-
forel
X 3 - 4 5 50 - 60
Tabel voor Conventionele en Geventileerde bereidingen
8
VOEDSEL Functie Voorverwarmen
(5 minuten)
Plateaustand
(vanaf de
bodem gezien)
Niveau voor
extra bruinen
Temperatuur
(°C)
Bereidingstijd
(minuten)
Lam-, geit- of
schapenvlees
X 2 2 200 95 - 110
- 2 2 200 100 - 110
Gebraad (kalfs-,
varkens-, of
rundvlees) (1 kg)
X 2 2 200 95 - 110
- 2 3 200 100 - 110
Kip, konijn, eend
X 2 3 200 80 - 90
- 2 3 200 80 - 90
Kalkoen (4-6 kg)
+bruiningsstand
3
X 1 3 200 160 - 180
- 1 3 200 160 - 180
Gans (2 kg)
X 2 3 210 100 - 130
- 2 3 200 100 - 130
VIS (HEEL)
(1-2kg)
Goudbrasem,
zeebaars, tonijn,
zalm, kabeljauw
X 2 1 200 45 - 55
- 2 1 200 45 - 55
VIS (IN
PLAKKEN) (1kg.)
Zwaardvis, tonijn
X 2 2 190 40 - 50
- 2 2 190 40 - 50
GROENTE
Gevulde
paprika’s en
tomaten
X 2 - 220 50 - 60
- 2 - 200 50 - 60
Gebakken
aardappels
X 2 3 220 50 - 60
- 2 3 200 50 - 60
DESSERTS,
TAARTEN, ENZ.
Rijzende taarten
X 2 - 180 40 - 50
X 1 - 170 40 - 50
9
Tabel voor Conventionele en Geventileerde bereidingen
VOEDSEL Functie Voorverwarmen
(5 minuten)
Plateaustand
(vanaf de
bodem gezien)
Niveau voor
extra bruinen
Temperatuur
(°C)
Bereidingstijd
(minuten)
Gevuld deeg
(kaas)
X 2 - 180 80 - 90
- 2 - 170 70 - 80
Vruchtentaarten,
vlaaien
X 2 - 190 40 - 50
- 2 - 180 40 - 50
Strudel
X 2 - 200 50 - 55
- 1 - 3 - 200 50 - 55
Koekjes
X 2 - 180 20 - 30
- 1 - 3 - 170 20 - 30
Roomsoesjes
X 2 - 180 35 - 45
- 1 - 3 - 180 35 - 45
Hartige taarten
X 2 - 200 40 - 50
- 2 - 190 40 - 50
Lasagna
X 2 1 200 45 - 60
- 2 1 200 45 - 60
Taart met
vruchtenvulling,
bijv. ananas,
perziken, enz.
X 2 - 190 50 - 60
- 2 - 190 40 - 50
Schuimgebak
- 2 - 90 120 - 150
- 1 - 3 - 90 120 - 150
Pasteitjes
X 2 - 220 35 - 45
- 1 - 3 - 200 35 - 45
Soufflé
X 2 - 190 40 - 50
- 2 - 180 45 - 55
Men gebruikt de functie selectie controleknop om
de verschillende ovenfuncties te selecteren.
Elke draai van de controleknop komt met een
functie overeen:
Draai de controleknop F vier tikken tegen de klok
in. Het woord INSTELLINGEN verschijnt nu.
Door op de annuleringsknop “<<”, te drukken
kunt u de instellingsoperatie annuleren en naar de
vorige display terugkeren.
Als eenmaal de vereiste instelling op de display
verschijnt, kunt u deze door op de OK-toets te
drukken bevestigen en naar de volgende
programmeringsfase voortgaan.
De navigatie controleknop “-/+” heeft
verschillende gebruiksvormen naar aanleiding van
de geselecteerde functie:
Zich te verplaatsen tussen de menu’s.
Het verhogen/verlagen van de aangegeven
niveaus.
Zich te verplaatsen tussen de
bereidingsfuncties.
De bereidingstijd en temperatuur
verhogen/verlagen.
Beschrijving van het bedieningspaneel
10
De klok instellen
De klok verschijnt op de display.
Stel de gewenste tijd in door van de “-/+”
controleknop gebruik te maken en bevestig de
keuze door op de “OK”-toets te drukken.
Voor de eerste keer gebruiken
Draai de functieknop vier tikken linksom.
Het volgende bericht verschijnt:
INSTELLINGEN
-/+ WIJZIGEN
Het is vervolgens mogelijk om het volgende in te stellen:
TAAL (Beschikbare talen: ENGELS (fabrieksinstelling), DUITS, FRANS, ITALIAANS, SPAANS,
NEDERLANDS, ZWEEDS, NOORS, DEENS, FINS).
•KLOK
ZOEMER
•CONTRAST
HELDERHEID
Reset de instellingen voor helderheid en contrast.
Om de helderheid en de contrast op de fabrieksinstellingen terug te brengen:
Draai de controleknop F op “OFF”.
Draai de controleknop F op instellingen.
Houdt de OK-toets gedurende 5 seconden ingedrukt.
Hierdoor zal het apparaat op de fabrieksinstellingen terugkeren.
Instellingen
11
Ga als volgt te werk als u een verkeerd ingestelde taal wilt veranderen:
1. Plaats de Functie controleknop op de “INSTELLINGEN” stand, draai naar “Taal” en bevestig door op
de “OK”-toets te drukken.
2. Selecteer de gewenste taal door van de “-/+” controleknop gebruik te maken en bevestig de keuze
door op de “OK”-toets te drukken.
Opnieuw de taal instellen
Als het woord “KitchenAid” op de display verschijnt dan bevindt de oven zich in de Showroom of
demonstratie functie waardoor de ovenelementen niet op zullen warmen.
Ga voor het uitschakelen van de showroom of demonstratie functie als volgt te werk:
1. Haal de stekker uit het stopcontact en verbindt binnen 60 seconden opnieuw de oven met de netstroom:
2. Draai de On/Off – Functie selectie controleknop op de “Licht” stand.
3. Druk op de “<<” knop.
4. Draai de On/Off – Functie selectie controleknop op de “0” stand.
5. Druk op de “OK”-toets.
Ga op dezelfde wijze te werk om de Showroom of demonstratie functie binnen te komen.
Showroom of demonstratie functie
12
Kinderslot controlepaneel.
Voor het in- of uitschakelen van het “Kinderslot”:
Druk minstens 5 seconden tegelijkertijd op de “<<” en “OK” knoppen.
Als de beveiliging is ingeschakeld zijn de functie controleknop en de druktoetsen geblokkeerd en verschijnt
op de display het icoon.
Opmerking: het is mogelijk om deze functie ook tijdens het koken te activeren.
Aanvraag voor bevestiging als de instellingen worden gewijzigd
Als tijdens het koken aan de Functie controleknop wordt gedraaid vraagt de oven om een bevestiging van
de de keuze om ongewenste veranderingen van de bereidingsinstellingen te voorkomen.
Breng de controleknop terug naar de originele stand. Op de display zullen nogmaals de algemene
bereidingsinstellingen verschijnen.
In ieder geval blijft de oven net zolang koken totdat de gebruiker de wens voor het veranderen van de
instellingen bevestigt.
Stand by
Om energie te besparen kunt u de display uitschakelen (display OFF metode) door op de “<<” knop te
drukken terwijl de Functie controleknop op de “0” stand staat. Druk nogmaals op de “<<” toets met de
Functie controleknop in de “0” stand om de display weer te activeren.
Veiligheidskenmerken
De timer kan alleen wannner de oven niet aan staat worden gebruikt en kan voor een maximum tijd van 3
uur en 59 minuten worden ingesteld.
De timer instellen:
1. Houdt de Functie controleknop in de “0” stand.
2. Door aan de “+/-” controleknop te draaien komt het knipperende woord “TIMER” te voorschijn.
3. Draai aan de “+/-” controleknop om de gewenste tijd in te stellen.
4. Druk op de “OK”-toets om de instelling te bevestigen en de timer te activeren.
De timer begint nu af te tellen. Als de ingestelde tijd voorbij is gaat een geluidssignaal af en verschijnt het
woord “EINDE” op de display. Door op de “OK”-toets voor bevestiging te drukken wordt de timer-
functie uitgeschakeld en verschijnt de reëele tijd op de display.
De timer kan echter op elk gewenst moment worden uitgeschakeld door twee keer op de “<<” toets te
drukken.
Selecteer de bereidingstijd/vertraagde opstart (met uitzondering van de professionele functies):
De kooktijd biedt de mogelijkheid om de oven gedurende een ingestelde periode te laten functioneren.
De maximum in te stellen bereidingstijd is 3 uur en 59 minuten.
Als eenmaal met het koken begonnen is, kunt u de bereidingstijd activeren door op de “OK”-toets te
drukken.
Het knipperende symbool verschijnt op de display.
1. Draai aan de “+/-” controleknop tot de gewenste bereidingstijd verschijnt. Bevestig door op de “OK”-
toets te drukken.
2. Op dit moment kunt u de bereidingstijd op dergelijke manier instellen dat het gerecht op de gewenste
tijd klaar is.
3. Door op de “OK” controleknop te drukken verschijnt het knipperende symbool op de display.
4. Draai aan de “+/-” controleknop tot het gewenste einde van de bereidingstijd verschijnt.
Timer
13
WARMHOUDEN
Houdt de temperatuur aan de binnenkant van de oven constant op 60°C om het voedsel voor de comsumptie
hiervan warm te houden. In dit geval is het het beste om het eerste niveau te gebruiken. Zowel het einde en de
duur van de functie kunnen worden ingesteld.
ONTDOOIEN
Voor het ontdooien van voedsel op kamertemperatuur. Laat het voedsel in de verpakking om uitdrogen te
voorkomen.
DEEG RIJZEN
Aangeraden voor het laten rijzen van pasta-, brood- en pizzadeeg.
GEDROOGD FRUIT
Voor het uitdrogen van alle soorten fruit. Maak gebruik van het dehydratatie rooster, indien bij de accessoires
inbegrepen, of van een stalen korf met kleine gaatjes die op het rooster kan worden geplaatst. Hierdoor kan de
lucht zich verplaatsen en kunnen de kleine stukjes voedsel niet vallen. Het voedsel neemt in omvang af naar mate
het uitdroogt.
GEDROOGDE GROENTE
Voor het uitdrogen van alle soorten groente bijvoorbeeld voor de preparatie van conserven. Maak gebruik van het
dehydratatie rooster, indien bij de accessoires inbegrepen, of van een stalen korf met kleine gaatjes die op het
rooster kan worden geplaatst. Hierdoor kan de lucht zich verplaatsen en kunnen de kleine stukjes voedsel niet
vallen. Het voedsel neemt in omvang af naar mate het uitdroogt.
GEDROOGDE PADDESTOELEN
Voor het uitdrogen van paddestoelen om ze voor lange tijd te kunnen bewaren. Maak gebruik van het dehydratatie
rooster, indien bij de accessoires inbegrepen, of van een stalen korf met kleine gaatjes die op het rooster kan
worden geplaatst. Hierdoor kan de lucht zich verplaatsen en kunnen de kleine stukjes voedsel niet vallen. Het
voedsel neemt in omvang af naar mate het uitdroogt.
•YOGHURT
Voor het bereiden van zelfgemaakte yoghurt (zie Recepten). Het is het beste om een keramieke schaal met een
keramieke of geharde glazen deksel te gebruiken. Gebruik nooit een plastic schaal.
VLEES LANGZAAM
Voor het op een lage temperatuur en gedurende lange tijd voorbereiden van vlees voor een optimaal resultaat.
LANGZAAM KOKENDE VIS
Voor het zeer langzaam bereiden van vis om het beste resultaat te kunnen behalen.
QUICHE FUNCTIE
Een functie speciaal bedoeld voor het bakken van quiche, taarten gevuld met hartige of zoete vloeibare vullingen
(quiche lorraine, cheese cake, ...). Door deze functie te kiezen stelt de oven automatisch de ideale bakwijze en
temperatuur in. U hoeft alleen de baktijd, die normaal gesproken naar aanleiding van de hoeveelheid gebruikte
ingrediënten varieert tussen de 40 en 50 minuten, in te stellen. Het gerecht dient in een koude oven, zonder
voorverwarmen, te worden geplaatst. Het is mogelijk om meerdere quiches tegelijkertijd op twee niveaus te
bakken: plaats voor het bakken op een niveau de taartvorm op het rooster op het tweede niveau en voor het
bakken op twee niveaus de roosters op het eerste en vierde niveau.
REINIGING
Is een functie ontworpen om het reinigen van de oven makkelijker te maken:
- giet langzaam max. 250ml water op de bodem van de oven
- selecteer de functie en druk op de “OK” toets
- laat aan het einde van de functie de oven afkoelen en reinig deze met een vochtige doek.
N.B. Het is het beste om te voorkomen dat voorbereidingen, waarvoor het voedsel in een koude oven of
in een oven op zeer lage temperatuur dienen te worden gestopt, onderbroken worden aangezien in dit
geval de oven zal proberen om van het begin af aan de bereiding op te starten en zal wachten tot de
temperatuur in de oven weer op de kamertemperatuur gekomen is. Indien de bereiding onderbroken
moet worden en u niet kunt wachten tot de oven afgekoeld is, raden we u aan om het kookproces weer
op te starten door van de conventionele functie gebruik te maken en de oven op een geschikte
temperatuur in te stellen (zie de bereidingstabel op pagina 8).
Speciale functies
14
Door de “Functie Selectie” controleknop op een van de professionele functies “PRO” te zetten kunt u van
de professionele bereidingsfuncties gebruik maken. U kunt een keuze maken uit de 15 van te voren
geprogrammeerde recepten door middel van de “+/-” controleknop. Druk op de “OK”-toets om de
functie te kiezen en met het koken aan te vangen.
Consulteer de Recepten voor informatie over het gebruik van deze functies.
De beschikbare functies zijn hieronder aangegeven. De bereidingstijd en de temperatuur voor elke functie
zijn in de hierop volgende tabellen aangegeven.
Voor de recepten die u in de Professioneel Roosterfunctie vindt kunt u de Temperatuurmeter gebruiken
(zie paragraaf). U kunt deze echter ook bereiden door de vereiste tijd in te stellen.
Functies voor het maken van professioneel brood
Traditioneel brood
Moutbrood
Dikke pizza
Dunne pizza
Focaccia
Broodstengels
Functies voor het professioneel bakken van gebak
Soesjesdeeg
Croissant
Caketaart
Rozijnencake
Boterdeeg
Professioneel Roosterfuncties
N.B. Met de Roosterfuncties kunt u de temperatuurmeter gebruiken (zie paragraaf).
Kalf - Varken
Geroosterd Rundvlees rauw
Geroosterd Rundvlees med.
Geroosterde Kip
Geroosterde Kalkoen
Persoonlijke instelling van Functies
Gebruik van de functies die persoonlijk ingesteld kunnen worden:
Selecteer de bereidingstemperatuur.
Wacht tot de oven voorverwarmd is.
Als de oven eenmaal de gewenste temperatuur bereikt heeft zal hij u vragen of u de temperatuurmeter
wenst te gebruiken:
1. Indien u de temperatuurmeter wenst te gebruiken raadpleeg pagina 16 (De temperatuurmeter
gebruiken). Plaats het voedsel in de oven met de temperatuurmeter in het vlees en verbindt de
temperatuurmeter aan de rechterkant met de ovenwand. MAAK GEBRUIK VAN EEN OVENWANT
OM BRANDWONDEN TE VOORKOMEN. Nu verschijnt op de display zowel de letter “P” als het
bericht “temperatuurmeter aangesloten” gevolgd door “+/- voor het instellen van de temperatuur
van de meter”: stel de gewenste temperatuur in en druk op “OK” (Het is mogelijk om een
temperatuur tussen de 45°C en 90°C in te stellen). Het bereiden vangt nu aan en zal worden
beëindigd wanneer de temperatuurmeter de geselecteerde temperatuur aangeeft. Als het bereiden
beëindigd is wordt u gevraagd of u extra bereidingstijd wenst (stel, indien dit het geval is, de
toegevoegde tijd in met behulp van de “+/-” controleknop).
2. Druk op de “OK”-toets om met het bereiden aan te vangen indien u de temperatuurmeter niet
wenst te gebruiken. Het bericht “Temperatuurmeter niet aangesloten” verschijnt op de display en het
bereiden vangt handmatig aan. Het is dan ook mogelijk om de bereidingstijd of de eindtijd van de
bereiding te wijzigen (raadpleeg pagina 13 “Selecteer bereidingstijd”).
Professionele functies
15
In alle functies die u onder de “Professionele Roosterfuncties” vindt
kunt u op de volgende wijze van de temperatuurmeter gebruik
maken:
Stel de gewenste functies in door aan de “+/-” controleknop te
draaien.
Wacht tot de oven voorverwarmd is.
Als de oven eenmaal de gewenste temperatuur bereikt heeft
wordt u gevraagd of u van de temperatuurmeter gebruik wilt
maken: plaats, indien dit het geval is, het voedsel in de oven met
de temperatuurmeter in het vlees (bij voorkeur in het dikste
gedeelte – zie afbeelding) en verbindt de temperatuurmeter aan
de rechterkant met de ovenwand. MAAK GEBRUIK VAN EEN
OVENWANT OM BRANDWONDEN TE VOORKOMEN (zie
afbeelding).
Nu verschijnt op de display zowel de letter “P” als het bericht
“temperatuurmeter aangesloten”. Het bereiden vangt nu aan en
zal worden beëindigd wanneer de temperatuurmeter de
geselecteerde temperatuur (verschillend voor elke bereiding)
aangeeft. Als het bereiden beëindigd is wordt u gevraagd of u
extra bereidingstijd wenst (stel, indien dit het geval is de
toegevoegde tijd in met behulp van de “+/-” controleknop).
Druk op de “OK”-toets om met het bereiden aan te vangen indien
u de temperatuurmeter niet wenst te gebruiken. Het bericht
“Temperatuurmeter niet aangesloten” verschijnt op de display en
u wordt gevraagd om de bereidingstijd in te stellen door van de
“+/-” controleknop gebruik te maken. Selecteer de gewenste
bereidingstijd (zie de bereidingstabellen voor de Professionele
Functies op pagina 17) en druk op de “OK”-toets: het bereiden
vangt handmatig aan met de van te voren ingestelde
bereidingsparameters volgens de professionele functie
bereidingstabellen op pagina 17.
De temperatuurmeter gebruiken
16
Professionele Voorverwarmen Plateaustand Temperatuur Bereidingstijd
BROODBAK functie (gezien vanaf de bodem) (°C) (minuten)
Traditioneel brood Automatisch 190 40-50
Moutbrood Automatisch 195 40-50
Dikke pizza Automatisch 195 30-40
Dunne pizza Automatisch 230 12-20
Focaccia Automatisch 205 35-40
Broodstengels Automatisch 180 20-30
Professionele Voorverwarmen Plateaustand Temperatuur Bereidingstijd
TAARTBAK functie (gezien vanaf de bodem) (°C) (minuten)
Soesjesdeeg Automatisch 170 30-40
Croissant Automatisch 160 20-30
Caketaart Automatisch 170 30-40
Rozijnencake Automatisch 160 75-85
Boterdeeg Automatisch 170 25-35
Professionele Voorverwarmen Plateaustand Temperatuur Bereidingstijd Temperatuurmeter
ROOSTER functie
(vanaf de bodem
(°C) (minuten) Vlees (°C)
gezien)
Kalf - Varken Automatisch 205 60 - 90 68
Geroosterd Automatisch 2de rooster + 215 35 - 45 48
rundvlees rauw 1ste bakplaat
Geroosterd Automatisch 2de rooster + 215 50 - 60 54
rundvlees medium 1ste bakplaat
Geroosterde Kip Automatisch 205 55 - 65 83
Geroosterde Kalkoen Automatisch 185 140- 180 80
Speciale Functies Voorverwarmen Plateaustand Temperatuur Bereidingstijd
(gezien vanaf de bodem) (°C) (minuten)
Deeg rijzen nee 40 1- 2
Langzaam koken nee 85 - 95 3 - 5
Yoghurt nee 65 - 47 6 - 8
Gedroogd fruit nee Alle niveaus 80 8
Gedroogde groente nee Alle niveaus 60 7
Gedroogde paddestoelen nee Alle niveaus 50 7
Professional and special cooking table
17
5019 710 01101
Printed in Italy
n
10/08
NL
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20

KitchenAid KOMS 6610/IX Program Chart

Type
Program Chart