KitchenAid KOMP 6610/IX Program Chart

Type
Program Chart
KOMP 6610
Productinformatieblad
5019_710_01055_CHART_PYRO_NL 28-11-2007 9:02 Pagina 1
5019_710_01055_CHART_PYRO_NL 28-11-2007 9:02 Pagina 2
Productbeschrijving 4
Accessoires 5
Bedieningspaneel 5
Tabel met ovenfuncties 6
Tabel voor de Grill-Turbogrill bereidingen 7
Tabel voor Conventionele en Geventileerde bereidingen 8
Beschrijving van het bedieningspaneel 10
Voor de eerste keer gebruiken 10
Instellingen 11
Opnieuw de taal instellen 11
Showroom functie 12
Veiligheidskenmerken 12
Timer 13
Speciale functies 14
Professionele functies 15
De temperatuurmeter gebruiken 16
Professionele en speciale bereidingstabel 17
Pyrolyse Reinigingsfuncties (Zelfreiniging) 18
5019_710_01055_CHART_PYRO_NL 28-11-2007 9:02 Pagina 3
1. Controlepaneel
2. Koelventilator 1) (niet zichtbaar)
De ventilator kan ook nadat u het apparaat heeft
uitgeschakeld blijven werken. Dit om de oven af te laten
koelen.
3. Grillbescherming 2)
4. Deurvergrendeling 3)
5. Katalysator
6. Grillbescherming
7. Grillelement
8. Licht achterin 4)
9. Circulair element (niet zichtbaar)
10. Opening voor spitdraaier.
11. Oven ventilator
12. Bodemelement (niet zichtbaar)
13. Koude ovendeur
1)
De activering van de ventilator is gebonden aan de
temperatuur die de oven bereikt. De ventilator kan na
uitschakeling van de oven gedurende een paar minuten
blijven draaien. Gedurende de Pyrolyse neemt de
snelheid van de ventilator toe en zal hoger zijn dan de
snelheid tijdens het koken.
2)
Blokkeert direct contact met de oven. We raden u
daarom aan om de bescherming niet aan te raken terwijl
de oven aanstaat.
3)
Gedurende de Pyrolyse wordt een automatische
deurvergrendeling geactiveerd en op de display licht het
symbool op. Tijdens het koken neemt de
temperatuur van de deur toe. De temperatuur blijft rond
de 40°C. Houdt uw kinderen dus uit de buurt van
de oven.
4)
Als de oven uitstaat gaat zodra de ovendeur geopend
wordt automatisch het lampje aan.
Productbeschrijving
4
5019_710_01055_CHART_PYRO_NL 28-11-2007 9:02 Pagina 4
Opvangplaat
Bakplaat Rooster
Temperatuurmeter
Spitdraaier
Dehydratatie rooster
(optioneel)
Accessoires
5
1. On/Off –Functie selectie Controleknop
2. Verwijder keuze of keer naar de vorige keuzetoets terug
3. Bevestigingstoets
4. Controleknop voor annuleren van de van te voren ingestelde niveaus (temperatuur/tijd/niveaus) en het
verwisselen van de ene naar de andere functie.
Draai de controleknop op 0 als u met koken klaar bent.
Bedieningspaneel
5019_710_01055_CHART_PYRO_NL 28-11-2007 9:02 Pagina 5
Functie Van te voren Regelbare Beschrijving van de functie
ingestelde temperatuur
temperatuur
Snel verwarmen 200°C 50°C - 250°C Voor het snel voorverwarmen van de oven.
Als de ingestelde temperatuur bereikt is schakelt de functie zich
automatisch uit en wordt een signaal afgegeven om aan te geven
dat de oven automatisch op de CONVENTIONELE functie
wordt overgeschakeld.
Conventioneel 200°C 50°C - 250°C Voor het bereiden van vlees, vis en gevogelte op het middelste
plateau.Verwarm de oven op de gewenste temperatuur voor en
voer het voedsel in als een signaal afgaat om aan te geven dat de
oven de vereiste temperatuur bereikt heeft.
Voor het grillen van karbonades, kebab, saucijzen, het au
gratin koken van groente en voor het bruinen van brood. De
GRILL functie kan op de niveaus van 1 tot 5 voor verschillende
sterkte worden ingesteld. Verwarm de oven gedurende 3-5 min.
voor. De ovendeur moet tijdens het koken gesloten blijven. Plaats
wat water op de opvangplaat, op het eerste plateau geplaatst, om
tijdens het koken van vlees rook en vetspetters te verminderen.
Draai het voedsel tijdens het koken om.
Voor het grillen van grote stukken vlees (geroosterd
rundvlees, gebraad). De TURBOGRILL functie kan op niveaus van
1 to 5 voor verschillende warmte worden ingesteld. Verwarm de
oven gedurende 3-5 min. voor. De ovendeur moet tijdens het
koken gesloten blijven. Plaats wat water op de opvangplaat, op
het eerste plateau geplaatst, om tijdens het koken van vlees rook
en vetspetters te verminderen. Draai het vlees tijdens het koken
om.
Hete lucht 160°C 50°C - 250°C Voor het koken van voedsel dat een constante temperatuur
vereist, zonder voorverwarming, op een of meerdere plateaus
(bijv.: vis, groente, gebak).
Speciale functies Zie het programmablad (hieronder).
Instellingen Zie het programmablad (hieronder).
Zelfreiniging Zie het programmablad (hieronder).
Functie voor het professioneel bakken van brood Zie het programmablad (hieronder).
Functie voor het professioneel bakken van gebak Zie het programmablad (hieronder).
Professionele roosterfunctie Zie het programmablad (hieronder).
Tabel met ovenfuncties
6
Grill/Turbogrill 3 1-5
5019_710_01055_CHART_PYRO_NL 28-11-2007 9:02 Pagina 6
VOEDSEL Functie Voorverwarmen Plateaustand Warmteniveau Bereidingstijd
(5 minuten)
(vanaf de bodem gezien)
(Max) (minuten)
Biefstukken X 3 - 4 5 30 - 40
Koteletten X 3 - 4 5 30 - 40
Saucijzen X 3 - 4 5 30 - 40
Karbonades X 3 - 4 5 35 - 45
Vis (plakken) X 3 - 4 5 30 - 40
Kippenpoten X 3 - 4 5 40 - 50
Kebab X 3 - 4 5 35 - 45
Kleine ribkarbonades X 3 - 4 5 35 - 45
1/2 kip X 3 5 45 - 55
VOEDSEL Functie Voorverwarmen Plateaustand Warmteniveau Bereidingstijd
(5 minuten)
(vanaf de bodem gezien)
(Max) (minuten)
1/2 kip X 3 - 4 5 45 - 55
Hele kip X 3 - 4 5 60 - 70
Braadstuk Rund-of Varkensvlees
X 3 - 4 5 60 - 70
Eend X 3 - 4 5 70 - 80
Lamsbout X 3 - 4 5 70 - 80
Geroosterd rundvlees X 3 - 4 5 50 - 60
Gebakken aardappels X 3 - 4 5 50 - 60
Hele vis
Goudbrasem-forel X 3 - 4 5 50 - 60
Tabel voor de Grill-Turbogrill bereidingen
7
5019_710_01055_CHART_PYRO_NL 28-11-2007 9:02 Pagina 7
VOEDSEL Functie Voorverwarmen Plateaustand Niveau voor Temperatuur Bereidingstijd
(5 minuten) (vanaf de bodem extra (°C) (minuten)
gezien) bruinen
X 2 2 200 95 - 110
- 2 2 200 100 - 110
X 2 2 200 95 - 110
- 2 3 200 100 - 110
X 2 3 200 80 - 90
- 2 3 200 80 - 90
X 1 3 200 160 - 180
- 1 3 200 160 - 180
X 2 3 210 100 - 130
- 2 3 200 100 - 130
X 2 1 200 45 - 55
- 2 1 200 45 - 55
X 2 2 190 40 - 50
- 2 2 190 40 - 50
X 2 - 220 50 - 60
- 2 - 200 50 - 60
X 2 3 220 50 - 60
- 2 3 200 50 - 60
X 2 - 180 40 - 50
X 1 - 170 40 - 50
Tabel voor Conventionele en Geventileerde bereidingen
8
Lam-, geit- of
schapenvlees
Gebraad (kalfs-,
varkens-, of
rundvlees) (1 kg)
Kip, konijn, eend
Kalkoen (4-6 kg)
+bruiningsstand 3
Gans (2 kg)
VIS (HEEL) (1-2kg)
Goudbrasem,
zeebaars, tonijn,
zalm, kabeljauw
VIS (IN PLAKKEN)
(1kg.) Zwaardvis,
tonijn
GROENTE
Gevulde paprika’s
en tomaten
Gebakken
aardappels
DESSERTS,
TAARTEN, ENZ.
Rijzende taarten
5019_710_01055_CHART_PYRO_NL 28-11-2007 9:02 Pagina 8
9
VOEDSEL Functie Voorverwarmen Plateaustand Niveau voor Temperatuur Bereidingstijd
(5 minuten) (vanaf de bodem extra (°C) (minuten)
gezien) bruinen
X 2 - 180 80 - 90
- 2 - 170 70 - 80
X 2 - 190 40 - 50
- 2 - 180 40 - 50
X 2 - 200 50 - 55
- 1 - 3 - 200 50 - 55
X 2 - 180 20 - 30
- 1 - 3 - 170 20 - 30
X 2 - 180 35 - 45
- 1 - 3 - 180 35 - 45
X 2 - 200 40 - 50
- 2 - 190 40 - 50
X 2 1 200 45 - 60
- 2 1 200 45 - 60
X 2 - 190 50 - 60
- 2 - 190 40 - 50
- 2 - 90 120 - 150
- 1 - 3 - 90 120 - 150
X 2 - 220 35 - 45
- 1 - 3 - 200 35 - 45
X 2 - 190 40 - 50
- 2 - 180 45 - 55
Tabel voor Conventionele en Geventileerde bereidingen
Gevuld deeg
(kaas)
Vruchtentaarten,
vlaaien
Strudel
Koekjes
Roomsoesjes
Hartige taarten
Lasagna
Taart met
vruchtenvulling,
bijv. ananas,
perziken, enz.
Schuimgebak
Pasteitjes
Soufflé
5019_710_01055_CHART_PYRO_NL 28-11-2007 9:02 Pagina 9
Men gebruikt de functie selectie controleknop om
de verschillende ovenfuncties te selecteren.
Elke draai van de controleknop komt met een
functie overeen:
Draai de controleknop F vier tikken tegen de klok
in. Het woord INSTELLINGEN verschijnt nu.
Door op de annuleringsknop “<<”, te drukken
kunt u de instellingsoperatie annuleren en naar de
vorige display terugkeren.
Als eenmaal de vereiste instelling op de display
verschijnt, kunt u deze door op de OK-toets te
drukken bevestigen en naar de volgende
programmeringsfase voortgaan.
De navigatie controleknop “-/+” heeft
verschillende gebruiksvormen naar aanleiding van
de geselecteerde functie:
Zich te verplaatsen tussen de menu’s en
ondermenu’s.
Het verhogen/verlagen van de aangegeven
niveaus.
Zich te verplaatsen tussen de
bereidingsfuncties.
De bereidingstijd en temperatuur
verhogen/verlagen.
Beschrijving van het bedieningspaneel
10
De klok instellen
De klok verschijnt op de display.
Stel de gewenste tijd in door van de “-/+”
controleknop gebruik te maken en bevestig de
keuze door op de “OK”-toets te drukken.
Voor de eerste keer gebruiken
5019_710_01055_CHART_PYRO_NL 28-11-2007 9:02 Pagina 10
Draai de functieknop vijf tikken linksom.
Het is vervolgens mogelijk om het volgende in te stellen:
TAAL (Beschikbare talen: ENGELS (fabrieksinstelling), DUITS, FRANS, ITALIAANS, SPAANS,
NEDERLANDS, ZWEEDS, NOORS, DEENS, FINS).
•KLOK
ZOEMER
CONTRAST
HELDERHEID
Reset de instellingen voor helderheid en contrast.
Om de helderheid en de contrast op de fabrieksinstellingen terug te brengen:
Draai de controleknop F op “OFF”.
Draai de controleknop F op instellingen.
Houdt de OK-toets gedurende 5 seconden ingedrukt.
Hierdoor zal het apparaat op de fabrieksinstellingen terugkeren.
Instellingen
Ga als volgt te werk als u een verkeerd ingestelde taal wilt veranderen:
1. Plaats de Functie controleknop op de “INSTELLINGEN” stand, draai naar “Taal” en bevestig door op
de “OK”-toets te drukken.
2. Selecteer de gewenste taal door van de “-/+” controleknop gebruik te maken en bevestig de keuze
door op de “OK”-toets te drukken.
Opnieuw de taal instellen
11
5019_710_01055_CHART_PYRO_NL 28-11-2007 9:02 Pagina 11
Als het woord “KitchenAid” op de display verschijnt dan bevindt de oven zich in de Showroom of
demonstratie functie waardoor de ovenelementen niet op zullen warmen.
1. Haal de stekker uit het stopcontact en verbindt binnen 60 seconden opnieuw de oven met de
netstroom:
2. Draai de On/Off – Functie selectie controleknop op de “Snel voorverwarmen stand.
3. Druk op de “<<” knop.
4. Draai de On/Off – Functie selectie controleknop op de “0” stand.
5. Druk op de “OK”-toets.
Ga op dezelfde wijze te werk om de Showroom functie binnen te komen.
Showroom functie
Kinderslot controlepaneel.
Voor het in- of uitschakelen van het “Kinderslot”:
Druk minstens 5 seconden tegelijkertijd op de “<<” en “OK” knoppen.
Als de beveiliging is ingeschakeld zijn de functie controleknop en de druktoetsen geblokkeerd en verschijnt
op de display het icoon.
Opmerking: Het is mogelijk om deze functie ook tijdens het koken te activeren.
Automatische uitschakeling
Om veiligheidsredenen schakelt de oven zich automatisch na een continue functionering van 4h 30 min uit
(uitgezonderd bij de Speciale Functies).
Deurvergrendeling tijdens de Pyrolyse
Om veiligheidsredenen wordt tijdens de Pyrolyse-cyclus de deur automatisch door een mechanisch
systeem vergrendeld zolang er op de display “Deur vergrendeld” staat aangegeven. Om veiligheidsredenen
is het niet mogelijk om de Pyrolyse-cyclus te activeren als de deurvergrendeling niet functioneert. Het
symbool verschijnt op de display. Indien dit het geval is, neem dan contact op met de Klantenservice
alvorens u de Pyrolyse-cyclus opnieuw opstart. De oven kan echter op normale wijze worden gebruikt.
Aanvraag voor bevestiging als de instellingen worden gewijzigd
Breng de controleknop terug naar de originele stand. Op de display zullen nogmaals de algemene
bereidingsinstellingen verschijnen. In ieder geval blijft de oven net zolang koken totdat de gebruiker de
wens voor het veranderen van de instellingen bevestigt. Als tijdens het koken aan de Functie controleknop
wordt gedraaid vraagt de oven om een bevestiging van de keuze om ongewenste veranderingen van de
bereidingsinstellingen te voorkomen.
Stand-by
Om energie te besparen kunt u de display uitschakelen (display OFF metode) door op de “<<” knop te
drukken terwijl de Functie controleknop op de “0” stand staat. Druk nogmaals op de “<<” toets met de
Functie controleknop in de “0” stand om de display weer te activeren.
Veiligheidskenmerken
12
5019_710_01055_CHART_PYRO_NL 28-11-2007 9:02 Pagina 12
13
De timer kan alleen wannner de oven niet aan staat worden gebruikt en kan voor een maximum tijd van 3
uur en 59 minuten worden ingesteld.
De timer instellen:
1. Houdt de Functie controleknop in de “0” stand.
2. Door aan de “+/-” controleknop te draaien komt het knipperende woord “TIMER” te voorschijn.
3. Draai aan de “+/-” controleknop om de gewenste tijd in te stellen.
4. Druk op de “OK”-toets om de instelling te bevestigen en de timer te activeren.
De timer begint nu af te tellen. Als de ingestelde tijd voorbij is gaat een geluidssignaal af en verschijnt het
woord “EINDE” op de display. Door op de “OK”-toets voor bevestiging te drukken wordt de timer-
functie uitgeschakeld en verschijnt de reëele tijd op de display.
De timer kan echter op elk gewenst moment worden uitgeschakeld door twee keer op de “<<” toets te
drukken.
Selecteer de bereidingstijd/vertraagde opstart (met uitzondering van de professionele functies):
De kooktijd biedt de mogelijkheid om de oven gedurende een ingestelde periode te laten functioneren.
De maximum in te stellen bereidingstijd is 3 uur en 59 minuten.
Als eenmaal met het koken begonnen is, kunt u de bereidingstijd activeren door op de “OK”-toets te
drukken.
Het knipperende symbool verschijnt op de display.
1. Draai aan de “+/-” controleknop tot de gewenste bereidingstijd verschijnt. Bevestig door op de “OK”-
toets te drukken.
2. Op dit moment kunt u de bereidingstijd op dergelijke manier instellen dat het gerecht op de gewenste
tijd klaar is.
3. Door op de “OK” controleknop te drukken verschijnt het knipperende symbool op de display.
4. Draai aan de “+/-” controleknop tot het gewenste einde van de bereidingstijd verschijnt.
Timer
5019_710_01055_CHART_PYRO_NL 28-11-2007 9:02 Pagina 13
WARMHOUDEN
Houdt voorbereid eten warm. De oven behoudt een constante temperatuur van 60°C. In dit geval is
het het beste om het eerste niveau te gebruiken. Zowel het einde en de duur van de functie kunnen
worden ingesteld.
ONTDOOIEN
Voor het ontdooien van voedsel op kamertemperatuur. Laat het voedsel in de verpakking om uitdrogen
te voorkomen.
DEEG RIJZEN
Aangeraden voor het laten rijzen van pasta-, brood- en pizzadeeg.
GEDROOGD FRUIT
Voor het uitdrogen van alle soorten fruit. Maak gebruik van het dehydratatie rooster, indien bij de
accessoires inbegrepen, of van een stalen korf met kleine gaatjes die op het rooster kan worden
geplaatst. Hierdoor kan de lucht zich verplaatsen en kunnen de kleine stukjes voedsel niet vallen. Het
voedsel neemt in omvang af naar mate het uitdroogt.
GEDROOGDE GROENTE
Voor het uitdrogen van alle soorten groente bijvoorbeeld voor de preparatie van conserven. Maak
gebruik van het dehydratatie rooster, indien bij de accessoires inbegrepen, of van een stalen korf met
kleine gaatjes die op het rooster kan worden geplaatst. Hierdoor kan de lucht zich verplaatsen en
kunnen de kleine stukjes voedsel niet vallen. Het voedsel neemt in omvang af naar mate het uitdroogt.
GEDROOGDE PADDESTOELEN
Voor het uitdrogen van paddestoelen om ze voor lange tijd te kunnen bewaren. Maak gebruik van het
dehydratatie rooster, indien bij de accessoires inbegrepen, of van een stalen korf met kleine gaatjes die
op het rooster kan worden geplaatst. Hierdoor kan de lucht zich verplaatsen en kunnen de kleine
stukjes voedsel niet vallen. Het voedsel neemt in omvang af naar mate het uitdroogt.
YOGHURT
Voor het bereiden van zelfgemaakte yoghurt (zie Recepten). Het is het beste om een keramieke schaal
met een keramieke of geharde glazen deksel te gebruiken. Gebruik nooit een plastic schaal.
VLEES LANGZAAM
Voor het zeer langzaam bereiden van vlees om het beste resultaat te kunnen behalen.
LANGZAAM KOKENDE VIS
Voor het zeer langzaam bereiden van vis om het beste resultaat te kunnen behalen.
SABBAT
Dit in een functie die gebruikt kan worden voor het langdurig bereiden van bepaalde recepten (zie
Recepten).
N.B. Het is het beste om te voorkomen dat voorbereidingen, waarvoor het voedsel in een
koude oven of in een oven op zeer lage temperatuur dienen te worden gestopt, onderbroken
worden aangezien in dit geval de oven zal proberen om van het begin af aan de bereiding op te
starten en zal wachten tot de temperatuur in oven weer op de kamertemperatuur gekomen is.
Indien de bereiding onderbroken moet worden en u niet kunt wachten tot de oven afgekoeld is,
raden we u aan om het kookproces weer op te starten door van de conventionele functie
gebruik te maken en de oven op een geschikte temperatuur in te stellen (zie de bereidingstabel
op pagina 8).
Speciale functies
14
5019_710_01055_CHART_PYRO_NL 28-11-2007 9:02 Pagina 14
Door de “Functie Selectie” controleknop op een van de professionele functies “PRO” te zetten kunt u van
de professionele bereidingsfuncties gebruik maken. U kunt een keuze maken uit de 15 van te voren
geprogrammeerde recepten door middel van de “+/-” controleknop. Druk op de “OK”-toets om de
functie te kiezen en met het koken aan te vangen.
Consulteer de Recepten voor informatie over het gebruik van deze functies.
De beschikbare functies zijn hieronder aangegeven. De bereidingstijd en de temperatuur voor elke functie
zijn in de hierop volgende tabellen aangegeven.
Voor de recepten die u in de Professioneel Roosterfunctie vindt kunt u de Temperatuurmeter gebruiken
(zie paragraaf). U kunt deze echter ook bereiden door de vereiste tijd in te stellen.
Functies voor het maken van professioneel brood
Traditioneel brood
Moutbrood
Dikke pizza
Dunne pizza
Focaccia
Broodstengels
Functies voor het professioneel bakken van gebak
Soesjesdeeg
Croissant
Caketaart
Rozijnencake
Boterdeeg
Professioneel Roosterfuncties
N.B. Met de Roosterfuncties kunt u de temperatuurmeter gebruiken (zie paragraaf).
Kalf - Varken
Geroosterd Rundvlees rauw
Geroosterd Rundvlees med.
Geroosterde Kip
Geroosterde Kalkoen
Persoonlijke instelling van Functies
Gebruik van de functies die persoonlijk ingesteld kunnen worden:
Selecteer de bereidingstemperatuur.
Wacht tot de oven voorverwarmd is.
Als de oven eenmaal de gewenste temperatuur bereikt heeft zal hij u vragen of u de temperatuurmeter
wenst te gebruiken:
1. Indien u de temperatuurmeter wenst te gebruiken raadpleeg pagina 16 (De temperatuurmeter
gebruiken). Plaats het voedsel in de oven met de temperatuurmeter in het vlees en verbindt de
temperatuurmeter aan de rechterkant met de ovenwand. MAAK GEBRUIK VAN EEN OVENWANT
OM BRANDWONDEN TE VOORKOMEN. Nu verschijnt op de display zowel de letter “P” als het
bericht “temperatuurmeter aangesloten” gevolgd door “+/- voor het instellen van de temperatuur
van de meter”: stel de gewenste temperatuur in en druk op “OK” (Het is mogelijk om een
temperatuur tussen de 45°C en 90°C in te stellen). Het bereiden vangt nu aan en zal worden
beëindigd wanneer de temperatuurmeter de geselecteerde temperatuur aangeeft. Als het bereiden
beëindigd is wordt u gevraagd of u extra bereidingstijd wenst (stel, indien dit het geval is, de
toegevoegde tijd in met behulp van de “+/-” controleknop).
2. Druk op de “OK”-toets om met het bereiden aan te vangen indien u de temperatuurmeter niet
wenst te gebruiken. Het bericht “Temperatuurmeter niet aangesloten” verschijnt op de display en het
bereiden vangt handmatig aan. Het is dan ook mogelijk om de bereidingstijd of de eindtijd van de
bereiding te wijzigen (raadpleeg pagina 13 “Selecteer bereidingstijd”).
Professionele functies
15
5019_710_01055_CHART_PYRO_NL 28-11-2007 9:02 Pagina 15
In alle functies die u onder de “Professionele Roosterfuncties” vindt
kunt u op de volgende wijze van de temperatuurmeter gebruik
maken:
Stel de gewenste functies in door aan de “+/-” controleknop te
draaien.
Wacht tot de oven voorverwarmd is.
Als de oven eenmaal de gewenste temperatuur bereikt heeft
wordt u gevraagd of u van de temperatuurmeter gebruik wilt
maken: plaats, indien dit het geval is, het voedsel in de oven met
de temperatuurmeter in het vlees (bij voorkeur in het dikste
gedeelte – zie afbeelding) en verbindt de temperatuurmeter aan
de rechterkant met de ovenwand. MAAK GEBRUIK VAN EEN
OVENWANT OM BRANDWONDEN TE VOORKOMEN (zie
afbeelding).
Nu verschijnt op de display zowel de letter “P” als het bericht
“temperatuurmeter aangesloten”. Het bereiden vangt nu aan en
zal worden beëindigd wanneer de temperatuurmeter de
geselecteerde temperatuur (verschillend voor elke bereiding)
aangeeft. Als het bereiden beëindigd is wordt u gevraagd of u
extra bereidingstijd wenst (stel, indien dit het geval is de
toegevoegde tijd in met behulp van de “+/-” controleknop).
Druk op de “OK”-toets om met het bereiden aan te vangen indien
u de temperatuurmeter niet wenst te gebruiken. Het bericht
“Temperatuurmeter niet aangesloten” verschijnt op de display en u
wordt gevraagd om de bereidingstijd in te stellen door van de “+/-”
controleknop gebruik te maken. Selecteer de gewenste
bereidingstijd (zie de bereidingstabellen voor de Professionele
Functies op pagina 17) en druk op de “OK”-toets: het bereiden
vangt handmatig aan met de van te voren ingestelde
bereidingsparameters volgens de professionele functie
bereidingstabellen op pagina 17.
De temperatuurmeter gebruiken
16
5019_710_01055_CHART_PYRO_NL 28-11-2007 9:02 Pagina 16
Professionele Voorverwarmen Plateaustand Temperatuur Bereidingstijd
BROODBAK functie (gezien vanaf de bodem) (°C) (minuten)
Traditioneel brood Automatisch 190 40-50
Moutbrood Automatisch 195 40-50
Dikke pizza Automatisch 195 30-40
Dunne pizza Automatisch 230 12-20
Focaccia Automatisch 205 35-40
Broodstengels Automatisch 180 20-30
Professionele Voorverwarmen Plateaustand Temperatuur Bereidingstijd
TAARTBAK functie (gezien vanaf de bodem) (°C) (minuten)
Soesjesdeeg Automatisch 170 30-40
Croissant Automatisch 160 20-30
Caketaart Automatisch 170 30-40
Rozijnencake Automatisch 160 75-85
Boterdeeg Automatisch 170 25-35
Professionele Voorverwarmen Plateaustand Temperature Cooking time Meat heat
ROOSTER functie
(vanaf de bodem gezien)
(°C) (minutes) probe (°C)
Kalf - Varken Automatisch 205 60 - 90 68
Geroosterd rundvlees rauw Automatisch 2de rooster + 215 35 - 45 48
1ste bakplaat
Geroosterd rundvlees Automatisch 2de rooster + 215 50 - 60 54
medium 1ste bakplaat
Geroosterde Kip Automatisch 205 55 - 65 83
Geroosterde Kalkoen Automatisch 185 140- 180 80
Speciale Functies Voorverwarmen Plateaustand Temperatuur Bereidingstijd
(gezien vanaf de bodem) (°C) (minuten)
Deeg rijzen nee 40 1- 2
Langzaam koken nee 85 - 95 3 - 5
Yoghurt nee 65 - 47 6 - 8
Gedroogd fruit nee Alle niveaus 80 8
Gedroogde groente nee Alle niveaus 60 7
Gedroogde paddestoelen nee Alle niveaus 50 7
Professionele en speciale bereidingstabel
17
5019_710_01055_CHART_PYRO_NL 28-11-2007 9:02 Pagina 17
Gebruik van de Pyrolyse-functie
BELANGRIJK!! Alvorens de Pyrolyse-cyclus op te starten VERWIJDER ALLE ACCESSOIRES UIT DE
OVEN, INCLUSIEF DE PLATEAUGELEIDERS, AANGEZIEN DEZE BESCHADIGD ZOUDEN KUNNEN
RAKEN. U dient tevens de geëmailleerde zijpanelen te verwijderen aangezien de handvaten hiervan
zouden kunnen verkleuren.
Draai de “Function selectie” knop op “Pyrolyse” en selecteer de volgende zelfreinigingsfuncties door van
de “+/-” controleknop gebruik te maken:
“Pyrolyse” : duurt ongeveer 3 uur en kan tot een minimum van 2 uur worden geregeld.
“Pyrolyse Snel” : duurt ongeveer 1,5 uur.
Dankzij de gestuurde navigatie biedt de oven u de mogelijkheid om de eindtijd van de Pyrolyse (vertraagde
opstart) bij te stellen. De oven wacht net zolang met het opstarten van de Pyrolyse als u heeft ingesteld.
Pyrolyse Reinigingsfuncties (Zelfreiniging)
18
5019_710_01055_CHART_PYRO_NL 28-11-2007 9:02 Pagina 18
5019_710_01055_CHART_PYRO_NL 28-11-2007 9:02 Pagina 19
5019 710 01055
Printed in Italy
n
11/07
NL
5019_710_01055_CHART_PYRO_NL 28-11-2007 9:02 Pagina 20
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20

KitchenAid KOMP 6610/IX Program Chart

Type
Program Chart