AEG KE8404001M Handleiding

Type
Handleiding

Deze handleiding is ook geschikt voor

KE8404001
KE8404021
NL Gebruiksaanwijzing
INHOUD
1. VEILIGHEIDSINFORMATIE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3
2. VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4
3. BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 6
4. VOOR HET EERSTE GEBRUIK . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7
5. BEDIENINGSPANEEL . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8
6. DAGELIJKS GEBRUIK . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10
7. KLOKFUNCTIES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 13
8. AUTOMATISCHE PROGRAMMA'S . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14
9. GEBRUIK VAN DE ACCESSOIRES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15
10. EXTRA FUNCTIES . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17
11. NUTTIGE AANWIJZINGEN EN TIPS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19
12. ONDERHOUD EN REINIGING . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33
13. PROBLEMEN OPLOSSEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36
14. TECHNISCHE GEGEVENS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36
VOOR PERFECTE RESULTATEN
Bedankt dat u voor dit AEG product heeft gekozen. Dit apparaat is ontworpen om vele jaren
uitstekend te presteren, met innovatieve technologieën die het leven gemakkelijker helpen
maken – functies die gewone apparaten wellicht niet hebben. Neem een paar minuten de tijd
om het door te lezen zodat u er optimaal van kunt profiteren.
Ga naar onze website voor:
Advies over gebruik, brochures, het oplossen van problemen en
onderhoudsinformatie:
www.aeg.com
Registreer uw product voor een betere service:
www.aeg.com/productregistration
Koop accessoires, verbruiksartikelen en originele reserveonderdelen voor uw
apparaat:
www.aeg.com/shop
KLANTENSERVICE
Wij raden altijd het gebruik van originele onderdelen aan.
Zorg er als u contact opneemt met de klantenservice voor dat u de volgende gegevens bij de
hand hebt.
De informatie staat op het typeplaatje. model, productnummer, serienummer.
Waarschuwing - Belangrijke veiligheidsinformatie.
Algemene informatie en tips
Milieu-informatie
Wijzigingen voorbehouden.
2
www.aeg.com
1. VEILIGHEIDSINFORMATIE
Lees zorgvuldig de meegeleverde instructies voor in-
stallatie en gebruik van het apparaat. De fabrikant is
niet verantwoordelijk voor letsel en schade veroorzaakt
door een foutieve installatie. Bewaar de instructies van
het apparaat voor toekomstig gebruik.
1.1 Veiligheid van kinderen en kwetsbare mensen
WAARSCHUWING!
Gevaar voor verstikking, letsel of permanente inva-
liditeit.
Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen van
8 jaar en ouder en door mensen met beperkte licha-
melijke, zintuiglijke of verstandelijke vermogens of
een gebrek aan ervaring en kennis, indien zij onder
toezicht staan van een volwassene of van iemand die
verantwoordelijk is voor hun veiligheid.
Laat kinderen niet met het apparaat spelen.
Houd alle verpakkingsmaterialen uit de buurt van kin-
deren.
Houd kinderen en huisdieren uit de buurt van het ap-
paraat als het in werking is of afkoelt. Het apparaat is
heet.
Als het apparaat is uitgerust met een kinderbeveili-
ging, raden wij aan dit te activeren.
Reiniging en onderhoud mag niet worden uitgevoerd
door kinderen zonder toezicht.
1.2 Algemene veiligheid
Van binnen wordt het apparaat heet als het in werk-
ing is. Raak de verwarmingselementen in het appa-
raat niet aan. Gebruik altijd ovenhandschoenen om
accessoires of kookgerei te plaatsen of verwijderen.
Gebruik geen stoomreiniger om het apparaat schoon
te maken.
NEDERLANDS 3
Zet de stroomtoevoer uit alvorens onderhoud te ple-
gen.
Gebruik nooit agressieve reinigingsmiddelen of
scherpe metalen schrapers om de glazen deur
schoon te maken, deze kunnen krassen veroorzaken
op het oppervlak, waardoor het glas zou kunnen bre-
ken.
Gebruik uitsluitend de vleesthermometer die aanbe-
volen is voor dit apparaat.
Om de inschuifrailen te verwijderen trekt u eerst de
voorkant van de inschuifrail en dan de achterkant uit
de zijwanden. Installeer de inschuifrail in de omge-
keerde volgorde.
2.
VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN
2.1 Montage
WAARSCHUWING!
Alleen een erkende installatie-
technicus mag het apparaat in-
stalleren.
Verwijder alle verpakkingsmaterialen.
Installeer en gebruik geen beschadigd
apparaat.
Volg de installatie-instructies op die
zijn meegeleverd met het apparaat.
Wees voorzichtig met het verplaatsen
van het apparaat, het is zwaar. Draag
altijd veiligheidshandschoenen.
Trek het apparaat nooit aan de hand-
greep van zijn plaats.
Houd de minimumafstand naar andere
apparaten en units in acht.
Zorg ervoor dat het apparaat onder en
naast veilige installaties wordt geïn-
stalleerd.
De zijkanten van het apparaat moeten
naast apparaten of units staan van de-
zelfde hoogte.
Aansluiting op het
elektriciteitsnet
WAARSCHUWING!
Gevaar voor brand en elektrische
schokken.
Alle elektrische aansluitingen moeten
door een gediplomeerd elektromon-
teur worden gemaakt.
Dit apparaat moet worden aangeslo-
ten op een geaard stopcontact.
Controleer of de elektrische informatie
op het typeplaatje overeenkomt met
de stroomvoorziening. Zo niet, neem
dan contact op met een elektromon-
teur.
Gebruik altijd een correct geïnstal-
leerd, schokbestendig stopcontact.
Gebruik geen meerwegstekkers en
verlengsnoeren.
Zorg dat u de hoofdstekker en kabel
niet beschadigt. Neem contact op met
de service-afdeling of een elektro-
monteur om een beschadigde hoofd-
kabel te vervangen.
Laat de stroomkabel niet in aanraking
komen met de deur van het apparaat,
met name niet als deze heet is.
4
www.aeg.com
De schokbescherming van delen on-
der stroom en geïsoleerde delen
moet op zo'n manier worden beves-
tigd dat het niet zonder gereedschap
kan worden verplaatst.
Steek de stekker pas in het stopcon-
tact als de installatie is voltooid. Zorg
ervoor dat het netsnoer na installatie
bereikbaar is.
Sluit de stroomstekker niet aan op een
losse stroomaansluiting.
Trek niet aan het netsnoer om het ap-
paraat los te koppelen. Trek altijd aan
de stekker.
Gebruik alleen de juiste isolatie-appa-
raten: stroomonderbrekers, zekerin-
gen (schroefzekeringen moeten uit de
houder worden verwijderd), aardlek-
schakelaars en contactgevers.
De elektrische installatie moet een iso-
latieapparaat bevatten waardoor het
apparaat volledig van het lichtnet af-
gesloten kan worden. Het isolatieap-
paraat moet een contactopening heb-
ben met een minimale breedte van 3
mm.
2.2 Gebruik
WAARSCHUWING!
Gevaar op letsel, brandwonden,
elektrische schokken of een ex-
plosie.
Gebruik dit apparaat in een huishou-
delijke omgeving.
De specificatie van het apparaat mag
niet worden veranderd.
Zorg ervoor dat de ventilatieopenin-
gen niet geblokkeerd zijn.
Laat het apparaat tijdens het gebruik
niet onbeheerd achter.
Schakel het apparaat telkens na ge-
bruik uit.
Wees voorzichtig met het openen van
de deur van het apparaat als het ap-
paraat aan staat. Er kan hete lucht ont-
snappen.
Bedien het apparaat niet met natte
handen of als het contact maakt met
water.
Oefen geen kracht uit op een geopen-
de deur.
Het apparaat mag niet worden ge-
bruikt als werkblad of aanrecht.
Houd de deur van het apparaat altijd
dicht als het apparaat in werking is.
Open de deur van het apparaat voor-
zichtig. Als u alcoholische toevoegin-
gen gebruikt, kan er alcohol-lucht-
mengsel ontstaan.
Houd vonken of open vlammen uit de
buurt van het apparaat bij het openen
van de deur.
Plaats geen ontvlambare producten of
items die vochtig zijn door ontvlamba-
re producten in, bij of op het appa-
raat.
WAARSCHUWING!
Risico op schade aan het appa-
raat.
Om schade of verkleuring van het
emaille te voorkomen:
– zet geen kookgerei of andere voor-
werpen direct op de bodem van het
apparaat.
- leg geen aluminiumfolie op de bo-
dem van het apparaat.
- Plaats geen water direct in het hete
apparaat.
- Haal vochtige schotels en eten uit
het apparaat als u klaar bent met ko-
ken.
- Wees voorzichtig bij het verwijderen
of bevestigen van accessoires.
Verkleuring van het email heeft geen
ongewenst effect op de werking van
het apparaat. Dit is geen defect dat
geldt voor het recht op garantie.
Gebruik een diepe braadpan voor
vochtige taarten. Fruitsappen kunnen
permanente vlekken maken.
2.3 Onderhoud en reiniging
WAARSCHUWING!
Gevaar voor letsel, brand en
schade aan het apparaat.
Schakel het apparaat uit en trek de
stekker uit het stopcontact voordat u
onderhoudshandelingen verricht.
Zorg ervoor dat het apparaat is afge-
koeld. Er bestaat een risico dat de
glasplaten kunnen breken.
NEDERLANDS 5
Vervang direct de glazen deurpanelen
als deze beschadigd zijn. Neem con-
tact op met de service-afdeling.
Wees voorzichtig bij het verwijderen
van de deur uit het apparaat. De deur
is zwaar!
Reinig het apparaat regelmatig om te
voorkomen dat het materiaal van het
oppervlak achteruitgaat.
Resterend vet of voedsel in het appa-
raat kan brand veroorzaken.
Maak het apparaat schoon met een
vochtige, zachte doek. Gebruik alleen
neutrale schoonmaakmiddelen. Ge-
bruik geen schuurmiddelen, schuur-
sponsjes, oplosmiddelen of metalen
voorwerpen.
Raadpleeg als u een ovenspray ge-
bruikt eerst de aanwijzingen op de
verpakking.
Reinig niet het katalytisch emaille (in-
dien van toepassing) met een schoon-
maakmiddel.
2.4 Binnenverlichting
De gloeilampen of halogeenlampen in
dit apparaat zijn uitsluitend bedoeld
voor gebruik in huishoudelijke appara-
ten. Gebruik deze niet voor andere
doeleinden.
WAARSCHUWING!
Gevaar voor elektrische schok-
ken!
Voordat u het lampje vervangt, dient u
de stekker van het apparaat uit het
stopcontact te halen.
Gebruik alleen lampjes met dezelfde
specificaties.
2.5 Verwijdering
WAARSCHUWING!
Gevaar voor letsel of verstikking.
Haal de stekker uit het stopcontact.
Snijd het netsnoer van het apparaat af
en gooi dit weg.
Verwijder de deurgreep om te voorko-
men dat kinderen en huisdieren opge-
sloten raken in het apparaat.
3. BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT
3.1 Algemeen overzicht
1 2
4
3
5
6
7
8
1
2
3
4
1
Bedieningspaneel
2
Elektronische tijdschakelklok
3
Opening voor kerntemperatuursen-
sor
4
Grill en verwarmingselement
5
Ovenlampje
6
Ventilator- en verwarmingselement
7
Rekframe, verwijderbaar
8
Rekstanden
6
www.aeg.com
3.2 Accessoires
Bakrooster
Voor kookgerei, cake bakblikken en
braadvormen.
Bakplaat
Voor cake en koekjes.
Grill- / Braadpan
Voor braden en roosteren of als pan om
vet op te vangen.
Vleesthermometer
Voor het vaststellen van het gaarpunt
van het gerecht.
4. VOOR HET EERSTE GEBRUIK
WAARSCHUWING!
Zie de veiligheidshoofdstukken .
Druk het verwarmingselement
naar de bovenkant van het appa-
raat als het omlaag hangt tot bo-
ven de steunen aan de binnen-
wanden van het apparaat.
4.1 Eerste reiniging
Verwijder alle onderdelen van het ap-
paraat.
Reinig het apparaat voor het eerste
gebruik.
Zie het hoofdstuk "Onderhoud
en reiniging".
4.2 Eerste aansluiting
Wanneer u het apparaat op het stopcon-
tact aansluit of na een stroomstoring
moet u de taal, het contrast, de helder-
heid en de tijd instellen. Druk op
of
om de waarde in te stellen. Bevestig
met OK.
NEDERLANDS 7
5. BEDIENINGSPANEEL
5.1 Elektronische tijdschakelklok
1
109875 6432
Gebruik de tiptoetsen om het apparaat te bedienen
Num-
mer
Tiptoets
-functie Opmerking
1
-
Weergave Toont de huidige instellin-
gen van het apparaat.
2
AAN/UIT Het apparaat in- en uitscha-
kelen
3
Verwarmingsfuncties of
Kook- en bakassistent
Raak om een verwarmings-
functie te kiezen de tiptoets
eenmaal aan. Tweemaal aan-
raken voor een Kook- en
bakassistent . Raak het veld
3 seconden aan om de bin-
nenverlichting in of uit te
schakelen (het licht kan ook
worden ingeschakeld als het
apparaat is uitgeschakeld).
4
Favoriet Voor opslag van en toegang
tot uw favoriete program-
ma's.
5
Temperatuurkeuze Om de temperatuur in te
stellen of om de huidige
temperatuur in het apparaat
te tonen. Raak het veld 3 se-
conden aan om de functie
Snel opwarmen in of uit te
schakelen.
6
Toets omhoog en omlaag Omhoog of omlaag gaan in
het menu.
7
OK De selectie of instelling be-
vestigen.
8
www.aeg.com
Num-
mer
Tiptoets
-functie Opmerking
8
Entertoets Het hoofdmenu tonen.
9
Tijd en overige functies Verschillende functies instel-
len. Raak als een verwar-
mingsfunctie in werking is,
de tiptoets aan om de timer
in te stellen, kinderslot, Fa-
voriet -geheugen, Heat +
Hold , Set + Go , of om de
instellingen van de kerntem-
peratuursensor te wijzigen.
10
Kookwekker De kookwekker instellen.
Display (weergave)
A
DE
B C
A)
Verwarmingsfunctie
B)
Instellen dagtijd
C)
Controlelampje bij voorverwarmen
D)
Temperatuur
E)
Duur of eindtijd van een functie
Overige aanduidingen op de display
Symbool Functie
Kookwekker De functie is actief.
Dagtijd Toont de huidige tijd.
Duur Toont de voor de bereidingscyclus benodigde
tijdsduur.
Eindtijd Toont wanneer de bereidingscyclus beëindigd
is.
Tijdsindicatie Er wordt weergegeven hoe lang de verwar-
mingsfunctie in werking is. Druk tegelijkertijd
op
en om de tijd te resetten.
Controlelampje bij
voorverwarmen
Geeft het temperatuurpeil in het apparaat aan.
Indicatielampje
snelverhitting
De functie is actief. Het verkort de opwarmtijd.
Automatisch we-
gen
Het systeem automatisch wegen is actief of het
gewicht kan worden gewijzigd.
Heat + Hold De functie is actief.
NEDERLANDS 9
6. DAGELIJKS GEBRUIK
WAARSCHUWING!
Zie de veiligheidshoofdstukken .
6.1 Door de menu's navigeren
1.
Schakel het apparaat in.
2.
Druk op of om de menu-op-
tie te selecteren.
3.
Druk op OK om naar het submenu
te gaan of de instelling te accepte-
ren.
U kunt te allen tijde terugkeren naar het
hoofdmenu met
.
6.2 Een overzicht van de menu's
Hoofdmenu
Symbool Menuoptie Applicatie
Kook- en bakassistent
Bestaat uit een lijst met automatische
bereidingsprogramma's.
Verwarmingsfuncties
Bestaat uit een lijst met ovenverwar-
mingsfuncties.
Basis instellingen
Bestaat uit een lijst met andere instellin-
gen.
Favoriet
Bestaat uit een lijst met favoriete berei-
dingsprogramma's die door de gebrui-
ker zijn gemaakt.
Submenu's voor: Basis instellingen
Symbool Submenu Omschrijving
Instellen dagtijd Stelt de dagtijd in.
Tijdsindicatie
Als het apparaat aan staat, geeft het dis-
play de huidige tijd weer wanneer u het
apparaat uitschakelt.
SET + GO
Als het apparaat aan staat, kunt u de
functie SET + GO in het venster voor
het selecteren van opties kiezen.
Heat + Hold
Als het apparaat aan staat, kunt u de
functie Heat + Hold in het venster voor
het selecteren van opties kiezen.
Verleng tijd Schakelt de functie Extra tijd in en uit.
Contrast
Past het contrast van het display in stap-
pen aan.
Helderheid
Past de helderheid van het display in
stappen aan.
Taal instellen Stelt de taal voor het display in.
Geluidsvolume
Past het volume van de druktonen en
signalen stapsgewijs aan.
10
www.aeg.com
Symbool Submenu Omschrijving
Toetsvolume
Schakelt de toon van de aanraakvelden
aan en uit. Het geluid van de tiptoets
aan/uit kan niet worden uitgeschakeld.
Alarmtoon Schakelt de alarmtoon in en uit.
Service
Toont de softwareversie en -configura-
tie.
Fabrieksinstellingen
Zet alle instellingen terug op de fa-
brieksinstellingen.
6.3 Verwarmingsfuncties
Submenu voor: Verwarmingsfuncties
Verwarmingsfunctie Applicatie
Multi hetelucht Voor het bakken op maximaal 3 niveaus
tegelijkertijd en het drogen van voedsel.
Stel de temperatuur 20 - 40 °C lager in dan
voor Boven + Onderwarmte .
Pizza hetelucht Om gerechten op één niveau te bakken
met intensief bruineren en een krokantere
korst. Stel de temperatuur 20 - 40 °C lager
in dan voor Boven + Onderwarmte .
Lage temperatuur ga-
ren
Voor het bereiden van zeer mager en mals
gebraden voedsel.
Conventionele functie
(Boven + Onderwarm-
te)
Voor het bakken en braden op een ovenni-
veau.
Bevroren gerechten Voor kant-en-klaar gerechten zoals patat,
aardappelkroketten of loempia's.
Circulatiegrill Voor het braden van grotere stukken vlees
of gevogelte met botten op één niveau.
Ook om te gratineren en te bruinen.
Grill intens Voor het grillen van platte gerechten in
grote hoeveelheden. Voor het roosteren
van brood.
Grill Om vlak voedsel te grillen en te toasten.
Multi hetelucht (voch-
tig)
Voor het besparen van stroom als u droog
gebakken voedsel bakt en bereidt. Ook
om gebakken voedsel in bakblikken op
één rekniveau te bakken.
Warmhouden Om eten warm te houden.
NEDERLANDS 11
Verwarmingsfunctie Applicatie
Ontdooien Voor het ontdooien van diepvriesvoedsel.
Onderwarmte Voor het bakken van cakes met een knap-
perige bodem.
Deeg laten rijzen Om het deeg te laten rijzen voor het bak-
ken.
Brood bakken Om brood te bakken.
Gratineren Voor het bereiden van gerechten als lasag-
ne of aardappelgratin. Ook voor een bruin
korstje.
Inmaken Voor de inmaak van groenten zoals augur-
ken.
Drogen Voor het drogen van gesneden fruit zoals
appels, pruimen of perziken en groenten,
zoals tomaten, courgette of champignons.
Borden warmen Om een bord voor het serveren op te war-
men.
ECO Braden Dankzij ECO-functies kunt u het energie-
verbruik tijdens het koken optimaliseren.
Het is daarom nodig om de kooktijd eerst
in te stellen. Voor meer informatie over de
aanbevolen instellingen, raadpleegt u de
kooktabellen voor de bijbehorende ver-
warmingsfunctie.
6.4 Een verwarmingsfunctie
starten
1.
Schakel het apparaat in.
2.
Selecteer het menu Verwarmings-
functies . Bevestig met OK.
3.
Stel de verwarmingsfunctie in. Be-
vestig met OK.
4.
Stel de temperatuur in. Bevestig met
OK.
Druk op om rechtstreeks naar
het menu Verwarmingsfuncties te
gaan. Te gebruiken als het appa-
raat is ingeschakeld.
6.5 Controlelampje bij
voorverwarmen
Wanneer u een verwarmingsfunctie in-
schakelt, gaat het balkje op het display
branden. Het balkje geeft aan dat de
oventemperatuur toeneemt.
Indicatielampje snelverhitting
Deze functie verkort de opwarmtijd. Als
u de functie wilt activeren, houdt u
3
seconden ingedrukt. Het controlelampje
voorverwarmen wisselt.
Restwarmte
Wanneer u het apparaat uitschakelt,
geeft het display de restwarmte aan. U
kunt de warmte gebruiken om het eten
warm te houden.
6.6 Energie besparen
Dit apparaat bevat functies die
u helpen energie te besparen
tijdens het dagelijks koken:
12
www.aeg.com
Restwarmte
Wanneer de verwarmingsfunctie of
een programma in werking is, wor-
den de verwarmingselementen 10%
eerder uitgeschakeld (de lamp en
ventilator blijven werken). Voor deze
functie moet de kooktijd langer zijn
dan 30 minuten of u gebruikt de
klokfuncties ( Duur , Eindtijd ).
Wanneer het apparaat uit is, kunt u
de warmte gebruiken om het eten
warm te houden. Op het display
wordt de resterende temperatuur
weergegeven.
Gebruik met de lamp uit - houd
gedurende 3 seconden vast om de
ovenlamp tijdens het koken uit te
schakelen.
Als u de functie Multi hetelucht
(vochtig) gebruikt, schakelt de lamp
na 30 seconden uit. De lamp schakelt
weer in als u
3 seconden aanraakt
of als u de deur van het apparaat
opent.
Eco-functies - zie sectie "Verwar-
mingsfuncties" (alleen voor geselec-
teerde modellen).
7. KLOKFUNCTIES
Sym-
bool
-functie Beschrijving
Kookwekker
Om een afteltijd in te stellen (max. 2 uur en 30 mi-
nuten). Deze functie heeft geen invloed op de
werking van het apparaat. Ook te gebruiken als
het apparaat is uitgeschakeld. Gebruik
om de
functie in te schakelen. Druk op
of om de
minuten in te stellen en op OK om te starten.
Duur
Instellen hoe lang het apparaat moet worden ge-
bruikt (max. 23 uur en 59 minuten).
Eindtijd
Voor het instellen van de uitschakeltijd van een
verwarmingsfunctie (max. 23 uur en 59 min).
Als u de tijd voor een klokfunctie instelt,
begint het aftellen van de tijd na 5 se-
conden.
Als u de klokfuncties Duur en
Eindtijd gebruikt, schakelt het
apparaat de verwarmingsele-
menten na 90% van de ingestel-
de tijd uit. Het apparaat gebruikt
de restwarmte om het kookpro-
ces voor te zetten totdat de tijd
is verstreken (3 - 20 minuten).
De klokfuncties instellen
1.
Stel de verwarmingsfunctie in.
2.
Druk herhaaldelijk op totdat het
display de benodigde klokfunctie en
het bijhorende symbool weergeeft.
3.
Druk op of op om de gewen-
ste tijd in te stellen. Bevestig met
OK. Wanneer de tijd is verstreken,
klinkt er een geluidssignaal. Het ap-
paraat wordt uitgeschakeld. Op het
display verschijnt een melding.
4.
Druk op een tiptoets om het signaal
uit te schakelen.
Nuttige informatie:
Met Duur en Eindtijd moet u de ver-
warmingsfunctie en temperatuur eerst
instellen. Daarna kunt u de klokfunctie
instellen. Het apparaat wordt automa-
tisch uitgeschakeld.
U kunt Duur en Eindtijd tegelijkertijd
gebruiken als u wilt dat het apparaat
op een later tijdstip wordt geactiveerd
of juist uitgezet.
Wanneer u de vleesthermometer ge-
bruikt (indien van toepassing), werken
de functies Duur en Eindtijd niet.
NEDERLANDS 13
7.1 Heat + Hold
De functie Heat+Hold houdt het voorbe-
reide gerecht gedurende 30 minuten
warm op 80 °C. Deze functie wordt inge-
schakeld wanneer de bak- of braadpro-
cedure is geëindigd.
U kunt de functie in- of uitschakelen in
het menu Basis instellingen .
Voorwaarden voor de functie:
De ingestelde temperatuur is hoger
dan 80 °C.
De functie Duur is ingesteld.
De functie inschakelen
1.
Schakel het apparaat in.
2.
Selecteer de verwarmingsfunctie.
3.
Stel de temperatuur boven 80 °C in.
4.
Druk herhaaldelijk op totdat het
display Heat + Hold toont. Bevestig
met OK.
Wanneer de functie is voltooid, klinkt er
een geluidssignaal.
De functie Heat+Hold blijft aan staan als
u de verwarmingsfuncties verandert.
7.2 Verleng tijd
De functie Verleng tijd zorgt dat de ver-
warmingsfunctie door blijft gaan als de
Duur is geëindigd.
Van toepassing op alle verwarmings-
functies met Duur of Automatisch we-
gen .
Niet van toepassing op verwarmings-
functies met de vleesthermometer.
Inschakelen van de functie:
1.
Wanneer de bereidingstijd is vol-
tooid, klinkt er een geluidssignaal.
Druk op een tiptoets.
2.
Het display toont het bericht Ver-
leng tijd gedurende vijf minuten.
3.
Druk op om te activeren (of
om te annuleren).
4.
Stel een periode in voor Verleng
tijd . Bevestig met OK.
8. AUTOMATISCHE PROGRAMMA'S
WAARSCHUWING!
Zie de veiligheidshoofdstukken .
8.1 Automatische
programma's
Deze 3 automatische programma's zijn
optimale instellingen voor elke soort
vlees- of andere gerechten:
Vleesprogramma's met Automatisch
wegen ( Kook- en bakassistent menu)
— Deze functie berekent automatisch
de braadtijd. Hiervoor moet u het ge-
wicht van het gerecht invoeren.
Vleesprogramma's met Vleesthermo-
meter, autom. ( Kook- en bakassistent
menu) — Deze functie berekent auto-
matisch de braadtijd. Hiervoor moet u
de kerntemperatuur invoeren. Wan-
neer het programma is voltooid, klinkt
er een geluidssignaal.
Receptenautomaat ( Kook- en bakas-
sistent menu) — Deze functie gebruikt
voorafbepaalde waarden voor een ge-
recht. Bereid het gerecht volgens het
recept van dit boek.
Automatisch wegen -gerechten.
Geroosterd varkensvlees
Geroosterd kalfsvlees
Gebraden vlees
Geroosterd wild
Geroosterd lamsvlees
Hele kip
Hele kalkoen
Hele eend
Hele gans
Vleesthermometer, autom. -ge-
rechten
Varkensrug
Biefstuk
14
www.aeg.com
Vleesthermometer, autom. -ge-
rechten
Scandinavisch rundvlees
Wild
Lamsrug, medium
Gevogelte, uitgebeend
Hele vis
Op onze website vindt u de re-
cepten voor de automatische
programma's van dit apparaat.
Om het juiste Receptenboek te
vinden, controleer het product-
nummer op het classificatiepla-
tje op de voorzijde van het frame
van de binnenkant van het appa-
raat.
8.2 Kook- en bakassistent met
Receptenautomaat
Dit apparaat bevat een serie recepten
die u kunt gebruiken. De recepten kun-
nen niet worden gewijzigd.
Inschakelen van de functie:
1.
Schakel het apparaat in.
2.
Selecteer het menu Kook- en bakas-
sistent . Bevestig met OK.
3.
Selecteer de categorie en het ge-
recht. Bevestig met OK.
4.
Selecteer Receptenautomaat . Be-
vestig met OK.
Wanneer u de functie Handmatig
gebruikt, past het apparaat auto-
matische instellingen toe. U kunt
ze veranderen, net als bij andere
functies.
8.3 Kook- en bakassistent met
Automatisch wegen
Deze functie berekent automatisch de
braadtijd. Als u de functie wilt gebrui-
ken, moet u het gewicht van het voedsel
instellen.
Inschakelen van de functie:
1.
Schakel het apparaat in.
2.
Selecteer Kook- en bakassistent .
Bevestig met OK.
3.
Selecteer de categorie en het ge-
recht. Bevestig met OK.
4.
Selecteer Automatisch wegen . Be-
vestig met OK.
5.
Raak of aan om het gewicht
van het voedsel in te stellen. Beves-
tig met OK.
Het automatische programma start. U
kunt het gewicht te allen tijde wijzigen.
Druk op
of om het gewicht te
veranderen. Wanneer de tijd is verstre-
ken, klinkt er een geluidssignaal. Druk
op een tiptoets om het signaal uit te
schakelen.
Bij sommige programma's moet
het voedsel na 30 minuten wor-
den gekeerd. Op het display ver-
schijnt een herinnering.
9. GEBRUIK VAN DE ACCESSOIRES
WAARSCHUWING!
Zie de veiligheidshoofdstukken .
9.1 Vleesthermometer
De vleesthermometer meet de kerntem-
peratuur van het vlees. Wanneer het
vlees de ingestelde temperatuur heeft
bereikt, wordt het apparaat uitgescha-
keld.
Er worden twee temperaturen
ingesteld:
De oventemperatuur
De kerntemperatuur
NEDERLANDS 15
Gebruik alleen de meegeleverde
vleesthermometer of originele
vervangende onderdelen.
Gebruik van de vleesthermometer:
1.
Steek de punt van de vleesthermo-
meter in het midden van het vlees.
2.
Schakel het apparaat in.
3.
Steek de stekker van de vleesther-
mometer in de aansluiting op de
voorkant van het apparaat.
Het display geeft de vleesthermo-
meter weer.
4.
Druk binnen 5 seconden op of
om de kerntemperatuur in te
stellen.
5.
Selecteer de ovenfunctie en, indien
nodig, de oventemperatuur.
Het apparaat berekent een geschat-
te eindtijd. De eindtijd is afhankelijk
van de hoeveelheid eten, de inge-
stelde oventemperatuur (minimum
120 °C) en de bediening. Het appa-
raat berekent de eindtijd in onge-
veer 30 minuten.
De vleesthermometer moet ge-
durende de bereiding in het
vlees blijven en de stekker moet
in het stopcontact blijven.
6.
Wanneer het vlees de ingestelde
kerntemperatuur heeft bereikt, hoort
u een geluidssignaal. Het apparaat
wordt automatisch uitgeschakeld.
Raak een tiptoets aan om het signaal
te stoppen.
7.
Haal de stekker van de vleesthermo-
meter uit het stopcontact en haal
het vlees uit de oven.
Om de kerntemperatuur te wijzi-
gen druk op
.
WAARSCHUWING!
De vleesthermometer is heet. Er
bestaat gevaar voor brandwon-
den. Wees voorzichtig bij het
verwijderen van de punt en de
stekker van de vleesthermome-
ter.
9.2 Accessoires plaatsen
Braadpan:
Plaats de braadpan tussen de geleides-
tangen van de inschuifrail.
16
www.aeg.com
Bakrooster:
Druk het rooster tussen de geleidestan-
gen van de inschuifrail en zorg dat de in-
kepingen omlaag wijzen.
Bakrooster en braadpan samen:
Plaats het bakrooster op de braadpan.
Plaats de braadpan tussen de geleides-
tangen van de inschuifrail.
Handige informatie:
Alle accessoires hebben kleine inke-
pingen aan de rechteronderkant en de
linkerrand om de veiligheid te verho-
gen. Zorg er altijd voor dat deze inke-
pingen zich aan de achterkant van de
oven bevinden. De inkepingen funge-
ren ook als anti-kantelmechanisme.
Door de hoge rand rond het rooster
wordt voorkomen dat schotels weg-
glijden.
10. EXTRA FUNCTIES
10.1 Menu Favoriet
U kunt uw favoriete instellingen als duur,
temperatuur of verwarmingsfunctie op-
slaan. De instellingen zijn beschikbaar in
het menu Favoriet . U kunt 20 program-
ma's opslaan.
Een programma opslaan
1.
Schakel het apparaat in.
2.
Selecteer een verwarmingsfunctie of
een Kook- en bakassistent -functie.
3.
Druk herhaaldelijk op totdat "
OPSLAAN " op het display wordt
weergegeven. Bevestig met OK.
4.
Het display geeft de eerste vrije ge-
heugenpositie weer.
Bevestig met OK.
5.
Voer de naam van het programma
in. De eerste letter knippert.
Raak
of aan om de letter te
veranderen. Druk op OK.
6.
Raak of om de cursor naar
rechts of links te bewegen. Druk op
OK.
De volgende letter knippert. Herhaal
stap 5 en 6 zo vaak als nodig.
NEDERLANDS 17
7.
Druk op OK en houdt de knop inge-
drukt om op te slaan.
U kunt een geheugenpositie
overschrijven. Raak
of
aan wanneer het display de eer-
ste vrije geheugenpositie weer-
geeft en druk op OK om een be-
staand programma te overschrij-
ven.
U kunt de naam van een pro-
gramma wijzigen in het menu
Wijzig programmanaam .
Het programma inschakelen
1.
Schakel het apparaat in.
2.
Selecteer het menu Favoriet . Beves-
tig met OK.
3.
Selecteer de naam van uw favoriete
programma. Bevestig met OK.
Druk op
om rechtstreeks naar Favo-
riet te gaan. Ook te gebruiken als het
apparaat is uitgeschakeld (alleen voor
geselecteerde modellen).
10.2 Toetsblokkering
De Toetsblokkering voorkomt dat een
verwarmingsfunctie per ongeluk wordt
ingeschakeld. U kunt de Toetsblokkering
alleen inschakelen als het apparaat in
werking is.
De Toetsblokkering inschakelen:
1.
Schakel het apparaat in.
2.
Stel de verwarmingsfunctie of -in-
stelling in.
3.
Druk herhaaldelijk op tot op het
display Toetsblokkering staat.
4.
Bevestig met OK.
Toetsblokkering uitschakelen:
1.
Druk op .
2.
Bevestig met OK.
10.3 Kinderslot
Het kinderslot voorkomt dat het appa-
raat per ongeluk in werking wordt ge-
steld.
Inschakelen/uitschakelen van het
kinderslot:
1.
Schakel het apparaat in.
2.
Druk tegelijkertijd op en tot-
dat het display een bericht weer-
geeft.
10.4 SET + GO
Met de functie SET + GO kunt u een ver-
warmingsfunctie (of programma) instel-
len en later met een aanraking van de
tiptoets gebruiken.
Inschakelen van de functie:
1.
Schakel het apparaat in.
2.
Stel de verwarmingsfunctie in.
3.
Druk herhaaldelijk op tot het dis-
play Duur toont.
4.
Stel de tijd in.
5.
Druk herhaaldelijk op tot het dis-
play SET + GO toont.
6.
Bevestig met OK.
Als u SET + GO wilt starten, drukt u op
een tiptoets (behalve
). De ingestelde
verwarmingsfunctie start.
Wanneer de verwarmingsfunctie is vol-
tooid, klinkt er een geluidssignaal.
Nuttige informatie:
Wanneer de verwarmingsfunctie in
werking is, is de functie Toetsblokke-
ring aan.
U kunt de functie SET + GO in het me-
nu Basisinstellingen in- en uitschake-
len.
10.5 Automatische
uitschakeling
Het toestel schakelt zichzelf na enige tijd
uit om veiligheidsredenen:
Als een verwarmingsfunctie in werking
is.
Als u de oventemperatuur niet veran-
dert.
Temperatuur Uitschakeltijd instellen
30 °C - 115 °C 12,5 uur
120 °C-195 °C 8,5 uur
18
www.aeg.com
Temperatuur Uitschakeltijd instellen
200 °C - 245 °C 5,5 uur
250 °C - maximum °C 3,0 uur
De automatische uitschakeling
werkt met alle functies, behalve
Binnenverlichting , Duur, Eind-
tijd , en Vleesthermometer .
10.6 Koelventilator
Als het apparaat in werking is, wordt de
koelventilator automatisch ingeschakeld
om de oppervlakken van het apparaat
koel te houden. Na het uitschakelen van
het apparaat kan de ventilatie doorgaan
totdat het apparaat is afgekoeld.
11. NUTTIGE AANWIJZINGEN EN TIPS
11.1 Binnenzijde van de deur
Bij bepaalde modellen vindt u het
volgende aan de binnenkant van de
deur:
De nummers van de ovenniveaus
Informatie over de verwarmingsfunc-
ties, aanbevolen rekstanden en tem-
peraturen voor karakteristieke gerech-
ten
De temperaturen en baktijden in
de tabellen zijn slechts als richt-
lijn bedoeld. Deze zijn afhankelijk
van de recepten en de kwaliteit
en de hoeveelheid van de ge-
bruikte ingrediënten.
11.2 Nuttige tips voor
speciale opwarmfuncties van
de oven
Warmhouden
Gebruik deze functie om voedsel warm
te houden.
De temperatuur wordt automatisch inge-
steld op 80°C.
Borden warmen
Voor het verwarmen van borden en
schalen.
Verdeel de borden en schalen gelijkma-
tig over het ovenrek. Verplaats de sta-
pels halverwege de verwarmingstijd (bo-
ven- en onderkant omwisselen).
De automatische temperatuur is 70 °C.
Aanbevolen rekstand: 3.
Deeg laten rijzen
U kunt deze automatische functie ge-
bruiken voor elk gistdeeg. Het zorgt
voor de juiste atmosfeer om het te laten
rijzen. Plaats het deeg in een kom die
groot genoeg is voor het gerezen deeg
en bedek de kom met een natte keuken-
handdoek of plastic folie. Plaats een
bakrooster op niveau één en schuif de
schaal erin. Sluit de deur en stel de func-
tie in op deeg rijzen. Stel de benodigde
tijd in.
11.3 Bakken
Algemene aanwijzingen
Uw nieuwe oven kan een andere bak-/
braadverhouding hebben dan het ap-
paraat dat u tot nu toe gebruikt heeft.
Pas uw normale instellingen (tempera-
tuur, gaartijden) en de rekstanden aan
de tabelwaarden aan.
Bij langere baktijden kunt u de oven
ca. 10 minuten voor het einde van de
baktijd uitschakelen en profiteren van
de restwarmte
Wanneer u bevroren gerechten ge-
bruikt, kunnen de bakplaten in de
oven tijdens het bakken vervormen.
Wanneer de bakplaten afkoelen, ver-
dwijnt de vervorming.
NEDERLANDS 19
Aanwijzingen bij de baktabellen
De fabrikant raadt u aan de eerste
keer een lagere temperatuur in te stel-
len.
Als u geen concrete aanwijzingen kunt
vinden voor uw eigen recept, kijkt u
dan bij een soortgelijk product.
Bij het bereiden van cake op meerde-
re niveaus kan de baktijd ca. 10 - 15
minuten langer zijn.
Als het gebak niet overal even hoog
is, wordt het gebak in het begin van
het bakproces niet overal even bruin.
Verander in dit geval de temperatuur-
instelling niet. De verschillen vermin-
deren tijdens het bakproces.
11.4 Baktips
Bakresultaat Mogelijke oorzaak Oplossing
De onderkant van de ca-
ke is niet voldoende ge-
bruind.
De rekstand is incorrect.
Plaats de cake op een la-
gere rekstand.
De cake zakt in en wordt
klef, klonterig, streperig.
De oventemperatuur is
te hoog.
De volgende keer dat u
een cake bakt, stelt u de
baktemperatuur lager in.
De cake zakt in en wordt
klef, klonterig, streperig.
Te korte baktijd.
Baktijd verlengen. U
kunt de baktijd niet
verlagen door een ho-
gere temperatuur in te
stellen.
De cake zakt in en wordt
klef, klonterig, streperig.
Er zit te veel vloeistof in
het mengsel.
Minder vocht gebruiken.
Let op de kneedtijden,
vooral bij het gebruik
van keukenmachines.
De cake is te droog.
De oventemperatuur is
te laag.
De volgende keer dat u
een cake bakt, stelt u de
baktemperatuur hoger
in.
De cake is te droog. Te lange baktijd.
De volgende keer dat u
een cake bakt, gebruikt
u een kortere baktijd.
De cake wordt ongelijk-
matig bruin.
De oventemperatuur is
te hoog en de baktijd te
kort.
De baktemperatuur la-
ger instellen en de bak-
tijd verlengen.
De cake wordt ongelijk-
matig bruin.
Het deeg is niet gelijk-
matig verdeeld.
Verdeel het deeg gelijk-
matig over de bakplaat.
De cake wordt niet gaar
binnen de aangegeven
baktijd.
De oventemperatuur is
te laag.
De volgende keer dat u
een cake bakt, stelt u de
baktemperatuur een
beetje hoger in.
20
www.aeg.com
11.5 Bakken op één
gebruiksniveau
Algemene aanwijzingen
Uw nieuwe oven kan een andere bak-/
braadverhouding hebben dan het ap-
paraat dat u tot nu toe gebruikt heeft.
Pas uw normale instellingen (tempera-
tuur, gaartijden) en de ovenniveaus
aan de tabelwaarden aan.
Bij langere baktijden kunt u de oven ca.
10 minuten voor het einde van de bak-
tijd uitschakelen, om te profiteren van
de restwarmte.
Wanneer u diep bevroren gerechten ge-
bruikt, kunnen de platen in de oven tij-
dens het bakken vervormen. Wanneer
de platen afkoelen, verdwijnt de vervor-
ming.
Aanwijzingen bij de baktabellen
Wij raden aan om de eerste keer de
lagere temperatuur in te stellen.
Als u geen concrete aanwijzingen kunt
vinden voor een speciaal recept, kijkt u
dan bij een soortgelijk product.
Bij het bakken van cake op meerdere ni-
veaus kan de baktijd ca. 10 - 15 minuten
langer zijn.
Als de cake niet overal even hoog is,
wordt de cake in het begin van het bak-
proces niet overal even bruin. Verander
in dit geval de temperatuurinstelling
niet. De verschillen verminderen tijdens
het bakproces.
Bakken in een bakblik
Verwarmingssoort Ovenfunctie Roos-
terhoog-
te
Temperatuur
(°C)
Tijd (min)
Tulband of brioche Multi hete-
lucht
1 150 - 160 50 - 70
Moskovisch gebak/
vruchtencake
Multi hete-
lucht
1 140 - 160 70 - 90
Sponge cake / Cake,
zacht
Multi hete-
lucht
1 140 - 150 35 - 50
Sponge cake / Cake,
zacht
Boven + on-
derwarmte
1 160 35 - 50
Taartbodem van
zandtaartdeeg
1)
Multi hete-
lucht
2 170 - 180 10 - 25
Taartbodem - zacht
cakedeeg
Multi hete-
lucht
2 150 - 170 20 - 25
Apple pie / Appel-
taart (2 vormen Ø 20
cm, diagonaal ge-
plaatst)
Multi hete-
lucht
2 160 70 - 90
Apple pie / Appel-
taart (2 vormen Ø 20
cm, diagonaal ge-
plaatst)
Boven + on-
derwarmte
1 180 70 - 90
Kwarktaart, bakplaat
2)
Boven + on-
derwarmte
2 160 - 170 70 - 90
1)
Oven voorverwarmen.
2)
Gebruik braadpan.
NEDERLANDS 21
Cake op bakplaat
Verwarmingssoort Ovenfunctie Rooster-
hoogte
Temperatuur
(°C)
Tijd (min)
Vlechtbrood/brood-
krans
Boven + on-
derwarmte
1 170 - 190 30 - 40
Kerststol
1)
Boven + on-
derwarmte
1 160 - 180 50 - 70
Brood (roggebrood)
1)
Boven + on-
derwarmte
1
ten eerste 230 20
dan 160 - 180 30 - 60
Roomsoezen/tom-
poezen
1)
Boven + on-
derwarmte
2 190 - 210 20 - 35
Biscuitrol
1)
Boven + on-
derwarmte
2 180 - 200 10 - 20
Kruimeltaart (droog) Multi hete-
lucht
2 150 - 160 20 - 40
Boter-/Suikerkoek
1)
Boven + on-
derwarmte
2 190 - 210 20 - 30
Vruchtentaart (bereid
met gistdeeg/spons-
deeg)
2)
Multi hete-
lucht
2 150 - 160 35 - 55
Vruchtentaart (bereid
met gistdeeg/spons-
deeg)
2)
Boven + on-
derwarmte
170 35 - 55
Vruchtentaart met
kruimeldeeg
Multi hete-
lucht
2 160 - 170 40 - 80
Plaatkoek met kwets-
bare garnering (bij-
voorbeeld kwark,
room, puddingvul-
ling)
1)
Boven + on-
derwarmte
2 160 - 180 40 - 80
Koekjes
Gerecht Ovenfunctie Rooster-
hoogte
Temperatuur
(°C)
Tijd (min)
Zandkoekjes Multi hete-
lucht
2 150 - 160 10 - 20
Short bread / Zand-
taartdeeg/ Dee-
greepjes
Multi hete-
lucht
2 140 20 - 35
22
www.aeg.com
Gerecht Ovenfunctie Rooster-
hoogte
Temperatuur
(°C)
Tijd (min)
Short bread / Zand-
taartdeeg/ Dee-
greepjes
1)
Boven + on-
derwarmte
2 160 20 - 30
Koekjes gemaakt van
sponsdeeg
Multi hete-
lucht
2 150 - 160 15 - 20
Eiwitgebak, schuim-
gebak
Multi hete-
lucht
80 - 100 120 - 150
Bitterkoekjes Multi hete-
lucht
2 100 - 120 30 - 50
Koekjes gemaakt van
gistdeeg
Multi hete-
lucht
2 150 - 160 20 - 40
Klein bladerdeegge-
bak
1)
Multi hete-
lucht
2 170 - 180 20 - 30
Broodjes
1)
Multi hete-
lucht
2 160 10 - 25
Broodjes
1)
Boven + on-
derwarmte
2 190 - 210 10 - 25
Small cakes Kleine
cakes
1)
Multi hete-
lucht
2 160 20 - 35
Small cakes Kleine
cakes
1)
Boven + on-
derwarmte
2 170 20 - 35
Multi hetelucht (vochtig)
Soort gerecht Temperatuur (°C) Tijd (min.) Rekstand
Pastaschotel 180 - 200 45 - 60 1
Lasagne 180 - 200 45 - 60 1
Aardappelgratin 190 - 210 55 - 80 1
Zoet gerecht 180 - 200 45 - 60 1
Tulband of brioche 160 - 170 50 - 70 1
Vlechtbrood/
broodkrans
170 - 190 40 - 50 1
Kruimeltaart
(droog)
160 - 170 20 - 40 2
Koekjes gemaakt
van gistdeeg
160 - 170 20 - 40 2
NEDERLANDS 23
11.6 Bakken op meerdere niveaus
Cake op bakplaat
Verwarmingssoort Multi hetelucht
Inzetniveaus vanaf de
bodem
2 rekniveaus
Temperatuur (°C) Tijd (min)
Roomsoezen /
Eclairs
1)
1 / 4 160 - 180 25 - 45
Kruimeltaart 1 / 4 150 - 160 30 - 45
1)
Oven voorverwarmen.
Cake op bakplaat
Verwarmingssoort Multi hetelucht
Inzetniveaus vanaf de
bodem
2 rekniveaus
Temperatuur (°C) Tijd (min)
Zandkoekjes 1 / 4 150 - 160 20 - 40
Short bread / Zand-
taartdeeg/ Dee-
greepjes
1 / 4 140 25 - 45
Koekjes gemaakt
van sponsdeeg
1 / 4 160 - 170 25 - 40
Eiwitgebak, schuim-
gebak
1 / 4 80 - 100 130 - 170
Bitterkoekjes 1 / 4 100 - 120 40 - 80
Koekjes gemaakt
van gistdeeg
1 / 4 160 - 170 30 - 60
11.7 Tabel Lage temperatuur
garen
Gebruik deze functie voor het berei-
den van zachte, magere stukken vlees
en vis. Zonder deksel bereiden.
Het braadstuk in de pan heel heet
aanbraden.
Plaats het vlees in een braadschaal of
direct op het bakrooster. Zet de
braadpan onder het rooster om vet op
te vangen.
Tabel Lage temperatuur garen
Gerecht Gewicht Temperatuur
(°C)
Plaat-
hoogte
Tijd (min)
Biefstuk 1 - 1,5 kg 150 1 120 - 150
Runderbiefstuk 1 - 1,5 kg 150 1 90 - 110
Geroosterd kalfs-
vlees
1 - 1,5 kg 150 1 120 - 150
Steak 200 - 300 g 120 1 20 - 40
24
www.aeg.com
11.8 Pizza
Verwarmingssoort Roosterhoogte
Temperatuur
(°C)
Tijd (min)
Pizza (dun)
1)
2 200 - 230 15 - 20
Pizza (met veel gar-
nering)
2)
2 180 - 200 20 - 30
Taarten 1 180 - 200 40 - 55
Spinazietaart 1 160 - 180 45 - 60
Quiche Lorraine (har-
tige taart)
1 170 - 190 45 - 55
Zwitserse flan 2 170 - 190 45 - 55
Kwarktaart 1 140 - 160 60 - 90
Appeltaart, bedekt 1 150 - 170 50 - 60
Groentetaart 1 160 - 180 50 - 60
Ongedesemd brood
1)
2 230 - 250 10 - 20
Bladerdeegtaart
1)
2 160 - 180 45 - 55
Flammekuchen
1)
2 230 - 250 12- 20
Piroggen (Russische
variant op calzone)
1)
2 180 - 200 15 - 25
1)
Oven voorverwarmen.
2)
Gebruik braadpan.
11.9 Braadtabel
Braadservies
Grote braadstukken kunt u direct in de
diepe braadpan braden of op een
bakrooster boven een braadpan (in-
dien aanwezig).
Braad mager vlees in een braadpan
met deksel. Op die manier blijft het
vlees sappiger.
Alle soorten vlees die een korst moe-
ten krijgen, kunt u in de braadschaal
zonder deksel braden.
Gebruik hittebestendig servies om te
braden (lees de instructies van de fa-
brikant).
Grote braadstukken kunt u direct in de
diepe braadpan braden (indien aan-
wezig) of op een rooster boven de
braadpan.
Braad mager vlees in een braadpan
met deksel. Op die manier blijft het
vlees sappiger.
Alle soorten vlees die een korst moe-
ten krijgen, kunt u in de braadschaal
zonder deksel braden.
Wij raden u aan vlees en vis vanaf 1 kg
in de oven te bereiden.
Giet een beetje vloeistof in de braad-
pan om het aanbranden van vleessap
of vet te voorkomen.
Indien nodig het braadstuk (na 1/2 -
2/3 van de gaartijd) keren.
Besprenkel grote braadstukken en ge-
vogelte diverse keren tijdens het bra-
den met het eigen vleessap. Hiermee
bereikt u een beter braadresultaat.
U kunt het apparaat ongeveer 10 mi-
nuten voor het einde van de berei-
dingstijd uitschakelen om de rest-
warmte te gebruiken.
NEDERLANDS 25
Rundvlees
Soort
vlees
Aantal Ovenfunctie Rooster-
hoogte
Temperatuur
(°C)
Tijd (min)
Stoofvlees 1-1,5 kg Boven + On-
derwarmte
1 230 120 - 150
Biefstuk of
ossenhaas
rood
1)
per cm
dikte
Circulatiegrill 1 190 - 200 5 - 6 per
cm dikte
medium per cm
dikte
Circulatiegrill 1 180 - 190 6 - 8 per
cm dikte
gaar per cm
dikte
Circulatiegrill 1 170 - 180 8 - 10 per
cm dikte
1)
Oven voorverwarmen.
Varkensvlees
Soort
vlees
Aantal Ovenfunc-
tie
Rooster-
hoogte
Temperatuur
(°C)
Tijd (min)
Schouder-
stuk, nek-
stuk, ham-
lap
1 - 1,5 kg Circulatie-
grill
1 160 - 180 90 - 120
Kotelet,
ribbetje
1 - 1,5 kg Circulatie-
grill
1 170 - 180 60 - 90
Gehakt-
brood
750 g - 1
kg
Circulatie-
grill
1 160 - 170 50 - 60
Varkens-
schenkel
(voorge-
kookt)
750 g - 1
kg
Circulatie-
grill
1 150 - 170 90 - 120
Kalfsvlees
Soort
vlees
Aantal Ovenfunc-
tie
Rooster-
hoogte
Temperatuur
°C
Tijd (min)
Geroosterd
kalfsvlees
1 kg Circulatie-
grill
1 160 - 180 150 - 120
Kalfsschen-
kel
1,5 - 2 kg Circulatie-
grill
1 160 - 180 120 - 150
Lamsvlees
Soort vlees Aantal Ovenfunc-
tie
Rooster-
hoogte
Temperatuur
(°C)
Tijd (min)
Lamsbout,
geroosterd
lamsvlees
1 - 1,5
kg
Circulatie-
grill
1 150 - 180 100- 120
26
www.aeg.com
Soort vlees Aantal Ovenfunc-
tie
Rooster-
hoogte
Temperatuur
(°C)
Tijd (min)
Lamsrug 1 - 1,5
kg
Circulatie-
grill
1 160 - 180 40 - 60
Wild
Soort vlees Aantal Ovenfunc-
tie
Rooster-
hoogte
Temperatuur
(°C)
Tijd (min)
Hazenrug,
hazenbout
1)
tot 1 kg Boven +
Onder-
warmte
1 230 30 - 40
Reerug, her-
tenrug
1,5 - 2
kg
Boven +
Onder-
warmte
1 210 - 220 35 - 40
Reebout,
hertenbout
1,5 - 2
kg
Boven +
Onder-
warmte
1 180 - 200 60 - 90
Gevogelte
Soort vlees Aantal Ovenfunc-
tie
Rooster-
hoogte
Temperatuur
(°C)
Tijd (min)
Kip 200 –
250 g
p.p.
Circulatie-
grill
1 200 - 220 30 - 50
Halve kip 400 –
500 g
p.p.
Circulatie-
grill
1 190 - 210 35 - 50
Stukken ge-
vogelte
1 - 1,5
kg
Circulatie-
grill
1 190 - 210 50 - 70
Eend 1,5 - 2
kg
Circulatie-
grill
1 180 - 200 80 - 100
Vis (gestoomd)
Soort vlees Aantal Ovenfunc-
tie
Rooster-
hoogte
Temperatuur
(°C)
Tijd (min)
Hele vis 1 - 1,5
kg
Boven +
Onder-
warmte
1 210 - 220 45 - 60
11.10 Grill
Grill altijd met de maximale tempera-
tuurinstelling.
LET OP!
Tijdens het grillen moet de oven-
deur altijd gesloten zijn.
Lege oven met grillfuncties altijd
5 minuten voorverwarmen.
Rooster op inschuifhoogte plaatsen,
zoals aangeraden in grilleertabel.
Altijd de schaal plaatsen om vet op te
vangen op de eerste inschuifhoogte.
Alleen platte stukken vlees of vis gril-
len.
NEDERLANDS 27
Grill
Te grillen ge-
recht
Temperatuur Ovenniveau
Grilltijd (min.)
1e kant 2e kant
Biefstuk, me-
dium
210 - 230 1 30 - 40 30 - 40
Runderfilet,
medium
230 1 20 - 30 20 - 30
Varkensrug 210 - 230 1 30 - 40 30 - 40
Kalfsrug 210 - 230 1 30 - 40 30 - 40
Lamsrug 210 - 230 1 25 - 35 20 - 35
Hele vis, 500 -
1000 g
210 - 230 1 15 - 30 15 - 30
Grill intens
Te grillen ge-
recht
Ovenniveau
1)
Grilltijd (min.)
1e kant 2e kant
Burgers / Burgers
1)
3 9 - 13 8 - 10
Varkenshaas 3 10 - 12 6 - 10
Worstjes 3 10 - 12 6 - 8
Runderfilet, kalfs-
biefstukken
3 7 - 10 6 - 8
Toast / Geroo-
sterd brood
1)
4 1 - 3 1 - 3
Brood met iets er-
op
3 6 - 8 -
1)
Oven voorverwarmen.
11.11 Kant-en-klaar gerecht
Haal het voedsel uit de verpakking.
Doe het voedsel op een bord.
Gebruik voor het afdekken geen bor-
den of schotels. Hierdoor kan de ont-
dooitijd worden verlengd.
Gebruik de eerste rekstand. Het inzet-
niveau onderaan.
Bevroren gerechten
Kant-en-klaar ge-
recht
Roosterhoogte Temperatuur
(°C)
Tijd (min)
Pizza, bevroren 2 200 - 220 15 - 25
American pizza, be-
vroren
2 190 - 210 20 - 25
Pizza, gekoeld 2 210 - 230 13 - 25
Pizza snacks, bevro-
ren
2 180 - 200 15 - 30
28
www.aeg.com
Kant-en-klaar ge-
recht
Roosterhoogte Temperatuur
(°C)
Tijd (min)
Patat, dun 2 200 - 220 20 - 30
Patat, dik 2 200 - 220 25 - 35
Aardappel partjes 2 220 - 230 20 - 35
Rösties 2 210 - 230 20 - 30
Lasagne/Cannello-
ni, vers
2 170 - 190 35 - 45
Lasagne / Cannello-
ni, bevroren
2 160 - 180 40 - 60
Oven gegratineer-
de kaas
2 170 - 190 20 - 30
Kippenvleugels 2 190 - 210 20 - 30
Tabel voor diepvries- en kant-en-klaargerechten
Gerecht Ovenfuncties Rooster-
hoogte
Temperatuur
(°C)
Time (Tijd)
Pizza, bevro-
ren
Boven + Onder-
warmte
2 volgens aanwij-
zingen van de
fabrikant
volgens aan-
wijzingen van
de fabrikant
Patates frites
1)
(300 - 600 g)
Boven + onder-
warmte of Cir-
culatiegrill
2 200 - 220 volgens aan-
wijzingen van
de fabrikant
Baguettes Boven + Onder-
warmte
2 volgens aanwij-
zingen van de
fabrikant
volgens aan-
wijzingen van
de fabrikant
Vruchtencake Boven + Onder-
warmte
2 volgens aanwij-
zingen van de
fabrikant
volgens aan-
wijzingen van
de fabrikant
1)
Patates frites tussendoor 2 tot 3 keer keren
11.12 Ontdooien
Haal het voedsel uit de verpakking.
Doe het voedsel op een bord.
Gebruik voor het afdekken geen bor-
den of schotels. Hierdoor kan de ont-
dooitijd worden verlengd.
Gebruik het eerste inzetniveau. Het in-
zetniveau onderaan.
Tabel Ontdooien
Ge-
recht
Hoeveel-
heid
Ontdooi-
tijd in min.
Verdere
ontdooi-
tijd in min.
Opmerking
Kip 1 kg 100 - 140 20 - 30 Kip op een omgedraaid scho-
teltje in een groot bord leg-
gen.
Halverwege de bereidingstijd
omdraaien
NEDERLANDS 29
Ge-
recht
Hoeveel-
heid
Ontdooi-
tijd in min.
Verdere
ontdooi-
tijd in min.
Opmerking
Vlees 1 kg 100 - 140 20 - 30 Halverwege de bereidingstijd
omdraaien
Vlees 0,5 kg 90 - 120 20 - 30 Halverwege de bereidingstijd
omdraaien
Forel 150 g 25 - 35 10 - 15 ---
Aard-
beien
300 g 30 - 40 10 - 20 ---
Boter 250 g 30 - 40 10 - 15 ---
Room 2 x 200 g 80 - 100 10 - 15 Klop de nog licht bevroren
slagroom
Taart 1,4 kg 60 60 ---
11.13 Drogen
Gerecht Temperatuur (°C) Plaathoogte Tijd (u)
Bonen 60 - 70 2 6 - 8
Paprika's 60 - 70 2 5 - 6
Soepgroenten 60 - 70 2 5 - 6
Paddenstoelen 50 - 60 2 6 - 8
Kruiden 40 - 50 2 2 - 3
Pruimen 60 - 70 2 8 - 10
Abrikozen 60 - 70 2 8 - 10
Schijfjes appel 60 - 70 2 6 - 8
Peren 60 - 70 2 6 - 9
11.14 Inmaken/wecken
Gebruik alleen weckpotten van dezelf-
de afmetingen.
Gebruik geen wekglazen met een
draai- of bajonetsluiting en metalen
bakken.
Gebruik het eerste rooster van de bo-
dem van deze functie.
Zet niet meer dan zes weckpotten van
één liter op de bakplaat.
Vul de flessen tot hetzelfde niveau en
sluit ze af met een klem.
De weckpotten mogen elkaar niet ra-
ken.
Vul ca. 1/2 liter water op de bakplaat,
zodat er voldoende vocht in de oven
ontstaat.
Zodra de vloeistof in de eerste weck-
potten begint te borrelen (na circa 35 -
60 minuten bij 1 liter-glazen), schakelt
u de oven uit of verlaagt u de tempe-
ratuur tot 100°C (zie tabel).
30
www.aeg.com
Tabel Inmaken - steenvruchten
In te maken eetwaar Tempera-
tuur (°C)
Inmaken/wecken
tot het parelen
begint (min)
Bereidingstijd
bij 100 °C (min)
Aardbeien, bosbessen,
frambozen, rijpe kruis-
bessen
160 - 170 35 - 45 ---
Tabel Inmaken - steenvruchten
In te maken eetwaar Tempera-
tuur (°C)
Inmaken/wecken
tot het parelen
begint (min)
Bereidingstijd
bij 100 °C (min)
Peren, kweeperen, prui-
men
160 - 170 35 - 45 10 - 15
Tabel Inmaken - groente
In te maken eetwaar Tempera-
tuur (°C)
Inmaken/wecken
tot het parelen
begint (min)
Bereidingstijd
bij 100 °C (min)
Wortelen
1)
160 - 170 50 - 60 5 - 10
Komkommers 160 - 170 50 - 60 ---
Gemengde pickles 160 - 170 50 - 60 15
Koolrabi, erwten, asper-
ges
160 - 170 50 - 60 15 - 20
1)
In de oven laten staan nadat u de oven hebt uitgeschakeld
11.15 Brood
Voorverwarmen wordt niet aanbevolen.
Verwarmings-
soort
Ovenfunctie Ovenniveau
Temperatuur
°C
Tijd in min
Witbrood Brood bak-
ken
2 180 - 200 40 - 60
Baguette Brood bak-
ken
2 200 - 220 35 - 45
Brioche Brood bak-
ken
2 160 - 180 40 - 60
Ciabatta Brood bak-
ken
2 200 - 220 35 - 45
Roggebrood Brood bak-
ken
2 180 - 200 50 - 70
Bruin brood Brood bak-
ken
2 180 - 200 50 - 70
NEDERLANDS 31
Verwarmings-
soort
Ovenfunctie Ovenniveau
Temperatuur
°C
Tijd in min
Volkoren brood Brood bak-
ken
2 170 - 190 60 - 90
11.16 Tabel Vleesthermometer
Rundvlees
Gerecht Voedselkerntemperatuur
Entrecote of ossenhaas
rood 45 - 50 °C
medium 60 - 65 °C
gaar 70 - 75 °C
Varkensvlees
Gerecht Voedselkerntemperatuur
Fricandeau, hamlap 80 - 82 °C
Tussenribstuk, kasselerrib 75 - 80 °C
Gehaktbrood 75 - 80 °C
Kalfsvlees
Gerecht Voedselkerntemperatuur
Geroosterd kalfsvlees 75 - 80 °C
Kalfsschenkel 85 - 90 °C
Schapenvlees / lamsvlees
Gerecht Voedselkerntemperatuur
Schapenbout 80 - 85 °C
Schapenrug 80 - 85 °C
Geroosterd lamsvlees, lamsbout 70 - 75 °C
Wild
Gerecht Voedselkerntemperatuur
Hazerug 70 - 75 °C
Hazenpoot, hazenbout 70 - 75 °C
Gehele haas 70 - 75 °C
Reerug, hertenrug 70 - 75 °C
Ree- /hertenrug 70 - 75 °C
32
www.aeg.com
Vis
Gerecht Voedselkerntemperatuur
Zalm 65 - 70 °C
Forellen 65 - 70 °C
12. ONDERHOUD EN REINIGING
WAARSCHUWING!
Zie de veiligheidshoofdstukken .
Opmerkingen over schoonmaken:
Maak de voorkant van het apparaat
schoon met een zachte doek en een
warm sopje.
Gebruik voor metalen oppervlakken
een universeel reinigingsmiddel.
Reinig de binnenkant van het apparaat
na elk gebruik. Vuil laat zich dan het
makkelijkst verwijderen en kan niet
aanbranden.
Verwijder hardnekkig vuil met een
speciale ovenreiniger.
Reinig alle accessoires na elk gebruik
en laat ze drogen. Gebruik een zachte
doek met warm water en een schoon-
maakmiddel.
Accessoire met antiaanbaklaag mo-
gen niet worden schoongemaakt met
een agressief reinigingsmiddel, voor-
werpen met scherpe randen of een af-
wasautomaat. Dit kan de antiaanbak-
laag beschadigen.
12.1 Inschuifrails
U kunt de inschuifrails verwijderen om
de zijwanden te reinigen.
Verwijderen van de inschuifrails
1.
Trek de inschuifrails bij de voorkant
uit de wand.
1
2
2.
Trek de inschuifrails bij de achter-
kant weg van de wand.
De inschuifrails installeren
Om de inschuifrails te installeren, volgt u
de procedure in omgekeerde volgorde.
12.2 Lamp
WAARSCHUWING!
Er bestaat risico op elektrische
schokken.
De lamp en het afdekglas kun-
nen heet zijn.
NEDERLANDS 33
Voordat u het ovenlampje vervangt:
Schakel het apparaat uit.
Verwijder de zekeringen in de zekerin-
genkast, of schakel de stroomonder-
breker uit.
LET OP!
Leg een doek op de bodem van
de binnenkant van het apparaat.
Dit voorkomt schade aan het af-
dekglas en de ovenruimte.
Gebruik altijd hetzelfde lampty-
pe.
De lamp aan de bovenkant van de
binnenruimte vervangen.
1.
Draai het afdekglas van de lamp
naar rechts en verwijder het.
2.
Reinig het afdekglas.
3.
Vervang de lamp door een geschikte
tegen 300 °C hittebestendige oven-
lamp.
4.
Plaats het afdekglas terug.
Vervangen van de lamp links in de
ovenruimte.
1.
De linker inschuifrails verwijderen.
2.
Gebruik een smal, stomp voorwerp
(bijv. een theelepel) om het afdek-
glas te verwijderen. Reinig het af-
dekglas.
3.
Vervang de lamp door een geschikte
300°C hittebestendige lamp.
4.
Plaats het afdekglas terug.
5.
De linker inschuifrails installeren.
12.3 Plafond van de oven
Het verwarmingselement kan worden
neergeklapt om het plafond van de oven
gemakkelijker te reinigen.
WAARSCHUWING!
Schakel het apparaat uit voordat
u het verwarmingselement om-
laag vouwt. Zorg ervoor dat het
apparaat is afgekoeld. Gevaar
voor brandwonden.
Neerklappen van het
verwarmingselement
1.
De inschuifrail verwijderen.
2.
Houd het verwarmingselement aan
de voorzijde met beide handen vast.
3.
Trek het naar voren tegen de druk-
veer aan, langs de steun aan beide
zijden.
4.
Het verwarmingselement klapt om-
laag.
Nu kunt u het plafond van de oven
reinigen.
Verwarmingselement installeren
1.
Installeer het verwarmingselement in
omgekeerde volgorde.
Installeer het verwarmingsele-
ment correct boven de steun aan
de binnenwand van het appa-
raat.
2.
Installeer de geleiders.
12.4 Deur en glasplaten
Verwijder de deur om deze te verwijde-
ren.
34
www.aeg.com
A
A
De deur verwijderen
LET OP!
Wees voorzichtig bij het verwij-
deren van de deur uit het appa-
raat. De deur is zwaar.
1.
Zet de deur helemaal open.
2.
Duw de klemhendels (A) volledig op
de twee scharnieren.
45°
3.
Sluit de deur totdat deze in een
hoek van ongeveer 45° staat.
4.
Pak de deur aan de zijkanten met
beide handen vast en trek deze on-
der een opwaartse hoek weg van
het apparaat.
Plaats de deur met de buitenkant
omlaag op een zachte en egale
ondergrond om krassen te voor-
komen.
5.
U kunt de binnenste ruiten nu ver-
wijderen om schoon te maken.
Voer de bovenstaande stappen in om-
gekeerde volgorde uit om de deur te in-
stalleren.
2
B
1
Verwijderen en reinigen van de deur-
glazen
De deur beschikt over 2, 3 of 4
glasplaten (aantal afhankelijk van
het model).
LET OP!
Bij heftige stoten, vooral tegen
de zijkanten van de voorste glas-
plaat, kan het glas breken.
1.
Deurafdekking (B) aan de bovenkant
van de deur aan beide kanten vast-
pakken en naar binnen drukken om
de klemsluiting te ontgrendelen.
2.
Trek de deur naar voren om hem te
verwijderen.
3.
Houd de glasplaten aan de boven-
kant vast en trek deze een voor een
omhoog uit de geleiding.
4.
Reinig de glasplaten.
Voer de bovenstaande stappen in
omgekeerde volgorde uit om de
panelen te installeren. Plaats de
kleinste glasplaat eerst, daarna de
grotere glasplaten.
NEDERLANDS 35
13. PROBLEMEN OPLOSSEN
WAARSCHUWING!
Zie de veiligheidshoofdstukken .
Probleem Mogelijke oorzaak oplossing
Het apparaat wordt
niet warm.
Het apparaat is uitgescha-
keld.
Schakel het apparaat in.
Het apparaat wordt
niet warm.
De klok is niet ingesteld. Stel de klok in.
Het apparaat wordt
niet warm.
De benodigde kookstan-
den zijn niet ingesteld.
Controleer de instellingen.
Het apparaat wordt
niet warm.
Het kinderslot is geacti-
veerd.
Zie "Inschakelen en uit-
schakelen van het kinder-
slot".
Het apparaat wordt
niet warm.
De zekering is doorge-
brand.
Controleer of de zekering
de oorzaak van de storing
is. Als de zekeringen keer
op keer doorslaan, neemt u
contact op met een erken-
de installateur.
Op het display ver-
schijnt F111.
De stekker van de Vlees-
thermometer is niet goed
in het stopcontact geïnstal-
leerd.
Steek de stekker van de
vleesthermometer zo ver
mogelijk in het stopcon-
tact.
Het lampje brandt
niet.
Het lampje is stuk. Vervang het lampje.
Als u niet zelf het probleem kunt verhel-
pen, neem dan contact op met uw ver-
koper of de klantenservice.
De contactgegevens van het servicecen-
trum staan op het typeplaatje. Het type-
plaatje bevindt zich aan de voorkant van
de binnenkant van het apparaat.
Wij adviseren u om de gegevens hier te noteren:
Model (MOD.) .........................................
Productnummer (PNC) .........................................
Serienummer (S.N.) .........................................
14. TECHNISCHE GEGEVENS
Spanning 220 - 240 V
Frequentie 50 Hz
36
www.aeg.com
15. MILIEUBESCHERMING
Recycle de materialen met het
symbool
. Gooi de verpakking in
een geschikte verzamelcontainer om
het te recyclen.
Help om het milieu en de
volksgezondheid te beschermen en
recycle het afval van elektrische en
elektronische apparaten. Gooi
apparaten gemarkeerd met het
symbool
niet weg met het
huishoudelijk afval. Breng het
product naar het milieustation bij u
in de buurt of neem contact op met
de gemeente.
NEDERLANDS 37
38
www.aeg.com
NEDERLANDS 39
www.aeg.com/shop
892938443-D-062013
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40

AEG KE8404001M Handleiding

Type
Handleiding
Deze handleiding is ook geschikt voor