Tefal IG300587 de handleiding

Categorie
Ijsmachines
Type
de handleiding

Deze handleiding is ook geschikt voor

5
BESCHRIJVING
A Motorblok met Aan/Uit knop
B IJspotjes
C Lepels
D Snoeropberging
VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN
- Houd het apparaat altijd buiten bereik van
kinderen en laat het niet door kinderen
gebruiken.
- Het complete in werking zijnde apparaat niet
in de koelkast of vriezer plaatsen.
- Zorg ervoor dat draaiende onderdelen
volledig tot stilstand komen.
- Trek de stekker na elk gebruik uit het
stopcontact.
- Dompel het apparaat nooit onder in water of
in enig andere vloeistof. Ook niet afspoelen
onder de kraan.
- De maximale hoeveelheden of de in de
recepten aangegeven tijdsduur niet
overschrijden.
- Dit apparaat komt overeen met de
technische regelgeving en de van kracht
zijnde normen.
- Dit apparaat is bedoeld om uitsluitend
gebruikt te worden met wisselstroom.Wij
verzoeken u voor het eerste gebruik te
controleren of de spanning aangegeven op
het identificatieplaatje van het apparaat
overeenkomt met die van de
elektriciteitstoevoer.
- Zorg ervoor het apparaat niet op een hete
ondergrond te zetten zoals een kookplaat, en
ook niet in de buurt van een open vlam
(gasfornuis)
- Gebruik het apparaat slechts op een stabiele
ondergrond, uit de buurt van opspattend
water.
- De stekker moet uit het stopcontact gehaald
worden :
* als zich tijdens het in werking zijn
onregelmatigheden voordoen
* voor elk gebruik of onderhoud
* na gebruik
- Trek niet aan de voedingskabel om de stekker
uit het stopcontact te halen.
- Gebruik alleen een verlengsnoer na
gecontroleerd te hebben of deze in perfecte
staat verkeert.
- Een elektrisch huishoudelijk apparaat mag
niet gebruikt worden als het op de grond is
gevallen.
- Als de voedingskabel beschadigd is, dient het
vervangen te worden door de fabrikant, een
erkend servicepunt of een vergelijkbare gek
walificeerde vakman om elk gevaar te
voorkomen.
- Het apparaat is bedoeld om gebruikt te
worden voor huishoudelijk gebruik. Het mag
onder geen beding gebruikt worden voor
professionele doeleinden, waarvoor noch
onze garantie noch onze aansprakelijkheid
geldt.
- Het identificatieplaatje een de voornaamste
eigenschappen van het apparaat bevinden
zich aan de onderkant ervan.
- Het apparaat mag niet zonder toezicht of
hulp gebruikt worden door personen wier
lichamelijke, zintuiglijke of geestelijke
vermogens hen niet in staat stellen er zonder
risico gebruik van te maken.
- Het complete in werking zijnde apparaat niet
in de koelkast of vriezer plaatsen.
Belangrijk : de potjes absoluut niet in de
magnetron zetten.
Raak vertrouwd met de verschillende onderdelen en accessoires van uw apparaat.
De tekeningen met duidelijk aangegeven benummering illustreren de op de hiernavolgende
bladzijden beschreven montages en functies van uw apparaat.
VOOR HET EERSTE GEBRUIK
Maak de ijspotjes en lepels schoon met lauw water waaraan een klein beetje afwasmiddel is
toegevoegd.
NL
6
GEBRUIK VAN DE MINI-IJSMACHINE
EINDE LEVENSDUUR VAN HET ELEKTR(ON)ISCH APPARAAT
A BEREIDING :
Plaats de vier potjes (B) 24 uur voor gebruik in
uw vriezer waarvan de temperatuur
minstens -18°C bedraagt.
De bereiding van uw crème of sap voor het ijs
of de sorbet moet de dag tevoren in de vriezer
geplaatst worden.
B AANZETTEN VAN DE IJSMACHINE :
Plaats op de juiste wijze twee potjes (B) op het
apparaat.
Plaats de twee lepels in de daarvoor bestemde
inkepingen op het apparaat, en draai deze
inde op de tekening aangegeven richting tot
de aanslag.
Doe de stekker in het stopcontact.
Zet het apparaat aan.
Terwijl de twee potjes draaien schenkt u de
bereiding in elk van de potjes zonder de
maximaal op de lepels aan de binnenkant van
de potjes aangegeven hoeveelheid te
overschrijden.
Laat het 10 min draaien.
Opmerking: De opgegeven tijd is enkel ter indi-
catie en kan variëren naargelang de recepten
of de temperatuur van de potten. Hou toezicht
op de roomijsvervaardiging en stop het toestel
om te vermijden dat het mengsel over de pot-
ten loopt.
Na 5 -10 min is uw ijs klaar. Zet het apparaat
dan uit.
Roer voorzichtig met uw lepel om een goed
homogene ijsmassa te krijgen.
U kunt uw sorbets of ijs direct na de bereiding
nuttigen. Zoniet wordt geadviseerd ze een
kwartiertje in de vriezer te zetten om er een
betere consistentie aan te geven.
Na elk gebruik (met de 4 potjes) dient u uw
mini-ijsmachine 30 min even niet gebruiken.
C SCHOONMAKEN
1. Het schoonmaken van de potjes en lepels
moet met wat lauw water en afwasmiddel
gedaan worden.
2. Nooit uw potjes in de afwasmachine
reinigen, hiermee verandert u de eigen
schappen van de koelvloeistof die zich
binnen in het potje bevindt.
3. BELANGRIJK : de potjes goed drogen
voordat u ze in de vriezer zet.
4. Het motorblok nooit onderdompelen ; het
wordt schoongemaakt met een niet al te
vochtige spons. Het snoer wordt opgeborgen
rond uw motorblok.
WAT TE DOEN ALS UW APPARAAT NIET WERKT
- Controleer of het apparaat goed is aangesloten op het elektriciteitsnet.
- Probeer het apparaat weer aan te zetten via de Aan/Uit knop
- Als het probleem aanhoudt gelieve contact op te nemen met het gebruikelijke verkooppunt of
een erkend servicecenter.
Wees vriendelijk voor het milieu !
i Uw apparaat bevat materialen die geschikt zijn voor hergebruik.
Lever het in bij het milieustation in uw gemeente of bij onze technische
dienst.
7
Recepten
Alvorens uw bereiding in de potjes te schen-
ken, adviseren wij goed te roeren om een
gelijkmatig en vloeibaarder geheel te krijgen.
Snelle en leuke recepten
(voor 4 potjes):
Sorbet met vruchtensap (met naar keuze
het geperste sap of sap uit de fles) :
1. Zet het sap in de fles van uw keuze minstens
12 uur voor de bereiding in de koelkast.
2. Zet uw apparaat met de lege potjes in
werking.
3. Schenk het sap tot het maximaal
aangegeven niveau in de potjes.
4. Laat 5 -10 min draaien, zet het apparaat
dan uit met behulp van de Aan/Uit knop, en
het is klaar!
Sorbet met Soda :
1. Zet de soda van uw keuze minstens 12 uur
voor de bereiding in de koelkast.
2. Zet uw apparaat met de lege potjes in
werking.
3. Schenk de soda langzaam tot het maximaal
aangegeven niveau in de potjes.
4. Laat 5 -10 min draaien, zet het apparaat
dan uit met behulp van de Aan/Uit knop, en
het is klaar!.
Sorbet met siroop (mint, grenadine,
perzik…):
1. Zet de bereiding (siroop + water in de fles)
van uw keuze minstens 12 uur voor de
bereiding in de koelkast.
2. Zet uw apparaat met de lege potjes in
werking.
3. Schenk de bereiding tot het maximaal
aangegeven niveau in de pot.
4. Laat 5 -10 min draaien, zet het apparaat
dan uit met behulp van de Aan/Uit knop, en
het is klaar!
Ijs met vloeibare yoghurt (aardbei, perzik,
bosvruchten …)
1. Zet de vloeibare yoghurt minstens 12 uur
voor de bereiding in de koelkast.
2. Zet uw apparaat met de lege potjes in
werking.
3. Schenk de vloeibare yoghurt langzaam tot
het maximaal aangegeven niveau in de
potjes.
4. Laat 5 -10 min draaien, zet het apparaat
dan uit met behulp van de Aan/Uit knop,
en het is klaar!
Ijs met gearomatiseerde melk
(chocolade, koffie,…)
1. Zet de drank minstens 12 uur voor de
bereiding in de koel.
2. Zet uw apparaat met de lege potjes
in werking.
3. Schenk de drank langzaam tot het
maximaal aangegeven niveau in
de potjes.
4. Laat 5 -10 min draaien, zet het apparaat
dan uit met behulp van de Aan/Uit knop,
en het is klaar!
Traditionele recepten :
Vanille-ijs :
125 ml volle melk (3,5% vetstof), 50 g suiker,
1 ei, 225 g vloeibare room (30% vetstof),
1 theelepel vanille-extract (naar eigen
inzicht).
1. Warm de melk op in een klein pannetje. In
de tussentijd klopt u het ei en de suiker
apart in een kom.
2. Giet langzaam de warme melk over het
ei/suiker mengsel terwijl u blijft roeren.
Meng dit goed.
3. Schenk alles weer in het pannetje en warm
het mengsel op zonder het aan de kook te
brengen door zachtjes te roeren totdat het
dikker begint te worden en de stevigheid
van een lichte crème begint aan te
nemen.
4. Laat het geheel afkoelen op
kamertemperatuur.Voeg de crème toe en
het vanille-extract. Roer dit goed door
elkaar.
5. Zet het in de koelkast (minimaal 12 uur)
voor de bereiding.
6. Plaats de volgende dag de potjes en de
lepels op het motorblok.
7. Zet uw apparaat met de lege potjes in
werking.
8. Schenk de bereiding langzaam tot het
maximaal aangegeven niveau in de potjes
terwijl deze draaien.
9. Laat 5 -10 min draaien, zet het apparaat
dan uit met behulp van de Aan/Uit knop,
en het is klaar!.
8
Chocolade-ijs :
75 g pure chocolade, 30 cl melk, 90 g crème
fraîche, 90 g suiker, 3 eierdooiers.
1.Warm de melk en de in kleine stukjes
geslagen chocolade op. Zo nu en dan
roeren totdat de chocolade helemaal ges
molten is.
2.Bewerk de eierdooiers met de suiker. Schenk
de melk met de erin opgeloste chocolade
erbij waarbij u heel goed roert.
3.Weer in het pannetje overgieten en op een
laag pitje laten indikken totdat de crème
de lepel bedekt zonder het aan de kook te
brengen.
4.Laten afkoelen voordat u de crème fraiche
eraan toe voegt.
5.Zet het in de koelkast (minimaal 12 uur)
voor de bereiding.
6.Schenk de bereiding langzaam tot het
maximaal aangegeven niveau in de potjes
terwijl deze draaien.
Laat 5 -10 min draaien, zet het apparaat dan
uit met behulp van de Aan/Uit knop, en het is
klaar!
Caramel-ijs :
35 g suiker, 300 ml melk, 35 g boter,
4 eierdooiers. Caramel : 65 g suiker
Meng de eierdooiers en de 35 g suiker,
schenk de 300 ml hete melk er overheen.
Maak de caramel met 65 g suiker en voeg er
35 g boter aan toe.
Meng de twee ingrediënten en zet het in de
koelkast (minimaal 12 uur), daarna bereiden
in de ijs-/sorbetmachine.
Sorbets met vruchten :
80 ml water, 300 g gemalen aardbei, 50 g
suiker, sap van een halve citroen.
Het water met de suiker gedurende 2 min
koken, de aardbzeienpulp en het citroensap
eraan toevoegen.
Zet het in de koelkast (minimaal 12 uur),
daarna bereiden in de ijs-/sorbetmachine.
Ijs met vruchten :
200 gr gemengde vruchten (aardbei,
banaan, framboos, ananas, …),
1 uitgeperste citroen, 100 g suiker, 125 g tot
slagroom geslagen crème fraîche.
Meng de vruchten en voeg er vervolgens het
citroensap en de suiker aan toe. Opnieuw
mengen.
Sla de crème fraîche tot slagroom voordat u
het bij de bereiding voegt.
Zet het in de koelkast (minimaal 12 uur),
daarna bereiden in de ijs-/sorbetmachine.
Variant :
Voor alle ijsrecepten kunt u ingrediënten
toevoegen aan de bereiding die klaar is. Uw
kinderen zijn er dol op: stukjes chocolade of
rozijnen / amandels/ stukjes hazelnoot /
vloeibare caramel / vloeibare chocola

Documenttranscriptie

BESCHRIJVING Raak vertrouwd met de verschillende onderdelen en accessoires van uw apparaat. De tekeningen met duidelijk aangegeven benummering illustreren de op de hiernavolgende bladzijden beschreven montages en functies van uw apparaat. A B C D Motorblok met Aan/Uit knop IJspotjes Lepels Snoeropberging VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN - Houd het apparaat altijd buiten bereik van kinderen en laat het niet door kinderen gebruiken. - Het complete in werking zijnde apparaat niet in de koelkast of vriezer plaatsen. - Zorg ervoor dat draaiende onderdelen volledig tot stilstand komen. - Trek de stekker na elk gebruik uit het stopcontact. - Dompel het apparaat nooit onder in water of in enig andere vloeistof. Ook niet afspoelen onder de kraan. - De maximale hoeveelheden of de in de recepten aangegeven tijdsduur niet overschrijden. - Dit apparaat komt overeen met de technische regelgeving en de van kracht zijnde normen. - Dit apparaat is bedoeld om uitsluitend gebruikt te worden met wisselstroom. Wij verzoeken u voor het eerste gebruik te controleren of de spanning aangegeven op het identificatieplaatje van het apparaat overeenkomt met die van de elektriciteitstoevoer. - Zorg ervoor het apparaat niet op een hete ondergrond te zetten zoals een kookplaat, en ook niet in de buurt van een open vlam (gasfornuis) - Gebruik het apparaat slechts op een stabiele ondergrond, uit de buurt van opspattend water. - De stekker moet uit het stopcontact gehaald worden : * als zich tijdens het in werking zijn onregelmatigheden voordoen * voor elk gebruik of onderhoud * na gebruik - Trek niet aan de voedingskabel om de stekker uit het stopcontact te halen. - Gebruik alleen een verlengsnoer na gecontroleerd te hebben of deze in perfecte staat verkeert. - Een elektrisch huishoudelijk apparaat mag niet gebruikt worden als het op de grond is gevallen. - Als de voedingskabel beschadigd is, dient het vervangen te worden door de fabrikant, een erkend servicepunt of een vergelijkbare gek walificeerde vakman om elk gevaar te voorkomen. - Het apparaat is bedoeld om gebruikt te worden voor huishoudelijk gebruik. Het mag onder geen beding gebruikt worden voor professionele doeleinden, waarvoor noch onze garantie noch onze aansprakelijkheid geldt. - Het identificatieplaatje een de voornaamste eigenschappen van het apparaat bevinden zich aan de onderkant ervan. - Het apparaat mag niet zonder toezicht of hulp gebruikt worden door personen wier lichamelijke, zintuiglijke of geestelijke vermogens hen niet in staat stellen er zonder risico gebruik van te maken. - Het complete in werking zijnde apparaat niet in de koelkast of vriezer plaatsen. Belangrijk : de potjes absoluut niet in de magnetron zetten. VOOR HET EERSTE GEBRUIK Maak de ijspotjes en lepels schoon met lauw water waaraan een klein beetje afwasmiddel is toegevoegd. 5 NL GEBRUIK VAN DE MINI-IJSMACHINE Plaats de vier potjes (B) 24 uur voor gebruik in uw vriezer waarvan de temperatuur minstens -18°C bedraagt. De bereiding van uw crème of sap voor het ijs of de sorbet moet de dag tevoren in de vriezer geplaatst worden. Na 5 -10 min is uw ijs klaar. Zet het apparaat dan uit. Roer voorzichtig met uw lepel om een goed homogene ijsmassa te krijgen. U kunt uw sorbets of ijs direct na de bereiding nuttigen. Zoniet wordt geadviseerd ze een kwartiertje in de vriezer te zetten om er een betere consistentie aan te geven. B – AANZETTEN VAN Na elk gebruik (met de 4 potjes) dient u uw mini-ijsmachine 30 min even niet gebruiken. A – BEREIDING : DE IJSMACHINE : Plaats op de juiste wijze twee potjes (B) op het apparaat. Plaats de twee lepels in de daarvoor bestemde inkepingen op het apparaat, en draai deze inde op de tekening aangegeven richting tot de aanslag. Doe de stekker in het stopcontact. Zet het apparaat aan. Terwijl de twee potjes draaien schenkt u de bereiding in elk van de potjes zonder de maximaal op de lepels aan de binnenkant van de potjes aangegeven hoeveelheid te overschrijden. Laat het 10 min draaien. Opmerking: De opgegeven tijd is enkel ter indicatie en kan variëren naargelang de recepten of de temperatuur van de potten. Hou toezicht op de roomijsvervaardiging en stop het toestel om te vermijden dat het mengsel over de potten loopt. C – SCHOONMAKEN 1. Het schoonmaken van de potjes en lepels moet met wat lauw water en afwasmiddel gedaan worden. 2. Nooit uw potjes in de afwasmachine reinigen, hiermee verandert u de eigen schappen van de koelvloeistof die zich binnen in het potje bevindt. 3. BELANGRIJK : de potjes goed drogen voordat u ze in de vriezer zet. 4. Het motorblok nooit onderdompelen ; het wordt schoongemaakt met een niet al te vochtige spons. Het snoer wordt opgeborgen rond uw motorblok. WAT TE DOEN ALS UW APPARAAT NIET WERKT - Controleer of het apparaat goed is aangesloten op het elektriciteitsnet. - Probeer het apparaat weer aan te zetten via de Aan/Uit knop - Als het probleem aanhoudt gelieve contact op te nemen met het gebruikelijke verkooppunt of een erkend servicecenter. EINDE LEVENSDUUR VAN HET ELEKTR(ON)ISCH APPARAAT Wees vriendelijk voor het milieu ! i Uw apparaat bevat materialen die geschikt zijn voor hergebruik. Lever het in bij het milieustation in uw gemeente of bij onze technische dienst. 6 Recepten Alvorens uw bereiding in de potjes te schenken, adviseren wij goed te roeren om een gelijkmatig en vloeibaarder geheel te krijgen. Snelle en leuke recepten (voor 4 potjes): Sorbet met vruchtensap (met naar keuze het geperste sap of sap uit de fles) : 1. Zet het sap in de fles van uw keuze minstens 12 uur voor de bereiding in de koelkast. 2. Zet uw apparaat met de lege potjes in werking. 3. Schenk het sap tot het maximaal aangegeven niveau in de potjes. 4. Laat 5 -10 min draaien, zet het apparaat dan uit met behulp van de Aan/Uit knop, en het is klaar! 4. Laat 5 -10 min draaien, zet het apparaat dan uit met behulp van de Aan/Uit knop, en het is klaar! Ijs met gearomatiseerde melk (chocolade, koffie,…) 1. Zet de drank minstens 12 uur voor de bereiding in de koel. 2. Zet uw apparaat met de lege potjes in werking. 3. Schenk de drank langzaam tot het maximaal aangegeven niveau in de potjes. 4. Laat 5 -10 min draaien, zet het apparaat dan uit met behulp van de Aan/Uit knop, en het is klaar! Sorbet met Soda : Traditionele recepten : 1. Zet de soda van uw keuze minstens 12 uur voor de bereiding in de koelkast. 2. Zet uw apparaat met de lege potjes in werking. 3. Schenk de soda langzaam tot het maximaal aangegeven niveau in de potjes. 4. Laat 5 -10 min draaien, zet het apparaat dan uit met behulp van de Aan/Uit knop, en het is klaar!. Vanille-ijs : Sorbet met siroop (mint, grenadine, perzik…): 1. Zet de bereiding (siroop + water in de fles) van uw keuze minstens 12 uur voor de bereiding in de koelkast. 2. Zet uw apparaat met de lege potjes in werking. 3. Schenk de bereiding tot het maximaal aangegeven niveau in de pot. 4. Laat 5 -10 min draaien, zet het apparaat dan uit met behulp van de Aan/Uit knop, en het is klaar! Ijs met vloeibare yoghurt (aardbei, perzik, bosvruchten …) 1. Zet de vloeibare yoghurt minstens 12 uur voor de bereiding in de koelkast. 2. Zet uw apparaat met de lege potjes in werking. 3. Schenk de vloeibare yoghurt langzaam tot het maximaal aangegeven niveau in de potjes. 7 125 ml volle melk (3,5% vetstof), 50 g suiker, 1 ei, 225 g vloeibare room (30% vetstof), 1 theelepel vanille-extract (naar eigen inzicht). 1. Warm de melk op in een klein pannetje. In de tussentijd klopt u het ei en de suiker apart in een kom. 2. Giet langzaam de warme melk over het ei/suiker mengsel terwijl u blijft roeren. Meng dit goed. 3. Schenk alles weer in het pannetje en warm het mengsel op zonder het aan de kook te brengen door zachtjes te roeren totdat het dikker begint te worden en de stevigheid van een lichte crème begint aan te nemen. 4. Laat het geheel afkoelen op kamertemperatuur. Voeg de crème toe en het vanille-extract. Roer dit goed door elkaar. 5. Zet het in de koelkast (minimaal 12 uur) voor de bereiding. 6. Plaats de volgende dag de potjes en de lepels op het motorblok. 7. Zet uw apparaat met de lege potjes in werking. 8. Schenk de bereiding langzaam tot het maximaal aangegeven niveau in de potjes terwijl deze draaien. 9. Laat 5 -10 min draaien, zet het apparaat dan uit met behulp van de Aan/Uit knop, en het is klaar!. Chocolade-ijs : Sorbets met vruchten : 75 g pure chocolade, 30 cl melk, 90 g crème fraîche, 90 g suiker, 3 eierdooiers. 80 ml water, 300 g gemalen aardbei, 50 g suiker, sap van een halve citroen. 1.Warm de melk en de in kleine stukjes geslagen chocolade op. Zo nu en dan roeren totdat de chocolade helemaal ges molten is. 2.Bewerk de eierdooiers met de suiker. Schenk de melk met de erin opgeloste chocolade erbij waarbij u heel goed roert. 3.Weer in het pannetje overgieten en op een laag pitje laten indikken totdat de crème de lepel bedekt zonder het aan de kook te brengen. 4.Laten afkoelen voordat u de crème fraiche eraan toe voegt. 5.Zet het in de koelkast (minimaal 12 uur) voor de bereiding. 6.Schenk de bereiding langzaam tot het maximaal aangegeven niveau in de potjes terwijl deze draaien. Het water met de suiker gedurende 2 min koken, de aardbzeienpulp en het citroensap eraan toevoegen. Zet het in de koelkast (minimaal 12 uur), daarna bereiden in de ijs-/sorbetmachine. Laat 5 -10 min draaien, zet het apparaat dan uit met behulp van de Aan/Uit knop, en het is klaar! Caramel-ijs : 35 g suiker, 300 ml melk, 35 g boter, 4 eierdooiers. Caramel : 65 g suiker Ijs met vruchten : 200 gr gemengde vruchten (aardbei, banaan, framboos, ananas, …), 1 uitgeperste citroen, 100 g suiker, 125 g tot slagroom geslagen crème fraîche. Meng de vruchten en voeg er vervolgens het citroensap en de suiker aan toe. Opnieuw mengen. Sla de crème fraîche tot slagroom voordat u het bij de bereiding voegt. Zet het in de koelkast (minimaal 12 uur), daarna bereiden in de ijs-/sorbetmachine. Variant : Voor alle ijsrecepten kunt u ingrediënten toevoegen aan de bereiding die klaar is. Uw kinderen zijn er dol op: stukjes chocolade of rozijnen / amandels/ stukjes hazelnoot / vloeibare caramel / vloeibare chocola … Meng de eierdooiers en de 35 g suiker, schenk de 300 ml hete melk er overheen. Maak de caramel met 65 g suiker en voeg er 35 g boter aan toe. Meng de twee ingrediënten en zet het in de koelkast (minimaal 12 uur), daarna bereiden in de ijs-/sorbetmachine. 8
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63

Tefal IG300587 de handleiding

Categorie
Ijsmachines
Type
de handleiding
Deze handleiding is ook geschikt voor

Gerelateerde artikelen