Bauknecht BIK7 CSP8TS PT Setup and user guide

Type
Setup and user guide
NL
Snelgids
1
PRODUCTBESCHRIJVING
BESCHRIJVING BEDIENINGSPANEEL
1. Bedieningspaneel
2. Ventilator
3. Cirkelvormig
verwarmingselement
(niet zichtbaar)
4. Plankgeleiders
(het niveau staat aangegeven op
de voorkant van de oven)
5. Deur
6. Waterlade
7. Bovenste
verwarmingselement/grill
8. Lamp
9. Identificatieplaatje
(niet verwijderen
10. Onderste
verwarmingselement
(niet zichtbaar)
1. AAN / UIT
Om de oven aan en uit te zetten en
om een actieve functie te stoppen.
2. DIRECTE TOEGANG TOT
FUNCTIES
Om snelle toegang te krijgen tot
de functies en het menu.
3. NAVIGATIETOETS MIN
Om door een menu te scrollen
ende instellingen of waarden van
een functie te verlagen.
4. TERUG
Om terug te gaan naar het
vorigemenu.
Om tijdens de bereiding
deinstellingen te wijzigen.
5. DISPLAY
6. BEVESTIG
Om een geselecteerde functie
of een ingestelde waarde
tebevestigen.
7. NAVIGATIETOETS PLUS
Om door een menu te scrollen en
de instellingen of waarden van een
functie te verhogen.
8. DIRECTE TOEGANG TOT
OPTIES / FUNCTIES
Om snelle toegang te krijgen tot
de functies, duur, instellingen
enfavorieten.
9. START
Voor het starten van een functie
met behulp van de gespecificeerde
of standaard instellingen.
1
2
3
4
8
9
10
5
7
6
1
2
3 4 5 76 8 9
DANK U WEL VOOR UW AANKOOP
VANEENBAUKNECHT PRODUCT
Voor verdere assistentie kunt u het apparaat
registreren op www.bauknecht.eu/register
Lees de instructies aandachtig voordat u het apparaat
gebruikt.
2
ACCESSOIRES
ROOSTER OPVANGBAK BAKPLAAT SCHUIFRAILS *
Om voedsel te bereiden of als
draagrooster voor pannen,
taartvormen en ander
ovenvast kookgerei
Voor gebruik als ovenschaal
voor de bereiding van vlees,
vis, groenten, focaccia, enz. of
om het bakjus op te vangen
wanneer geplaatst onder het
rooster.
Kan gebruikt worden voor het
bereiden van brood of gebak,
maar ook voor gegrild vlees,
vis in folie, etc.
Om het plaatsen of
verwijderen van accessoires te
vergemakkelijken.
* Alleen beschikbaar bij bepaalde modellen
Het aantal en type van accessoires is afhankelijk van het model dat u aangekocht hebt.
Bij de Consumentenservice kunt u apart andere accessoires aanschaen.
HET ROOSTER EN ANDERE
ACCESSOIRESPLAATSEN
Schuif het rooster horizontaal over de geleiders en
zorg ervoor dat de zijde met de geheven rand naar
boven gericht is.
Andere accessoires, zoals de opvangbak en de
bakplaat, worden op dezelfde wijze als het rooster
horizontaal in de oven geschoven.
DE GELEIDERS VAN HET ROOSTER VERWIJDEREN
EN TERUGPLAATSEN
. Om de roostergeleiders te verwijderen, verwijdert
u de schroeven (indien aanwezig) aan beide kanten
met behulp van een munt of een gereedschap. Til de
geleiders op en trek de onderste gedeelten uit hun
zittingen: De roostergeleiders kunnen nu verwijderd
worden.
. Om de roostergeleiders te verwijderen, verwijdert
u de schroeven (indien aanwezig) aan beide kanten
met behulp van een munt of een gereedschap. Til de
geleiders op en trek de onderste gedeelten uit hun
zittingen: De roostergeleiders kunnen nu verwijderd
worden.
2
1
DE SCHUIFRAILS AANBRENGEN
INDIENAANWEZIG
Verwijder de roostergeleiders uit de oven
en verwijder het beschermende plastic van
deschuifrails.
Bevestig de bovenste klem van de rail naar de
roostergeleider en schuif deze zo ver mogelijk.
Duw de andere klem naar beneden op zijn plaats.
Druk de onderkant van de klem stevig tegen de
roostergeleider om de geleider vast te zetten.
Zorgervoor dat de lopers vrij kunnen bewegen.
Herhaal deze stappen bij de andere roostergeleider
op hetzelfde niveau.
Let op: De schuifrails kunnen op elk niveau worden
gemonteerd.
3
NL
FUNCTIES
MY MENU
Deze zorgen voor het volautomatisch bereiden
van alle soorten voedsel (Lasagne, Vlees, Vis,
Groenten, Taart & gebak, Hartige taarten, Brood,
Pizza). Om deze functie optimaal te benutten volgt
u de aanwijzingen in de betreffende bereidingstabel.
HANDMATIGE FUNCT
TURBOHETELUCHT
Om verschillende soorten voedsel te bereiden met
dezelfde bereidingstemperatuur op verschillende
niveaus (maximaal drie) tegelijk. Met deze functie
worden er geen geuren van het ene naar het andere
gerecht overgebracht.
HETE LUCHT
Om vlees te bereiden, gebak met vulling op een
enkelrooster te bakken.
MULTIFLOW MENU
Voor het gelijktijdig bereiden van verschillende
gerechten op vier verschillende steunhoogtes
die dezelfde bereidingstemperatuur hebben.
Dezefunctie kan gebruikt worden om koekjes,
gebak, ronde pizza's (ook bevroren) te bakken en
een volledige maaltijd te bereiden. Raadpleeg de
bereidingstabel om de beste resultaten te bereiken.
GRILL FUNCTIES
» GRILL
Voor het grillen van steaks, kebab en worst, het gratineren
van groenten of het roosteren van brood. Voor het grillen
van vlees wordt geadviseerd de opvangbak te gebruiken
om het braadvet op te vangen: Plaats de bak op één van de
niveaus onder het rooster en voeg 500 ml drinkwater toe.
» TURBO GRILL
Voor het grillen van grote stukken vlees (lamsbouten,
rosbief, hele kip). Er wordt geadviseerd de opvangbak
te gebruiken om het braadvet op te vangen: Plaats de
pan op één van de niveaus onder het rooster en voeg
500 ml drinkwater toe.
MIJN BEVR. DINER
Bij deze functie worden automatisch de beste temperatuur
en bereidingsmodus geselecteerd voor vijf verschillende
categorieën kant-en-klare diepvriesproducten. De oven
hoeft niet te worden voorverwarmd.
SPECIALITEITEN
» ONTDOOIEN
Voor het versnellen van het ontdooien van voedsel.
Plaats het voedsel op de middelste plaathoogte.
Laathet voedsel in de verpakking zitten zodat het
niet uitdroogt.
» WARMHOUDEN
Voor het warm en krokant houden van zojuist bereide
gerechten.
» RIJZEN
Voor het optimaal laten rijzen van zoet of hartig
deeg. Om de kwaliteit van het rijzen niet in gevaar
tebrengen, de functie niet inschakelen als de oven
nog heet is na een bereidingscyclus.
» MAXI COOKING
Voor het braden van grote stukken vlees (meer dan
2,5 kg). Aanbevolen wordt om het vlees tijdens de
bereiding om te keren om gelijkmatig bruinen aan
beide kanten te verkrijgen. Het verdient de voorkeur
het vlees zo nu en dan vochtig te maken om het niet
te laten uitdrogen.
» ECO TURBO HETELUCHT
Gevulde braadstukken en stukken vlees op één
steunhoogte bereiden. Door zachte, intermitterende
luchtcirculatie wordt voorkomen dat het voedsel teveel
uitdroogt. Tijdens het gebruik van deze ECO-functie
blijft de verlichting tijdens de bereiding uit. Voor het
gebruik van de ECO-cyclus en daardoor een optimaler
stroomverbruik, mag de oven niet eerder worden
geopend dan dat het voedsel volledig bereidis.
» SLOW COOKING
Om vlees en vis voorzichtig te bereiden. Deze functie
bereidt het voedsel langzaam, om het mals en sappig te
houden. Dankzij een gematigde temperatuur wordt het
voedsel niet bruin en het resultaat lijkt op een bereiding
met stoom. Het is raadzaam om de braadstukken
eerst in een pan aan te braden, om de buitenkant
van het vlees dicht te schroeien, zodatde sappen
beter worden vastgehouden. Houd voor de beste
resultaten de ovendeur gesloten tijdens de bereiding
om hitteverspreiding te voorkomen. Aanbevolen
bereidingstijden voor vis (300 g - 3 kg) gaan van 2 tot
5uren, voor vlees (1-3 kg) van 4 tot 7uren.
SNEL VOORVERW.
Om de oven snel voor te verwarmen.
TURBOHETELUCHT + STOOM
Door de combinatie van de eigenschappen
van stoom en van hete lucht kunt u met deze functie
gerechten bereiden die aan de buitenkant krokant
en gebruind zijn, en tegelijkertijd mals en sappig aan
de binnenkant. Om de beste bereidingsresultaten te
bekomen raden we aan om een HOOG stoomniveau te
selecteren voor visbereidingen, MEDIUM voor vlees en
LAAG voor brood en desserts.
CONVENTIONEEL
Voor het bereiden van gerechten op één
steunhoogte.
MIJN FAVORIETEN
Om de lijst van de 10 favoriete functies op te vragen.
REINIGEN
PYRO
Voor het verwijderen van vetspatten, met een cyclus bij zeer
hoge temperatuur (meer dan 400 °C). U kunt kiezen tussen
twee zelfreinigende cycli: een volledige cyclus (Pyrolyse)
eneen kortere cyclus (Pyrolyse Eco). Het is raadzaam om
desnellere cyclus op regelmatige tijdstippen te gebruiken
en de volledige cyclus alleen als de oven erg vuil is.
LEGEN
Voor het legen van de boiler, zodat er geen water
achterblijft.
4
ONTKALKEN
Om kalkaanslag te verwijderen in de boiler. We raden
aan deze functie regelmatig te gebruiken. Als u dat
niet doet verschijnt een bericht op het display om u er
aan te herinneren dat de oven gereinigd moet worden.
KOOKWEKKER
Om de tijd bij te houden zonder een functie in
te schakelen.
INSTELLINGEN
Om de oveninstellingen te regelen.
Wanneer de modus “ECO” actief is, zal het display minder
helder zijn om energie te besparen en zal de lamp na 1minuut
uitgaan. De display wordt automatisch terug ingeschakeld
wanneer op een van de knoppen gedrukt wordt.
Wanneer “DEMO” op “Aan” staat, zijn alle bedieningen actief en
de menu's zijn beschikbaar, maar de oven wordt niet
verwarmd. Om deze modus uit te schakelen, open “DEMO”
ophet menu van de “INSTELLINGEN” en selecteer “Uit”.
Als “FABRIEKSRESET” wordt geselecteerd, wordt het product
uitgeschakeld en gaat vervolgens terug naar de eerste
inschakeling. Alle instellingen worden gewist.
EERSTE GEBRUIK
1. SELECTEER DE TAAL
Stel de taal en tijd in wanneer u het apparaat voor de
eerste keer aan zet: “English verschijnt op het display.
1. English
Druk op of om te bladeren door de lijst met
beschikbare talen en kies de gewenste taal.
Druk op om uw selectie te bevestigen.
Let op: De taal kunt u later veranderen door “TAAL” te kiezen
in het menu van de “INSTELLINGEN”, dat geactiveerd wordt
als u op
drukt.
2. HET STROOMVERBRUIK INSTELLEN
De oven is geprogrammeerd voor het verbruik van
een niveau van elektrische stroom dat compatibel is
met een thuisnetwerk dat een kwalificatie van meer
dan 3 kW (16) heeft: Als uw huishouden een lager
energieverbruik gebruikt, moet u deze waarde (13)
verlagen.
VERMOGEN
Draai aan de instelknop om 16 “Hoog” of 13 “Laag”
teselecteren en druk op om te bevestigen.
3. DE TIJD REGELEN
Na selectie van het vermogen moet ook de huidige
tijd geregeld worden: Op het display knipperen
detwee cijfers die het uur aangeven.
KLOK
Druk op of om het huidige uur in te stellen en
druk op : Op het display knipperen de twee cijfers
die de minuten aangeven.
Druk op of om de minuten in te stellen en druk
op om te bevestigen.
Let op: Wanneer de stroom voor langere tijd uitvalt moet u de
tijd mogelijk opnieuw instellen. Selecteer “KLOK” in het menu
van de “INSTELLINGEN”, dat geactiveerd wordt als u op
drukt.
4. DE OVEN VERWARMEN
Een nieuwe oven kan geuren afgeven die tijdens het pro-
ductieproces zijn achtergebleven: dit is volkomen normaal.
Voordat u begint met het bereiden van voedsel, raden we
daarom aan om de lege oven te verwarmen, om alle moge-
lijke geuren te verwijderen. Verwijder alle beschermende
karton of transparante lm uit de oven en verwijder even-
tuele accessoires aan de binnenkant. Verwarm de oven tot
200 °C gedurende ongeveer één uur, ideaal met behulp
van een functie met luchtcirculatie (bijvoorbeeld Turbohe-
telucht” of “Hete Lucht”).
Let op: Het is raadzaam de ruimte te luchten na het eerste
gebruik van het apparaat.
DAGELIJKS GEBRUIK
1. SELECTEREN VAN EEN FUNCTIE
Druk op om de oven in te schakelen: het display toont
de laatst gebruikte hoofdfunctie of het hoofdmenu.
De functies kunnen geselecteerd worden als u op het
pictogram van een van de hoofdfuncties drukt of door
een menu scrolt: Om een trefwoord te selecteren op
een menu (op het display staat het eerste beschikbare
trefwoord) drukt u op
of om de gewenste te
selecteren, druk vervolgens op
om te bevestigen.
2. DE FUNCTIE INSTELLEN
Nadat u de gewenste functie hebt geselecteerd kunt
ude instellingen wijzigen. Op het display verschijnen
de instellingen die in de juiste volgorde kunnen
wordengewijzigd.
Door te drukken op
kunt u de vorige instelling
opnieuw wijzigen.
TEMPERATUUR / GRILLNIVEAU / STOOMNIVEAU
TEMPERATUUR
Wanneer er een waarde knippert op het display, druk
dan op of om het te veranderen, druk daarna op
om te bevestigen en ga verder met de instellingen die
volgen (indien mogelijk).
Op dezelfde wijze stelt u het grillniveau in: Er zijn drie
vermogensniveaus voor grillen vastgelegd: 3 (hoog),
2(medium), 1 (laag).
5
NL
Met de functie Turbohetelucht + Stoom kunt u de
hoeveelheid stoom kiezen uit de volgende waarden:
1(laag), 2 (medium), 3 (hoog).
Let op: Als de functie is geactiveerd, kunt u de waarden
wijzigen met
of .
DUUR
DUUR
Wanneer het symbool knippert op het display, druk
op of om de gewenste bereidingstijd in te stellen
en druk dan op om te bevestigen. Als u de bereiding
handmatig wilt beheren (zonder timer), hoeft u geen
bereidingstijd in te stellen: Druk op of om te
bevestigen en de functie te starten. Als u deze modus
selecteert, kunt u het uitstel van de start niet instellen.
Let op: U kunt de bereidingstijd regelen die al tijdens de
bereiding is ingesteld, door op
te drukken: druk op of
om het te wijzigen en druk vervolgens op om te bevestigen.
EINDTIJD (UITSTEL VAN START)
Bij veel functies kunt u, nadat u een bereidingstijd hebt
ingesteld het starten van de functie uitstellen door het
programmeren van de eindtijd. Op het display wordt de
eindtijd weergegeven terwijl het
pictogram knippert.
EINDTIJD
Druk op of om het uur in te stellen waarop de
bereiding moet klaar zijn, druk vervolgens op om te
bevestigen en de functie in te schakelen. Zet het voedsel
in de oven en sluit de deur: De functie start automatisch
na een tijdsperiode die berekend is om de bereiding te
laten eindigen op het uur dat u gekozen hebt.
Let op: Wanneer er een uitgestelde bereidingsstarttijd wordt
geprogrammeerd wordt de voorverwarmingsfase van de
oven uitgeschakeld: De oven zal de gewenste temperatuur
geleidelijk bereiken, wat betekent dat de bereidingstijden iets
langer zijn dan inde bereidingstabel staat vermeld. Tijdens de
wachttijd kunt u op
of drukken om de
geprogrammeerde eindtijd te veranderen of op
drukken
om andere instellingen te veranderen. Als u op
drukt om
informatie weer te geven, kunt u overschakelen van eindtijd
naar duur en terug.
. MY MENU
Deze functies selecteren automatisch de beste
bereidingswijze, temperatuur en duur om alle
beschikbare gerechten te koken, roosteren of bakken.
Geef enkel de kenmerken van het voedsel wanneer dit
gevraagd wordt om een optimaal resultaat te verkrijgen.
GEWICHT / HOOGTE / PIZZA (LAGEN IN RONDE BAKPLAAT)
KILOGRAM
Om de functie correct in te stellen volgt u de
aanwijzingen op de display: als dit gevraagd wordt;
druk op of om de gewenste waarde in te stellen
en druk vervolgens op om te bevestigen.
GARING / BRUINEN
Bij sommige My Menu-functies kunt u het niveau van
gaarheid afstellen.
GARING
Druk, als dit gevraagd wordt, op of om het gewenste
niveau te selecteren tussen rood (-1) en doorbakken (+1).
Druk op of om te bevestigen en de functie te starten.
Op dezelfde wijze kunt u, waar toegestaan, in sommige
My Menu-functies het bruiningsniveau tussen laag (-1)
en hoog (1) afstellen.
. BEREIDEN MET STOOM
Als u Turbohetelucht + Stoom/Puur stoom selecteert, of
een van de vele recepten bestemd voor My Menu, kunt u
elk type voedsel bereiden met het gebruik van stoom.
Stoom wordt sneller en gelijkmatiger door het voedsel
verspreid dan de hete lucht van de Conventionele
Functies: dat verkort de bereidingstijd, blokkeert
de waardevolle voedingsstoen in het voedsel en
verzekert excellente en verrukkelijke resultaten voor
aluwrecepten.
Gedurende de gehele bereidingsperiode met stoom
moet de deur gesloten blijven.
Om bereidingen met stoom uit te voeren moet de tank in de
oven gevuld worden met de lade in het bedieningspaneel.
Als dit op het display gevraagd wordt met de aanduidingen
VOEG WATER TOE” of VUL LADE”, open de lade door er even
op te drukken.
Giet er langzaam drinkwater in tot het display VULLEN
COMPLEET weergeeft. De maximumcapaciteit van de tank
is ongeveer 1,5 liter.
Het is alleen nodig om water toe te voegen wanneerde
tank niet genoeg water bevat om de bereiding te voltooien.
Vul de tank niet wanneer de oven uitstaat of tot wanneer
het display het vraagt.
3. START DE FUNCTIE
Als de standaardwaarden de gewenste waarden zijn,
of zodra u de gewenste instellingen heeft ingevoerd,
kunt u op eender welk ogenblik op drukken om de
functie te starten.
Als u tijdens de uitstel op
drukt, start de oven de
functie onmiddellijk.
Let op: Zodra een functie is geselecteerd, zal op het display voor
elke functie het meest geschikte niveau worden weergegeven.
Stop de ingeschakelde functie wanneer u dat wilt door te
drukken op
.
Als de oven heet is en de functie een welbepaalde
maximumtemperatuur vereist, verschijnt een bericht op
de display. Druk op om terug te gaan naar het vorige
scherm en selecteer een andere functie of wacht tot de
oven helemaal afgekoeld is.
6
4. VOORVERWARMEN
Een aantal functies hebben een fase voor het voorver-
warmen van de oven: Zodra de functie is begonnen
wordt op het display aangegeven dat de voorverwar-
mingsfase is ingeschakeld.
VOORVERWARM
Na deze fase is een signaal hoorbaar en toont de display
dat de oven de ingestelde temperatuur bereikt heeft
en de melding VOEG VOEDSEL TOE”. Open nu de deur
open, plaats het voedsel in de oven, sluit de deur en
start het bereiden.
Let op: Het voedsel in de oven plaatsen vooraleer de fase van
de voorverwarming afgelopen is zal een negatief eect
hebben op het uiteindelijk resultaat van de bereiding.
Wanneer de deur tijdens de voorverwarmingsfase wordt
geopend zal het onderbreken worden gestopt.
De bereidingstijd is exclusief de voorverwarmingsfase.
De door u gewenste oventemperatuur kan altijd met
behulp van
of worden gewijzigd.
5. BEREIDING PAUZEREN / VOEDSEL OMDRAAIEN
OF CONTROLEREN
Als de deur wordt geopend, wordt de bereiding tijdelijk
onderbroken en worden de verwarmingselementen
uitgeschakeld.
Om de bereiding verder uit te voeren sluit u de deur.
Bij sommige My Menu-functies wordt gevraagd om het
voedsel om te draaien tijdens de bereiding.
DRAAI VOEDSEL OM
Een hoorbaar signaal gaat af en op het display verschijnt
de uit te voeren actie. Open de deur, voer de actie uit die
op het display staat en sluit de deur en voer de bereiding
verder uit.
Op dezelfde wijze vraagt de oven u om het voedsel te
controleren wanneer er nog 10% van de tijd tot het
einde van de bereiding overblijft.
CONTROLEER VOEDS
Een hoorbaar signaal gaat af en op het display
verschijnt de uit te voeren actie. Controleer het voedsel,
sluit de deur en hervat de bereiding.
Let op: Druk op om deze acties over te slaan. in het
andere geval, als er geen actie wordt uitgevoerd, voert de
oven na een bepaalde tijd de bereiding verder uit.
6. EINDE BEREIDINGSTIJD
Er klinkt een geluidssignaal en op het display wordt
aangegeven dat de bereiding klaar is.
EINDE
Druk op om de bereiding verder uit te voeren in de
manuele modus (geen tijdsinstelling) of druk op
om de bereidingstijd te verlengen door een nieuwe
duur in te stellen. In beide gevallen worden de
bereidingsparameters behouden.
Zodra u het voedsel heeft verwijderd, laat u de oven
afkoelen met gesloten deur.
BRUINEN
Met een aantal ovenfuncties kunt u de bovenkant van
de gerechten een bruin korstje geven door de grill in te
schakelen als de bereiding voltooid is.
v VOOR BRUINEN
Wanneer op het display de betreende boodschap
wordt getoond druk dan indien nodig op om een vijf
minuten durende bruiningscyclus te starten. Stop de
functie wanneer u dat wilt door te drukken op om
de oven uit te schakelen.
. MIJN FAVORIETEN
Zodra de bereiding klaar is, zal het display aangeven
dat de functie wordt opgeslagen in een nummer
tussen 1 en 10 op uw lijst met favorieten.
FAVORIET MAKEN?
Als u een functie wilt opslaan als een favoriet en de huidige
instellingen voor later gebruik, drukt u op , in het andere
geval, om de aanwijzing te negeren, drukt u op .
Zodra u op heeft gedrukt, drukt u op of om de
nummerpositie te selecteren, en druk vervolgens op
om te bevestigen.
Let op: Als het geheugen vol is of het nummer al in gebruik is,
wordt u gevraagd te bevestigen om de vorige functie te
overschrijven.
Om de functies die u hebt opgeslagen op een later
tijdstip op te roepen, druk op : het display geeft uw
lijst met favoriete functies weer.
1. CONVENTIONEEL
Druk op of om de functie te selecteren, bevestig door
op te drukken, en druk daarna op om te activeren.
REINIGEN
AUTOMATISCHE REINIGING – PYRO
Raak de oven niet aan tijdens de Pyrocyclus.
Houd kinderen en dieren uit de buurt van de oven
tijdens en na het uitvoeren van de Pyrocyclus
(totdatde ruimte klaar is met luchten).
De accessoires - ook de roostergeleiders - moeten uit de
oven worden gehaald voordat u de functie inschakelt.
Indien de oven onder een kookplaat is geïnstalleerd
dient u ervoor te zorgen dat alle branders of elektrische
kookplaten uitgeschakeld zijn tijdens de
zelfreinigingscyclus. Voor een optimale reiniging dient
het ergste vuil met een vochtige spons verwijderd te
worden voordat de Pyro-functie wordt gebruikt. Het is
raadzaam de Pyro-functie alleen uit te voeren wanneer
7
NL
het apparaat erg vervuild is of tijdens het bereiden vieze
geuren afgeeft.
Draai de selectieknop op
om “Reinigen” weer te geven
op het display.
Draai aan de instelknop om de gewenste cyclus te
selecteren en druk op
om te bevestigen.
Pyrolyse
Het display toont alle acties die moeten worden
uitgevoerd voor een optimale reiniging.
Draai na de selectie van een cyclus, indien gewenst, aan
de instelknop om de eindtijd in te stellen (uitstel van
start), druk vervolgens op
om te bevestigen.
Als u alle stappen heeft voltooid, drukt u op
om de
reinigingscyclus te activeren.
de oven begint met de zelfreinigende cyclus,
terwijl de deur automatisch sluit: er verschijnt een
waarschuwingsbericht op het display, samen met het
aftellen, dat de status van de lopende cyclus aangeeft.
Zodra de cyclus is voltooid blijft de deur vergrendeld
tot de temperatuur in de oven gedaald is tot een veilig
niveau.
LEGEN
Met de afvoerfunctie laat u het water weglopen, zodat
er geen water in de tank achterblijft. Het is raadzaam
om het afvoeren altijd uit te voeren na gebruik van
deoven.
Deze functie moet in ieder geval worden uitgevoerd na
een bepaald aantal bereidingen. De stoomfunctie kan
niet worden gestart voordat u dat gedaan heeft.
Zodra u de functie AFVOEREN” heeft
geselecteerd of wanneer het display
het aangeeft, drukt u op
en voert
u de aangegeven handelingen uit:
Open de deur en plaats een grote
kan onder het afvoertuitje rechts op
de bodem van het paneel. Houd de
kan na de start van het afvoeren in de juiste stand tot
het helemaal uitgevoerd is.
Het display geeft aan wanneer de tank volledig moet
worden leeggemaakt.
Let op: Het afvoeren kan enkel uitgevoerd worden wanneer
de oven koud is.
De kan moet tenminste 2 liter kunnen bevatten.
ONTKALKEN
Deze speciale functie wordt periodiek geactiveerd
en zorgt ervoor dat de boiler en het stoomcircuit in
optimale conditie worden gehouden.
De functie is verdeeld in verschillende fasen: legen,
ontkalken, spoelen. Als de functie is gestart, volgt u de
aanwijzingen op het display. Druk na het einde op
om elke fase te starten. De gemiddelde duur van de
volledige functie is ongeveer 180 minuten.
Let op: Als de functie op eender welk ogenblik wordt
stilgelegd, moet de volledige ontkalkingscyclus herhaald
worden.
» LEEGMAKEN
Vóór het ontkalken moet de tank leeggemaakt worden:
om deze handeling zo goed mogelijk uit te voeren gaat
u te werk zoals aangegeven in de betreende paragraaf.
De kan moet tenminste 2 liter kunnen bevatten.
» ONTKALKEN
Om de beste ontkalkingsresultaten te verkrijgen raden
we aan om de tank te vullen met een oplossing van 75 g
van het specieke WPRO-product en 1,7 liter drinkwater.
WPRO-ontkalker is het professionele product dat
we aanbevelen voor het behoud van de beste
prestaties van de stoomfunctie in uw oven. Volg
de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Voor
bestellingen en informatie neemt u contact op met
de Consumentenservice of met www.bauknecht.eu
Bauknecht wijst elke aansprakelijkheid af voor schade
veroorzaakt door het gebruik van andere, op de
markt te verkrijgen reinigingsmiddelen.
Zodra de ontkalking helemaal uitgevoerd is, moet de
tank leeggemaakt worden.
» SPOELEN
Om de tank en het stoomcircuit te reinigen voert u
de spoelcyclus uit. Vul de tank met drinkwater tot het
display VOLLE TANK weergeeft en druk vervolgens
op
om het spoelen te starten. Aan het einde geeft
het display aan deze fase te herhalen en de tank
opnieuw leeg te maken en te spoelen.
Zet de oven niet uit voordat alle stappen van de
functie helemaal zijn uitgevoerd.
De bereidingsfuncties kunnen tijdens de
reinigingscyclus niet geactiveerd worden.
Let op: Een bericht op het display herinnert u eraan om deze
handeling regelmatig uit te voeren.
. KOOKWEKKER
Wanneer de oven uitgeschakeld is, kan het display
gebruikt worden als kookwekker. Om deze functie te
activeren, zorg ervoor dat de oven uitgeschakeld is en
druk op
of : Het symbool knippert op het display.
Druk op of om de gewenste duur in te stellen en
druk dan op
om de kookwekker in te schakelen.
KOOKWEKKER
U hoort een geluidssignaal en het display toont
wanneer de kookwekker afgeteld heeft tot aan de
geselecteerde bereidingstijd.
Let op: De kookwekker schakelt geen bereidingscycli in.
Drukop
of om de tijd ingesteld op de kookwekker te
veranderen; druk op
of om de kookwekker op een
willekeurig moment uit te schakelen.
Als de kookwekker is ingeschakeld, kunt u ook een
functie selecteren en inschakelen.
Druk op
om de oven in te schakelen, selecteer dan
de gewenste functie.
Zodra de functie is gestart gaat de kookwekker door
met onafhankelijk aftellen, zonder de functie zelf
teverstoren.
8
ACCESSOIRES
Rooster
Ovenschaal of taartvorm
op het rooster
Opvangbak / Bakplaat
of ovenschaal op rooster
Druipplaat / Ovenschaal
Opvangbak met
500 ml water
BEREIDINGSTABEL
Categorieën levensmiddelen Niveau en Accessoires Hoeveelheid Kooktips
GEBAKKEN
HOOFDGE-
RECHTEN
Lasagne
2
0,5 - 3 kg
Bereid volgens uw favoriet recept. Giet er bechamelsaus op
en bestrooi met kaas om perfect te bruinen
Hartige taart
2
0,8 - 1,2 kg
Bekleed een taartvorm voor 8-10 porties met deeg en prik
erin met een vork. Vul de taart volgens uw favoriete recept
Groenten - gevuld
3
0,1 - 0,5 kg elk
Borstel olie over het vlees en wrijf het vlees in met zout en
peper. Kruid met look en kruiden naar smaak
PIZZA & BREAD
Broodjes
3
60 - 150 g
perstuk
Maak het deeg volgens uw favoriete recept en plaats het op
de bakplaat
Brood in bakblik
2
400 - 600 g
perstuk
Maak het deeg volgens uw favoriete recept voor een licht
brood. Leg in een broodrecipiënt voordat het begint te rijzen.
Gebruik de speciale ovenfunctie voor rijzen
Groot brood
2
0,7 - 2,0 kg
Maak het deeg volgens uw favoriete recept en plaats het op
de bakplaat
Baguettes
3
200 - 300 g
perstuk
Maak het deeg volgens uw favoriete recept voor een licht
brood. Geef het de vorm van een stokbrood alvorens het te
laten rijzen. Gebruik de speciale ovenfunctie voor rijzen
Dunne pizza
2
rond - bakplaat
Maak pizzadeeg van 150 ml water, 15 g verse gist, 200 -225 g
meel, olie en zout. Laat het rijzen met de daarvoor aangewe-
zen ovenfunctie. Rol het deeg uit in een licht ingevette
bakplaat. Leg er bijvoorbeeld tomaten, mozzarella en ham op
Dikke pizza
2
rond - bakplaat
Bevr. pizza
2
1 - 4 lagen Neem uit de verpakking
4
1
5 3
1
5 4 2
1
TAART &
GEBAK
Cake in bakblik
2
0,5 - 1,2 kg
Maak vetvrij cakebeslag van 500-900 g. Giet het deeg in de
beklede en ingevette bakplaat
Koekjes
3
0,2 - 0,6 kg
Maak een beslag van 500g bloem, 200g gezouten boter,
200g suiker en 2 eieren. Voeg een fruit-essence toe. Laat
afkoelen. Verspreid het deeg gelijkmatig en geef het de
gewenste vorm. Leg de koekjes op een bakplaat
Soezen
3
1 bakplaat
Verdeel gelijkmatig over de bakplaat. Laat afkoelen alvorens
te gebruiken
Taart
3
0,4 - 1,6 kg
Maak een beslag van 500g bloem, 200g gezouten boter,
200g suiker en 2 eieren. Voeg een fruit-essence toe.
Laatafkoelen. Spreid het deeg gelijkmatig uit en breng het
aan in een vorm. Vul het met jam en bereid het
Strudel
3
0,4 - 1,6 kg
Bereid een mengeling van blokjes appel, pijnboompitten,
kaneel en nootmuskaat voor. Doe wat boter in een pan,
besprenkel met suiker en bak de mengeling gedurende
10-15minuten. Leg de mengeling in het deeg en vouw
hetbuitenste gedeelte dicht
Gevulde vrucht-
entaart
2
0,5 - 2 kg
Druk het deeg in de taartvorm en bestrooi de bodem met
broodkruimels om het fruitsap te absorberen. Vul met stukjes
vers fruit gemengd met suiker en kaneel
Let op: Tijdens deze fase kunt u de kookwekker niet zien
(alleen het pictogram
wordt weergegeven), die op de
achtergrond verder aftelt. Om het kookwekkerscherm op te
vragen drukt u op
om de functie uit te schakelen die op
dat ogenblik actief is.
. VERGRENDELING
Om de toetsen te vergrendelen houdt u tenminste
vijf seconden lang ingedrukt. Doe dit opnieuw om de
toetsen vrij te geven.
VERGRENDELING
Let op: Deze functie kan ook tijdens het bereidingsproces
worden ingeschakeld. Om veiligheidsredenen kan de functie om
het even wanneer uitgeschakeld worden door
in te drukken.
9
NL
Categorieën levensmiddelen Niveau en Accessoires Hoeveelheid Kooktips
GEBRADEN
VLEES
Rundvlees-gebra-
den
3
0,6 - 2 kg
Borstel olie over het vlees en wrijf het vlees in met zout en
peper. Kruid met look en kruiden naar smaak. Laat na de
bereiding tenminste 15 minuten rusten alvorens voor
tesnijden
Varkensvl. gebr.
3
0,6 - 2,5 kg
Kip gebraden
2
0,6 - 3 kg
Borstel olie over het vlees en kruid naar smaak. Wrijf het
vleesin met zout en peper. Plaats in de oven met de
borstbovenaan
BIJGERECHTEN
Groenten geroos-
terd
3
0,5 - 1,5 kg
Borstel olie over het vlees en wrijf het vlees in met zout
enpeper. Kruid met look en kruiden naar smaak
Aardappelen
3
0,5 - 1,5 kg
Snijd ze in stukken, kruid ze met olie, bestrooi ze met zout
enbreng ze op smaak met kruiden alvorens ze in de oven
teplaatsen
GEGRILD
VLEES
Hamburgers
5
4
1,5- 3 cm Bestrijk met olie en bestrooi met zout vóór de bereiding
Worsten
5
4
1,5 - 4 cm
Verdeel gelijkmatig op het rooster. Doorboor de worsten met
een vork om scheuren te voorkomen
Kebab
5
4
1 rooster
Bestrijk met olie en bestrooi met zout vóór de bereiding
Filet & borst
5
4
1 - 5 cm
VIS
Filets
3
2
0,5 - 3 cm
Borstel olie over het vlees en wrijf het vlees in met zout en
peper. Kruid met look en kruiden naar smaak
Filets-bevroren
3
2
0,5 - 3 cm
Borstel olie over het vlees en wrijf het vlees in met zout en
peper. Kruid met look en kruiden naar smaak
BIJGERECHTEN
Tomaten
3
1 bakplaat
Bedek met broodkruim en kruid ze met olie, look, paprika
enpeterselie
Paprika
3
1 bakplaat
Bereid volgens uw favoriet recept. Bestrooi met kaas om
perfect te bruinen
Broccoligratin
3
1 bakplaat
Bereid volgens uw favoriet recept. Giet er bechamelsaus op
en bestrooi met kaas om perfect te bruinen
Bloemkoolgratin
3
1 bakplaat
Groentegratin
3
1 bakplaat
ACCESSOIRES
Rooster
Ovenschaal of taartvorm
op het rooster
Opvangbak / Bakplaat
of ovenschaal op rooster
Druipplaat / Ovenschaal
Opvangbak met
500 ml water
10
RECEPT STOOMNIVEAU
VOORVER-
WARMEN
TEMPERATUUR (°C) DUUR (min.)
ROOSTER EN
ACCESSOIRES
Shortbread / Koekjes LAAG Ja 140 - 150 35 - 55
3
Klein gebak / Muffin LAAG Ja 160 - 170 30 - 40
3
Luchtig gebak LAAG Ja 170 - 180 40 - 60
2
Luchtige cake LAAG Ja 160 - 170 30 - 40
2
Focaccia LAAG Ja 200 - 220 20 - 40
3
Heel brood LAAG Ja 170 -180 70 - 100
3
Broodjes LAAG Ja 200 - 220 30 - 50
3
Baguette LAAG Ja 200 - 220 30 - 50
3
Gebakken aardappeltjes MEDIUM Ja 200 - 220 50 - 70
3
Kalfsvlees / rundvlees / varkensvlees 1 kg MEDIUM Ja 180 - 200 60 - 100
3
Kalfsvlees / rundvlees / varkensvlees (stukken) MEDIUM Ja 160 - 180 60-80
3
Rosbief rosé 1 kg MEDIUM Ja 200 - 220 40 - 50
3
Rosbief rosé 2 kg MEDIUM Ja 200 55 - 65
3
Lamsbout MEDIUM Ja 180 - 200 65 - 75
3
Gestoofde varkensschenkel MEDIUM Ja 160 - 180 85 - 100
3
Kip / parelhoen / eend 1 - 1,5 kg MEDIUM Ja 200 - 220 50 - 70
3
Kip / parelhoen / eend (stukken) MEDIUM Ja 200 - 220 55 - 65
3
Gevulde groenten
(tomaten, courgettes, aubergines)
MEDIUM Ja 180 - 200 25 - 40
3
Visfilet HOOG Ja 180 - 200 15 - 30
3
TURBOHETELUCHT + STOOM BEREIDINGSTABEL
ACCESSOIRES
Rooster
Ovenschaal of taartvorm
op het rooster
Opvangbak / Bakplaat
of ovenschaal op rooster
Druipplaat / Ovenschaal
Opvangbak met
500 ml water
11
NL
FUNCTIES
Conventioneel Turbohetelucht Hete Lucht Grill Turbo Grill Maxi Cooking My Menu
Eco Turbo
Hetelucht
BEREIDINGSTABEL
RECEPT FUNCTIE
VOORVER-
WARMEN
TEMPERATUUR (°C) DUUR (min.)
ROOSTER EN
ACCESSOIRES
Taarten / Luchtige cake
Ja 170 30 - 50
2
Ja 160 30 - 50
2
Ja 160 30 - 50
4
1
Gevulde taarten
(cheesecake, strudel, appeltaart)
Ja 160 – 200 30 - 85
3
Ja 160 – 200 35 - 90
4
1
Koekjes / Shortbread
Ja 150 20 - 40
3
Ja 140 30 - 50
4
Ja 140 30 - 50
4
1
Ja 135 40 - 60
5
3
1
Kleine taartjes / Muffins
Ja 170 20 - 40
3
Ja 150 30 - 50
4
Ja 150 30 - 50
4
1
Ja 150 40 - 60
5
3
1
Soesjes
Ja 180 - 200 30 - 40
3
Ja 180 - 190 35 - 45
4
1
Ja 180 - 190 35 - 45 *
5
3
1
Meringues
Ja 90 110 - 150
3
Ja 90 130 - 150
4
1
Ja 90 140 - 160 *
5
3 1
Pizza / Brood / Focaccia
Ja 190 - 250 15 - 50
2
Ja 190 - 230 20 - 50
4
1
Pizza (Dun, dik, focaccia) Ja 220 - 240 25 - 50 *
5
3 1
Diepvriespizza
Ja 250 10 - 15
3
Ja 250 10 - 20
4
1
Ja 220 - 240 15 - 30
5
3 1
Hartige taarten
(groentetaart, Hartige taart)
Ja 180 - 190 45 - 55
3
Ja 180 - 190 45 - 60
4
1
Ja 180 - 190 45 - 70 *
5
3 1
Pasteitjes / Bladerdeeghapjes
Ja 190 - 200 20 - 30
3
Ja 180 - 190 20 - 40
4
1
Ja 180 - 190 20 - 40 *
5
3
1
12
* Geschatte tijdsduur: Gerechten kunnen op verschillende tijdstippen afhankelijk van de persoonlijke voorkeur uit de oven worden verwijderd.
** Draai het vlees halverwege de bereidingstijd om.
*** Draai het voedsel na twee derde van de bereidingstijd om (indien nodig).
LEZEN VAN DE BEREIDINGSTABEL
De tabel geeft een overzicht van de beste functie, accessoires en het niveau voor het bereiden van verschillende soorten gerechten. De bereidingstijden
gelden vanaf het moment dat het gerecht in de oven wordt gezet, zonder de voorverwarmingstijd (indien nodig). De bereidingstemperaturen zijn bij
benadering en zijn afhankelijk van de hoeveelheid voedsel en het type accessoire dat wordt gebruikt. Gebruik eerst de laagste aanbevolen waarden. Als de
bereiding niet naar wens is, kunt u hogere waarden gebruiken. Geadviseerd wordt om de bijgeleverde accessoires te gebruiken en indien mogelijk taartvormen
en bakplaten van donker metaal. U kunt ook vuurvaste of aardewerk pannen en accessoires gebruiken; de bereidingstijden zijn dan iets langer.
RECEPT FUNCTIE
VOORVER-
WARMEN
TEMPERATUUR (°C) DUUR (min.)
ROOSTER EN
ACCESSOIRES
Lasagne / ovenschotels / pasta schotel /
cannelloni
Ja 190 - 200 45 - 65
3
Lamsvlees/kalfsvlees/rundvlees /
varkensvlees 1 kg
Ja 190 - 200 80 - 110
3
Gebr. varkensvlees met korst 2 kg 170 110 - 150
2
Kip / konijn / eend 1 kg Ja 200 - 230 50 - 100
3
Kalkoen / gans 3 kg Ja 190 - 200 80 - 130
2
Gebakken vis / en in vetvrij papier of
aluminiumfolie verpakte gerechten
(papillote) (filets, heel)
Ja 180 - 200 40 - 60
3
Gevulde groenten
(tomaten, courgettes, aubergines)
Ja 180 - 200 50 - 60
2
Toast 3 (hoog) 3 - 6
5
Visfilets / Biefstuk 2 (Medium) 20 - 30 **
4
3
Worstjes / Kebab / Spareribs /
Hamburgers
2 - 3 (Medium - hoog) 15 - 30 **
5
4
Gebraden kip 1-1,3 kg 2 (Medium) 55 - 70 ***
2
1
Lamsbout / schenkel
2 (Medium) 60 - 90 ***
3
Gebakken aardappeltjes
2 (Medium) 35 - 55 ***
3
Groentegratin 3 (hoog) 10 - 25
3
Koekjes
Koekjes
Ja 135 50 - 70
5
4 3 1
Taart
Taart
Ja 170 50 - 70
5
4 3 1
Pizza
Pizza
Ja 210 40 - 60
5
4 2 1
Complete maaltijd: Fruittaart (niveau 5) /
lasagne (niveau 3) / vlees (niveau 1)
Ja 190 40 - 120 *
5
3 1
Complete maaltijd: Fruittaart (niveau 5) /
gebakken groenten (niveau 4) / lasagne
(niveau 2) / gesneden vlees (niveau 1)
Volled.
maaltijd
Ja 190 40 - 120 *
5
4 2 1
Lasagne en vlees
Ja 200 50 - 100 *
4
1
Vlees en aardappelen Ja 200 45 - 100 *
4
1
Vis & Groenten Ja 180 30 - 50 *
4
1
Gevulde braadstukken 200 80 - 120 *
3
Vleesstukken
(konijn, kip, lam)
200 50 - 100 *
3
ACCESSOIRES
Rooster
Ovenschaal of taartvorm
op het rooster
Opvangbak / Bakplaat
of ovenschaal op rooster
Druipplaat / Ovenschaal
Opvangbak met
500 ml water
13
NL
REINIGEN EN ONDERHOUD
Zorg ervoor dat de oven afgekoeld
is vooraleer te onderhouden of te
reinigen.
Gebruik geen stoomreinigers.
Gebruik geen staalwol,
schuursponsjes of schurende/
bijtende reinigingsproducten, omdat
deze het oppervlak van het apparaat
kunnen beschadigen.
Draag beschermende handschoenen.
De oven moet worden losgekoppeld
van het elektriciteitsnet voordat
u onderhoudswerkzaamheden
uitvoert.
EXTERNE OPPERVLAKKEN
. Reinig de oppervlakken met een vochtig
microvezeldoekje.
Als ze zeer vuil zijn, voeg dan een paar druppels
neutraal afwasmiddel toe aan het water. Droog af
meteen droge doek.
. Gebruik geen bijtende of schurende
reinigingsmiddelen. Als een dergelijk product per
ongeluk in contact komt met de oppervlakken het
apparaat, verwijder het dan onmiddellijk met een
vochtig microvezeldoekje.
INTERNE OPPERVLAKKEN
. Na elk gebruik moet de oven afkoelen en dan
gereinigd worden, bij voorkeur wanneer die nog
warm is, om afzettingen of vlekken veroorzaakt door
voedselresten te verwijderen. Laat voor het drogen
van condens die zich heeft gevormd vanwege het
breiden van voedsel met een hoog vochtgehalte de
oven volledig afkoelen en veeg het af met een doek
of spons.
. Maak het glas van de deur schoon met een geschikt
vloeibaar reinigingsmiddel.
. Om de oven gemakkelijker te kunnen reinigen,
kande deur worden verwijderd.
ACCESSOIRES
Laat de accessoires na gebruik weken in water met
afwasmiddel. Pak ze vast met handschoenen als
ze nog heet zijn. Voedselresten kunnen met een
afwasborstel of met een sponsje worden verwijderd.
BOILER
Om ervoor te zorgen dat de oven altijd optimale
prestaties levert en om de ophoping van
kalkafzettingen met verloop van tijd te voorkomen,
raden we aan de functies “Legen en “Ontkalken
regelmatig te gebruiken.
Nadat de functie Turbohetelucht + Stoom lange tijd
niet is gebruikt, valt het sterk aan te raden om een
bereidingscyclus in te schakelen met een lege oven
en de tank helemaal te vullen.
VERVANGEN VAN HET LAMPJE
1. Koppel de oven los van de netvoeding.
2. Verwijder de roostergeleiders.
3. Duw het beschermkapje met een platte
schroevendraaier naar buiten en verwijder het.
4. Vervang het lampje.
5. Breng het beschermkapje terug aan door er stevig
op te drukken tot het vastklikt.
6. Monteer de roostergeleiders terug.
7. Sluit de oven weer aan op de netvoeding.
Let op: Gebruik alleen halogeenlampen van 20-40 W/230~ V,
type G9, T300°C. De lamp die in het product wordt gebruikt
is speciek ontworpen voor huishoudapparaten en is niet
geschikt voor ruimteverlichting (EC-Richtlijn Nr. 244/2009). De
lampjes zijn verkrijgbaar bij de Consumentenservice.
- Als u halogenenlampen gebruikt, mag u ze niet met uw
blote handen hanteren, aangezien uw vingerafdrukken
schade kunnen veroorzaken. Gebruik de oven niet voordat
het beschermkapje is teruggeplaatst.
14
DE DEUR VERWIJDEREN EN TERUGPLAATSEN
1. Om de deur te verwijderen opent u deze volledig
en brengt u de vergrendelingen naar beneden totdat
ze ontgrendeld zijn.
b
a
2. Sluit de deur zo ver mogelijk. Houd de deur stevig
met beide handen beet – niet vasthouden aan
dehandgreep.
Verwijder de deur door deze te blijven sluiten en
tegelijkertijd omhoog te trekken totdat het loshaakt.
Zet de deur opzij en laat deze op een zachte
ondergrond rusten.
a
b
~15°
3. Monteer de deur opnieuw door deze te bewegen
in de richting van de oven, de haken van de
scharnieren uit te lijnen met de zitting en het
bovenste deel op de zitting vast te zetten.
4. Laat de deur zakken en doe deze vervolgens
volledig open. Breng de vergrendelingen omlaag
naar hun oorspronkelijke positie: Zorg ervoor dat
zevolledig naar beneden staan.
b
a
Zachtjes drukken, om te controleren of de
vergrendelingen in de juiste positie staan.
“CLICK”
5. Probeer de deur te sluiten en controleer of het in
lijn met het bedieningspaneel is. Als dit niet het geval
is herhaalt u de bovenstaande stappen: Als het niet
goed werkt kan de deur beschadigd raken.
15
NL
PROBLEEMOPLOSSING
Probleem Mogelijke oorzaak Oplossing
De oven werkt niet.
Stroomonderbreking.
Loskoppeling van het
elektriciteitsnet.
Controleer of het elektriciteitsnet spanning heeft en of de oven
is aangesloten.
Zet de oven uit en weer aan, om te controleren of het probleem
opgelost is.
Op de display verschijnt de letter
“F” gevolgd door een nummer
ofletter.
Ovenstoring.
Zet de oven uit en weer aan, om te controleren of het probleem
opgelost is.
Probeer de “FABRIEKSRESET uit te voeren, te selecteren in
“INSTELLINGEN”.
Neem contact op met de dichtstbijzijnde Consumentenservice
en vermeld het nummer dat volgt op de letter “F”.
De oven wordt niet warm.
Wanneer “DEMO” op “Aan staat,
zijn alle bedieningen actief en de
menu's zijn beschikbaar, maar de
oven wordt niet verwarmd.
DEMO verschijnt elke
60seconden op het display.
Open “DEMO” in “INSTELLINGEN” en selecteer “Uit”.
Het licht gaat uit. “ECO” modus is Aan. Open “ECO” in “INSTELLINGEN” en selecteer “Uit”.
De stroomvoorziening in huis
valtuit.
Vermogensinstelling is verkeerd.
Controleer of uw thuisnetwerk tenminste een nominaal
vermogen van meer dan 3 kW heeft. Als dat niet het geval is,
verlaagt u het vermogen tot 13 ampère. Open “VERMOGEN”
in“INSTELLINGEN” en selecteer “LAAG”.
Er komt stoom uit de lade tijdens
de bereiding.
Laag waterpeil in de tank. Voeg een glas drinkwater toe.
400011266867
U kunt de Veiligheidsinstructies, de Handleiding, de Productche en de Energiegegevens downloaden:
Op onze website docs . bauknecht . eu
Gebruik makend van de QR-code
Anders, contacteer onze Klantenservice (Het telefoonnummer staat in het garantieboekje).
Wanneerucontact neemt met de Klantenservice, gelieve de codes te vermelden die op het
identicatieplaatje van het apparaat staan.
XXXXXXXXXXXXXX
Model: xxxXXXXxx
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15

Bauknecht BIK7 CSP8TS PT Setup and user guide

Type
Setup and user guide

in andere talen