32
2.6. TEMPERATUURINSTELLING
Het apparaat wordt normaal in de fabriek ingesteld op
de aanbevolen medium temperatuur.
Zie de meegeleverde Beknopte handleiding voor meer
informatie de temperatuurinstelling.
Opmerking: De weergegeven temperatuurinstelling
komt overeen met de gemiddelde temperatuur in de
hele koelkast.
2.7. IJSVRIJ KOELKASTCOMPARTIMENT
Het ontdooien van het koelkastcompartiment vindt
volledig automatisch plaats.
De aanwezigheid van waterdruppels op de achterwand
aan de binnenkant van de koelkast geeft aan dat de
automatische ontdooifase bezig is. Het dooiwater loopt
automatisch weg in een afvoeropening en vervolgens
in een bak, waar het verdampt.
2.8. DRAAIPLATEAUBAK*
IJsblokjes maken
• Verwijderhetdraaiplateau,vuldebakkentotca.3/4
met water en plaats ze terug in het apparaat.
• Deijsblokjeswordenautomatischindehouder
opgevangen nadat er aan de knoppen van de
ijsblokjesbak wordt gedraaid.
2.9. KOELKASTVERLICHTING
Het verlichtingssysteem binnenin de vriezer maakt
gebruik van LED-lampjes; dit zorgt niet alleen voor
een betere verlichting maar ook voor een zeer laag
energieverbruik.
Neem contact op met het Servicecentrum voor vervanging
wanneer het LED-verlichtingssysteem niet werkt.
Belangrijk:
De binnenverlichting van de koelkast gaat branden
wanneer de deur van de koelkast geopend wordt. Als
de deur langer dan 8 minuten geopend blijft, wordt de
verlichting automatisch uitgeschakeld.
3. GEBRUIK
3.1. DE OPSLAGRUIMTE VAN DE VRIEZER
VERGROTEN
• dekorven/kleppen*verwijderenzodatugrote
producten kunt bewaren.
• devoedselproductenrechtstreeksopdeschappen
van de vriezer leggen.
• hetflessenrekverwijderen*.
• dedraaiplateaubakverwijderen*-ziede
navolgende afbeeldingen om te zien hoe hiermee
begonnen moet worden:
3.2. OPMERKING
• Blokkeerdeluchtuitlaat(opdeachterwandvanhet
apparaat) niet met levensmiddelen.
• Alsdevriezerwordtgeleverdmeteenklep,dankan
het opslagvolume worden gemaximaliseerd door de
klep te verwijderen.
• Alleschappen,kleppenenuitschuifbarekorvenzijn
uitneembaar.
• Debinnentemperatuurvanhetapparaatkan
beïnvloed worden door de omgevingstemperatuur,
hoe vaak de deur wordt geopend en de plaats van
het apparaat. Bij het instellen van de temperatuur
moet rekening gehouden worden met deze
factoren.
• Tenzijandersgespecificeerdzijndeaccessoires
van het apparaat niet geschikt voor een vaatwasser.
4. TIPS VOOR OPSLAG VAN ETENSWAAR
4.1. KOELVAK
De koelkast is de ideale opslagplek voor kant-en-klare
maaltijden, verse en geconserveerde voedingswaren,
zuivelproducten, groente/fruit en dranken.
4.2. VENTILATIE
• Denatuurlijkecirculatievanluchtinhetkoelvak
resulteert in zones met verschillende temperaturen.
Het koudste gedeelte bevindt zich direct boven de
crisplade voor groente en fruit en bij de achterwand.
Het warmste gedeelte bevindt zich bovenaan de
voorzijde van het koelvak.
• Onvoldoendeventilatieresulteertineenhoger
energieverbruik en lagere koelprestaties.
4.3. OPSLAAN VAN VERSE ETENSWAAR EN
DRANKEN
• Gebruikhoudersvanrecyclebaarplastic,metaal,
aluminum en glas, of wikkel de levensmiddelen in
folie.
• Gebruikaltijdafsluitbarehoudersvoorvloeistoffen
en etenswaar die geuren of smaken kunnen
afgeven of opnemen, of dek de vloeistoffen of
etenswaar af.