16
nl
Attentie!
Kraakbeen, beenderen en zeen
rammenas, muskaatnoten) en
diepvriesproducten (fruit e.d.).
X Afb. B
Reservoir op een gladde, schone
ondergrond plaatsen en aandrukken.
Het mes aanbrengen.
Belangrijk: het mes moet recht in het
reservoir zitten.
Levensmiddelen toevoegen.
Aandrijvingsopzetstuk op het reservoir
plaatsen en met de klok mee draaien tot
het hoorbaar vastklikt.
Het basisapparaat op het opzetstuk
aanbrengen en met de klok mee
draaien.
Stekker in het stopcontact steken.
Het basisapparaat en de universele
inschakelen.
Na het mixen de inschakelknop loslaten.
Stekker uit het stopcontact nemen.
Na het werk/reinigen
Het basisapparaat van het opzetstuk
verwijderen.
Het opzetstuk tegen de klok in draaien
Het mes aan de kunststof handgreep
vastpakken en eruit nemen.
Alle onderdelen bij voorkeur direct na
gebruik reinigen. X Afb. E
Attentie!
niet in water dompelen en niet onder
stromend water of in de vaatwasmachine
reinigen.
Het opzetstuk uitsluitend schoonvegen
met een vochtige doek.
Reinig de overige accessoires met
zeepsop en een zachte doek of spons
of doe deze in de vaatwasmachine.
Gebruik een borstel om de messen te
reinigen.
Voorbeeldrecept:
honingkoek met appels
Honing-appelmengeling (CNHR15):
– 130 g woudhoning (5 °C)
– 30 g appels in blokjes (11 mm)
2 seconden mixen.
Honing-appelmengeling (CNHR12C):
– 110 g woudhoning (5 °C)
– 30 g appels in blokjes (11 mm)
2 seconden mixen.
Gebak:
– 3 eieren
– 60 g boter
– 100 g witte bloem (type 405)
– 60 g gemalen walnoten
– 1 theelepel kaneel
– 2 pakjes vanillesuiker
– 1 theelepel bakpoeder
– 1 appel
De eiwitten scheiden van de
eierdooiers.
Het eiwit stijf kloppen.
Eierdooiers met de suiker opkloppen,
dan de zachte boter en de honing-
appelmengeling toevoegen.
Bloem, gemalen walnoten, kaneel en
bakpoeder in een afzonderlijke kom
mengen. Aan de vochtige ingrediënten
toevoegen en eronder roeren. De
geklopte eiwit er voorzichtig met een
spatel doorroeren.
Bakpapier in een rechthoekige
cakevorm (35 x 11 cm) leggen en de
voorbereide mengeling erin doen.
De appel schillen en in plakjes snijden.
De plakjes appel over het gebak
verdelen.
De oven op 180 °C voorverwarmen en
de honingkoek 30 minuten bakken.