22
Opgelet:
PLAATS DE KLOPPER DOOR DE
GARDES OF KNEDERS IN DE GLEUVEN
TE STEKEN (Afb. 5).
• Steek de stekker in het stopcontact:
- Uw apparaat heeft 5 snelheden
en een turbofunctie. Begin altijd te
mengen of te kneden in stand 1
en vervolgens 2, 3, 4, 5 (Afb. 2).
- Voor het kneden van zwaar en
stevig deeg raden we altijd aan
om enkel te werken in stand 5.
- U kunt de snelheid ook opvoeren
met behulp van de turbofunctie
(a2).
We raden u echter aan deze
slechts kort te gebruiken
(maximaal 30 sec voor stevig
deeg).
• Als u klaar bent, zet u de
snelheidsregelaar (a2) in stand '0'.
• Trek de stekker uit het stopcontact
en druk op de ontgrendelingsknop
(i) om de draaiarm op te tillen.
Druk dan op de
vergrendelingsknop van de klopper
(j) om de klopper uit de houder te
halen.
• Druk op de uitwerpknop (a1) om
de gardes of kneders los te maken.
MIXERFUNCTIE (AFHANKELIJK
VAN HET MODEL)
• Controleer of de stekker uit het
stopcontact is, of de
snelheidsregelaar (a2) in stand '0'
staat en de gardes of kneders zijn
verwijderd.
• Til het klepje achterop het
apparaat op en schroef de
mixervoet (l of m) zonder te
forceren en tegen de klok in vast
(Afb. 6), tot u een klik hoort.
• Steek de stekker in het stopcontact:
- Zet de mixervoet in de bereiding
voor u het apparaat inschakelt
anders zal het eten opspatten.
- Schakel in met behulp van de
snelheidsregelaar (a2), (Afb. 2),
eerst in stand 1 en vervolgens 2, 3,
4, 5. Gebruik de turbofunctie (a2)
als de bereiding meer kracht
vereist.
- Schakel het apparaat uit voordat
u de mixervoet uit de bereiding
neemt (om opspattingen te
voorkomen).
Als u tijdens het schroeven
weerstand voelt, zit de voet er niet
helemaal recht in.
Neem hem er weer helemaal uit en
schroef opnieuw vast.
De mixervoet verwijderen:
• Zet het apparaat in stand '0', trek
de stekker uit het stopcontact en
schroef de mixervoet (l of m) tegen
de klok in los.
Gebruik de mixervoet niet:
• In een pan op het vuur.
• Als hij leeg is en gebruik hem niet
voor ijsblokjes, rauw vlees of
gedroogde vruchten (amandelen,
hazelnoten enz.).