43
- Plaats vervolgens de schroef in de kop van de hakker tot aan het motorblok (Schema 3).
Zorg ervoor dat de schroef in de juiste richting geïnstalleerd is, door het langste deel naar
het motorblok te bewegen. Plaats vervolgens het inox mes op de schroef (Schema 4),
scherpe kant naar de buitenkant. Opgelet, als het mes niet goed bevestigd is, zal het vlees
niet juist gehakt worden.
- Kies vervolgens het rooster dat voor u het meest geschikt is (fijn hakken, gemiddeld
hakken of grof hakken) en bevestig het op het mes. Zorg ervoor dat het rooster geklemd
wordt tussen de twee aanwezige geleidebuisjes op de kop van de hakker zodat het goed
vastzit (Schema 5).
- Tot slot schroeft u de moer vast (Schema 6).
Vlees hakken
- Bevestig het plateau op de kop van de hakker.
- Bereid de te hakken voedingsmiddelen en verwijder beenderen, kraakbeenderen en
zenuwen. Snijd de stukken in blokjes van ongeveer 2 cm x 2 cm, dit verwerkt
gemakkelijker. Als de voedingsmiddelen ingevroren zijn, dient u ze eerst te ontdooien
alvorens ze in het apparaat te stoppen.
- Plaats een kom onder de kop van de hakker alvorens uw bereiding te recupereren.
- Sluit het apparaat aan.
- Druk op de aan-/uit knop en breng vervolgens de te hakken voedingsmiddelen in het
mondstuk in met behulp van de stamper. Breng de voedingsmiddelen een per een in.
Stop nooit uw vingers in het mondstuk!
- Van zodra u hiermee klaar bent, drukt u op de aan-/uit knop en ontkoppelt u het
apparaat.
Gebruik van de functie "Achteruit"
- In geval van blokkering schakelt u het apparaat uit door op de aan-/uit knop te drukken.
Wacht een minuut en druk op de "Achteruit" knop. De schroef zal in de omgekeerde
richting draaien waardoor het apparaat zal deblokkeren.