72
Warmhouden
Symbool Functie Beschrijving van de funct
Bakwijzen van de oven
* Gebruikte sequenties voor de schriftelijke mededeling op het energie-etiket overeenko
Hetelucht
Het bakken gebeurt met het
onderste verwarmingselement
van de oven en de luchtvermen-
gingsschroef.
Snelle stijging van de oventem-
peratuur. Sommige gerechten
mogen meteen in een koude
oven worden geplaatst.
Dubbele grill
Het bakken gebeurt door het
bovenste verwarmingselement
De dubbele grill bedekt het
gehele oppervlakte van het
rooster.
*
Warmhouden
Dosering van het onderste element
van de oven in combinatie met
luchtvermenging.
*
Traditioneel
Het bakken gebeurt met het
onderste en het bovenste verwar-
mingselement van de oven zon-
der de luchtvermengingsschroef.
Verwarm de oven voor.
Onderverwarming met hete
lucht
Het bakken gebeurt door het
onderste verwarmingselement en
met de luchtcirculatieschroef.
Bakken door het onderste element
en een klein beetje met het
bovenste element.
Plaats het rooster op de onderste
richel.
"Speciaal GEVOGELTE"
Het bakken gebeurt door het
bovenste verwarmingselement en
een dosering van het onderste
element zonder luchtcirculatie.
In deze stand kunt u energie
besparen zonder de bakkwaliteit
van het gevogelte te beïnvloeden.
Turbo grill
Het bakken gebeurt afwisselend
door het bovenste verwarmings-
element en de luchtvermengings-
schroef.
Deze bakwijze combineert de
werking van de turbine en van
de grill ; de grill straalt infra-
rood op het voedsel en de
luchtcirculatie van de turbine
verzacht het effect ervan.