IKEA SO 100 S de handleiding

Type
de handleiding

Deze handleiding is ook geschikt voor

SO 100
PRODUCTINFORMATIEBLAD
NL
5019 610 56121
1.
Bedieningspaneel
2.
Koelventilator (niet zichtbaar)
3.
Verwarmingselement bovenwarmte
4.
Ovenlampje
5.
Verwarmingselement onderwarmte (niet
zichtbaar)
6.
Ovendeur*
*Belangrijk:
bij de klantenservice kunt u een
optionele set verkrijgen die bestaat uit een glaspaneel
voor de ovendeur met bijbehorende montage-
onderdelen. Deze set dient om de temperatuur van de
buitenkant van de ovendeur te verlagen; aanbevolen
als er kinderen in huis zijn.
Artikelnr.
4819 310 39186
.
ACCESSOIRES
BEDIENINGSPANEEL
1. Functieknop
2. Thermostaatknop
3. Rood lampje thermostaat
Eerste
Laatste
steunhoogte
steunhoogte
Rooster:Aluminium bakplaat voor zoet gebak:
DE OVEN GEBRUIKEN
Draai de functieknop op de gewenste functie.
Het ovenlampje gaat aan.
Draai de thermostaatknop naar rechts op de gewenste temperatuur. Het rode thermostaatlampje gaat
branden en gaat uit als de geselecteerde temperatuur bereikt is.
Op het einde van de bereidingstijd:
Draai de knoppen op stand
“0”
.
Tabel ovenfuncties
Functie Beschrijving functie
0OVEN UIT
-
OVENLAMPJE
Inschakeling van het ovenlampje.
VERWARMINGSELEMENT
ONDERWARMTE
Voor het afmaken van de bereiding van vruchten- of kwarktaarten of voor het
indikken van sauzen.
Gebruik deze functie de laatste 10/15 minuten van de bereidingstijd.
STATISCH
Voor het braden van vlees, vis en gevogelte op één steunhoogte.
Verwarm de oven voor op de gewenste bereidingstemperatuur en plaats het
gerecht in de oven wanneer het rode lampje van de thermostaat uitgaat.
Aanbevolen wordt de tweede of derde steunhoogte te gebruiken.
VERWARMINGSELEMENT
BOVENWARMTE
Om de bovenkant van gerechten te gratineren.
Gebruik deze functie de laatste 10/15 minuten van de bereidingstijd.
N.B.:
de bereidingstijden en -temperaturen zijn slechts indicatief.
GERECHTEN Functie Voorverwarmen
Steunhoogte
(vanaf bodem)
Temperatuur
(°C)
Bereidingstijd
(min).
Hartige taarten,
vruchtentaarten met bv.
ananas, perziken
X 2
200 50 - 60
Lasagne, gegratineerde
aardappels, cannelloni,
pastatimbaaltjes
X 2
200 40 - 50
Brood
X 2
210 30 - 40
Pizza
X 2
225 15 - 20
Pasteitjes
X 2
210 20 - 30
Soufflé
X 2
200 40 - 50
BEREIDINGSTABEL
GERECHTEN Functie Voorverwarmen
Steunhoogte
(vanaf bodem)
Temperatuur
(°C)
Bereidingstijd
(min).
VLEES
Lams-, geiten-,
schapenvlees
X 2 200 90 - 110
Kalfsvlees, rundvlees,
varkensvlees
X 2 200 90 - 110
Kip,
konijn,
eend
X 2 200 70 - 80
Kalkoen
(3-5 kg)
X 2 210 160 - 180
Gans (
2kg)
X 2 210 100 - 130
VIS
(1 kg)
Goudbrasem, zeebaars,
tonijn, zalm, kabeljauw
X 2 200 60 - 80
VIS
(<1 kg - moten)
Zwaardvis, tonijn
X 2 190 50 - 60
GROENTE
Paprika's, tomaten,
aardappels
X 2
190
50 - 60
GEBAK, TAART ETC.
Luchtig gebak
X 2
180 40 - 50
Taarten
(met kaasvulling)
X 2
190 60 - 90
Korstgebak, vlaaien
X 2
190 40 - 50
Strudel, crêpes
X 2
200 50 - 60
Koekjes, kransjes,
zandkoekjes
X 2
180 20 - 30
Soesjes, gevuld bladerdeeg
X 2
180 35 - 45
  • Page 1 1
  • Page 2 2

IKEA SO 100 S de handleiding

Type
de handleiding
Deze handleiding is ook geschikt voor