Aeg-Electrolux C-GRILL Handleiding

Type
Handleiding
NL
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT
De bakplaat is een hoogwaardig product gemaakt van aluminium met een duurzame anti-
aanbaklaag.
De platte bodem zorgt dat de pan geschikt is voor gebruik op glaskeramische inductiekook-
platen.
WAARSCHUWING!
Gebruik de pan echter niet op gasringen! Vanwege de grootte van de pan kan er heet gas
ontsnappen, waardoor items in de buurt (bijv. werkoppervlakken, afschermingen, etc.) be-
schadigd kunnen raken of zelfs in brand kunnen vliegen.
DAGELIJKS GEBRUIK
Veiligheid tijdens gebruik
Verwijder al het verpakkingsmateriaal, stickers en folie van het kookgerei voordat u het in
gebruik neemt.
Controleer of de pan tijdens het transport niet beschadigd is. Als de pan is beschadigd,
mag u hem niet gebruiken.
Gebruik de pan niet als de handgrepen beschadigd zijn. Risico van verwonding als de
handgrepen kapot zijn.
Gevaar voor brandwonden! De pan kan tijdens het bakken, ook aan de randen, heet zijn.
LET OP!
Hete handgrepen! Als de pan wordt verwarmd, kunnen de handgrepen heet zijn. Gebruik de
ovenwant voor het verplaatsen van de hete pan.
WAARSCHUWING!
Brandgevaar!Te hete vetten en oliën kunnen erg snel in brand vliegen.
Gebruik conform de voorschriften
Gebruik geen scherp bestek of schrapers van scherpe of harde materialen (roestvrij staal,
aluminium, keramisch) om het te bakken voedsel om te draaien of uit de pan te halen.
Wij bevelen houten keukengerei aan. Dit beschermt de antiaanbaklaag.
De pan mag niet worden gebruikt als werkblad of aanrecht.
Alleen voor gebruik op inductiekookplaten. Niet gebruiken op door straling verwarmde
apparaten. Hete oppervlakken of stralingsverwarming beschadigen de coating!
De pan niet oververhitten! Dit kan schade aan de antiaanbaklaag toebrengen en olie of
vet kan in brand vliegen.
20 Beschrijving van het product
VOOR HET EERSTE GEBRUIK
Maak de pan voor het eerste gebruik schoon met warm water en afwasmiddel.
NUTTIGE AANWIJZINGEN EN TIPS
Dagelijks gebruik
Plaats de pan op het kookoppervlak. Zorg ervoor dat de bakplaat niet direct contact
maakt met de glazen balk. Gebruik de bakplaat niet zonder het rubberen deel ervoor.
Gebruik de hoogste warmteinstelling om het kookgerei te verwarmen. Verlaag het ver-
mogen als de temperatuur is bereikt.
LET OP!
De plaat niet oververhitten! Dit kan schade aan de antiaanbaklaag toebrengen en olie of vet
kan in brand vliegen.
Gebruik geen metalen keukengerei om de etenswaren om te draaien of van de plaat te ha-
len! Wij bevelen houten keukengerei aan. Dit beschermt de antiaanbaklaag.
Trek de bakplaat niet over de keramische glazen kookplaat! Zo kunnen krassen ontstaan op
de keramische glazen kookplaat.
Informatie over acrylamides
Belangrijk! Volgens recente wetenschappelijke informatie kan het intensief bruinen van
levensmiddelen (met name in producten die zetmeel bevatten), een gezondheidsrisico
vormen tengevolge van acrylamides. Om die reden adviseren wij levensmiddelen zoveel
mogelijk bij lage temperaturen gaar te laten worden en de gerechten niet te veel te
bruinen.
ONDERHOUD EN REINIGING
Maak de pan na ieder gebruik schoon.
Gebruik altijd pannen met een schone bodem.
U maakt de pan in een heet sopje met een zachte borstel of spons schoon.
Scherpe voorwerpen en schurende reinigingsmiddelen beschadigen de pan.
Wij raden het gebruik van een afwasmachine niet aan.
WAARSCHUWING!
Het reinigen van de pan met een stoomstraal- of hogedrukreiniger is om veiligheidsredenen
verboden.
Voor het eerste gebruik
21

Documenttranscriptie

20 Beschrijving van het product NL BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT De bakplaat is een hoogwaardig product gemaakt van aluminium met een duurzame antiaanbaklaag. De platte bodem zorgt dat de pan geschikt is voor gebruik op glaskeramische inductiekookplaten. WAARSCHUWING! Gebruik de pan echter niet op gasringen! Vanwege de grootte van de pan kan er heet gas ontsnappen, waardoor items in de buurt (bijv. werkoppervlakken, afschermingen, etc.) beschadigd kunnen raken of zelfs in brand kunnen vliegen. DAGELIJKS GEBRUIK Veiligheid tijdens gebruik • Verwijder al het verpakkingsmateriaal, stickers en folie van het kookgerei voordat u het in gebruik neemt. • Controleer of de pan tijdens het transport niet beschadigd is. Als de pan is beschadigd, mag u hem niet gebruiken. • Gebruik de pan niet als de handgrepen beschadigd zijn. Risico van verwonding als de handgrepen kapot zijn. • Gevaar voor brandwonden! De pan kan tijdens het bakken, ook aan de randen, heet zijn. LET OP! Hete handgrepen! Als de pan wordt verwarmd, kunnen de handgrepen heet zijn. Gebruik de ovenwant voor het verplaatsen van de hete pan. WAARSCHUWING! Brandgevaar!Te hete vetten en oliën kunnen erg snel in brand vliegen. Gebruik conform de voorschriften • Gebruik geen scherp bestek of schrapers van scherpe of harde materialen (roestvrij staal, aluminium, keramisch) om het te bakken voedsel om te draaien of uit de pan te halen. Wij bevelen houten keukengerei aan. Dit beschermt de antiaanbaklaag. • De pan mag niet worden gebruikt als werkblad of aanrecht. • Alleen voor gebruik op inductiekookplaten. Niet gebruiken op door straling verwarmde apparaten. Hete oppervlakken of stralingsverwarming beschadigen de coating! • De pan niet oververhitten! Dit kan schade aan de antiaanbaklaag toebrengen en olie of vet kan in brand vliegen. Voor het eerste gebruik 21 VOOR HET EERSTE GEBRUIK Maak de pan voor het eerste gebruik schoon met warm water en afwasmiddel. NUTTIGE AANWIJZINGEN EN TIPS Dagelijks gebruik • Plaats de pan op het kookoppervlak. Zorg ervoor dat de bakplaat niet direct contact maakt met de glazen balk. Gebruik de bakplaat niet zonder het rubberen deel ervoor. • Gebruik de hoogste warmteinstelling om het kookgerei te verwarmen. Verlaag het vermogen als de temperatuur is bereikt. LET OP! De plaat niet oververhitten! Dit kan schade aan de antiaanbaklaag toebrengen en olie of vet kan in brand vliegen. Gebruik geen metalen keukengerei om de etenswaren om te draaien of van de plaat te halen! Wij bevelen houten keukengerei aan. Dit beschermt de antiaanbaklaag. Trek de bakplaat niet over de keramische glazen kookplaat! Zo kunnen krassen ontstaan op de keramische glazen kookplaat. Informatie over acrylamides Belangrijk! Volgens recente wetenschappelijke informatie kan het intensief bruinen van levensmiddelen (met name in producten die zetmeel bevatten), een gezondheidsrisico vormen tengevolge van acrylamides. Om die reden adviseren wij levensmiddelen zoveel mogelijk bij lage temperaturen gaar te laten worden en de gerechten niet te veel te bruinen. ONDERHOUD EN REINIGING Maak de pan na ieder gebruik schoon. Gebruik altijd pannen met een schone bodem. U maakt de pan in een heet sopje met een zachte borstel of spons schoon. Scherpe voorwerpen en schurende reinigingsmiddelen beschadigen de pan. Wij raden het gebruik van een afwasmachine niet aan. WAARSCHUWING! Het reinigen van de pan met een stoomstraal- of hogedrukreiniger is om veiligheidsredenen verboden.
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56

Aeg-Electrolux C-GRILL Handleiding

Type
Handleiding