NEDERLANDS
*Bakwijze volgens de aanbevelingen van de norm EN
60350-1: 2016 om aan te tonen dat wordt voldaan aan
de eisen van de Europese verordening EU/65/2014 in-
zake energie-etiketten.
Aanbevolen voor om wit vlees, vis en groenten mals
te houden. Voor meerdere bakbeurten tot 3 niveaus.
TRADITIONELE PULS*
Temperatuur, min. 35°C, max. 275°C
Aanbevolen voor vlees, vis, groenten, bij voorkeur
in een aarden schotel.
GEPULSTE BODEM
Temperatuur, min. 75°C, max. 250°C
Aanbevolen voor vochtige gerechten (quiches, taart
van sappig fruit, enz.). Het deeg wordt onderaan
goed gebakken. Aanbevolen voor bereidingen die
rijzen (cake, brioche, kouglof (tulbandgebak)...) en
soufflés die niet worden geblokkeerd door een korst
aan de bovenzijde.
TRADITIONEEL
Temperatuur, min. 35°C, max. 275°C
Aanbevolen voor langzaam, zacht bakken: zacht
wild. Om rollade van rood vlees aan te braden. Voor
het laten sudderen van gesloten ovenschalen die
eerder zijn gestart op de kookplaat (coq au vin,
stoofpot).
ECO*
Temperatuur, min. 35°C, max. 275°C
Met deze positie wordt energie bespaard terwijl de
kookkwaliteiten behouden blijven.
Alle bakwijzen gebeuren zonder voorverwarmen.
KRACHTIGE GRILL MIDDELHOGE
GRILL
Temperatuur, min. 180°C, max. 275°C
Aanbevolen om toast te roosteren, gerechten te
gratineren, crème brûlée van een goudbruin korstje
te voorzien...
GRILL PULS
Temperatuur, min. 100°C, max. 250°C
Gevogelte en rollade zijn sappig en krokant
gebakken aan alle kanten.
Schuif de lekbak in het onderste niveau.
Aanbevolen voor alle gevogelte en gebraad, om lam
aan te braden en goed uit te bakken, runderribben.
Om vissteaks sappig te houden.
WARM HOUDEN
Temperatuur, min. 35°C, max. 100°C
Aanbevolen voor het doen rijzen van brood-,
4.1 ONMIDDELLIJK BAKKEN
Druk op ,de bakfunctie wordt weergegeven,
druk, om deze te wijzigen op de toets .
Uw oven geeft u een veranderbare temperatuur
aan, pas de temperatuur aan met
en
.
Bevestig door op te drukken.
Druk op OK het bakken start onmiddellijk.
De temperatuurindicator knippert zolang de
ingestelde temperatuur niet bereikt is.
Tip voor energiebesparing
Bij de werking dooft de lamp in de oven-
ruimte na 90 seconden. Houd tijdens het bakken
de ovendeur gesloten.
FUNCTIE MEMO ACTIVE.
Uw oven is voorzien van de functie “MEMO
ACTIVE”, deze werkt als volgt:
Als tijdens de laatste drie keer bakken dezelfde
functie gebruikt is, zal deze in het geheugen
worden opgeslagen en wordt deze de volgende
keer automatisch voorgesteld.
4.2 WIJZIGING VAN DE TEMPERATUUR
Druk op .
Stel de temperatuur bij met
en
.
Bevestig door op OK te drukken.
De oven verwarmt, de bakfunctie knippert. Een
reeks geluidssignalen weerklinkt wanneer de
oven de ingestelde temperatuur bereikt.
brioche-, kouglofdeeg, ontdooien of schotels warm
te houden.
PIZZA
Temperatuur, min. 35°C, max. 275°C
Voor een gegarandeerd resultaat de pizza op het 3e
niveau in de voorverwarmde oven plaatsen.
BOOST
Temperatuur, min. 35°C, max. 275°C
Om de temperatuur in de ovenruimte snel te doen
stijgen.