10
toevoegen”)� Na elke fase moet de gebruiker bevestigen om verder te gaan met de bereiding�
9. Het vooraf ingestelde vermogensniveau kan zo nodig op elk ogenblik veranderd worden met de
“+” en ”–” toetsen�
10. Wanneer de bereiding klaar is, drukt u op de “STOP”-toets om de bereidingszone uit te schakelen�
Als er verschillende zones werden gebruikt voor de bereiding, moet u eerst de bereidingszone
selecteren die u wilt uitschakelen�
Let op: De functie “Sous Chef” kan ook geactiveerd worden wanneer een of meer bereidingszones al
actief zijn�
De functie Sous Chef inschakelen voor meer dan een bereidingszone:
Na de inschakeling van de functie “Sous Chef” voor de eerste bereidingszone, drukt u opnieuw op de
“Gourmet Library”-toets en herhaalt u de inschakelprocedure voor een nieuwe bereidingszone� Zones
die al actief zijn kunnen niet geselecteerd worden�
Let op: U kan tot 6 zones gebruiken met de functie “Sous Chef”, mits de geselecteerde instelling van
het vermogensniveau dat toelaat�
De zones kunnen niet gecombineerd worden om een grotere zone te vormen�
Traditioneel bereiden wanneer de functie Sous Chef ingeschakeld is:
Wanneer de functie “Sous Chef” is ingeschakeld, kan u de bereidingszone, die u wilt inschakelen,
selecteren op het linkerdisplay, en het vermogensniveau voor deze zone instellen alvorens deze op
normale wijze te gebruiken�
Extra functies
VOEDINGSGROEP BEREIDINGSMETHODE
Gebraden vlees Grillen, bakken in de pan, koken
Vis Grillen, bakken in de pan, koken
Groenten Grillen, bakken in de pan, koken
Sauzen, vleessauzen,
soepen
Sauzen (tomaat, roomsoep, bechamelsaus)
Soepen (schroeien, geen voorverwarming)
Dessert
Custardpudding, panna cotta, gesmolten chocolade,
pannenkoeken, rijstebrij
Eieren
Gebakken eieren, omelet, koken (gekookte eieren,
zachtgekookt), frittata, roereieren
Kaas Grillen, bakken in de pan, fondue
Pasta en rijst Koken, bakken in de pan, rijst
Dranken Sudderen (melk), water (koken, sudderen), mokka
Overig Koken, grillen, bakken in de pan, sudderen, smelten
BELANGRKSTE BEREIDINGSMETHODES
(Elke methode kan bijkomende opties hebben)
SMELTEN
Om het voedsel op de ideale smelttemperatuur te brengen en de toestand van het voedsel te
handhaven zonder het risico dat het aanbrandt�
Deze methode tast delicate voedingsmiddelen zoals chocolade niet aan en voorkomt dat ze aan de