VT 262
NL
461966203711
BEKNOPTE HANDLEIDING
TECHNISCHE SPECIFICATIES
JET MENU
GEBRUIK DEZE FUNCTIE OM verschillende soorten bevroren voedsel te bereiden.
DE OVEN SELECTEERT automatisch de bereidingsmethode, tijd en vermogen.
G
EBRUIK DEZE FUNCTIE ALLEEN voor ontdooien.
De functie Jet Defrost kan uitsluitend worden
gebruikt voor het snel ontdooien van voedsel
dat valt onder de hier genoemde categorieën.
Gebruik de functie handmatig ontdooien voor
andere, niet genoemde soorten voedsel of ge-
wichten.
LET OP
O
M PERFECTE RESULTATEN TE BEHALEN is het NOODZA-
KELIJK om:
Het GEWICHT van het geselecteerde voedsel
zo nauwkeurig mogelijk in te voeren.
Het voedsel om te draaien wanneer dit wordt
gevraagd.
r
n
ET
JET DEFROST
VOEDINGSGROEP HOEVEELHEID TIPS
q
VLEES 100 G - 2 KG Gehakt, koteletten, biefstuk of braadvlees.
w
GEVOGELTE 100 G - 2,5 KG Hele kip, in stukken of lets.
e
VIS 100 G - 1,5 KG Heel, moten of lets.
r
GROENTEN 100 G - 1,5 KG Gemengde groenten, doperwten, broccoli enz.
t
BROOD 100 G - 1 KG Heel brood, zoete broodjes en kadetjes.
V
OOR VOEDSEL DAT NIET IN DEZE TABEL wordt genoemd of dat minder of meer weegt dan het aanbevolen
gewicht, moet u de procedure voor "Bereiden en opwarmen met de magnetron" aanhouden en 160
W kiezen voor het ontdooien.
VOEDINGSGROEP
AANBEVOLEN
HOEVEELHEID
TE GEBRUIKEN ACCESSOIRES TIJDENS DE BERE
IDING
q
RIJSTGERECHTEN 300 G - 650 G MAGNETRONBESTENDIGE SCHAAL ROER HET
VOEDSEL OM
w
PASTAGERECHTEN 250 G - 550 G MAGNETRONBESTENDIGE SCHAAL ROER HET
VOEDSEL OM
e
SOEP 250 G- 1000 G MAGNETRONBESTENDIGE SCHAAL ROER HET
VOEDSEL OM
r
KANT-EN-KLAAR MAALTIJD /
DIEPVRIESMAALTIJD
200 G - 500 G MAGNETRONBESTENDIGE SCHAAL
t
GEMENGDE GROENTEN 150 G - 600 G MAGNETRONBESTENDIGE SCHAAL ROER HET
VOEDSEL OM
VOOR VOEDSEL DAT NIET IN DEZE TABEL is genoemd of dat minder of meer weegt dan het aanbevolen
gewicht, moet u de procedure voor "Bereiden en opwarmen met de magnetron" aanhouden.
FITNESS
GEBRUIK DEZE FUNCTIE VOOR voedsel als groenten en vis.
G
EBRUIK ALTIJD DE BIJGELEVERDE STOOMPAN wanneer u deze functie gebruikt.
VOEG ALTIJD 100ml (1dl) water toe aan de onderkant van de stoompan, tenzij anders aangegeven.
q
AARDAPPELEN /
KNOLGROENTEN
150 G - 500 G
GEBRUIK EVEN GROTE STUKKEN.
Snijd de groente in even grote stukken.
Laat 1-2 minuten staan na de bereiding.
w
GROENTEN
(bloemkool
en broccoli)
150 G - 500 G
e
BEVROREN
GROENTEN
150 G - 500 G LAAT 1-2 minuten staan.
r
VISFILETS 150 G - 500 G
VERDEEL DE FILETS GELIJKMATIG over het stoomrooster. Leg dunne
stukken over elkaar heen. Laat 1-2 minuten staan na de bereiding.
t
KIPFILETS 150 G - 500 G
VERDEEL ONGEVEER EVEN GROTE STUKKEN FILETS gelijkmatig over het
stoomrooster. Als u bevroren kipfilets gebruikt, zorg er dan
voor dat ze goed zijn ontdooid alvorens ze te stomen.
Laat 3-5 minuten staan na de bereiding.
y
FRUIT 150 G - 500 G
SNIJD HET FRUIT IN GELIJKE STUKKEN.
Programmeer een lager gewicht als het fruit erg rijp is om over-
koken te voorkomen.
Laat 2-3 minuten staan na de bereiding.
VOEDINGSSPANNING 230 V/50 HZ
NOMINAAL INGANGSVERMOGEN 1250 W
ZEKERING 10 A
U
ITGANGSVERMOGEN MAGNETRON 800 W
AFMETINGEN BUITENKANT (HXBXD) 299 X 521 X 391
A
FMETINGEN BINNENKANT (HXBXD) 200 X 326 X 320