VT 263
NL
461966203732
BEKNOPTE HANDLEIDING
TECHNISCHE SPECIFICATIES
GEBRUIK DEZE FUNCTIE bij de bereiding van:
Kaastosti's en warme sandwiches
Worstjes
Gerechten aan het spit
Pommes duchesse
Gegratineerd fruit
FITNESS
IK DEZE F
N
n
GRILL
COMBIGRILL
GEBRUIK DEZE FUNCTIE VOOR voedsel als groenten en vis.
G
EBRUIK ALTIJD DE BIJGELEVERDE STOOMPAN wanneer u deze functie gebruikt.
VOEG ALTIJD 100ml (1dl) water toe aan de onderkant van de stoompan, tenzij anders aangegeven.
G
EBRUIK DEZE FUNCTIE ALLEEN voor ontdooien.
De functie Jet Defrost kan uitsluitend worden
gebruikt voor het snel ontdooien van voedsel
dat valt onder de hier genoemde categorieën.
Gebruik de functie handmatig ontdooien voor
andere, niet genoemde soorten voedsel of ge-
wichten.
LET OP
O
M PERFECTE RESULTATEN TE BEHALEN is het NOODZA-
KELIJK om:
Het GEWICHT van het geselecteerde voedsel
zo nauwkeurig mogelijk in te voeren.
Het voedsel om te draaien wanneer dit wordt
gevraagd.
r
n
LET
JET DEFROST
VOEDINGSGROEP HOEVEELHEID TIPS
q
VLEES 100 G - 2 KG Gehakt, koteletten, biefstuk of braadvlees.
w
GEVOGELTE 100 G - 2,5 KG Hele kip, in stukken of lets.
e
VIS 100 G - 1,5 KG Heel, moten of lets.
r
GROENTEN 100 G - 1,5 KG Gemengde groenten, doperwten, broccoli enz.
t
BROOD 100 G - 1 KG Heel brood, zoete broodjes en kadetjes.
V
OOR VOEDSEL DAT NIET IN DEZE TABEL wordt genoemd of dat minder of meer weegt dan het aanbevolen
gewicht, moet u de procedure voor "Bereiden en opwarmen met de magnetron" aanhouden en 160
W kiezen voor het ontdooien.
q
AARDAPPELEN /
KNOLGROENTEN
150 G - 500 G
GEBRUIK EVEN GROTE STUKKEN.
Snijd de groente in even grote stukken.
Laat 1-2 minuten staan na de bereiding.
w
GROENTEN
(bloemkool
en broccoli)
150 G - 500 G
e
BEVROREN
GROENTEN
150 G - 500 G LAAT 1-2 minuten staan.
r
VISFILETS 150 G - 500 G
VERDEEL DE FILETS GELIJKMATIG over het stoomrooster. Leg dunne
stukken over elkaar heen. Laat 1-2 minuten staan na de bereiding.
t
KIPFILETS 150 G - 500 G
VERDEEL ONGEVEER EVEN GROTE STUKKEN FILETS gelijkmatig over het
stoomrooster. Als u bevroren kipfilets gebruikt, zorg er dan
voor dat ze goed zijn ontdooid alvorens ze te stomen.
Laat 3-5 minuten staan na de bereiding.
y
FRUIT 150 G - 500 G
SNIJD HET FRUIT IN GELIJKE STUKKEN.
Programmeer een lager gewicht als het fruit erg rijp is om over-
koken te voorkomen.
Laat 2-3 minuten staan na de bereiding.
VT 293
VOEDINGSSPANNING 230 V/50 HZ
VT263 NOMINAAL INGANGSVERMOGEN 2000 W
VT293 N
OMINAAL INGANGSVERMOGEN 2250W
Z
EKERING 10 A
U
ITGANGSVERMOGEN MAGNETRON 800 W
VT263 G
RILLEN 850 W
VT293 G
RILLEN 1000W
A
FMETINGEN BUITENKANT (HXBXD) 299 X 521 X 391
A
FMETINGEN BINNENKANT (HXBXD) 200 X 326 X 320
HET JUISTE VERMOGEN KIEZEN
V
ERMOGEN AANBEVOLEN GEBRUIK:
650 W
B
EREIDEN VAN groenten en
gegratineerde gerechten
350 - 500 W B
EREIDEN VAN gevogelte en lasagne
160 - 350 W
B
EREIDEN VAN vis en bevroren
gegratineerde gerechten
160 W B
EREIDEN VAN vlees
90 W G
RATINEREN VAN fruit
0 W
A
LLEEN EEN BRUIN KORSTJE GEVEN
tijdens de bereiding
G
EBRUIK DEZE FUNCTIE OM gegratineerde gerechten,
lasagne, gevogelte en gebakken aardappelen te
bereiden.