Whirlpool VT 262 SL Program Chart

Type
Program Chart

Deze handleiding is ook geschikt voor

NL
VT 262
BEKNOPTE HANDLEIDING
BEDIENINGSPANEEL
DIGITAAL DISPLAY
Op het display zijn ook een
24-uursklok en indicatiesym-
bolen aanwezig.
M
AGNETRON-TOETS
Gebruik deze toets om
het gewenste magne-
tronvermogen in te
stellen.
J
ET DEFROST-TOETS
Gebruik deze toets om de
Jet Defrost-functie te se-
lecteren en om het type
voedsel te selecteren dat
moet worden ontdooid.
DE BEREIDING ONDERBREKEN OF STOPPEN
DE BEREIDING ONDERBREKEN :
Door de deur te openen kan de
bereiding worden onderbroken
om het voedsel te controleren,
om te draaien of door te roeren.
De instelling blijft 10 minuten lang gehandhaafd.
VERDERGAAN MET DE BEREIDING :
Sluit de deur en druk EENMAAL op de start-
toets. De bereiding wordt hervat vanaf het punt
waarop deze is onderbroken.
Druk TWEEMAAL op de starttoets om
de tijd met 30 seconden te verlengen.
A
LS U NIET VERDER WILT GAAN :
Haal het voedsel uit de oven,
sluit de deur en druk op de STOP-
toets.
E
R KLINKT gedurende 10 minuten om de minuut
een piepsignaal wanneer de berei-
ding voltooid is. Druk op de STOP-
toets of open de deur om het signaal
uit te schakelen.
OPMERKING: de oven houdt de instellingen slechts
60 seconden vast als de deur geopend en ver-
volgens gesloten wordt nadat de bereiding vol-
tooid is.
I
NSTEL-KNOP
Gebruik deze knop om de be-
reidingstijd of het gewicht in
te stellen.
K
LOK-TOETS
Gebruik deze toets om de
24-uursklok in te stellen.
S
TOP-TOETS
Gebruik deze toets om een
ovenfunctie te stoppen of
te resetten.
D
RAAIPLATEAU STOPPEN-TOETS
Gebruik deze toets om het draaiplateau te
stoppen. Deze functie kan alleen gebruikt
worden bij bereiding met de magnetronfunc-
tie. De toets werkt niet bij andere functies.
J
ET MENU -TOETS
Gebruik deze toets om de Jet
Menu-functie te
selecteren en de voedings-
groep te kiezen.
F
ITNESS-TOETS
Gebruik deze toets om de Fit-
ness-functie en de voedsel-
groep te selecteren.
MAGNETRONVERMOGEN KIEZEN
JET START-TOETS
Gebruik deze toets om de
bereiding te starten of om
de Jet Start-functie te acti-
veren.
ALLEEN MAGNETRONFUNCTIE
V
ERMOGEN AANBEVOLEN GEBRUIK:
JET
(800 W)
O
PWARMEN VAN DRANKEN, water, heldere soepen, ko e, thee of ander voedsel met een hoog
watergehalte. Wanneer het voedsel eieren of room bevat, moet u een lager niveau kiezen.
650 W B
EREIDEN VAN vis, vlees, groenten enz.
500 W
V
OORZICHTIG BEREIDEN VAN eiwitrijke sauzen, kaas- en eiergerechten en voor het afmaken van
casseroles.
350 W L
ATEN SUDDEREN VAN STOOFSCHOTELS, smelten van boter.
160 W O
NTDOOIEN. Zacht laten worden van boter, kaas.
90 W IJ
S ZACHT laten worden.
VT 262
NL
461966203711
BEKNOPTE HANDLEIDING
TECHNISCHE SPECIFICATIES
JET MENU
GEBRUIK DEZE FUNCTIE OM verschillende soorten bevroren voedsel te bereiden.
DE OVEN SELECTEERT automatisch de bereidingsmethode, tijd en vermogen.
G
EBRUIK DEZE FUNCTIE ALLEEN voor ontdooien.
De functie Jet Defrost kan uitsluitend worden
gebruikt voor het snel ontdooien van voedsel
dat valt onder de hier genoemde categorieën.
Gebruik de functie handmatig ontdooien voor
andere, niet genoemde soorten voedsel of ge-
wichten.
LET OP
O
M PERFECTE RESULTATEN TE BEHALEN is het NOODZA-
KELIJK om:
Het GEWICHT van het geselecteerde voedsel
zo nauwkeurig mogelijk in te voeren.
Het voedsel om te draaien wanneer dit wordt
gevraagd.
voo
r
o
n
td
d
td
oo
oo
i
ie
ie
n
n
n.
L
ET
JET DEFROST
VOEDINGSGROEP HOEVEELHEID TIPS
q
VLEES 100 G - 2 KG Gehakt, koteletten, biefstuk of braadvlees.
w
GEVOGELTE 100 G - 2,5 KG Hele kip, in stukken of  lets.
e
VIS 100 G - 1,5 KG Heel, moten of  lets.
r
GROENTEN 100 G - 1,5 KG Gemengde groenten, doperwten, broccoli enz.
t
BROOD 100 G - 1 KG Heel brood, zoete broodjes en kadetjes.
V
OOR VOEDSEL DAT NIET IN DEZE TABEL wordt genoemd of dat minder of meer weegt dan het aanbevolen
gewicht, moet u de procedure voor "Bereiden en opwarmen met de magnetron" aanhouden en 160
W kiezen voor het ontdooien.
VOEDINGSGROEP
AANBEVOLEN
HOEVEELHEID
TE GEBRUIKEN ACCESSOIRES TIJDENS DE BERE
IDING
q
RIJSTGERECHTEN 300 G - 650 G MAGNETRONBESTENDIGE SCHAAL ROER HET
VOEDSEL OM
w
PASTAGERECHTEN 250 G - 550 G MAGNETRONBESTENDIGE SCHAAL ROER HET
VOEDSEL OM
e
SOEP 250 G- 1000 G MAGNETRONBESTENDIGE SCHAAL ROER HET
VOEDSEL OM
r
KANT-EN-KLAAR MAALTIJD /
DIEPVRIESMAALTIJD
200 G - 500 G MAGNETRONBESTENDIGE SCHAAL
t
GEMENGDE GROENTEN 150 G - 600 G MAGNETRONBESTENDIGE SCHAAL ROER HET
VOEDSEL OM
VOOR VOEDSEL DAT NIET IN DEZE TABEL is genoemd of dat minder of meer weegt dan het aanbevolen
gewicht, moet u de procedure voor "Bereiden en opwarmen met de magnetron" aanhouden.
FITNESS
GEBRUIK DEZE FUNCTIE VOOR voedsel als groenten en vis.
G
EBRUIK ALTIJD DE BIJGELEVERDE STOOMPAN wanneer u deze functie gebruikt.
VOEG ALTIJD 100ml (1dl) water toe aan de onderkant van de stoompan, tenzij anders aangegeven.
q
AARDAPPELEN /
KNOLGROENTEN
150 G - 500 G
GEBRUIK EVEN GROTE STUKKEN.
Snijd de groente in even grote stukken.
Laat 1-2 minuten staan na de bereiding.
w
GROENTEN
(bloemkool
en broccoli)
150 G - 500 G
e
BEVROREN
GROENTEN
150 G - 500 G LAAT 1-2 minuten staan.
r
VISFILETS 150 G - 500 G
VERDEEL DE FILETS GELIJKMATIG over het stoomrooster. Leg dunne
stukken over elkaar heen. Laat 1-2 minuten staan na de bereiding.
t
KIPFILETS 150 G - 500 G
VERDEEL ONGEVEER EVEN GROTE STUKKEN FILETS gelijkmatig over het
stoomrooster. Als u bevroren kipfilets gebruikt, zorg er dan
voor dat ze goed zijn ontdooid alvorens ze te stomen.
Laat 3-5 minuten staan na de bereiding.
y
FRUIT 150 G - 500 G
SNIJD HET FRUIT IN GELIJKE STUKKEN.
Programmeer een lager gewicht als het fruit erg rijp is om over-
koken te voorkomen.
Laat 2-3 minuten staan na de bereiding.
VOEDINGSSPANNING 230 V/50 HZ
NOMINAAL INGANGSVERMOGEN 1250 W
ZEKERING 10 A
U
ITGANGSVERMOGEN MAGNETRON 800 W
AFMETINGEN BUITENKANT (HXBXD) 299 X 521 X 391
A
FMETINGEN BINNENKANT (HXBXD) 200 X 326 X 320
  • Page 1 1
  • Page 2 2

Whirlpool VT 262 SL Program Chart

Type
Program Chart
Deze handleiding is ook geschikt voor