Whirlpool AKP 367/IX/06 Program Chart

Type
Program Chart
AKP 367/06 PRODUCTINFORMATIEBLAD
NL
5019 310 56580
1. Bedieningspaneel
2. Koelventilator (niet zichtbaar)
3. Verwarmingselement bovenwarmte
4. Grillelement
5. Ovenlampje
6. Verwarmingselement onderwarmte
(niet zichtbaar)
7. Ovendeur
ACCESSOIRES
BEDIENINGSPANEEL
1. Manopole controllo piano di cottura
2. Rood lampje van oventhermostaat
3. Knop van oventhermostaat
4. Knop voor de elektrische ontsteking
5. Functiekeuzeknop
Eerste
Laatste
steunhoogte
steunhoogte
Aluminium bakplaat:
Rooster:
˚C
F
3
5
4
1
2
DE OVEN GEBRUIKEN
Draai de functiekeuzeknop op de gewenste functie.
Het ovenlampje gaat branden.
Draai de thermostaatknop naar rechts op de gewenste temperatuur. Het rode thermostaatlampje gaat
branden en gaat pas uit wanneer de geselecteerde temperatuur is bereikt.
Op het einde van de bereidingstijd:
Zet de knop op stand “0”.
Tabel ovenfuncties
Functie Beschrijving functie
0OVEN UIT -
OVENLAMPJE
Inschakeling van het ovenlampje.
VERWARMINGSELEMENT
ONDERWARMTE
Voor het afbakken van vruchten- of kaastaarten.
Voor het indikken van sauzen.
Gebruik deze functie tijdens de laatste 10/15 minuten van de
bereiding.
STATISCH
Voor bereiding van alle gerechten.
Verwarm de oven voor op de gewenste
bereidingstemperatuur en plaats het gerecht in de oven
wanneer het rode thermostaatlampje is uitgegaan.
Aanbevolen wordt de tweede of derde steunhoogte te
gebruiken.
GRILL
Voor het grillen van kleine stukjes vlees (karbonades,
spiezen, worstjes) en voor het geven van een bruin korstje
aan brood.
Verwarm de oven 3/5 minuten voor.
Plaats bij het braden van vlees de opvangbak onder de grill
en giet er een beetje water in om rookvorming en
vetspatten te zoveel mogelijk voorkomen.
Draai het vlees tijdens de bereiding om.
2
BEREIDINGSTABELLEN
Gerecht Functie Voorverwarmen
Steunhoogte
(vanaf bodem)
Te m p e r a t u u r
(°C)
Bereidingstijd
(min)
Vlees
Lams-, geiten-, schapenvlees X 2 200 90-110
Kalfs-, rund-, varkensvlees X 2 200 90-110
Kip, konijn, eend X 2 200 70-80
Kalkoen (3-5 kg) X 2 210 160-180
Gans (2 kg) X 2 210 100-130
Vis (1 kg)
Goudbrasem, zeebaars, tonijn,
zalm, kabeljauw
X 2 200 60-80
Vis (<1 kg - moten)
Zwaardvis, tonijn
X 2 190 50-60
Groente
Paprika's, tomaten, gebakken
aardappelen
X 2 190 50-60
Gebak - taart
Luchtig gebak
X 2 180 40-50
Taart met kaasvulling X 2 190 60-90
Korstgebak, vlaaien X 2 190 40-50
Strudel, crêpes X 2 200 50-60
Koekjes, cakejes, zandkoekjes X 2 180 20-30
Soesjes, Zwitserse rol X 2 180 35-45
Hartige taart, vruchtentaart,
bv. met ananas, perziken
X 2 200 50-60
Lasagne, gegratineerde
aardappels, cannelloni
X 2 200 40-50
Brood X 2 210 30-40
Pizza X 2 225 15-20
Vol-au-vent X 2 210 20-30
Soufflé X 2 200 40-50
N.B.: De bereidingstijden en -temperaturen zijn slechts indicatief.
Gerecht Functie Voorverwarmen
Steunhoogte
(vanaf bodem)
Te m p e r a t u u r
(°C)
Bereidingstijd
(min)
Geroosterd brood X 3-4 200-225 10-15
Ribkarbonades X 3-4 200-225 30-40
Schnitzels X 3-4 200-225 30-40
Worstjes X 3 200-225 30-40
Karbonades X 3 200-225 30-40
Vis (moten) X 3 200-225 30-40
Kippenpoten X 3 200-225 40-50
Spiezen X 3 200-225 40-50
Varkenskarbonades X 3 200-225 40-50
1/2 kip X 3 200-225 40-50
  • Page 1 1
  • Page 2 2

Whirlpool AKP 367/IX/06 Program Chart

Type
Program Chart