VT 265
NL
461965629222
VT 275
BEKNOPTE HANDLEIDING
TECHNISCHE SPECIFICATIES
GEBRUIK DEZE FUNCTIE om snel een mooi bruin
korstje te geven aan het gerecht.
JET MENU CRISP
UIK DEZE FUN
GRILL
COMBIGRILL
CRISP
MET DEZE FUNCTIE kunt u pizza's en andere deegwa-
ren bereiden en opwarmen. De functie is ook ge-
schikt voor het bakken van spek, eieren, worstjes,
hamburgers enz.
GEBRUIK OVENHANDSCHOENEN of
de meegeleverde speciale cri-
sphandgreep om de hete crispp-
laat uit de oven te nemen.
GEBRUIK DEZE FUNCTIE OM verschillende soorten bevroren voedsel te bereiden.
DE OVEN SELECTEERT automatisch de bereidingsmethode, tijd en vermogen.
G
EBRUIK DEZE FUNCTIE ALLEEN voor ontdooien.
De functie Jet Defrost kan uitsluitend worden
gebruikt voor het snel ontdooien van voedsel
dat valt onder de hier genoemde categorieën.
Gebruik de functie handmatig ontdooien voor
andere, niet genoemde soorten voedsel of ge-
wichten.
LET OP
O
M PERFECTE RESULTATEN TE BEHALEN is het NOODZA-
KELIJK om:
Het GEWICHT van het geselecteerde voedsel
zo nauwkeurig mogelijk in te voeren.
Het voedsel om te draaien wanneer dit wordt
gevraagd.
r
n
LET
JET DEFROST
VOEDINGSGROEP HOEVEELHEID TIPS
q
VLEES 100 G - 2 KG Gehakt, koteletten, biefstuk of braadvlees.
w
GEVOGELTE 100 G - 2,5 KG Hele kip, in stukken of lets.
e
VIS 100 G - 1,5 KG Heel, moten of lets.
r
GROENTEN 100 G - 1,5 KG Gemengde groenten, doperwten, broccoli enz.
t
BROOD 100 G - 1 KG Heel brood, zoete broodjes en kadetjes.
V
OOR VOEDSEL DAT NIET IN DEZE TABEL wordt genoemd of dat minder of meer weegt dan het aanbevolen
gewicht, moet u de procedure voor "Bereiden en opwarmen met de magnetron" aanhouden en 160
W kiezen voor het ontdooien.
JET BEVERAGE
MET DE JET BEVERAGE-FUNCTIE kunt u makkelijk en
snel 1-4 koppen drank opwarmen.
1 KOP IS GELIJK AAN 150 ml drank.
VOEDINGSGROEP
AANBEVOLEN
HOEVEELHEID
TE GEBRUIKEN ACCESSOIRES TIJDENS DE BERE
IDING
q
RIJSTGERECHTEN 300 G - 650 G PLAATS DE LEGE CRISPPLAAT. PLAATS HET
VOEDSEL ZODRA “ADD FOOD” (VOEDSEL
PLAATSEN) WORDT WEERGEGEVEN
ROER HET VOEDSEL OM
w
PASTAGERECHTEN 250 G - 550 G PLAATS DE LEGE CRISPPLAAT. PLAATS HET
VOEDSEL ZODRA “ADD FOOD” (VOEDSEL
PLAATSEN) WORDT WEERGEGEVEN
ROER HET VOEDSEL OM
e
KIPPENBORST / KIPNUGGETS 250 G - 500 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT DRAAI HET VOEDSEL
OM
r
FRANSE FRITES 250 G - 500 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT ROER HET VOEDSEL OM
t
PIZZA 250 G - 750 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT
y
QUICHE 250 G - 600 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT
u
GEPANEERDE VIS / VIS-
STICKS
250 G - 500 G PLAATS DE LEGE CRISPPLAAT. PLAATS HET
VOEDSEL ZODRA “ADD FOOD” (VOEDSEL
PLAATSEN) WORDT WEERGEGEVEN
DRAAI HET VOEDSEL
OM
i
CORDONBLEU / KIPKO-
TELETTEN
1 - 4 STUKS
(100 - 125 G
PER STUK)
PLAATS DE LEGE CRISPPLAAT. PLAATS HET
VOEDSEL ZODRA “ADD FOOD” (VOEDSEL
PLAATSEN) WORDT WEERGEGEVEN
DRAAI HET VOEDSEL
OM
VOOR VOEDSEL DAT NIET IN DEZE TABEL is genoemd of dat minder of meer weegt dan het aanbevolen
gewicht, moet u de procedure voor “Bereiden en opwarmen met de magnetron“ aanhouden.
OPMERKING:
Tijdens het voorverwarmen kan een kleine hoeveelheid olie of boter op de crispplaat worden aange-
bracht.
VOEDINGSSPANNING 230 V/50 HZ
NOMINAAL INGANGSVERMOGEN 2000 W
Z
EKERING 10 A
U
ITGANGSVERMOGEN MAGNETRON 800 W
G
RILLEN 850 W
A
FMETINGEN BUITENKANT (HXBXD) 299 X 521 X 391
A
FMETINGEN BINNENKANT (HXBXD) 200 X 326 X 320
HET JUISTE VERMOGEN KIEZEN
V
ERMOGEN AANBEVOLEN GEBRUIK:
650 W
B
EREIDEN VAN groenten en
gegratineerde gerechten
350 - 500 W B
EREIDEN VAN gevogelte en lasagne
160 - 350 W
B
EREIDEN VAN vis en bevroren
gegratineerde gerechten
160 W B
EREIDEN VAN vlees
90 W G
RATINEREN VAN fruit
0 W
A
LLEEN EEN BRUIN KORSTJE GEVEN
tijdens de bereiding
G
EBRUIK DEZE FUNCTIE OM gegratineerde gerechten,
lasagne, gevogelte en gebakken aardappelen te
bereiden.