Whirlpool VT 265 FW Program Chart

Type
Program Chart

Deze handleiding is ook geschikt voor

NL
- +
Jet
Defrost
Jet Menu
Crisp
Micro Grill Crisp
VT 265
BEKNOPTE HANDLEIDING
BEDIENINGSPANEEL
DIGITAAL DISPLAY
Op het display zijn ook een
24-uursklok en indicatiesym-
bolen aanwezig.
M
AGNETRON-TOETS
Gebruik deze toets om
het gewenste magne-
tronvermogen in te
stellen.
J
ET DEFROST-TOETS
Gebruik deze toets om de
Jet Defrost-functie te se-
lecteren en om het type
voedsel te selecteren dat
moet worden ontdooid.
DE BEREIDING ONDERBREKEN OF STOPPEN
DE BEREIDING ONDERBREKEN :
Door de deur te openen kan de
bereiding worden onderbroken
om het voedsel te controleren,
om te draaien of door te roeren.
De instelling blijft 10 minuten lang gehandhaafd.
V
ERDERGAAN MET DE BEREIDING :
Sluit de deur en druk EENMAAL op de start-
toets. De bereiding wordt hervat vanaf het punt
waarop deze is onderbroken.
Druk TWEEMAAL op de starttoets om
de tijd met 30 seconden te verlengen.
A
LS U NIET VERDER WILT GAAN :
Haal het voedsel uit de oven,
sluit de deur en druk op de STOP-
toets.
E
R KLINKT gedurende 10 minuten om de minuut
een piepsignaal wanneer de berei-
ding voltooid is. Druk op de STOP-
toets of open de deur om het signaal
uit te schakelen.
OPMERKING: de oven houdt de instellingen slechts
60 seconden vast als de deur geopend en ver-
volgens gesloten wordt nadat de bereiding vol-
tooid is.
G
RILL-TOETS
Gebruik deze toets om de
grillfunctie te selecteren.
I
NSTEL-KNOP
Gebruik deze knop om de be-
reidingstijd of het gewicht in
te stellen.
K
LOK-TOETS
Gebruik deze toets om de
24-uursklok in te stellen.
S
TOP-TOETS
Gebruik deze toets om een
ovenfunctie te stoppen of
te resetten.
D
RAAIPLATEAU STOPPEN-TOETS
Gebruik deze toets om het draaiplateau te
stoppen. Deze functie kan alleen gebruikt
worden bij bereiding met de magnetronfunc-
tie. De toets werkt niet bij andere functies.
J
ET MENU CRISP -TOETS
Gebruik deze toets om de
Jet Menu Crisp-functie te
selecteren en de voedings-
groep te kiezen.
C
RISP-TOETS
Gebruik deze toets om de
crispfunctie te selecteren.
MAGNETRONVERMOGEN KIEZEN
JET BEVERAGE-TOETS
Gebruik deze toets om de
Jet Beverage-functie te se-
lecteren en om het aantal
koppen te selecteren dat ver-
warmd moet worden.
J
ET START-TOETS
Gebruik deze toets om de
bereiding te starten of om
de Jet Start-functie te acti-
veren.
ALLEEN MAGNETRONFUNCTIE
V
ERMOGEN AANBEVOLEN GEBRUIK:
JET
(800 W)
O
PWARMEN VAN DRANKEN, water, heldere soepen, ko e, thee of ander voedsel met een hoog
watergehalte. Wanneer het voedsel eieren of room bevat, moet u een lager niveau kiezen.
650 W B
EREIDEN VAN vis, vlees, groenten enz.
500 W
V
OORZICHTIG BEREIDEN VAN eiwitrijke sauzen, kaas- en eiergerechten en voor het afmaken van
casseroles.
350 W L
ATEN SUDDEREN VAN STOOFSCHOTELS, smelten van boter.
160 W O
NTDOOIEN. Zacht laten worden van boter, kaas.
90 W IJ
S ZACHT laten worden.
VT 265
NL
461965629221
BEKNOPTE HANDLEIDING
TECHNISCHE SPECIFICATIES
GEBRUIK DEZE FUNCTIE om snel een mooi bruin
korstje te geven aan het gerecht.
JET MENU CRISP
GRILL
COMBIGRILL
CRISP
MET DEZE FUNCTIE kunt u pizza's en andere deegwa-
ren bereiden en opwarmen. De functie is ook ge-
schikt voor het bakken van spek, eieren, worstjes,
hamburgers enz.
GEBRUIK OVENHANDSCHOENEN of
de meegeleverde speciale cri-
sphandgreep om de hete crispp-
laat uit de oven te nemen.
GEBRUIK DEZE FUNCTIE OM verschillende soorten bevroren voedsel te bereiden.
DE OVEN SELECTEERT automatisch de bereidingsmethode, tijd en vermogen.
G
EBRUIK DEZE FUNCTIE ALLEEN voor ontdooien.
De functie Jet Defrost kan uitsluitend worden
gebruikt voor het snel ontdooien van voedsel
dat valt onder de hier genoemde categorieën.
Gebruik de functie handmatig ontdooien voor
andere, niet genoemde soorten voedsel of ge-
wichten.
LET OP
O
M PERFECTE RESULTATEN TE BEHALEN is het NOODZA-
KELIJK om:
Het GEWICHT van het geselecteerde voedsel
zo nauwkeurig mogelijk in te voeren.
Het voedsel om te draaien wanneer dit wordt
gevraagd.
JET DEFROST
VOEDINGSGROEP HOEVEELHEID TIPS
q
VLEES 100 G - 2 KG Gehakt, koteletten, biefstuk of braadvlees.
w
GEVOGELTE 100 G - 2,5 KG Hele kip, in stukken of  lets.
e
VIS 100 G - 1,5 KG Heel, moten of  lets.
r
GROENTEN 100 G - 1,5 KG Gemengde groenten, doperwten, broccoli enz.
t
BROOD 100 G - 1 KG Heel brood, zoete broodjes en kadetjes.
V
OOR VOEDSEL DAT NIET IN DEZE TABEL wordt genoemd of dat minder of meer weegt dan het aanbevolen
gewicht, moet u de procedure voor "Bereiden en opwarmen met de magnetron" aanhouden en 160
W kiezen voor het ontdooien.
JET BEVERAGE
MET DE JET BEVERAGE-FUNCTIE kunt u makkelijk en
snel 1-4 koppen drank opwarmen.
1 KOP IS GELIJK AAN 150 ml drank.
VOEDINGSGROEP
AANBEVOLEN
HOEVEELHEID
TE GEBRUIKEN ACCESSOIRES TIJDENS DE BERE
IDING
q
RIJSTGERECHTEN 300 G - 650 G PLAATS DE LEGE CRISPPLAAT. PLAATS HET
VOEDSEL ZODRAADD FOOD” (VOEDSEL
PLAATSEN) WORDT WEERGEGEVEN
ROER HET VOEDSEL OM
w
PASTAGERECHTEN 250 G - 550 G PLAATS DE LEGE CRISPPLAAT. PLAATS HET
VOEDSEL ZODRAADD FOOD” (VOEDSEL
PLAATSEN) WORDT WEERGEGEVEN
ROER HET VOEDSEL OM
e
KIPPENBORST / KIPNUGGETS 250 G - 500 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT DRAAI HET VOEDSEL
OM
r
FRANSE FRITES 250 G - 500 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT ROER HET VOEDSEL OM
t
PIZZA 250 G - 750 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT
y
QUICHE 250 G - 600 G GEBRUIK DE CRISPPLAAT
u
GEPANEERDE VIS / VIS-
STICKS
250 G - 500 G PLAATS DE LEGE CRISPPLAAT. PLAATS HET
VOEDSEL ZODRAADD FOOD” (VOEDSEL
PLAATSEN) WORDT WEERGEGEVEN
DRAAI HET VOEDSEL
OM
i
CORDONBLEU / KIPKO-
TELETTEN
1 - 4 STUKS
(100 - 125 G
PER STUK)
PLAATS DE LEGE CRISPPLAAT. PLAATS HET
VOEDSEL ZODRAADD FOOD” (VOEDSEL
PLAATSEN) WORDT WEERGEGEVEN
DRAAI HET VOEDSEL
OM
VOOR VOEDSEL DAT NIET IN DEZE TABEL is genoemd of dat minder of meer weegt dan het aanbevolen
gewicht, moet u de procedure voor “Bereiden en opwarmen met de magnetron“ aanhouden.
O
PMERKING:
Tijdens het voorverwarmen kan een kleine hoeveelheid olie of boter op de crispplaat worden aange-
bracht.
VOEDINGSSPANNING 230 V/50 HZ
NOMINAAL INGANGSVERMOGEN 2000 W
ZEKERING 10 A
U
ITGANGSVERMOGEN MAGNETRON 800 W
G
RILLEN 850 W
A
FMETINGEN BUITENKANT (HXBXD) 299 X 521 X 391
A
FMETINGEN BINNENKANT (HXBXD) 200 X 326 X 320
HET JUISTE VERMOGEN KIEZEN
V
ERMOGEN AANBEVOLEN GEBRUIK:
650 W
B
EREIDEN VAN groenten en
gegratineerde gerechten
350 - 500 W B
EREIDEN VAN gevogelte en lasagne
160 - 350 W
B
EREIDEN VAN vis en bevroren
gegratineerde gerechten
160 W BEREIDEN VAN vlees
90 W G
RATINEREN VAN fruit
0 W
ALLEEN EEN BRUIN KORSTJE GEVEN
tijdens de bereiding
GEBRUIK DEZE FUNCTIE OM gegratineerde gerechten,
lasagne, gevogelte en gebakken aardappelen te
bereiden.
  • Page 1 1
  • Page 2 2

Whirlpool VT 265 FW Program Chart

Type
Program Chart
Deze handleiding is ook geschikt voor