NL
AMW 588
4619- 694- 66001
BEKNOPTE HANDLEIDING
MAGNETRONVERMOGEN KIEZEN
AANBEVOLEN GEWICHTEN VOOR JET DEFROST
HET NETTOGEWICHT MOET TUSSEN 250 - 600 g blijven
wanneer deze functie wordt gebruikt.
GEBRUIK DEZE FUNCTIE VOOR het opwarmen van kant-
en-klaar voedsel, zowel diepvries, gekoeld of op
kamertemperatuur.
GEBRUIK DEZE FUNCTIE UITSLUITEND om te ontdooi-
en.
De Jet Defrost-functie kan uitsluitend worden
gebruikt voor het snel ontdooien van voedsel
dat valt onder de hier genoemde categorieën.
Gebruik de functie handmatig ontdooien voor
andere, niet genoemde soorten voedsel of ge-
wichten.
LET OP
O
M PERFECTE RESULTATEN TE BEHALEN is het NOODZA-
KELIJK om:
Voer zo precies mogelijk het GEWICHT van
het geselecteerde voedsel in.
Draai het voedsel als de oven hierom ver-
zoekt.
AANBEVOLEN GEWICHTEN VOOR 6
TH
SENSE OPWARM
GAARHEID
GAARHEID IS ALLEEN BESCHIKBAAR BIJ DE MODI 6TH SENSE OPWARM EN DE HULPMODUS.
U
HEEFT DE MOGELIJKHEID OM het eindresultaat per-
soonlijk aan te passen via de functie Gaarheid in-
stellen. Met deze functie kunt u een hogere of
lagere eindtemperatuur instelling in vergelijking
met de standaardinstelling.
DE OVEN KIEST AUTOMATISCH DE STANDAARDINSTELLING.
Deze instelling geeft gewoonlijk het beste re-
sultaat. Als het door u bereide voedsel echter te
heet of te koud is naar uw smaak, kunt u dit ge-
makkelijk aanpassen naar uw persoonlijke voor-
keur voordat u de functie de volgende keer ge-
bruikt. U doet dit door een Gaarheidsniveau te
kiezen met de instelknop, meteen nadat u op de
Start-toets hebt gedrukt.
O
PMERKING:
DE GAARHEID kan alleen worden ingesteld of ge-
wijzigd gedurende de eerste 20 seconden nadat
de oven gestart is.
VOOR VOEDSEL DAT NIET IN ONDERSTAANDE TABEL is genoemd of dat minder of meer weegt dan het aanbevo-
len gewicht, moet u de procedure voor “Koken en opwarmen met de magnetron” aanhouden en 160
W kiezen voor het ontdooien.
VLEES (100g - 2kg) Gehakt, koteletten, biefstuk of braadvlees.
GEVOGELTE (100g - 3kg) Hele kip, in stukken of fi lets.
VIS (100g - 2kg) Heel, moten of fi lets.
GROENTEN (100g - 2kg) Gemengde groenten, doperwten, broccoli etc.
BROOD (100g - 2kg) Heel brood, zoete broodjes en kadetjes.
NIVEAU EFFECT
Gaarheid +2 GEEFT DE HOOGSTE EINDTEMPERATUUR
Gaarheid +1 GEEFT EEN HOGERE EINDTEMPERATUUR
Gaarheid 0 GEEFT DE STANDAARDINSTELLING
Gaarheid -1 GEEFT EEN LAGERE EINDTEMPERATUUR
Gaarheid -2 GEEFT DE LAAGSTE EINDTEMPERATUUR
ALLEEN MAGNETRON
V
ERMOGEN AANBEVOLEN GEBRUIK:
900 W
V
ERWARMEN VAN DRANKEN, water, heldere soepen, koffi e, thee of ander voedsel met een hoog
watergehalte. Wanneer het voedsel eieren of room bevat, een lager niveau kiezen.
750 W B
EREIDEN VAN GROENTEN, vlees etc.
650 W B
EREIDEN VAN vis.
500 W
V
OORZICHTIG BEREIDEN VAN eiwitrijke sauzen, kaas- en eiergerechten en voor het afmaken van
casseroles.
350 W L
ATEN SUDDEREN VAN STOOFSCHOTELS, smelten van boter.
160 W O
NTDOOIEN. Boter, kaas zacht laten worden.
90 W IJ
S zacht laten worden
TURBOGRILL COMBI
V
ERMOGEN AANBEVOLEN GEBRUIK:
650 W
B
EREIDEN VAN groenten en gegrati-
neerde schotels
350 - 500 W B
EREIDEN VAN gevogelte en lasagne
160 - 350 W
B
EREIDEN VAN vis en bevroren ge-
gratineerde schotels
160 W B
EREIDEN VAN vlees
90 W G
RATINEREN VAN fruit
0 W B
RUINEN alleen tijdens bereiding
HETE LUCHT COMBI
V
ERMOGEN AANBEVOLEN GEBRUIK:
350 W
B
EREIDEN VAN gevogelte, vis en
gegratineerde schotels
160 W B
EREIDEN VAN geroosterd vlees
90 W B
AKKEN VAN brood en cake
0 W B
RUINEN alleen tijdens bereiding