EMCHS 6145
NL
4619- 694- 58951
BEKNOPTE HANDLEIDING
MAGNETRONVERMOGEN KIEZEN
AANBEVOLEN GEWICHTEN VOOR RAPID DEFROST
HET NETTOGEWICHT MOET tussen 250 - 600 g blijven
wanneer deze functie wordt gebruikt.
GEBRUIK DEZE FUNCTIE voor het opwarmen van al be-
reid voedsel, zowel diepvries, koud als op kamer-
temperatuur.
Gebruik deze functie UITSLUITEND om te ont-
dooien.
Snel Ontdooien kan alleen worden gebruikt voor
het zeer snel ontdooien van de hieronder geno-
emde categorieën diepvriesvoedsel. Gebruik de
functie handmatig ontdooien voor andere, niet
genoemde soorten voedsel of gewichten.
LET OP
Om perfecte resultaten te behalen is het
NOODZAKELIJK om:
Het GEWICHT van het geselecteerde voedsel
zo nauwkeurig mogelijk in te voeren.
Het voedsel om te draaien wanneer dit wordt
gevraagd.
AANBEVOLEN GEWICHTEN VOOR AUTO REHEAT OPWARMEN
GAARHEID
GAARHEID IS ALLEEN BESCHIKBAAR BIJ FUNCTIE AUTO REHEAT EN DE HULPMODUS
U
HEEFT DE MOGELIJKHEID OM het eindresultaat per-
soonlijk aan te passen via de functie Gaarheid in-
stellen. Met deze functie kunt u een hogere of la-
gere eindtemperatuur instellen in vergelijking
met de standaardinstelling.
DE OVEN KIEST AUTOMATISCH DE STANDAARDINSTELLING.
Deze instelling geeft gewoonlijk het beste re-
sultaat. Als het door u bereide voedsel echter te
heet of te koud is naar uw smaak, kunt u dit ge-
makkelijk aanpassen naar uw persoonlijke voor-
keur voordat u de functie de volgende keer ge-
bruikt. U doet dit door een Gaarheidsniveau te
kiezen met de instelknop, meteen nadat u op de
Starttoets hebt gedrukt.
O
PMERKING:
DE GAARHEID kan alleen worden ingesteld of ge-
wijzigd gedurende de eerste 20 seconden nadat
de oven gestart is.
VOOR VOEDSEL DAT NIET IN DEZE TABEL is genoemd of dat minder of meer weegt dan het aanbevolen ge-
wicht, moet u de procedure voor “Koken en opwarmen met de magnetron” aanhouden en 160 W kie-
zen voor het ontdooien.
VLEES (100 g - 2 kg) Gehakt, koteletten, biefstuk of braadvlees.
GEVOGELTE (100 g - 3 kg) Hele kip, in stukken of fi lets.
VIS (100 g - 2 kg) Heel, moten of fi lets.
GROENTEN (100 g - 2 kg) Gemengde groenten, doperwten, broccoli enz.
BROOD (100 g - 2 kg) Heel brood, zoete broodjes en kadetjes.
NIVEAU EFFECT
Gaarheid +2 GEEFT DE HOOGSTE EINDTEMPERATUUR
Gaarheid +1 GEEFT EEN HOGERE EINDTEMPERATUUR
Gaarheid 0 GEEFT DE STANDAARDINSTELLING
Gaarheid -1 GEEFT EEN LAGERE EINDTEMPERATUUR
Gaarheid -2 GEEFT DE LAAGSTE EINDTEMPERATUUR
ALLEEN MAGNETRONFUNCTIE
V
ERMOGEN AANBEVOLEN GEBRUIK:
900 W
V
ERWARMEN VAN DRANKEN, water, heldere soepen, koffi e, thee of ander voedsel met een hoog
watergehalte. Wanneer het voedsel eieren of room bevat, moet u een lager niveau kiezen.
750 W B
EREIDEN VAN GROENTEN, vlees etc.
650 W B
EREIDEN VAN vis.
500 W
V
OORZICHTIG BEREIDEN van eiwitrijke sauzen, kaas- en eiergerechten en voor het afmaken van
casseroles.
350 W L
ATEN SUDDEREN VAN STOOFSCHOTELS, smelten van boter.
160 W O
NTDOOIEN. Zacht laten worden van boter, kaas.
90 W Z
ACHT LATEN WORDEN van ijs
TURBOGRILL COMBI
V
ERMOGEN AANBEVOLEN GEBRUIK:
650 W B
EREIDEN VAN groenten en gratins
350 - 500 W B
EREIDEN VAN gevogelte en lasagna
160 - 350 W
B
EREIDEN VAN vis en bevroren
gratins
160 W B
EREIDEN VAN vlees
90 W G
RATINEREN VAN fruit
0 W
A
LLEEN BRUIN KORSTJE BAKKEN tijdens
bereiding
HETE LUCHT COMBI
V
ERMOGEN AANBEVOLEN GEBRUIK:
350 W
B
EREIDEN VAN gevogelte, vis en
gegratineerde schotels
160 W B
EREIDEN VAN geroosterd vlees
90 W B
AKKEN VAN brood en cake
0 W
A
LLEEN BRUIN KORSTJE BAKKEN
tijdens bereiding