NL
3
FUNCTIES
Download voor meer informatie de Gids voor Gebruik en
Onderhoud op docs.bauknecht.eu
WWW
MAGNETRON
Om voedsel en dranken snel te bereiden en
op te warmen.
VERMOGEN AANBEVOLEN GEBRUIK
1000 W
Snel opwarmen van dranken of andere
voedingsmiddelen met een hoog
watergehalte
800 W
Bereiden van groenten
650 W
Bereiden van vlees en vis
500 W
Bereiden van vleessauzen of sauzen met
kaas of ei. Afwerken van vleespasteien of
pasta uit de oven
350 W
Langzame, voorzichtige bereiding. Perfect
voor het laten smelten van boter of chocolade
160 W
Ontdooien van ingevroren voedsel of
zacht laten worden van boter en kaas
90 W
IJs zacht laten worden
CRISP
Om een gerecht een perfect bruin korstje,
zowel bovenop als onderaan het voedsel, te geven..
Deze functie mag alleen met de speciale Crisperplaat
gebruikt worden.
Benodigde accessoires: Crisp-plaat, handgreep voor de
crisp-plaat
GRILL
Om het voedsel een bruin korstje te geven,
om te grillen of te gratineren. Het is raadzaam om
het voedsel tijdens de bereiding te draaien.
Voor de beste resultaten de grill 3 à 5 minuten
voorverwarmen.
Aanbevolen accessoires: Hoog rooster
GRILL + MAGNETRON
Om gerechten snel te bereiden en te gratineren,
een combinatie van de magnetron en grillfuncties.
Aanbevolen accessoires: Hoog rooster
SNEL VERWARMEN
Om de oven voor een bereidingscyclus voor
te verwarmen. Wacht tot het einde van de functie
alvorens het voedsel in de oven te plaatsen.
HETELUCHT
Om gerechten te bereiden op een manier
die heel dicht aanleunt bij het gebruik van een
traditionele oven. De bakplaat of ander gerei dat
geschikt is voor gebruik in de oven kan aangewend
worden om bepaalde etenswaren te bereiden.
Aanbevolen accessoires: Laag rooster
HETELUCHT + MG
Om in korte tijd ovenschotels te bereiden.
Aanbevolen accessoires: Laag rooster
DEFR
OST
Voor het snel ontdooien van
voedsel van 100 g tot 2,5 kg.
Het voedsel moet rechtstreeks op het glazen
draaiplateau worden geplaatst. Draai het voedsel
om als dit wordt aangegeven.
CATEGORIE AANBEVOLEN GERECHT GEWICHT
VLEES (gehakt, moten, steaks,
braadstukken)
100 g - 2 kg
GEVOGELTE (hele kip, stukken,
lets)
100 g - 2.5 kg
VIS
(heel, moten, lets)
100 g - 1.5 kg
GROENTEN
(gemengde groenten,
doperwten, broccoli enz.)
100 g - 1.5
kg
BROOD
(heel brood, broodjes, kadetjes)
100 g - 1 kg
AUTOMATISCHE FUNCTIES
Met de automatische functies kunt u simpelweg het type
en gewicht of de hoeveelheid voedsel selecteren voor
het verkrijgen van de beste resultaten. De oven berekent
automatisch de optimale instellingen en ze blijven
veranderen wanneer de bereiding vordert.
REHEAT
Voor het opwarmen van kant-en-
klaar voedsel, ingevroren of op kamertemperatuur.
De oven berekent automatisch de gewenste
instellingen voor de beste resultaten, zo kort
mogelijk. Plaats het voedsel op een bord of schaal
die magnetronbestendig en ovenvast zijn.
CATEGORIE AANBEVOLEN GERECHT GEWICHT
GELIJKTIJDIG BEREIDEN OP
MEERDERE NIVEAUS
250 - 500 g
SOEPEN 200 - 800 g
DIEPVRIESMAALTIJD 250 - 500 g
DRANKEN 1 - 5
DIEPVRIESLASAGNE 250 - 500 g