Bauknecht BSN 4706 IN Program Chart

Type
Program Chart

Deze handleiding is ook geschikt voor

BSN 4706
PRODUCTINFORMATIEBLAD
NL BE
5019 410 56031
1.
Bedieningspaneel
2.
Koelventilator (niet zichtbaar)
3.
Verwarmingselement bovenwarmte
4.
Grillelement
5.
Ovenlampje
6.
Verwarmingselement onderwarmte (niet zichtbaar)
7.
Ovendeur
*Belangrijk:
bij de Klantenservice is als optional een
kit verkrijgbaar die bestaat uit een glasplaat voor de
ovendeur en bijbehorende montage-onderdelen.
De kit heeft als doel de temperatuur van de
buitenzijde van de ovendeur te verlagen en wordt
geadviseerd in de aanwezigheid van kinderen.
Artikelnr.
4819 310 39186
.
ACCESSOIRES
BEDIENINGSPANEEL
1. Functiekeuzeknop
2. Thermostaatknop
3. Rood thermostaatlampje
Eerste
Laatste
steunhoogte
steunhoogte
Rooster:
Aluminium
bakplaat:
DE OVEN GEBRUIKEN
Draai de functiekeuzeknop op de gewenste functie.
Het ovenlampje gaat branden.
Draai de thermostaatknop naar rechts op de gewenste temperatuur. Het rode thermostaatlampje gaat
branden en gaat pas uit wanneer de geselecteerde temperatuur is bereikt.
Op het einde van de bereidingstijd:
Zet de knop op stand
0
.
Tabel ovenfuncties
Functie Beschrijving functie
0 OVEN UIT
-
OVENLAMPJE
Inschakeling van het ovenlampje.
VERWARMINGSELEMENT
ONDERWARMTE
Voor het afbakken van vruchten- of kaastaart en het indikken van sausen.
Gebruik deze functie tijdens de laatste 10/15 minuten van de bereiding.
STATISCH
Voor het braden van vlees, vis en gevogelte op één steunhoogte.
Verwarm de oven voor op de gewenste bereidingstemperatuur en plaats het gerecht in de
oven nadat het rode thermostaatlampje is uitgegaan.
Aanbevolen wordt de tweede of derde steunhoogte te gebruiken.
GRILL
Voor het grillen van karbonades, spiezen, worstjes, het gratineren van groente en geven
van een bruin korstje aan brood.
Verwarm de oven 3 - 5 minuten voor.
Tijdens de bereiding moet de ovendeur dicht blijven.
Giet bij het braden van vlees een beetje water in de opvangbak op de eerste
steunhoogte om rookvorming en vetspatten zoveel mogelijk te voorkomen.
Het is raadzaam het vlees tijdens de bereiding regelmatig om te draaien.
BEREIDINGSTABELLEN
BEREIDINGSTABEL GRILLFUNCTIE
N.B.:
de bereidingstijden en -temperaturen zijn slechts indicatief.
GERECHT Functie Voorverwarmen
Steunhoogte
vanaf bodem
Temperatuur
(°C)
Bereidingstijd
(min)
VLEES
Lams-, geiten-, schapenvlees
X 2 200 90 - 110
Kalfs-, rund-, varkensvlees X 2 200 90 - 110
Kip, konijn,
eend
X 2 200 70 - 80
Kalkoen
(3-5 kg)
X 2 210 160 - 180
Gans
(2 kg)
X 2 210 100 - 130
VIS
(1 kg)
Goudbrasem, zeebaars, tonijn, zalm,
kabeljauw
X 2 200 60 - 80
VIS
(<1 kg - moten)
Zwaardvis, tonijn
X 2 190 50 - 60
GROENTE
Paprika's, tomaten, gebakken
aardappelen
X 2
190
50 - 60
GEBAK, TAART ETC.
Luchtig gebak
X 2
180 40 - 50
Taart met
kaasvulling
X 2
190 60 - 90
Korstgebak, vlaaien
X 2
190 40 - 50
Strudel, crêpes
X 2
200 50 - 60
Koekjes, cakejes, zandkoekjes
X 2
180 20 - 30
Soesjes, Zwitserse rol
X 2
180 35 - 45
Hartige taart, vruchtentaart, bv. met
ananas, perziken
X 2
200 50 - 60
Lasagne, gegratineerde aardappels,
cannelloni
X 2
200 40 - 50
Brood
X 2
210 30 - 40
Pizza
X 2
225 15 - 20
Vol-au-vent
X 2
210 20 - 30
Soufflé
X 2
200 40 - 50
GERECHT Functie Voorverwarmen
Steunhoogte
vanaf bodem
Temperatuur
(°C)
Bereidingstijd
(min)
Geroosterd brood X 3-4 200-225 10 - 15
Ribkarbonades X 3-4 200-225 30 - 40
Schnitzels X 3-4 200-225 30 - 40
Worstjes X 3 200-225 30 - 40
Karbonades X 3 200-225 30 - 40
Vis (moten) X 3 200-225 30 - 40
Kippenpoten X 3 200-225 40 - 50
Spiezen X 3 200-225 40 - 50
Varkenskarbonades X 3 200-225 40 - 50
1/2 kip X 3 200-225 40 - 50
  • Page 1 1
  • Page 2 2

Bauknecht BSN 4706 IN Program Chart

Type
Program Chart
Deze handleiding is ook geschikt voor